4 ugers feedback – SEO

Dette er forløbet til dig, der er træt af at høre om SEO. Du vil hellere i gang med at bruge det. Lære at forstå det. Lære at arbejde med det i hverdagen!

Hvis du googler SEO, dukker der millioner af artikler op. Så at finde ud af, hvordan man laver SEO på en side er egentlig nemt nok. Sådan da.

For problemet er jo, at du kan læse nok så meget om SEO uden nogensinde at komme i gang med det. Det ligger bare dér i baghovedet og irriterer. Eller har stået på din to-do-liste i årevis.

Men nu er det altså på tide at få gjort noget ved det!

4 uger med feedback – SEO er nemlig det kursus, du har ventet på så længe. Deé kursus, der rent faktisk får dig i gang med at bruge alle de ting, du allerede godt ved – og så måske lige lære lidt ekstra undervejs.

Gennem 4 uger bliver du – eller måske rettere dine tekster – nemlig heglet igennem af en mentor, som i dette tilfælde vil være indehaver og daglig leder af Netinspire.dk, Malene Fich Weischer. Hver uge igennem de 4 uger kan du sende hende op til 4 af dine webtekster (dog max 1500 ord pr artikel) og så får du en fuldvoksen feedback tilbage på hver eneste tekst.

knap-gaa-til-best

Den ugentlige feedback på dine tekster indeholder bl.a:

  • Skriver du, så det er til at holde ud at læse?
  • Forstår du, hvordan du du kan arbejde med nøgleord i din tekst?
  • Er din tekst sammensat, så Google kan finde den?
  • Benytter du dig af alle de tricks, der er, når man gerne vil score højt hos Google?
  • Har du de rigtige værktøjer til at lave optimale SEO tekster?

Alt det fokuseres der på i den direkte og personlige feedback, som du vil modtage på mail indenfor et døgn efter, at du har sendt din tekst til Malene (med forbehold for weekender og helligdage). Og hver uge kan du sende hende op til 4 af dine tekster.

På 4 uger bliver det til 16 tekster, hvilket for et almindelig mellemstort website for en solo-selvstændig vil betyde det meste af indholdet – og for dig med en webshop vil betyde, at du får rig mulighed for at afprøve teknikkerne på både produkttekster, SEO-tekster, kategoritekster mm.

Når du er kommet i gennem de 4 uger, ved du altså:

  • Hvordan du skriver tekster, som kan blive fundet på Google
  • Hvordan du skriver tekster, som andre end Google gider at læse
  • Hvilke værktøjer du kan benytte dig af for at komme højere op i Google søgemaskiner
  • Hvordan du fortsat kan arbejde videre med at forbedre dine tekster
  • Hvilke nøgleord, der er relevante for dig, og hvordan du skal arbejde med dem

knap-gaa-til-best

Sådan foregår forløbet:

Når du har købt og betalt forløbet modtager du den første mail fra din mentor. Den mail indeholder en opgave, nemlig at du skal skrive tilbage til hende og fortælle så godt, du kan, om hvorfor du gerne vil blive bedre til at arbejde med SEO. Så er vi nemlig i gang. Hvis du aldrig har arbejdet med SEO før, skriver du det, for så får vi dig lige hurtigt introduceret til det hele.

Herefter vil du hver mandag igennem fire uger modtage en ny mail med nye fokuspunkter og konkrete opgaver, som du skal skrive ind i den kommende uges tekster.

Og hver uge kan du så sende op til 4 tekster til Malene, som hun går igennem og kommer med konkret feedback på, så du kan rette til og få dem helt perfekte.

Men det koster vel en formue, ikke?

Nej, det gør det ikke. Slet ikke, faktisk. 4 ugers feedback med fokus på SEO  OG med grundig personlig feedback OG med mulighed for løbende mailsparring koster faktisk kun 4.495 kr. + moms. Og det fedeste ved dette kursus er , at du MED GARANTI får udbytte af det. For vi arbejder konkret med DINE tekster, som du bagefter kan sætte direkte ind på DIT website.

knap-gaa-til-best

Hvem kan være med på forløbet?

Det kan alle. Også dig. Det er derfor, vi starter forløbet med en opgave, hvor du beskriver dig selv. Selv hvis du aldrig har arbejdet med SEO før – eller bare aldrig rigtig har forstået hvad det går ud på – så kan du være med. Det hele bliver nemlig tilpasset DIG og DINE tekster. Det er dét, der er udgangspunkt for alle de fire uger.

Så hvad enten du er vant til at arbejde med tekster og gerne vil have forfinet dine SEO teknikker eller du er helt ny i faget, vil du kunne få et stort udbytte af forløbet.

Hvem er det, der giver mig feedback?

Det gør Malene Fich Weischer, indehaver og daglig leder af Netinspire.dk. Med en uddannelse fra CBS i strategi og økonomi og en professionel journalistisk karriere fra hun var 15 år gammel, har hun en ganske unik baggrund, når det handler om online kommunikation og webtekst, der virker. Hun besidder nemlig både den journalistiske og den forretningsmæssige forståelse af en tekst.nb-pix-200

Malene har skrevet offline for en lang række af landets største medier, herunder Berlingske, Illustreret videnskabs Historie og Psykologi.

Samtidig har hun siden nettets spæde begyndelse arbejdet med journalistisk stof på nettet og har leveret online artikler til bl.a Ekstrabladet.dk, Femina.dk, Oestrogen.dk, BT.dk, Avisen.dk og TV2.dk, samt arbejdet med social media for brands som Q, Se og Hør, Psykologi og Tidens Kvinder.

Hun har desuden arbejdet dels i Innovationsafdelingen og dels som digital chef hos Aller i en årrække og har været med til at udstikke strategien og online indsatsen for en lang række af Danmarks største mediebrands. Endelig er hun forfatter til bogen ”Få mere SEO ind i hverdagen”.

knap-gaa-til-best

Mere til dig: