girl sitting in cafe smiling

Personligt rådgivningsforløb

Leder du efter et forløb, der er 100% tilpasset dig og din forretning, så vil et personligt rådgivningsforløb være det oplagte valg.

Du får mig som din faste sidemakker og sammen skræddersyr vi et forløb, der tager udgangspunkt i præcist dér, hvor DU er med din forretning.

girl sitting in cafe smiling

Personligt rådgivningsforløb

Leder du efter et forløb, der er 100% tilpasset dig og din forretning, så vil et personligt rådgivningsforløb være det oplagte valg.

Du får mig som din faste sidemakker og sammen skræddersyr vi et forløb, der tager udgangspunkt i præcist dér, hvor DU er med din forretning.

Skal du i mål? - Sikkert og uden ærgerlige omveje?

 

Er du også nået til det fantastiske sted i din forretning, hvor du har sat dig nogle mål – og nu gerne vil se dem blive virkelighed?

Uden at skulle gå en masse unødige omveje og uden at bruge ressourcer på forkerte beslutninger og tidskrævende gør-det-selv løsninger.

Så er et 1:1 rådgivningsforløb løsningen.

Sammen udstikker vi strategien, sætter målet og laver planen, der skal få dig derhen. Hele vejen igennem har du mig som din sparringspartner, så du altid ved, hvad dit næste skridt er, og hvordan du tager det.

Det er den mest direkte vej til at nå dine online drømme – og også den hurtigste!

Med et personligt rådgivningsforløb får du:

Hvordan foregår et rådgivningsforløb?

 

Alle rådgivningsforløb er skræddersyet, og vil derfor altid starte med en workshop på mit kontor i Holbæk (eller via Zoom, hvis du foretrækker det), hvor vi sammen gennemgår din forretning, dine drømme, ønsker og mål.

  • Måske har du et ønske om at starte et kursus univers

  • Måske du gerne vil sætte gang i en medlemsklub

  • Måske vil du gerne have hjælp til at lægge grundstenene til et online univers

  • Måske vil du gerne have bedre gang i din blog

  • Måske har du brug for strategi og retning, så du kan løfte din nuværende forretning til næste niveau

     

… Eller måske er det noget helt sjette, du ønsker at komme i mål med.

På workshoppen afdækker vi det hele. Vi ser på, hvilke styrker og svagheder du har i din forretning og hvordan du kan bruge det hele til din fordel, og vi kigger selvfølgelig også på dine kunder og det marked, du opererer i.

På baggrund af den viden sætter vi nu målene, og laver en realistisk plan for, hvordan vi kan komme i mål med det hele. Herefter er fokus rettet mod at nå de delmål og mål, vi har sat op – og gøre arbejdet så effektivt som muligt, så du ikke spilder kostbar tid på for mange fejltagelser og omveje.

Denne del af forløbet er obligatorisk og har en fast pris på kr. 7.250 ex moms.

Efter workshoppen og udarbejdelse af planen, vil du få et forslag til det videre forløb. Prisen på dette vil variere alt efter, hvad du har behov for af støtte, hjælp og rådgivning. Der er dog ikke noget krav om, at du skal acceptere del 2 af tilbuddet, fordi du har benyttet dig af del 1.

Hvis du er interesseret i et rådgivningsforløb, så kontakt os her:

 

Hvad siger andre om os?

"På Online Tekstforfatter forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge."
"Jeg har lige været igang hos Malene; og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg er kommet forbi den dér irriterende frygt for at sende mails, og Malene har støttet mig, når jeg har kaldt på hjælp. Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen, til de ting jeg har haft brug for.

– og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene på; og det leverer hun."
“Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster. Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus. Tak for dig Malene<3"
“Skriveforløbet var en sand åbenbaring og øjenåbner. Dygtige Malenes engagement gav et fantastisk pust, mine hjernevindinger blev i den grad støvet af!

Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv i forbindelse med min spirende aktivitet. Med skriveforløbet har jeg fået vigtige redskaber, som jeg glæder mig til at blive bedre til at bruge.”
“Malene, det var så godt i dag. Jeg er så glad for din sikre navigering, i idé kaos af muligheder!

Du skærer benet blankt og viser hvor der kan gnaves bid for bid, Rom blev ikke bygget i en mundfuld. Du har gjort mit business univers meget konkret og lige til at stige ombord i. ”
Cirsten Gulstad
The Abundance Bliscademy
“ Malene er en skøn mentor, med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte, en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.

For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i et retning tiltrods for at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort- og på langt sigt."
“Jeg havde helt mistet pusten, da jeg fandt Malene! Derfor var det fuldstændig uvurderligt for mig at sidde foran hende med min spirende drøm i hænderne og få lov at fremlægge mine ideer, usikkerheder og kreative kaos. Malene så lynhurtigt meningen i galskaben, fjernede støjen og satte projektørlys på næste skridt – ud fra en balance mellem ufravigelig realisme, erfaring og respekt for min vision. Every dreamer needs a Malene : )”
Maria T.
Coach
“Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise. Hun er super dygtig til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig god skriver og formidler af fagligt stof.

Yderligere er hun autentisk og kan få dig til at “feel'e good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.”