Billig hjemmeside - hurtigt og nemt

Basic hjemmeside

Til dig, der vil hurtigt i gang på nettet …

Med en basic hjemmeside får du en billig hjemmeside, der er færdig på kort tid.

Hjemmesiden har alt det, du behøver for at kunne skabe en god online indsats, men er også lavet til, at du selv kan bygge videre på den, hvis du vil.

En perfekt mulighed for dig, der gerne vil det meste selv – men lige har brug for at få lavet alt det grundlæggene, så det virker helt, som det skal.

Billig hjemmeside - hurtigt og nemt

Basic hjemmeside

Til dig, der vil hurtigt i gang på nettet …

Med en basic hjemmeside får du en billig hjemmeside, der er færdig på kort tid.

Hjemmesiden har alt det, du behøver for at kunne skabe en god online indsats, men er også lavet til, at du selv kan bygge videre på den, hvis du vil.

En perfekt mulighed for dig, der gerne vil det meste selv – men lige har brug for at få lavet alt det grundlæggene, så det virker helt, som det skal.

Hvad får jeg med en Basic hjemmeside?

Vores Basic hjemmeside-løsning er skræddersyet til dig, der har brug for at få en flot hjemmeside op og stå i en fart.

Selve hjemmesiden bygges op over en fast skabelon, som du kan se på billederne i toppen af denne side, eller ved at klikke her: http://test2netinspire.dk/

Det betyder, at selve designet ligger fast, men indholdet er selvfølgelig dit eget. Du sender de tekster og evt. billeder, logo mm., som du gerne vil have ind på siden, og så sætter vi det hele op for dig.

Herefter er du i luften med din helt egen flotte og professionelle hjemmeside, som du selv kan lægge dine egne tekster og evt. også billeder ind på, samt selvfølgelig arbejde videre med, hvis du ønsker det.

Med en Basic hjemmeside får du:

Derudover vil dine nye hjemmeside:

Hvorfor koster en Basic hjemmeside ikke mere?

En Basic hjemmeside koster kun kr. 3.500 ex moms.  

Det er ærligt talt meget billigt for en hjemmeside med alle de muligheder og alt det indhold, som du får med denne.

Grunden til, at vi kan holde prisen nede på denne hjemmeside-løsning er, at vi arbejder med et skabelon site. Dvs. at din hjemmeside vil blive opbygget på samme måde som demositet, som du kan se her: http://test2netinspire.dk/

Du kan dog selv vælge, hvilke billeder, vi skal benytte. Se udvalget her: http://test2netinspire.dk/galleri/
– Eller du kan sende os dine egne. Farverne på sitet vil vi selvfølgelig tilpasse til de valgte billeder.

Ved bestilling sender du os de tekster, du gerne vil have på din hjemmeside og alternativt sætter vi en dummy-tekst ind (ligesom på demositet), som du selv kan ændre til din egen, når du får hjemmesiden. Du vil også selv kunne ændre billeder på sitet, hvis du ønsker det.

Så selvom der er tale om en fast skabelon, vil din hjemmeside altså blive helt din egen.

Fordelene er til at tage og føle på! 

Fordelen ved at få lavet en hjemmeside på den her måde er først og fremmest, at du kommer hurtigt i gang på nettet – til en billig pris.

At hjemmesiden er lavet ud fra en fast skabelon betyder, at vi kan holde omkostningerne til den nede, men det betyder ikke, at du får en upersonlig hjemmeside. Du kan sagtens selv sætte dit præg på siden, da du får en guide til, hvordan du selv kan skifte billeder mm.

Men du kan også lade være, og så bare glæde dig over, at du nu har en superflot og professionel hjemmeside, som du i udgangspunktet ikke behøver at gøre mere ved.

Disse oplysninger skal du sende til os:

Når du bestiller din Basic hjemmeside, vil du komme over på en ordreside, hvor du skal vælge, om du vil betale for din hjemmeside i én eller tre rater.

Når købet er gennemført, vil du modtage en mail, hvor vi fortæller nærmere om processen, og hvor du vil blive bedt om at sende følgende til os:

 

Hvad siger andre om os?

“Tusind tak for teksterne – de er fantastiske!!! Jeg synes, du har fået rigtigt godt fat i ‘mit sprog’, og emnerne er lige i øjet. Hold nu op, hvor er jeg glad. Det letter altså lige min dag at vide, at jeg kan hyre dig til at skrive for mig. TAK!”
"Malene og Netinspire har over en længere periode leveret content til vores hjemmeside, til stor tilfredshed. 
Samarbejdet har været let og problemfrit, og Malene selv er god til at komme med inputs til, hvordan teksterne kan forbedres ud fra hendes journalistiske viden og baggrund."
“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale.

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”
“Malene har hurtigt og nemt kunnet sætte sig ind i min måde at tænke på, så jeg på alle måder kunne se mig selv i den nye tekst som var bedre og meget klart formuleret. Dette selvom hun ikke fagligt nødvendigvis er inde i mit fagområde.

Det kunne ikke være en bedre oplevelse. Hun har min fulde anbefaling.”
Sofia Rebecka Jensen
Cand. Psych. Aut.
“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”
"Vi har arbejdet med Malene fra Netinspire over en længere periode og er sindssygt tilfredse.

Malene arbejder hurtigt, grundigt og overholder altid deadlines. For vores vedkommende er Malene næsten blevet en intern ressource. Vi kan varmt anbefale Malene."