Priser på seo-tekster, blogs, hjemmesider mm

Priser på tekstforfatter og hjemmesider

Vi kan både levere indhold til din hjemmeside, pressemeddelelser, kundemagasiner, tekster til nyhedsbreve, Linkedin, blogs mm – og vi kan lave selve hjemmesiden.

Da hver tekst og hver hjemmeside er forskellig, er det imidlertid umuligt at komme med en standardpris.

Der er f.eks stor forskel på, om du skal have lavet et lille nyhedsbrev med 3 x 5 linjers tekst i en standardopsætning, eller om du skal have lavet et langt nyhedsbrev på 800 ord med interviews, kundeanmeldelser, ny opsætning, udsendelse mm. Der er også forskel på, om du skal have en enkelt tekst eller om du bestiller mange.

På samme måde er der stor forskel på hjemmesiderne, vi laver. Har du allerede en wordpress installation, som alene kræver et ansigtsløft, kan det gøres ret billigt. Men skal du have designet en hjemmeside fra bunden, samt måske have en masse features tilknyttet som f.eks shop, nyhedsbrev mm, så koster det mere.

De fleste af de hjemmesider vi laver koster et sted mellem 12-25.000 kr + moms, men vi laver også sider, der er meget billigere. Det kommer helt an på dine ønsker til siden.

Husk i øvrigt, at du altid kan dele prisen på din hjemmeside op i op til 12 rater uden merbetaling. 

Overvejer du at hyre os til at lave enten dine tekster eller din hjemmeside, så er du meget velkommen til at tage fat i mig og fortælle, hvad du er på jagt efter. Så kommer jeg med et uforpligtende bud på det.

– og hvis du sidder og tænker, at vi nok er for dyre for dig, så prøv lige at tage fat i mig alligevel. Vi har kunder og ordrer i alle størrelser, og du er også velkommen!