Priser på seo-tekster, blogs, hjemmesider mm

Priser på tekstforfatter, hjemmesider og sparring

Jeg kan både levere indhold til din hjemmeside, pressemeddelelser, kundemagasiner, tekster til nyhedsbreve, Linkedin, blogs mm – og jeg laver også gerne din hjemmeside. Derudover rådgiver og hjælper jeg gerne med alle aspekter af Online Markedsføring.

Da hver opgave er sin egen, kan det imidlertid være svært at sætte en helt fast pris uden at det hele bliver meget mekanisk og underligt, og uden at fokus flyttes væk fra kvaliteten i det, jeg leverer. Så tag meget gerne fat i mig så vi lige kan tale nærmere, inden du bestiller 🙂

Nedenfor har du dog lidt forskellige priser, så du har noget at gå ud fra.

Pris tekstforfatter:

I udgangspunktet arbejder jeg ud fra en timepris på 895 kr. + moms, men har du flere tekster laver jeg gerne en pakkepris.

Du kan også købe et klippekort, og så skriver jeg løs, indtil dine klip er brugt op. På 5 timer vil du typisk kunne få f.eks 2 SEO-tekster eller noget i den størrelsesorden. Se mere om klippekortene her

Pris på hjemmeside:

På samme måde er der stor forskel på hjemmesiderne, jeg laver. Har du allerede en wordpress installation, som alene kræver et ansigtsløft, kan det gøres ret billigt. Men skal du have designet en hjemmeside fra bunden, samt måske have en masse features tilknyttet som f.eks shop, nyhedsbrev mm, så koster det mere.

De fleste af de hjemmesider, jeg laver, koster et sted mellem 8-12.000 kr + moms, men jeg laver også sider, der er både dyrere og billigere. Det kommer helt an på dine ønsker til siden, og hvor meget den skal kunne.

Jeg tilbyder også et kursus i, hvordan du laver din egen hjemmeside – det kan du læse mere om her.

Eller du kan købe et Basis-site, hvilken er en billig måde at få en flot hjemmeside på – hurtigt. Se mere om den mulighed her

Overvejer du at hyre Netinspire til at lave enten dine tekster eller din hjemmeside, så er du meget velkommen til at tage fat i mig og fortælle, hvad du er på jagt efter. Så kommer jeg med et uforpligtende bud på det.

– og hvis du sidder og tænker, at jeg nok er for dyr, så prøv lige at tage fat i mig alligevel. Jeg har kunder og ordrer i alle størrelser, og du er også velkommen!

Pris på personlig sparring:

Jeg tilbyder også personlig sparring og rådgivning. Det kan enten være i form af, at du booker en enkelt time eller to – eller det kan være gennem de forløb og kurser, jeg også tilbyder. Typisk foregår sparringen hos mig i Holbæk, via Skype eller over mail. Det kommer lidt an på, hvad du har behov for.

En times sparring med mig på mit kontor i Holbæk koster 895 kr. + moms.

Hvis det mere er løbende råd og vejledning, du har behov for, kan du i stedet vælge at købe et klippekort på 5 timer eller mere, og så spare lidt på timeprisen. Klippekortet er en god løsning til dig, der gerne løbende vil have mulighed for lige at sende mig et spørgsmål, får mig til at skrive eller gennemlæse en tekst. hjælpe med ting på hjemmesiden etc.

Kontakt mig her, hvis du er interesseret i personlig sparring.

Eller læs mere om klippekort her.