Kursus i wordpress

Online kursus i wordpress

Har du besluttet dig for at lave din hjemmeside i wordpress selv, så er dette kursus den hjælpende hånd, du har brug for!

WordPress er et nemt og intuitivt system at arbejde i – når altså først du har lært, hvordan det fungerer. For der er en masse små finter og tricks, det er nødvendigt at kende, hvis du vil opbygge et nyt og flot site.

De finter og tricks lærer du på dette kursus, ligesom du både lærer, hvordan du opbygger en blog, opbygger en udvidet hjemmeside, arbejder med plugins og widgets, samt benytter dig af temaer.

Det hele er samlet i 6 videoer, hvor jeg i et enkelt, ikke-teknisk sprog forklarer og viser, hvordan du opbygger dit site trin for trin.

Sammen med de 6 videoer får du desuden en huskeliste, der forklarer de mest brugte ord, samt fortæller, hvordan du køber et domæne, køber hosting samt installerer wordpress til at begynde med.

Du får også en liste med mine personlige anbefalinger til hosting, tema, plugins og widgets. Ting, som jeg har afprøvet masser af gange og ved virker!

Dette kursus i wordpress er altså for dig, der:

♦ Gerne vil lave dit eget site, men ikke helt ved, hvordan du kommer i gang

♦ Måske har prøvet at komme i gang, men ikke rigtigt har knækket koden

♦ Ikke er vant til at arbejde med koder og teknik

♦ Gerne vil spare en masse penge, i stedet for at betale nogen for at lave din hjemmeside for dig

♦ Har lyst til et eksperimentere og lege

♦ Har lyst til at skabe en unikt design, der afspejler lige præcis DIG og DIN virksomhed

Med online kurset i at lave din egen wordpress hjemmeside får du:

HUSKELISTE: En liste over de udtryk, du vil støde på, en guide til køb af domæne og hosting, samt installering af wordpress.

MINE ANBEFALINGER: En liste med de hostingfirmaer, temaer, plugins og widgets,jeg selv foretrækker at arbejde med og som helt sikkert også vil gøre livet nemmere for dig.

VIDEO 1: Introduktion til kurset og til installation af wordpress

VIDEO 2: Sådan laver du din egen blog i wordpress

VIDEO 3: Sådan arbejder du med temaer og statisk forside / design af din helt egen side

VIDEO 4: Sådan tilpasser du dit tema til dine egne design-ønsker

VIDEO 5:  Sådan opbygger du dine egne sider og benytter dig af plugins

VIDEO 6: Sådan arbejder du med widgets

Når du har gennemført kurset, vil du altså være i stand til at opbygge DIN HELT EGEN WORDPRESS SIDE – hvad enten du ønsker en blog eller en udvidet firma-hjemmeside.

Alle videoer og al tekst er leveret i et let-forståeligt nede-på-jorden-sprog, så ALLE kan være med!

Køb dette kursus i wordpress inden 1. august 2017 og få det til bare 395 kr!

Sommerperioden er et oplagt tidspunkt til at begynde arbejdet med sit nye site – simpelthen fordi der har de fleste lidt mere ro om ørene.

Hører du også til dem, så skynd dig at slå til NU! For køber du kurset inden 1. august 2017, kan du få det til kun 395 kr. Herefter stiger prisen til 495 kr.

Når du bestiller kurset, modtager du AL kursusmaterialet med det samme og på én gang, så du kan følge kurset i præcis dit eget tempo.

Er du stadig i tvivl, om dette kursus i wordpress er noget for dig?

Dette kursus er lavet til dig, der gerne selv vil lave dit eget site. – uanset din baggrund og dine forkundskaber.

Vi kan også tilbyde at lave dit site for dig – det koster fra 8.000 kr. og op – men vi møder så tit mennesker, som hellere selv vil lave det. Det kan enten være af økonomiske årsager, på grund af stædighed eller simpelthen bare fordi, man gerne selv vil lære at opbygge sit eget site, så man også fremover bedre kan ændre på ting i det.

Det er derfor, vi har lavet dette kursus i wordpress, og drømmer du om at kunne lave dit eget site, så vil det være det perfekte valg for dig.

Tit er det nemlig små ting, der gør, at man ikke rigtigt kommer i gang med wordpress – og så ligger ens site bare og sejler, ser ufærdigt ud og måske endda skræmmer potentielle kunder væk.

Med det her kursus lærer du, hvordan du selv kan opbygge dit eget, flotte site eller din egen blog (uden at det behøver at tage 100 år). Videoerne er lavet, så de er til at forstå og alt er rettet hen imod, at du også sagtens kan følge med, selvom du ikke har en teknisk baggrund.

Spørgsmål og svar om wordpress kurset:

Kræver kurset at jeg allerede kender lidt til wordpress?

Nej, vi starter helt fra bunden, så ALLE kan være med. Kender du allerede lidt til wordpress, kan du nemt spole forbi det indledende og hoppe hen til dér, hvor du finder den information, du lige mangler.

Kræver kurset, at jeg har nogen teknisk baggrund?

Nej, kurset er for alle – også dig, der ikke har arbejdet med at sætte sites op tidligere.

Hvad hvis jeg ikke kan følge med?

Det er jeg sikker på, at du kan. – Og ellers er det nemt at starte hver enkelt video forfra og se den én gang til. Du går også en huskeliste, hvor jeg gennemgår de mest brugte fagudtryk og forklarer, hvad debetyder. Så du er hele tiden i gode hænder!

Kan jeg trække de 395 kr., som kurset koster, fra i skat?

Ja, hvis du har egen virksomhed, kan du trække hele beløbet fra.

Kommer der moms oven i prisen?

Nej, momsen er indeholdt i prisen, så du ved præcis, hvad du skal betale og ikke får nogle grimme overraskelser.

Hvordan modtager jeg kursusmaterialet?

Så snart, du har bestilt og din betaling er modtaget, får du tilsendt en mail med adgang til ALT kursusmaterialet. Så kan du selv bestemme det tempo, du ønsker at gå frem i.

Køb nu – prisen stiger den 1. august kl. 08.00!

0Weeks0Days0Hours0Minutes