Kursus i WordPress - WORKDAYS by Netinspire

WORDPRESS-KURSUS: Lær at lave din egen WordPress hjemmeside

WORKDAYS by Netinspire©

Drømmer du om at lave din egen hjemmeside i WordPress?

Så kom med på WordPress kursus med WORKDAYS by Netinspire ©.

WORKDAYS by Netinspire © er et koncept, hvor du får du både får et 1-dagskursus i en disciplin indenfor Online Markedsføring OG får et netværk af ligesindede, som du efterfølgende kan trække på.

Alle er velkomne på kurserne – uanset niveau.

WordPress-kursus i november 2020

Tirsdag 10. november kommer til at stå i hjemmesidernes tegn. Her vil det nemlig handle om at lave sin egen side i WordPress – eller selv være i stand til at arbejde videre med den WordPress hjemmeside, du allerede har.

WordPress er et af verdens mest benyttede systemer til at opbygge en hjemmeside, og det er utroligt nemt at arbejde i – når altså først, man har knækket koden, kender logikken og er forberedt på, hvornår det normalt kan drille. Men de ting lærer du på denne workday.

På dagen vil du komme til at høre to oplæg om WordPress: Ét, der handler om WordPress helt generelt: Hvordan fungerer WordPress, hvordan fungerer temaer og buildere og hvordan arbejder du helt konkret i systemet. Oplæg nummer to handler om plugins, der er gode at bruge og om, hvordan du nemt kan opdatere plugins og tage backup af din side.

Hen over dagen bliver der desuden mulighed for at sidde og arbejde med din egen WordPress hjemmeside og få praktisk hjælp til de WordPress-spørgsmål, du måtte have.

Når du forlader kurset, vil du vide, hvordan WordPress er bygget op og fungerer, og du vil være i stand til at installere et tema, arbejde i en builder, arbejde med plugins og i det hele taget vedligeholde et almindeligt WordPress site.

Dagens program:

Kl. 9.00: Vi mødes på hotellet – adressen sendes til dig inden kursus start, men hotellet er beliggende i Holbæk.

Kl. 9-9.30: Præsentation af dagens deltagere

Kl. 9.30 – 10.30: Første indlæg om WordPress: Sådan er logikken i WordPress og sådan arbejder du med temaer, buildere mm.

10.30-12.00: Mulighed for at arbejde med egne ting, samt spørge Malene om hjælp undervejs

12-13: Frokost og netværk

13 – 13.30: Andet indlæg om WordPress: Sådan arbejder du med plugins, og sådan holder du dit site sundt og opdateret.

13.30 – 16.00: Mulighed for at arbejde med egne ting, samt spørge Malene om hjælp undervejs

Alle kursusdage under Workday by Netinspire-konceptet er bygget op på samme måde. Du kan evt. læse mere om konceptet her

Hvem er din underviser

Underviseren på WordPress-kurset er Malene Fich Weischer, som er indehaver af Netinspire.dk. Malene har lavet hundredevis af WordPress hjememsider for klienter gennem de seneste 5 år, og har arbejdet med online markedsføring siden omkring 2000.

Malene er desuden fast underviser i online markedsføring på Holbæk Erhvervsforums kursus for iværksættere, samt teknisk sparringpartner på Maj Wismanns Online Markedsføring Mentor Forløb.

Pris, sted og tilmelding

Normalprisen for deltagelse i en WORKDAY by Netinspire er kr. 2.495 + moms. Men booker du plads på WordPress-kurset eller på en af de andre workdays i 2020 INDEN 2. juni, kan du komme med til intro-pris.

Kurset i WordPress koster derfor kun 1.495 kr. + moms, og kan evt betales i 3 rater.

Kurset afholdes Tirsdag 10. november i tidsrummet 9-16.30 på et hotel i Holbæk. Med i prisen er forplejning gennem hele dagen, samt en lækker frokost.

Hvad går WORKDAYS by Netinspire ud på?

I hverdagen kan det være rigtig svært at finde tid til at arbejde på sin egen forretning. Det er altid kunderne, der bliver prioriteret – og dertil alle de nødvendige, administrative ting, der som regel også følger med dét at være selvstændig.

Det betyder for mange, at det kan være svært at finde tiden til at få sat sig ind i ting som SEO, at få skrevet sine nyhedsbreve, lært lidt WordPress, forstå funnel-tankegangen, dykke ned i sin målgruppe og meget andet.

Det er derfor, jeg nu har lavet WORKDAYS by Netinspire-konceptet.

Her kan du nemlig tage en dag ud af kalenderen, komme væk fra skrivebordet og mødes med andre selvstændige – samtidig med at du bliver klogere på Online Markedsføring!

Planlagte Workdays i 2020

Indtil nu er følgende Workdays planlagt for 2020:

Om Malene Fich Weischer

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for flere af landets største magasiner, samt Digital chef hos Aller Medier.

I dag har jeg Netinspire.dk, og er partner i Tekstforfatterne.dk. Jeg er underviser på Holbæk Kommunes iværksætterforløb, hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentorforløb, samt er rådgiver i Holbæk Erhvervsforums rådgivningscafé.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du løbende mine bedste tricks og tips til arbejdet med at lave indhold, der styrker din virksomhed og sælger din produkter.