SEO-KURSUS: Sådan kommer du i gang med SEO!

WORKDAYS by Netinspire©

PGA CORONA-KRISEN HAR VI UDSAT DENNE WORKDAY. NY DATO VIL BLIVE MELDT UD SNAREST MULIGT!

Har du haft svært ved at knække SEO-koden?

Så kom med på SEO kursus med WORKDAYS by Netinspire ©.

WORKDAYS by Netinspire © er et koncept, hvor du får du både får et 1-dagskursus i en disciplin indenfor Online Markedsføring OG får et netværk af ligesindede, som du efterfølgende kan trække på.

Alle er velkomne på kurserne – uanset niveau.

SEO-kursus i marts 2020

Tirsdag 24. marts skyder vi den første WORKDAY i luften og hér kommer det til at handle om SEO – eller Søgemaskineoptimering, som det jo også hedder.

Kurset i SEO er for dig, der endnu ikke helt har knækket SEO-koden og gerne vil lære mere om, hvordan du helt lavpraktisk arbejder med SEO.

På dagen vil du komme til at høre to oplæg om SEO: Ét, der handler om SEO helt generelt og ét, der fortæller om, hvor det rent praktisk bedst kan betale sig at starte sin SEO-indsats.

Hen over dagen bliver der desuden mulighed for at sidde og arbejde med SEO-optimering og få praktisk hjælp til de SEO-spørgsmål, du måtte have.

Når du forlader kurset, vil du have en langt dybere forståelse agf. Hvad SEO går ud på, du vil have fået en række nøgleord, som du kan skrive SEO-tekster til og du vil have en plan for, hvilke SEO-tekster, det vil give mening for dig at skrive.

Dagens program:

Kl. 9.00: Vi mødes på hotellet – adressen sendes til dig inden kursus start, men hotellet er beliggende i Holbæk.

Kl. 9-9.30: Præsentation af dagens deltagere

Kl. 9.30 – 10.30: Første indlæg om SEO: Dét går SEO ud på – og sådan arbejder du konkret med det

10.30-12.00: Mulighed for at arbejde med egne ting, samt spørge Malene om hjælp undervejs

12-13: Frokost og netværk

13 – 13.30: Andet indlæg om SEO: Få fat i de lavthængende SEO-frugter og kom i gang allerede i dag

13.30 – 16.00: Mulighed for at arbejde med egne ting, samt spørge Malene om hjælp undervejs

16 – 16.30: Aflutning og opsamling

Alle kursusdage under Workday by Netinspire-konceptet er bygget op på samme måde. Du kan evt. læse mere om konceptet her

Hvem er din underviser

Underviseren på SEO kurset er Malene Fich Weischer, som er indehaver af Netinspire.dk. Malene har arbejdet med SEO i snart 10 år, og har arbejdet med online markedsføring siden omkring 2000.

Malene er desuden fast underviser i online markedsføring på Holbæk Erhvervsforums kursus for iværksættere, samt teknisk sparringpartner på Maj Wismanns Online Markedsføring Mentor Forløb.

Pris, sted og tilmelding

Normalprisen for deltagelse i en WORKDAY by Netinspire er kr. 2495 + moms. Men booker du plads på SEO-kurset kan du komme med til intro-pris.

SEO-kurset koster derfor kun 1.495 kr. + moms, og kan evt betales i 3 rater.

Hvis du også er interesseret i de andre Workdays, der allerede er planlagt, så kan du også få introrabat på dem, hvis du booker din plads inden 2. juni. Det kan du læse mere om her.

SEO-kurset afholdes Tirsdag d. 24. marts i tidsrummet 9-16.30 på et hotel i Holbæk. Med i prisen er morgenmad, forplejning gennem hele dagen, samt en lækker frokost.

Hvad går WORKDAYS by Netinspire ud på?

I hverdagen kan det være rigtig svært at finde tid til at arbejde på sin egen forretning. Det er altid kunderne, der bliver prioriteret – og dertil alle de nødvendige, administrative ting, der som regel også følger med dét at være selvstændig.

Det betyder for mange, at det kan være svært at finde tiden til at få sat sig ind i ting som SEO, at få skrevet sine nyhedsbreve, lært lidt WordPress, forstå funnel-tankegangen, dykke ned i sin målgruppe og meget andet.

Det er derfor, jeg nu har lavet WORKDAYS by Netinspire-konceptet.

Her kan du nemlig tage en dag ud af kalenderen, komme væk fra skrivebordet og mødes med andre selvstændige – samtidig med at du bliver klogere på Online Markedsføring!

Planlagte Workdays i 2020

Indtil nu er følgende Workdays planlagt for 2020:

Om Malene Fich Weischer

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for flere af landets største magasiner, samt Digital chef hos Aller Medier.

I dag har jeg Netinspire.dk, og er partner i Tekstforfatterne.dk. Jeg er underviser på Holbæk Kommunes iværksætterforløb, hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentorforløb, samt er rådgiver i Holbæk Erhvervsforums rådgivningscafé.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du løbende mine bedste tricks og tips til arbejdet med at lave indhold, der styrker din virksomhed og sælger din produkter.