digital woman Nexusplexus 123rf

Drømmer du om at blive selvstændig, men er det enten for dyrt eller for besværligt at komme i gang? Så læs med her. Med vores nye start-up pakke får du både et website, kursus i at skrive til nettet OG personlig sparring til særpris.

Når man starter op som selvstændig, er der mange ting, man pludselig skal skynde sig at blive god til. For én ting er at have både lysten til at starte noget op OG have den gode idé – en anden ting er alle de praktiske og administrative ting, der skal tages hånd om, før at man kan begynde at tjene penge:

Medmindre du fra start af hyrer en masse mennesker, så er det pludselig dig selv, der skal have styr på at lave hjemmeside, styre de sociale medier, opsøge kunderne, , lave nyhedsbreve, skrive indhold til hjemmeside/brochure/flyers osv., stå for markedsføring, stå for regnskab, stå for betjening, support og branding – samt alle de tusindvis af andre ting, man pludselig skal tage stilling til.

Det er ikke for at tage modet fra dig, der måske går med en drøm om at blive selvstændig, men udelukkende for at fortælle dig, at der ér mange ting – og at det er ting, som alle os, der er selvstændig går og kæmper med i starten.

Derfor har vi sammensat en pakke til dig, der drømmer om at blive selvstændig, men som måske ikke helt er kommet i gang endnu.

Dig, der har drømmene, tankerne og de gode idéer.

Dig, der har en god forestilling om, hvad du gerne vil, men som synes det er svært rent praktisk at komme i gang.

Du kunne f.eks være coach, behandler, terapeut eller underviser. Du kunne også være en masse andre ting.

Men summa summarum, så hjælper vi dig hurtigere i gang. Med vores startup-pakke får du nemlig:

→ En helt splinterny hjemmeside

→ Skrivekurset: Lær at skrive online tekster

→ 3 timers personlig rådgivning

Bestil-her-knap-200

Mere konkret får du:

Et fuldt fungerende website, indeholdende alle de redskaber og features, du har behov for, for at blive en succes på nettet. Din nye hjemmeside er udarbejdet i wordpress og derfor vil du altid have mulighed for selv at lægge nye features på sitet. Du bliver altså ikke låst fast i et system, hvor alt nyt til sitet koster adskillige tusinde kroner!

Værdi: 9.995 kr + moms

Se mere om din nye hjemmeside og alle de ting, du får med her

 

Skrivekurset “Lær at skrive online tekster”, som vil gøre dig i stand til at skrive tekster til nettet, der bare sælger og sælger. Men ikke nok med det! Kurset lærer dig også at bruge SEO og sociale medier professionelt samt hjælper dig med at definere din målgruppe og fortæller dig, hvordan du kan komme hurtigt i gang med at tjene penge på nettet.

Værdi: 8.495 kr + moms

Se mere om kurset “Lær at skrive online tekster” her

 

Personlig sparring, hvor vi sammen kigger dine eksisterende – eller forventede – digitale tiltag igennem og ser, om de spiller sammen med både din tid, dit brand, dit produkt og dine tanker for fremtiden. Du kan bruge mig til at kaste nye idéer op på og får konkret og ærlig feedback på dine digitale drømme, samt hjælp til at få implementeret de nye rutiner i din hverdag.

Værdi: 2.500 kr + moms

→ Se mere om den personlige sparring her

 

Bestil-her-knap-200

Det er ikke så lidt, vel?

Men det skal man vel så også betale en bondegård for? Nej, bestemt ikke. Normalprisen, hvis du bestiller de tre ting hver for sig, er 20.990 kr + moms, men du får den samlede pakke for bare 16.500 kr. + moms.

Du sparer altså mere end 4.400 kr.

Og jeg gentager lige: Alt i alt kun 16.500 + moms for HELE pakken! Det er langt mindre, end du normalt skal betale for en hjemmeside alene – og dér vil du endda ofte blive bundet på hænder og fødder, hvis du skal have bare det mindste komma rettet. Her får du frie hænder. Dit site er dit – og kun dit – når du har købt og betalt for det.

Det er da kun rimeligt.

Har du spørgsmål til pakken eller vil du gerne bestille den, så kontakt os gerne på info@netinspire.dk

Glæder mig til at høre fra dig!

Bestil-her-knap-200