[av_image src=’https://netinspire.dk/wordpress/wp-content/uploads/2015/03/Forside-Netinspire-845×321.png’ attachment=’1258′ attachment_size=’entry_with_sidebar’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Bliv fundet på Google med professionelle SEO-tekster’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Gode SEO-tekster er en nødvendighed, hvis du gerne vil findes i Googles søgeresultater. – Og det vil du gerne, for det er dér, kunderne er. Også dine!

Et hurtigt spørgsmål: Hvad gør du selv, når du skal undersøge noget om en ting, du gerne vil købe eller måske bare en virksomhed, du er blevet nysgerrig på?

Du googler!

I hvert fald hvis du er ligesom stort set alle andre med adgang til internet.

Dine kunder gør det også – og det er derfor, det er så vigtigt at være tilstede i Googles søgeresultater.

Hvordan arbejder man med SEO-tekster?

Når man arbejder professionelt med SEO-tekster, så går det helt grundlæggende ud på at fortælle Google, hvad din tekst handler om – på en måde, som Google nemt kan forstå.

Men det handler også om at skrive til dine kunder. Google vægter nemlig brugertilfredsheden meget højt, når de skal vurdere, om din tekst er god nok til at ligge højt i deres søgeresultater.

Grundstenen i at arbejde med SEO-tekster er altså en sikker forståelse af, hvad dine kunder gerne vil have – og af hvad de reelt taster ind i Googles søgefelt, når de leder efter det.

Præcis dét tager en god SEO-tekst højde for. Det er nemlig ikke bare en god tekst, men en tekst, der er blevet udformet meget præcist efter de ord og fraser, som potentielle kunder kan finde på at taste ind hos Google. Hvad disse er, finder man frem til ved hjælp af bl.a. værktøjer som Googles eget Keywordtool, og på baggrund af den viden bygger man sin tekst op.

Hvad kan SEO-tekster gøre for dig og din virksomhed?

En god SEO-tekst er skrevet på baggrund af de ord, som dine potentielle kunder søger på – men selve teksten er selvfølgelig også udformet på en måde, så den får dine læsere til at få lyst til at blive kunder hos dig.

En god SEO-tekst handler altså ikke bare om at ligge højt hos Google, men også om rent faktisk at være skrevet sådan, at dem der læser med får lyst til enten at købe mere eller lære dig/din virksomhed bedre at kende.

Sådanne SEO-tekster skriver vi hos Netinspire.dk.

Det kan være dét, vi kalder en “grund-SEO”, hvor vi leverer en aftalt række tekster, som alle er optimeret mod nogle nøgleord, som vi gerne hjælper dig med at identificere. Så er dit site i hvert fald med i spillet om pladserne på rankeringslisten. Men det kan selvfølgelig også være et udvidet samarbejde, hvor vi løbende leverer SEO optimerede tekster til dit site, samt hele tiden overvåger og evaluerer SEO-teksternes resultat.

Mulighederne er mange. Det kommer helt an på, hvor meget du ønsker at gå i dybden med din SEO indsats. Kontakt os her og fortæl om dit behov – så kommer vi gerne med et tilbud på SEO tekster til dit site. Du kan også se vores priser på SEO-tekster (og andre ydelser)her

Læs også: Sådan skriver du gode SEO-tekster
[/av_textblock]