Sæt gang i dit online salg!

Har du flere gange tænkt tanken, at NU skal du også se at komme i gang med det der online?

… Så er det måske på tide at få gjort noget ved det.

Ellers risikerer du ganske enkelt, at dine konkurrenter kommer i gang før dig.

Så kan det godt være, at de ikke er lige så dygtige som dig eller har den samme erfaring, men hvis de – i modsætning til dig – rent faktisk får gjort noget ved tankerne, ja, så er det dem, der kommer til at rende med alle online kunderne.

Så derfor: Hvis du går med tanker om at skabe et online ben i din forretning, så gør noget ved det. Nu.

Jeg ved imidlertid godt, at det er nemmere sagt end gjort. Jeg har jo selv en online biz og er godt klar over, at det nogle gange bare er svært at få hul på det hele. For hvor skal man starte? Og hvad med teknikken og alt det der?

Tit opgiver man, før man overhovedet kommer i gang, fordi det hele kan virke så uoverskueligt og besværligt.

Den gode nyhed er, at sådan behøver det ikke at være.

Besværligt, altså.

For jeg har sammensat 3 forskellige pakkeløsninger til dig, der gerne vil have gang i dit online salg med et online kursus. Fælles for pakkerne er, at de gør det nemt for dig at komme igang med at lave et online kursus – og hjælper dig med at få det solgt bagefter. Så er det bare at vælge, hvilken løsning der passer bedst til dig.

(Hvis du gerne vil sælge mere online, men ikke har lyst til at lave et online kursus, så kan jeg selvfølgelig også hjælpe dig. Så sender du mig bare en mail her og fortæller, hvad du leder efter. Så tager vi den derfra.)

Online kursus

Du får online kurset i at lave online kurser.

Her lærer du, hvordan du vælger emnet for dit kursus, navnet og prisen.

Du lærer også, hvordan du sætter det hele op og selvfølgelig også, hvordan du sælger kurset, når det er færdigt.

Normalpris er 1.495 kr. ex moms.

Du får det lige nu for 495 kr. ex moms

Online kursus med mail sparring

Du får online kurset i at lave online kurser, hvor du lærer alt det praktiske omkring at lave et online kursus, sætte det op og sælge det.

Men derudover får du også adgang til i alt 3 timers mailsparring med mig. Det betyder, at når du støder på udfordringer, hvis du har spørgsmål eller hvis du bare gerne vil have et par professionelle øjne til at kigge dit materiale igennem, inden du lægger det online, så kan du bare skrive til mig.

Normalpris er 4.014 kr. ex moms.

Du får det lige nu for 3.000 kr. ex moms

Online kursus med mail sparring og 1:1 rådgivning

Du får online kurset i at lave online kurser, hvor du lærer alt det praktiske omkring at lave et online kursus, sætte det op og sælge det.

Og du får du også adgang til i alt 5 timers mailsparring med mig, hvor du kan få hjælp til teknikken, til gennemlæsning og i det hele taget få feedback, gode råd og svar på dine spørgsmål.

Men derudover får du også 3 timers personlig rådgivning af mig, enten på mit kontor i Holbæk eller over Skype/Zoom. Du kan selv vælge, om du vil dele timerne ud på 1, 2 eller 3 sessions, hvor vi sammen kan sparre, idéudvikle og planlægge hele din online indsats.

Normalpris er 9.845 kr. ex moms.

Du får det lige nu for 8.000 kr. ex moms