Er det på tide at få skrevet de nyhedsbreve?

Grundet Covid-19 er alle workdays indtil videre aflyst. Desværre. Vi ses på den anden side.

Så kom med på kursus i nyhedsbreve med WORKDAYS by Netinspire ©.

WORKDAYS by Netinspire © er et koncept, hvor du får du både får et 1-dagskursus i en disciplin indenfor Online Markedsføring OG får et netværk af ligesindede, som du efterfølgende kan trække på. 

Alle er velkomne på kurserne – uanset niveau.

Er det på tide at få skrevet de nyhedsbreve?

Så kom med på kursus i nyhedsbreve med WORKDAYS by Netinspire ©.

WORKDAYS by Netinspire © er et koncept, hvor du får du både får et 1-dagskursus i en disciplin indenfor Online Markedsføring OG får et netværk af ligesindede, som du efterfølgende kan trække på. 

Alle er velkomne på kurserne – uanset niveau.

Workday om Nyhedsbreve den 8. oktober er desværre aflyst pga Corona-restriktionerne

Kom på kursus i nyhedsbreve

 

Kurset er for dig, der gerne vil rigtigt i gang med at skrive nyhedsbreve, men som enten ikke har fundet tiden og rytmen i at skrive dem – eller som har svært ved at finde på noget at skrive. Kurset er helt lavpraktisk og lærer dig nyhedsbrevs-disciplinen helt fra bunden.

På kursusdagen vil du komme til at høre 2 indlæg om nyhedsbreve. Det ene handler om, hvordan du kan oprette en konto hos Mailchimp, lave en skabelon til dit nyhedsbrev samt sætte en popup boks på din hjemmeside (hvis du har en WordPress side). Det andet oplæg handler om at opsætte autorespondere, så du ikke hele tiden behøver at finde på noget nyt at skrive.

Hen over dagen bliver der desuden mulighed for at sidde og arbejde med dine nyhedsbreve og samtidig få masser af praktisk hjælp, hvis du støder på udfordringer undervejs.

Når du forlader kurset, vil du ikke bare have en større indsigt i, hvordan du nemmere kan arbejde med nyhedsbreve, du vil også helt lavpraktisk kunne få sat dit nyhedsbrev op, lavet en plan for en autoresponder samt evt. fået en popup boks til indsamling af leads. Hvis du ønsker det, kan vi også hjælpe dig med at oprette en konto hos Mailchimp

Dagens program

Kl. 9.00:
Vi mødes på hotellet – adressen sendes til dig inden kursus start, men hotellet er beliggende i Holbæk.

Kl. 9-9.30:
Præsentation af dagens deltagere

Kl. 9.30 – 10.30:
Første indlæg om nyhedsbreve: Sådan kommer du i gang med nyhedsbreve – og derfor er det en god idé at lave dem.

10.30-12.00:
Mulighed for at arbejde med egne ting, samt spørge Malene om hjælp undervejs

12-13:
Frokost og netværk

13 – 13.30:
Andet indlæg om Nyhedsbreve: Sådan arbejder du med autorespondere

13.30 – 16.00:
Mulighed for at arbejde med egne ting, samt spørge Malene om hjælp undervejs

 

Alle kursusdage under Workday by Netinspire-konceptet er bygget op på samme måde. Du kan evt. læse mere om konceptet her

Hvem er din underviser?

Underviseren på kurset om nyhedsbreve er Malene Fich Weischer, som er indehaver af Netinspire.dk. Malene har arbejdet med udsendelse af nyhedsbreve i mere end 8 år, og har arbejdet med online markedsføring siden omkring 2000.

Malene er desuden fast underviser i online markedsføring på Holbæk Erhvervsforums kursus for iværksættere, samt teknisk sparringpartner på Maj Wismanns Online Markedsføring Mentor Forløb.

 
 

Pris og praktisk:

Normalprisen for deltagelse i en WORKDAY by Netinspire er kr. 2.495 + moms.

Men booker du plads på kurset i nyhedsbreve eller på en af de andre workdays inden udgangen af  2020, kan du komme med til intro-pris.

Kurset i nyhedsbreve koster derfor kun kr. 1.495 ex moms, og kan evt. betales i 3 rater á kr. 498,35 ex moms.

Kurset vil ligge i tidsrummet 9-16.30 på et hotel i Holbæk. Med i prisen er morgenmad, forplejning gennem hele dagen, samt en lækker frokost.

Hvad går WORKDAYS by Netinspire© ud på?

I hverdagen kan det være rigtig svært at finde tid til at arbejde på sin egen forretning. Det er altid kunderne, der bliver prioriteret – og dertil alle de nødvendige, administrative ting, der som regel også følger med dét at være selvstændig.

Det betyder for mange, at det kan være svært at finde tiden til at få sat sig ind i ting som SEO, at få skrevet sine nyhedsbreve, lært lidt WordPress, forstå funnel-tankegangen, dykke ned i sin målgruppe og meget andet.

Det er derfor, jeg nu har lavet WORKDAYS by Netinspire-konceptet.

Her kan du nemlig tage en dag ud af kalenderen, komme væk fra skrivebordet og mødes med andre selvstændige – samtidig med at du bliver klogere på Online Markedsføring!