Hvis ikke du ligger godt oppe i Googles resultater, når der bliver søgt på ord, som er relevante for dig, så eksisterer dit site i princippet ikke. SEO tekster hjælper dig med at komme op i søgeresultaterne.

En god SEO-tekst er optimeret mod de nøgleord, som du gerne vil findes på. Men at SEO optimere en tekst handler ikke bare om at skrive et bestemt ord mange gange – faktisk tværtimod. Der er en balance, der skal holdes og der er en masse knapper, der skal drejes på, for at SEO tekster fungerer. Vi kender både balancen og knapperne.

Netinspire.dks ejer har tidligere udgivet ebogen “Få mere SEO ind i hverdagen“, som kan hjælpe dig selv i gang med at lave SEO. Men vil du hellere bruge din tid på at koncentrere dig om de ting, DU er god til – så kan du booke os til at skrive dine SEO tekster.

Det kan være dét, vi kalder en “grund-SEO”, hvor vi leverer en aftalt række tekster, som alle er optimeret mod nogle nøgleord, som vi gerne hjælper dig med at identificere. Så er dit site i hvert fald med i spillet om pladserne på rankeringslisten. Men det kan selvfølgelig også være et udvidet samarbejde, hvor vi løbende leverer SEO optimerede tekster til dit site.

Mulighederne er mange. Det kommer helt an på, hvor meget du ønsker at gå i dybden med din SEO indsats. Kontakt os her og fortæl om dit behov – så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på SEO tekster til dit site.

Foto: Sergey Nivens/123rf.com

Foto: Sergey Nivens/123rf.com

Mere til dig: