Priser på seo-tekster, blogs, hjemmesider mm

Priser på tekstforfatter og hjemmesider

Jeg har valgt, at vi hos Netinspire.dk ALTID arbejder ud fra nogle faste priser.

Hvorfor?

Ja, først og fremmest fordi jeg ærlig talt slet ikke er hurtigt nok til at kunne sidde og slynge forskellige tal ud, alt efter om jeg vurderer, om du har pungen fuld af guld eller ej.

Men også fordi mine priser afspejler den faktiske tid, det tager for enten mig eller mine medarbejdere at lave de enkelte opgaver.

Så jeg beklager! Hvis du leder efter priser (og kvalitet?), der er trykket helt i bund – eller hvis du godt kan lide at blive overrasket over en kæmpe ekstraregning, du ikke havde forventet –  så må du kigge et andet sted.

Men leder du efter nogen, der kan levere kvalitet og som samtidig er både reelle, pligtopfyldende og gode til at forstå hvad netop DU leder efter – så er du kommet til det rette sted.

Vores priser kan du se herunder. Det er sådan, de er. Selvfølgelig kan der være ting, der gør, at netop din opgave enten bliver en smule billigere eller en smule dyrere, men i udgangspunktet ligger lejet her. Ved større eller faste aftaler, der kører over længere tid, kan vi dog godt lokkes til at lave en pakkepris. Det sparer jo også os for noget, når der er tale om en fast aftale!

Pris tekstforfatter:

Blogindlæg, max 500 ord
Du leverer oplæg til indhold via lydfil og/eller noter
Kr. 750 + moms

Månedsaftale med 3 blogindlæg à max 500 ord pr. måned. 
Du leverer oplæg til indhold via lydfil og/eller noter
Samlet pris: Kr. 1.950 + moms

SEO-tekster, 1000 ord eller derover
Du giver mig et tema, jeg identificerer de bedste nøgleord, samt skriver en optimeret tekst, hvor både primære og sekundære søgeord og fraser er med.
Kr. 3.300 + moms

SEO-tekster, 1000 ord eller derover (inkl. opsætning på eksisterende wordpress side)
Du giver mig et tema, jeg identificerer de bedste nøgleord, samt skriver en optimeret tekst, hvor både primære og sekundære søgeord og fraser er med. Herefter sætter jeg teksten op på dit site med relevante links, gode stock-billeder (eller dine egne billeder), ALT tekster mm.(fortrinsvis wordpress, men har du et andet site, så lad os se, om ikke det kan lade sig gøre alligevel)
Kr. 4.300 + moms

Nyhedsbreve, max 800 ord

Du leverer oplæg til indhold via lydfil og/eller noter. Eksl. opsætning i f.eks MailChimp el.lign
Kr. 1350 + moms

Nyhedsbrev, 800 ord eller derover
Du leverer oplæg til indhold via lydfil og/eller noter. Eksl. opsætning i f.eks MailChimp el.lign
Kr. 1.950 + moms

Nyhedsbrev, 800 ord eller derover (inkl. opsætning)
Du leverer oplæg til indhold via lydfil og/eller noter. Inkl. opsætning med billede/billeder (gode stock eller dine egne) i f.eks MailChimp el.lign
Kr. 2.950 + moms

Pressemeddelelse, eksklusiv udsending
Du leverer oplæg til indhold via lydfil og/eller noter
Kr. 1350 + moms

Artikler
Aftales individuelt på baggrund af  længde og indhold

Individuel sparring og rådgivning:

1 time: 1250 kr + moms

Se evt. også mine online kurser, hvor flere af dem indeholder en eller anden form for individuel sparring

Pris hjemmesider:

Pakke 1: Vi laver dit site – du laver indholdet

Du får udviklet og designet et nyt, flot wordpress site, som naturligvis er mobiltilpasset (responsivt), samt har en  SEO-venlig menustruktur. Jeg sætter det hele op og lægger evt. nogle midlertidige stockbilleder på, men du står selv for at lægge indhold, billeder mv på. Når sitet er klar, vil du modtage en video guide til, hvordan du lægger indhold og billeder på.
Kr. 8.000 kr. + moms

Pakke 2: Vi laver dit site – plus det nødvendige indhold

Her får du igen udviklet og designet et flot og brugbart wordpress site, som er responsivt og SEO-venligt. Jeg sørger desuden for at skrive de faste tekster – eller redigere og web-tilpasse de tekster, du sender til mig, hvis du foretrækker det – samt lægge gode, brugbare billeder på. Desuden kan du sende mig op til 5 blogindlæg, som jeg redigerer til net, samt lægger på for dig, ligesom jeg – hvis du ønsker det – skriver 1 SEO-optimeret tekst om et udvalgt emne, du gerne vil findes på i Google. Du vil altså stå med et fuldt færdigt og køreklart site, som du ikke behøver at gøre mere ved (udover at skrive løbende til bloggen).
Kr. 13.500 + moms

Pakke 3: Vi laver dit site, dit indhold og din SEO

Alt indholdet fra Prisklasse 2 – dog med den forskel, at JEG forfatter de 5 blogindlæg på baggrund af en snak med dig om emner, samt skriver 3 SEO-optimerede tekster.
Kr. 21.500 + moms

Foredrag og workshops:

Se priser og forslag til indhold her

Andre opgaver:

Vi leverer gerne fulde content marketing pakker, hvor vi fast står for at levere dine blogindlæg, nyhedsbreve, opdateringer på sociale medier mm.

Kontakt os gerne her for uforpligtende tilbud!