Online kursus i wordpress

En hjemmeside er  en helt uundværlig del af at være selvstændig.

For folk googler efter alting – også efter det, du laver – og har du ikke en hjemmeside, vil du være fuldstændig usynlig for alle dem, der ikke allerede kender dig. Usynlig for alle dine potentielle kunder.

Det går selvfølgelig ikke, og derfor er en god hjemmeside et must for enhver, der gerne vil skabe en god forretning.

Det ved du sikkert også allerede godt.

Men det kan være lettere sagt end gjort at få hjemmesiden lavet. Du kan selvfølgelig altid gå bureau-vejen og få andre til at lave dem. Her hos Netinspire laver vi rigtig mange hjemmesider for andre. Men det tager tid at lave en god hjemmeside, og derfor er det tit en temmelig bekostelig affære. Så selvom jeg selvfølgelig mener, at det bestemt er en god investering at bruge 10-15.000 på en hjemmeside (og hos os kan du betale i op til 12 afdrag), så er det jo stadig mange penge.

Et alternativ er at lave hjemmesiden selv, og det kan sagtens lade sig gøre. Når bare man ved, hvordan man gør, er det nemlig ikke svært at lave en superflot hjemmeside. Det tager bare tid at få den helt, som man gerne vil have den, men når du ikke skal betale timelæn til en udvikler, så gør det jo ikke helt så meget.

Problemet er imidlertid, at det kan være svært at finde ud af, præcis hvordan man får hul på siden – og så ender man med at gå død i det hele.

Det er derfor, jeg har lavet wordpress kurset ”Lav din egen hjemmeside i wordpress”.

I dette wordpress kursus fortæller jeg dig nemlig helt konkret, helt nede på jorden og helt uden en masse indviklet kodesprog, hvordan du laver din egen hjemmeside i wordpress.

Dette wordpress kursus er for dig, der:

♦ Gerne vil lave dit eget site, men ikke helt ved, hvordan du kommer i gang

♦ Måske har prøvet at komme i gang, men ikke rigtigt har knækket koden

♦ Ikke er vant til at arbejde med koder og teknik

♦ Gerne vil spare en masse penge, i stedet for at betale nogen for at lave din hjemmeside for dig

♦ Har lyst til et eksperimentere og lege

♦ Har lyst til at skabe en unikt design, der afspejler lige præcis DIG og DIN virksomhed

I løbet af kurset lærer du kort og godt, hvordan du laver en fed hjemmeside i wordpress. – Hvad enten du så gerne vil lave en blog eller en stor og udvidet virksomhedsside.

Med kurset i wordpress får du:

HUSKELISTE: En liste over de udtryk, du vil støde på, en guide til køb af domæne og hosting, samt installering af wordpress.

MINE ANBEFALINGER: En liste med de hostingfirmaer, temaer, plugins og widgets,jeg selv foretrækker at arbejde med og som helt sikkert også vil gøre livet nemmere for dig.

VIDEO 1: Du får først en introduktion til hele kurset, og herefter lærer du,hvordan du installerer wordpress på dit domæne.

VIDEO 2: I video 2 lærer du, hvordan du laver din egen blog i wordpress. Når du ved, hvordan du gør, er det meget enkelt, og du kan snildt få den op at køre på et par timer.

VIDEO 3: I denne video lærer du, hvordan du arbejder med temaer (i kurset bruger vi temaet Enfold, men metoderne vil også kunne bruges på andre temaer). Du vil også lære, hvordan du arbejder med en såkaldt statisk forside og på den designer dit helt eget look.

VIDEO 4: Nu har du fået sat din side op, så nu skal du i gangm ed det praktisk arbejde, hvor du designer og opbygger din hjemmeside, så den bliver lige præcis sådan, som du gerne vil have den.

VIDEO 5:  I denne video lærer du at opbygge dine undersider. Samtidig vil du lære, hvad plugins er, hvordan du bruger dem og ikke mindst, hvordan de kan hjælpe dig med at gøre din side endnu bedre.

VIDEO 6: Widgets er små “mini-programmer”, som f.eks kan bruge til at opbygge din sidebar, hvis du ønsker, at din hjemmeside har sådan en. I dette modul lærer du widgets bedre at kende og lærer, hvordan du arbejder med dem for at få det optimale ud af dit site.

Når du har gennemført wordpress kurset, vil du altså være i stand til at opbygge DIN HELT EGEN WORDPRESS SIDE – hvad enten du ønsker en blog eller en udvidet firma-hjemmeside.

Alle videoer og al tekst er leveret i et let-forståeligt nede-på-jorden-sprog, så ALLE kan være med!