Dengang for 1000 år siden, da jeg læste på CBS, var der især én ting, jeg syntes var helt fantastisk!

Friheden.

Muligheden for at skippe timer mere eller mindre efter forgodtbefindende, og så i stedet læse bøgerne og forberede mig hjemmefra. Det var jo nærmest et selvstudie og jeg syntes, det var fedt.

Der var så bare lige ét problem med det.

Da fag, jeg elskede, sugede jeg til mig. Dér gik jeg både til timer, læste derhjemme og studerede ekstra cases, bare fordi jeg syntes, det var fedt.

Men de fag, som jeg syntes var svære at få taget hul på eller som jeg grundlæggende ikke syntes var særligt spændende – dem kom jeg aldrig nogensinde i gang med.

Sådan har jeg det også med online kurser.

Dem har jeg købt en del af gennem tiden, men det er ærlig talt de færreste af dem, jeg er kommet i gang med.

De ligger bare i skuffen.

Ikke fordi kurserne ikke er gode, men fordi jeg aldrig kommer i gang med dem.

Tit handler kurserne nemlig om noget, som jeg godt ved, jeg burde prioritere højere. Ja, tit endda noget der er direkte forretningskritisk, men som jeg dybest set ikke synes er voldsomt spændende og derfor har utroligt svært ved at få hul på.

Og så bliver kurset liggende i min virtuelle skuffe; lidt ligesom bøgerne fra CBS stadig står og samler støv et eller andet sted på loftet.

Jeg véd, du kender det.

Og hvis ikke du selv gør, så kender du én, der kender det.

For ALLE dem jeg taler med, som på et eller andet tidspunkt har købt et online kursus om at blive bedre til at sælge på nettet, fortæller mig den samme historie: De har ikke rigtigt fået hul på det. Måske lige kradset lidt i toppen af første og andet modul, men er aldrig rigtig kommet i mål.

For let’s face it: At lave en god hjemmeside, skrive gode tekster, sammensætte supergode nyhedsbreve og komponere kickass opdateringer til sociale medier vil de fleste gerne kunne, fordi det er en vigtig del af at skabe en succesfuld forretning – det er bare sjældent dér, passionen for alvor ligger og flammer.

Det er bare noget, der skal gøres for, at du kan få lov til at lave dét, som du egentlig brænder for – hvad enten det så er coaching, rådgivning, dimser eller dutter.

Ikke?

Det er derfor, jeg har lavet Online Tekstforfatter Forløbet. Her får du nemlig al den gode undervisning, som et onlinekursus kan indeholde, men SAMMEN med det får du også mig som din faste sparringpartner.

Vi mødes ansigt til ansigt, vi mailes ved, vi taler i telefon sammen.

Sammen laver vi en plan for, hvad du skal skrive undervejs i forløbet – og du får deadlines. Deadlines, som jeg følger op på og hjælper dig med at nå, hvis du er kørt fast.

Så med Online Tekstforfatter Forløbet er du altså ikke alene. Du har en redaktør med en veludvokset pegefinger, der gerne kommer og prikker til dig, hvis du er gået i stå.

  • Hvis noget bliver tungt, uforklarligt eller svært at komme i gang med – så ringer du bare. Så hjælper jeg dig videre.
  • Hvis du er i tvivl om du har gjort noget på den rigtige måde – så tager du bare fat i mig og får svar på dine spørgsmål
  • Hvis du er ved at gå i stå og pakke kurset ned i skuffen – så mødes vi og finder gejsten igen

Online Tekstforfatter Forløbet er altså ikke bare et skrivekursus, det er også et mentorforløb, hvor du bliver motiveret, holdt til ilden og sat i gang, hvis du er ved at gå i stå.

Det vil med andre ord ikke være endnu et kursus, der bare ender i skuffen. Det vil derimod være dét kursus, hvor du langt om længe når helt i mål!

Hvor du efter de 12 uger, som kurset varer, har 12 færdige, fuldfede og fantastiske tekster til din hjemmeside eller dit nyhedsbrev samt har fået en masse viden om, hvordan du fremover kan sætte tingene i system, så du aldrig løber tør for hverken emner at skrive om eller evnen til at gøre det.

Du får en personlig plan for forløbet, personlige deadlines, personlig sparring og feedback, samt masser af indsigt i hvorfor folk vil købe dit produkt, hvornår de ikke vil og hvad, der får dem til at blive interesseret i dig til at begynde med. Du får tekst skabeloner til når du er gået i stå, emnekataloger til fremtidige tekster, skriveøvelser og meget, meget mere.

Du vil altså ikke bare ende med at være fuldt ud rustet til at springe ud som online tekstforfatter med dette forløb – du vil allerede være i gang, når forløbet slutter.

Men, men, men … Fordi det er så tæt et forløb, så er der kun plads til 5 på holdet, og de første pladser er allerede booket. Så skal du være sikker på en plads, så skynd dig at bestille!

Booker du inden 11. marts kan du endda spare 2300 kr. BESTIL HER!

Jeg håber, vi ses!