Lav din egen hjemmeside i WordPress

Få mig som teknisk sidekick + online manualer til at lave din blog eller hjemmeside selv.

Lav din egen hjemmeside i WordPress

Hvad gør folk, når de gerne vil blive klogere på noget eller købe noget?

De googler.

Alene af den grund er det en nødvendighed at have en god og velfungerende hjemmeside, hvis du har din egen virksomhed. Den skal være tilpas professionel, flot og levende til, at de mennesker, der kommer ind på den via Google, får lyst til at blive hængende og enten købe noget, tilmelde sig dit nyhedsbrev eller noget tredje, der knytter dem tættere til dig.

De skal få lyst til at få mere fra dig.

Men der er faktisk flere grunde end det. For selv hvis folk får anbefalet dig af gode venner og derfor ikke bruger Googe til at finde dig, ja, så vil de typisk OGSÅ gå ind på din hjemmeside for lige at se lidt mere om dig.

I virkeligheden er en hjemmeside blevet en slags moderne telefonbog, hvor man lige tjekker oplysningerne på virksomheden (eller personen) ud, samt danner sig det vigtige forhåndsindtryk af, hvad det hele handler om.

En hjemmeside er altså fuldstændig umulig at komme udenom – hvad enten du sælger spraymaling, kreamik, coaching eller online kurser.

Problemet er jo bare, at det godt kan være dyrt at få lavet en god hjemmeside. Hos os i Netinspire.dk koster en hjemmeside typisk mellem 8.000-12.000 kr, hvis den skal laves fra bunden.

Har du mulighed for at skaffe de penge, kan det være en rigtig god investering, for det betyder, at du kommer hurtigt i gang med en god hjemmeside, der virker, som den skal.

Men.

Det er jo ikke alle, der har de penge – og da slet ikke, hvis man er ved at starte en mindre virksomhed op uden at have den helt store startkapital til det.

Lav din egen hjemmeside – selv!

Og det er hér, mit WordPress kursus kommer ind i billedet.

Jeg har nemlig lavet et kursus til dig, der gerne vil lave din egen hjemmeside i WordPress, som er et af verdens mest populære hjemmesideprogrammer.

Igennem 6 videoer fortæller jeg dig stille, roligt og i et sprog, som alle kan være med på, hvordan du opbygger din egen blog eller din egen professionelle hjemmeside.

Trin for trin.

Og uden kode og alt for meget teknik.

Men det er ikke det hele.

Med i kurset får du nemlig også min personlige anbefalinger til gode programmer, som kan hjælpe dig med at få din hjemmeside helt i mål, samt en huskeliste, der fortæller, hvad ting som hosting, plugin, widget og webhotel egentlig betyder.

Og så er der jo lige den sidste ting. Det er måske endda det vigtigste?!

Jeg laver jo selv hjemmesider i massevis og derfor ved jeg, at når man laver sin egen hjemmeside, vil der altid være et eller andet, der driller.

Altid.

Men hvis du har investeret i kurset her, så er det ikke noget, du behøver at tænke så meget over – for så kan du bare sende mig en mail, og så hjælper jeg dig videre. Med i kursets pris er nemlig 30 minutters mailsparring med mig.

Så altså:

Jeg vil vove pelsen og påstå, at dette er det perfekte kursus for dig, der gerne vil lave din egen hjemmeside – og som ikke gider at bruge årevis på den, fordi du lige pludselig går i stå på grund af en åndssvag lille ting, du bare ikke kan få til at virke.

Måske synes du det samme?

Hvis du gør, så kan du læse mere om kurset i WordPress lige her

… Eller du kan bare gå direkte ind og købe det med det samme ved at klikke her.

God fornøjelse 😊

/Malene.

Om Malene Fich Weischer
Jeg har arbejdet med indhold i hele mit liv. Dels som journalist og redaktør for en lang række af Danmarks største medier og dels som digital chef for Aller Medier.
Siden 2015 har jeg været indehaver af online markedsførings-virksomheden Netinspire.dk, og siden 2017 partner i Blog Bureauet.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du løbende mine bedste tricks og tips til arbejdet med at lave indhold, der styrker din virksomhed og sælger din produkter.

Mere til dig: