Få gang i din virksomhed – NU!

Hvad enten du lige er startet op som selvstændig eller du har været i gang i nogle år og nu er klar til at rykke din virksomhed op på næste niveau, så vil dette mentorforløb kunne give dig det spark og den fremdrift, som du har brug for!

At blive en succesfuld selvstændig kræver ikke bare, at du har idéerne, drivet, lysten og muligheden – det kræver først og fremmest, at du har nogle kunder!

De kunder får du kun, hvis de kan regne ud, hvad du sælger og hvorfor det er absolut nødvendigt for dem at købe det af dig.

Dig, og ingen andre!

Så har du et produkt, du gerne vil sælge, så er du nødt til at kunne kommunikere til dine kunder på så klar og tydelig en måde, at de slet ikke kan undgå at købe noget. Eller klikke videre. Eller tilmelde sig dit nyhedsbrev/webinar … Hvad du nu vil have dem til.

Det er ikke let!

Men det er heller ikke umuligt.

Det handler derimod om at kende sig selv og sine kunder samt at kende de rigtige værktøjer, tricks og smutveje. – Og alt det stiller vi skarpt på i dette mentorforløb. Allerede i løbet af den første uge vil du kunne mærke, hvordan din nye viden booster din business – og når forløbet er slut, er du fuldt ud i stand til at gøre din business til en succes!

accomplish-1136863_640

Kan du nikke genkendende til nogle af disse ting, er forløbet helt sikkert noget for dig:

 • Du føler ikke, at dine produkter får den opmærksomhed, de burde få
 • Du synes ikke, din kundegruppe udvider sig så hurtigt, som den burde
 • Du sælger ikke nok
 • Du overvejer at starte en blog for at sprede kendskabet til dig og dine produkter, men ved ikke, hvordan du gør den til en succes.
 • Du har startet op som selvstændig, men har ikke rigtig fået gang i forretningen endnu
 • Du vil gerne sælge flere online-ydelser, men ved ikke helt, hvor du skal starte
 • Du føler, at du er klar til at rykke dig selv og din business videre til næste niveau – men ved ikke helt, hvordan du skal gribe det an!

At kommunikere med dine kunder, så de rent faktisk gider at købe noget  – og gerne vender tilbage igen og igen handler i høj grad om ikke at gøre som alle andre.

Derfor er dette et mentorforløb og ikke et online kursus. Værktøjerne kan læres, men hvordan DU skal bruge værktøjerne er helt personligt for dig og sammen med din mentor, indehaver og daglig leder af Netinspire.dk, Malene Fich Weischer, vil I afklare, hvad det helt præcist er, at DU har brug for for at komme videre!

Derfor er den personlige sparring en vigtig del af forløbet og derfor bliver alle kursusmoduler formet direkte efter DINE behov.

Når du deltager i dette mentorforløb, får du:

 • 3 x personlig sparring
 • 8 x online moduler – tilpasset dine behov og din virkelighed
 • Mulighed for personlig feedback på en række af dine salgstekster
 • Viden om alt, hvad du behøver at vide om at kommunikere og sælge via nettet – og hjælp til at prioritere, hvad der er vigtigt for dig
 • Værktøjer og tips, så du aldrig løber tør for noget at skrive om
 • Vejledning og feedback, så dine tekster rammer rigtigt og sælger bedre – hver gang!

knap-gaa-til-best

***

Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Lizl Rand, forfatter og foredragsholder

***

Dét indeholder mentorforløbet:

Mentorforløbet strækker sig over 8 uger og består af en blanding af personlig sparring og moduler bestående af online opgaver og udfordringer, som sendes til dig pr. mail.

Undervejs i forløbet vil du skulle skrive en række tekster, som du vil få personlig feedback på af Malene Fich Weischer.

Hvert modul tilpasses efter dine målsætninger og behov, men vil i udgangspunktet følge denne opbygning:

Uge 1:digital-womanNY
1 times personlig sparring enten ved personligt møde i Holbæk eller via Skype
Modul 1: Find din egen stemme på nettet

Uge 2:
Modul 2: Hvor godt kender du dine kunder?

Uge 3:
Modul 3: Sådan gi’r du dine kunder dét, de vil ha’!

Uge 4:
Modul 4: Slip udenom de klassiske fælder, når man skriver på nettet.

Uge 5:
1/2 times personlig sparring via mail eller telefon
Modul 5: Sådan skriver du nyhedsbreve, der sælger varen

Uge 6:
Modul 6: Lær at skrive SEO-tekster, som Google kan finde (og folk gider læse)

Uge 7:
Modul 7: Sådan bruger du de sociale medier i din business

Uge 8:
Modul 8: Skab en blog, der skaffer dig flere kunder
1 times opfølgende personlig sparring, enten i Holbæk eller via Skype

Du får altså:

BÅDE 3 x personlig sparring

OG 8 personligt tilpassede online moduler

PLUS muligheden for at få feedback og sparring på en række af dine egne tekster.

OG det er faktisk ikke engang det hele. Som en ekstra bonus får du nemlig også Malene ebog “Få mere SEO ind i hverdagen“, så dine nye, sælgende tekster også fremover vil kunne blive fundet på Google.

knap-gaa-til-best

***

”Jeg har arbejdet sammen med Malene Fich Weischer og har kun godt at sige om hendes evner til at få en tekst til at leve på nettet. Malene har både øjet for den gode historie og er i stand til at formidle den til målgruppen. Derudover har hun redskaberne til at få en tekst til at dukke op øverst, når man søger på Google, og til at involvere brugerne. Malene har en forkærlighed for det skrevne ord, er innovativ og har en formidabel evne til at bevare roen og overblikket i en presset situation.”  

Charlotte Heje Haase, forfatter

***

Men inden jeg måske bestiller, kan I så fortælle endnu mere om, hvad de enkelte moduler indeholder?

Ja, dét kan vi! Se bare her:

Modul 1: Find din egen stemme på nettet


En tekst er meget mere end bare en tekst. At kommunikere godt handler også om at vide, hvem man selv er og hvilken stemme, man skal tale med.

Kunne du f.eks. finde på at booke tid hos en coach, som virkede useriøs og overfrisk på sin hjemmeside?
Eller ville du bestille festlokale til dit bryllup hos nogen, der virkede arrogante og kedelige?
Bestille skriveundervisning hos én, der ikke kunne stave?

Nej, vel.

Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvem man selv er. Skal din stemme på nettet være frisk, ung, saglig, personlig, distanceret, alvorlig, moderne …

I dette modul ser vi både på, hvem du selv er i virkeligheden og hvem, du gerne vil fremstå som, når du skriver. Det bedste er selvfølgelig at disse to personaer hænger sammen og er nogenlunde ens, men det er ikke altid tilfældet, da det jo også er vigtigt at ramme kundens forventninger. Hvordan man du gør det, lærer du i dette modul, hvor vi også har vores første personlige sparring.

Under den personlige sparring vil der være fokus på dine mål og dine frustrationer i hverdagen. Hvor du gerne vil hen – og hvorfor du ikke er kommer derhen endnu. Sammen lægger vi så planen for hvordan, du når frem til målstregen.

Modul 2: Hvor godt kender du dine kunder?


Mange bliver meget vage, når de skal beskrive deres typiske kunde. For der er jo både den ene, anden og tredje slags.

Men den går ikke.

Hvis du ikke har et klart billede af, hvem du gerne vil have som kunde, så kommer du aldrig til at kommunikere klart nok til at få dem til rigtigt at købe noget.

Så i dette modul skal vi tegne et billede af din typiske kunde. Hvem er han/hun, hvad er deres interesser, hvad leder de efter i livet (som du kan give dem)?

Når du har din kundegruppe på plads vil det blive uendeligt meget lettere for dig at vide, hvor du skal lægge din indsats – og hvordan.

Modul 3: Sådan gi’r du dine kunder dét, de vil ha’!

I denne uge stiller vi skarpt på de produkter eller ydelser, du tilbyder:
Præsenterer du dem skarpt nok?
Rammer de din målgruppe rent?
Kan du stå inde for de ting, du sælger?
Hvilken følelse står man tilbage med, når man har læst din tekst?

Det er også i dette modul, at du skal begynde at arbejde med dine tekster – hvad enten de skal tilrettes eller skrives helt på ny.

Modul 4: Slip udenom de klassiske fælder, når man skriver på nettet.


Når du skriver til print skal du være fokuseret på at skrive medrivende og inddragende. Det skal du også på nettet, men når du skriver webtekster skal du være opmærksom på en lang række ting derudover. Vi læser nemlig på en anden måde på nettet end på print, så der skal andre virkemidler og andre værktøjer til for at fastholde læseren og give dem lyst til at købe dit produkt.

På modul 4 lærer du disse værktøjer at kende OG du får mulighed for at få skrevet indtil flere tekster i løbet af modulet, som du selvfølgelig får personlig feedback på og derefter kan lægge direkte ind på dit website, så de kan begynde at arbejde for dig allerede nu!

Modul 5: Sådan skriver du nyhedsbreve, der sælger varen


Modulet starter med endnu en personlig sparring, hvor vi følger op på dine resultater i de foregående uger. Er der noget, du har behov for at dykke mere ned i – er der noget, der går for stærkt eller for langsomt? Hvordan går det med målsætningerne?

Herefter tager vi hul på nyhedsbrevene. Har du allerede ét? Skal du have et? Hvorfor kan det være en god idé – og er det også en gode idé for dig?

Modul 6: Lær at skrive SEO-tekster, som Google kan finde (og folk gider læse)

Det kan være lige meget med gode, sælgende tekster, hvis der ikke er nogen, der kan finde dem. Så i dette modul skal vi have fokus på SEO. Eller søgemaskineoptimereng, om man vil.

Hvad er SEO?
Hvorfor er det vigtigt for dig?
Hvordan kan du arbejde med SEO i hverdagen – og stadig skrive tekster, som folk kan holde ud at læse?

Igen vil du få mulighed for at skrive dine egne tekster om, så de er fuldt ud SEO optimerede – og få min feedback på dit arbejde.

Modul 7: Sådan bruger du de sociale medier i din business

Facebook, Linkedin, Instagram, Snapchat, Twitter … De sociale medier er uundværlige, når du skal have dit budskab ud til alle dine potentielle kunder. Men selvfølgelig skal du ikke være til stede på dem alle sammen. Du bør dog være til stede på nogle af dem. Hvilke, der er relevante for dig – og hvorfor – skal vi arbejde mere med.

Vi skal også arbejde med:
Hvordan du laver indhold på de sociale medier, som rent faktisk bliver delt
Hvordan du kan skabe personlige historier, så folk bedre relaterer sig til dine produkter
Hvor ofte du skal lægge på – og hvorfor
Hvad du aldrig – ALDRIG – må gøre på de sociale medier!

Modul 8: Skab en blog, der skaffer dig flere kunder

I det sidste modul ser vi på muligheden for at tiltrække flere kunder med en blog.
Hvad kan netop du skrive om, som vil give mening i forhold til dét. du tilbyder?
Hvor og hvordan skal du lave bloggen?
Hvordan skriver du blogindlæg, som folk gider læse?
Har du nok at skrive om – eller skal du have budskabet ud på en anden måde?

Efterfølgende afslutter vi forløbet med endnu en personlig sparring, hvor vi evaluerer forløbet og ser på din målsætning fra vores første samtale. Samtidig vil du få forslag til, hvordan du videre kan arbejde med dine tekster, så de hele tiden bliver bedre og bedre!

knap-gaa-til-best

***

Om Malene Fich Weischer

Malene Fich Weischer er indehaver og daglig leder af Netinspire.dk. Med en uddannelse fra CBS i strategi og økonomi og en professionel journalistisk karriere fra hun var 15 år gammel, har hun en ganske unik baggrund, når det handler om online kommunikation og webtekst, der virker. Hun besidder nemlig både den journalistiske og den forretningsmæssige forståelse af en tekst.nb-pix-200

Malene har skrevet offline for en lang række af landets største medier, herunder Berlingske, Illustreret videnskabs Historie og Psykologi.

Samtidig har hun siden nettets spæde begyndelse arbejdet med journalistisk stof på nettet og har leveret online artikler til bl.a Ekstrabladet.dk, Femina.dk, Oestrogen.dk, BT.dk, Avisen.dk og TV2.dk, samt arbejdet med social media for brands som Q, Se og Hør, Psykologi og Tidens Kvinder. Hun er forfatter til bogen ”Få mere SEO ind i hverdagen” og driver også bloggen hér på Netinspire.dk.

Hun har desuden arbejdet dels i Innovationsafdelingen og dels som digital chef hos Aller i en årrække og har været med til at udstikke strategien og online indsatsen for en lang række af Danmarks største mediebrands.

***

Og prisen for alt dette er:

For lige at summere op: Du får BÅDE personlig sparring OG personlig tilrettet online undervisning SAMT personlig feedback på dine tekster PLUS e-bogen “Få mere SEO ind i hverdagen”. Prisen for hele dette forløb, som med garanti vil booste din business og rykke både dig og den op til et helt nyt niveau er 10.875 kr + moms.

Du kan enten betale det fulde beløb ved tilmelding eller vælge at betale i 4 rater á 2.718, 75 + moms. Ønsker du den løsning, så kontakt mig her

Da mentorforløbet jo består af en stor del personlig sparring, har jeg ikke mulighed for at have mere end 5 mentorforløb i gang samtidig. Så skynd dig at booke DIN plads!

knap-gaa-til-best

Mere til dig: