Priser på seo-tekster, blogs, hjemmesider mm

Priser på tekstforfatter, hjemmesider og sparring

Netinspire kan både levere indhold til din hjemmeside, pressemeddelelser, kundemagasiner, tekster til nyhedsbreve, Linkedin, blogs mm – og vi kan lave selve hjemmesiden.

Da hver tekst og hver hjemmeside er forskellig, er det imidlertid umuligt at komme med en standardpris.

Der er f.eks stor forskel på, om du skal have lavet et lille nyhedsbrev med 3 x 5 linjers tekst i en standardopsætning, eller om du skal have lavet et langt nyhedsbrev på 800 ord med interviews, kundeanmeldelser, ny opsætning, udsendelse mm. Der er også forskel på, om du skal have en enkelt tekst eller om du bestiller mange.

Pris tekstforfatter:

I udgangspunktet arbejder jeg ud fra en timepris på 695 kr. + moms, men har du flere tekster laver jeg gerne en pakkepris.

Pris på hjemmeside:

På samme måde er der stor forskel på hjemmesiderne, jeg laver. Har du allerede en wordpress installation, som alene kræver et ansigtsløft, kan det gøres ret billigt. Men skal du have designet en hjemmeside fra bunden, samt måske have en masse features tilknyttet som f.eks shop, nyhedsbrev mm, så koster det mere.

De fleste af de hjemmesider, jeg laver, koster et sted mellem 8-12.000 kr + moms, men jeg laver også sider, der er både dyrere og billigere. Det kommer helt an på dine ønsker til siden, og hvor meget den skal kunne.

Overvejer du at hyre Netinspire til at lave enten dine tekster eller din hjemmeside, så er du meget velkommen til at tage fat i mig og fortælle, hvad du er på jagt efter. Så kommer jeg med et uforpligtende bud på det.

– og hvis du sidder og tænker, at vi nok er for dyre for dig, så prøv lige at tage fat i mig alligevel. Vi har kunder og ordrer i alle størrelser, og du er også velkommen!

Pris på personlig sparring:

Jeg tilbyder også personlig sparring og rådgivning. Det kan enten være i form af, at du booker en enkelt time eller to – eller det kan være gennem de forløb og kurser, jeg også tilbyder. Typisk foregår sparringen hos mig i Holbæk eller via Skype el.lign.

En times sparring med mig koster 695 kr. + moms for en enkelt time eller 1500 + moms for 3 sammenhængende timer. SÅ sætter vi os sammen, or bruger tiden på at få dig videre derfra, hvor du er. Hvad enten det så handler om lavpraktisk hjælp til WordPress, inspiration til din skrivning eller rådgivning om online markedsføring etc.

Kontakt mig her, hvis du er interesseret i personlig sparring.