Build

6 måneders mentorforløb til dig, der drømmer om at bygge en succesfuld og langtidsholdbar online business

Build

6 måneders mentorforløb til dig, der drømmer om at bygge en succesfuld og langtidsholdbar online business

Hvad er Build?

Build er forløbet til dig, der er seriøs og ambitiøs omkring din online business.

Måske er du ved at starte op lige nu – måske har du allerede været i gang, men har ikke helt fået knækket koden til at skabe den forretning, du drømmer om?

Du vil gerne skabe en online business, hvor du selv kan styre din tid og indsats, og hvor du drømmer om at supplere din 1:1 hjælp med online kurser, forløb, medlemsklub el.lign.

… Men du vil gerne gøre det ordentligt!

Præcis dét gør vi på BUILD!

Gi’ mig 4 minutter, så fortæller jeg, hvad BUILD går ud på 👇

Drømmer du om? ...

… Så er Build-forløbet lavet til dig ❤️

Men at tjene penge online er altså ikke “bare lige” …

… Og det ved du sikkert også godt.

Hvis det var så nemt, løb alle jo rundt og var online biz millionærer.

Nej, hvis du skal skabe en ordentlig forretning, som du kan leve godt af, så skal du smøge ærmerne op, I hvert fald til at begynde med, hvor det hele skal byges op og køres i stilling.

Den gode nyhed er, at jeg har arbejdet med online forretninger i snart 10 år, og jeg ved præcis, hvordan en stærk forretning skal bygges op, fx:

👉 Hvad der skal til for at skabe et løbende flow af købende kunder

👉 Hvad der skal til for at positionere dig på dit marked

👉 Hvad der skal til for at markedsføre dig – både på den korte og den lange bange

👉 Hvad der skal til for at skabe en forretning på det, du brænder for – men uden at du brænder ud undervejs

… Og på Build bruger vi alt det jeg ved og alt det du ved til at opbygge den perfekte online business for netop dig.

"

Malene spænder bredt. Hun lytter, arbejder strategisk, er fleksibel & holder fokus på at komme helt i mål.

Vi har pt samarbejdet omkring tre projekter. Det har været forløb i Wonderful Copenhagen regi, ligesom hun senest har stået for vores ambitiøse Green Heart of Copenhagen life science projekt. Det sidste har bl.a. indeholdt et stort online video kursus univers samt udgivelse af min bog "Din Guide til CBD".

Jeg kan varmt anbefale Netinspire, hvis du søger top kvalitets arbejde og hvis du ønsker at sikre, at de ønskede resultater rent faktisk opnås. Malene er i en liga for sig selv.

Build er et 1:1 mentorforløb, hvor du får:

Kick-off workshop

Her mødes du og jeg fysisk i Holbæk eller på Zoom. Sammen mapper vi hele dit marked, dine muligheder, din drømme og ønsker, så vi kan skabe en forretning, der er 100% aligned med dig og det, du står for.

Plan for din markedsføring

Sammen skaber vi en plan for, hvordan dine kunder skal få øje på dig, samt ser på en visuel identitet, der understøtter dit brand og matcher både dig og din målgruppe. Du lærer, hvordan du kan automatisere din markedsføring og hvordan du bruger de sociale medier strategisk (uden at poste dig selv ihjel).

Skræddersyede guides

Undervejs i forløbet kan jeg løbende lave små undervisnings-videoer til dig, så du kan blive hjulpet med de ting, der måske driller dig. Det kan f.eks. være ting på din hjemmeside eller i dit mailflow. Du siger bare til!

Mentorsessioner

Undervejs i forløbet får du hele 5 individuelle mentorsessioner - altså udover workshoppen og mailsparringen. På sessionerne arbejder vi i dybden med netop det, der skal til for at skabe din succesfulde forretning. Sessionerne skæddersyes 100% til dig og din forretning.

Skarp salgs-strategi

Salgene triller ikke ind af sig selv. Et godt salg kræver både det rette produkt og den rette pris - og så kræver det en god strategi for dit salg, så du ikke spilder din kræfter uden at få noget igen.

Fysiske workbooks

For at understøtte dit forløb får du mine 2 bøger ”Kunsten at sælge sin viden online” samt ”Skriv så det sælger - og ses”. Begge bøger indeholder masser af viden, hjælp og konkrete opgaver, som du kan arbejde med ind imellem vores sessioner.

Styr på din målgruppe

Med udgangspunkt i De emotionelle Kundetyper, som jeg er uddannet i, tegner vi et tydeligt billede af din primære målgruppe. Du vil lære præcis, hvad der får dine kunder til at blive interesserede og få lyst til at købe hos dig - og du vil også lære, hvad der kan risikere at jage dem væk.

Løbende mail-sparring

Hvis du kommer i tvivl om noget mellem vores 1:1 sessioner eller har noget, du lige har behov for at vende med mig, så er jeg ikke længere væk, end at du bare kan sende mig en mail – og så svarer jeg så hurtigt som muligt, så du kan komme videre med at skabe din drømmeforretning.

Roadmap for den videre vej

Forløbet vil altid slutte med, at vi laver en plan for, hvad der er de næste skridt på vejen for dig. Så kan du nemlig fortsætte din gode udvikling - også efter mentorforløbet er slut.

"

Jeg har været i forløb hos Malene med det mål at blive skarpere på min virksomhedsprofil og kommunikationsform.

Malene har været rigtig god til at forstå hvor jeg vil hen med min virksomhed og hvilke værdier den bygger på. Hun har med afsæt i denne viden vejledt mig i forhold til at lave en markedsføringsstrategi som er tro mod virksomhedens værdier og har hjulpet mig med at definere et langsigtet og målrettet brand.

Malene er utrolig behagelig at arbejde sammen med. Forløbet har på en og samme tid været både uformelt og målrettet.

Jeg har været rigtig glad for samarbejdet og vil helt sikkert vende tilbage og gøre brug af Malenes kompetencer i fremtiden.

Hvad får du ud af et Build-forløb?

 

Din investering i 6 måneders tæt sparringsforløb, hvor vi arbejder på at gøre din online forretning endnu stærkere er …


Pris: 36.000 + moms. 

(Kan også betales i 12 rater á 3.300 kr + moms – så betaler du i alt 39.600 + moms)

Skal vi tage en uforpligtende snak, om Build er det rigtige forløb for dig, så tag fat i mig på malene@netinspire.dk

 

PS:

Husk, at der nu er åbnet op for ansøgninger til endnu en omgang NEXT STEP TILSKUD. Det er aktuelt for dig, der har været i gang under 3 år (der kan i nogle tilfælde gives dispensation, så du kan have været i gang i 5 år).

Det ville være oplagt at bruge sådan et tilskud på et BUILD-forløb – så får du nemlig hele 24.000 kr. tilbage igen, og ender altså kun med at betale 9.000 kr. selv.

Se mere om Next Step her.

Vil du have praktisk hjælp med i købet?

Hvis du ønsker det, er der også mulighed for at tilkøbe praktisk hjælp med fx opsætningen af online kurser, funnels, freebies mm.

I de 6 måneder, dit Build forløb varer, får du nemlig 20% rabat på vores 5-timers klippekort til praktisk hjælp.

Du får 5 timer for kr. 3.600 + moms (du sparer 900 kr)

Få tilskud til hjælpen

Vidste du, at du ofte kan få tilskud til den hjælp, du får fra Netinspire, da jeg er godkendt som rådgiver?

De lokale Erhvervshuse tilbyder ofte støttekroner til både rådgivningsforløb, undervisningsforløb og konkret hjælp.

Du kan se mere om tilskuds-mulighederne hos dit lokale erhvervshus eller ved at klikke herunder eller du kan skrive direkte til mig og høre mere.

Du får hjælp af mere end 20 års erfaring med branding, markedsføring og forretningsudvikling

Hvis du tænker, at et mentorforløb kunne være noget for dig, så kontakt mig meget gerne. Så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst hjælpe dig og finde ud af, om vi er det rette match.

240202-Malene-Fich-Weischer-172-lowres

"

"Jeg følte, at jeg manglede en ”samarbejdspartner”. Ikke én med mit speciale, men én at spille bold med, så jeg kunne udvikle mig og min virksomhed, og blive ”forstyrret” i min måde at tænke på.

Jeg var bange for at blive for ensidig og gå i stå, så længe det kun var mig, der tænkte tankerne. Jeg føler mig heldig, fordi jeg fandt et match i Malene. Vi taler samme sprog, og ingen af mine spørgsmål føles irriterende.

Malene har en unik evne til at få mig til at føle mig som en stjerne. Hun taler mig ikke efter munden, og hun sætter struktur og opgaver i gang, når jeg går i stå. Malene anerkender og motiverer på en unik måde, der skal opleves.

Jeg har oplevet, hvad det vil sige at blive hørt, blive forstået, blive pirret og forstyrret. Jeg er vild med det. Jeg har også oplevet følelsen af ”tid nok”.

Da jeg en dag fortalte Malene om mine ”kaos” tanker, tog hun mig med ind i hendes eget maskinrum. Her var der plads til alt fra ”kaos” tanker til næste step. Det var en befrielse at blive guidet på vej. Og det gik op for mig, hvor vigtigt det er at have en mentor at dele ned- og opture med, og ikke mindst til at udvikle min virksomhed med.”

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg