4 uger med feedback

Er du i tvivl, om dét du gør på nettet er det rigtige? Så er dette et perfekt forløb for dig.

Med forløbet ”4 uger med feedback” vil du nemlig få professionel feedback og sparring på dit webindhold i en periode på 4 uger.  Det er altså et oplagt forløb for dig, der ikke er helt sikker på, om dit indhold holder eller skruet sammen på den rigtige måde.

Hvorfor er feedback forløb?

Jeg har lavet dette forløb, fordi jeg selv har prøvet at starte en virksomhed op og har haft et stort behov for at sparre med en professionel for lige at vide, om jeg var på rette spor. – men uden at det kostede en formue, for de penge havde jeg ganske enkelt ikke.

Selv i dag, hvor jeg lever af min egen virksomhed, får jeg feedback på nogle af mine ting, for det er så let at se sig blind på de ting, man sidder og fordyber sig i til hverdag.

Med dette forløb får du et par professionelle, fortrolige og friske øjne på de ting, du laver, så du kan få en effektiv og konstruktiv feedback på dine ting og samtidig få en fornemmelse af, om dét du laver er godt nok.

Alle er velkomne på forløbet, men jeg har først og fremmest udviklet det til dig, der:

√ Gerne vil have en god hjemmeside, men er i tvivl om, indholdet er det rigtige

√ Er nervøs for, om dine tekster og dit indhold er godt nok

√ Er i tvivl om du får dit budskab klart nok ud

√ Er i tvivl om du virker kompetent nok i dit indhold

√ Frygter, at dine (kommende) kunder synes, du skriver i klichéer

√ Gerne vil bruge dit indhold aktivt og strategisk for at forbedre din forretning

√ Godt kunne tænke dig at vide, om du er på rette vej med dit indhold.

Hvordan foregår feedback forløbet?

Feedback forløbet starter med, at vi tager en halv times samtale, enten over Skype, telefon eller hos mig i Holbæk. Her taler vi om de ting, du er i tvivl om og gerne vil have sparring på, og efterfølgende lægger vi en plan for, hvordan du gerne vil have feedback. I udgangspunktet kan du få feedback på op til 2 tekster/videoer om ugen i forløbet, men vi kan selvfølgelig lave individuelle aftaler efter behov.

Selve feedbacken foregår ved, at du sender mig dit indhold til mig, hvorefter jeg læser det igennem/ ser det og herefter får du, normalt indenfor et døgn, en gennemgående feedback på mail med evt. forslag til ændringer og ting, du kan overveje at tage med i din tekst.

Du får altså:

♦ 30 minutters personlig samtale og sparring

♦ Professionel feedback på op til 8 tekster

♦ Professionelt sparring på din hjemmeside og dit webindhold generelt

♦ Et fortroligt sted at stille dine spørgsmål, når du er i tvivl

Hvad koster det?

Forløbet starter med en personlig samtale på 30 minutter, og kører herefter over 4 uger. Prisen for alle 4 ugers feedback OG for den indledende personlige samtale OG for løbende sparring og svar på spørgsmål igennem forløbet er kun 1995 kr + moms.

Hvis du ønsker det, kan du evt dele betalingen op i 3 rater a 665 kr. + moms.