Hjælp til online markedsføring

Hjælp til din online markedsføring

Få hjælp til de ting, du ikke kan nå

(men godt ved skal laves alligevel)

Som selvstændig har du hele tiden mange bolde i luften, og det kan være svært at nå alle de ting, der skal til, for at din forretninger kan blive en succes.

Derfor er det ofte en god idé at lægge nogle af opgaverne over til andre, så du kan koncentrere dig om de ting, du er bedst til.

Jeg hjælper dig gerne med de ting, du ikke selv kan nå. Enten gennem mine månedspakker og klippekort – eller med helt specifikke ydelser.

“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale. Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”

Maj WismannOnline Marketing Nørdinde hos Onlinebiz.dk og ejer af sitet Websexolog.dk

Sådan kan vi hjælpe med din online markedsføring:

TEKSTFORFATTER

Uanset om du skal have skrevet en artikel til avisen, en pressemeddelelse, en salgsside, et blogindlæg eller et nyhedsbrev, så kan jeg hjælpe. – Og du kan trygt regne med, at den, der skriver din tekst, altid har erfaring som enten journalist eller formidler. Den vil altså altid være 100% i orden!

EMAIL marketing

Skal du have skrevet dine nyhedsbreve, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være et enkeltstående nyhedsbrev eller det kan være mange fortløbende. Men vi hjælper med mere end det: Vi sætter også gerne hele dit nyhedsbrev op, får udviklet en grafisk skabelon, sat pop-up bokse på din hjemmeside, igangsat autorespondere og udarbejdet funnel strategier.

Sociale Medier

Det er tidskrævende at være aktivt til stede på de sociale medier, men det bliver i højere og højere grad en nødvendighed, da det er hér, dine kunder bruger rigtig meget tid. Har du svært ved at finde tiden til at pleje dine sociale medier, er du teknisk udfordret eller ved du ikke, hvad du skal lægge på, så tag fat i os. Så gør vi det for dig! Vi hjælper dig selvfølgelig også med annonceringen. Hvis det er dét. Du ønsker.

SEO

Stort set alle googler, inden de køber noget. – Og det gælder både for konkrete produkter, konsulentløsninger, coaching, hoteller og alt andet. Jeg hjælper dig med at få en god placering hos Google, så du ikke er usynlig for de kunder, der leder efter én fra din branche. – Og vi kan både hjælpe med teksterne, med linkbuilding og med den tekniske del af SEO.

Hjemmeside

Grundlaget for al online markedsføring er at have en hjemmeside, der fungerer optimalt og samtidig sender de rette signaler ud om din virksomhed. Vi tilbyder både gør-det-selv løsninger, basic løsninger, som du selv kan byge videre på – og unikt tilpassede løsninger. Og vi giver selvfølgelig også gerne eksisterende hjemmesider et ansigtsløst!

Rådgivning

Er det svært at bevare overblikket over de mange muligheder indenfor online markedsføring, så tager jeg dig gerne i hånden og rådgiver dig om, hvor din tid og dine penge bliver bedst brugt. Sammen lægger vi en plan for de ting, der giver mening, så du får ro og retning i din online markedsføring (og i maven).

Video

Videoer er en genial måde at få dit budskab frem, både på din hjemmeside, på youtube og på de sociale medier. Vi hjælper dig med at få lavet de helt rigtige videoer med professionelt udseende, undertekster, animationer og hvad du ellers måtte ønske. Og vi rådgiver selvfølgelig gerne om, hvad der vil fungere bedst i netop dit set-up

Grafik

Har du behov for f.eks at få sat en e-bog op, få lavet nye grafikker til din hjemmeside, sat en grafisk profil for dit kursusmateriale, udviklet en visuel identitet for hele din forretning, eller bare lavet et nyt logo, så hjælper vores dygtige webdesignere dig meget gerne.

Special løsninger

Har du behov for noget særligt på din hjemmeside, kan vi også levere det. Det kan være særlige features, grafikker, beregnere, abonnementsløsninger mm. Sammen kan vi tage en snak om dine ønsker, så vi kan lave den bedst mulige løsning, baseret på din hjemmeside, dine kunder og dit budget

“Malene og Netinspire har over en længere periode leveret content til vores hjemmeside, til stor tilfredshed. Samarbejdet har været let og problemfrit, og Malene selv er god til at komme med inputs til, hvordan teksterne kan forbedres ud fra hendes journalistiske viden og baggrund.”

Camilla OlesenOrganic Performance Manager, Momondo