[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Undervisning’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_image src=’https://netinspire.dk/wordpress/wp-content/uploads/2017/02/38106166_ml-1500×630.jpg’ attachment=’1201′ attachment_size=’featured_large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Vil du gerne blive bedre til at skrive – og måske især til at skrive til nettet – eller har du nogle medarbejdere, der skal klædes på til at tænke mere online i hverdagen, så kontakt Netinspire.dk.

Det er nemlig ikke for ingenting, at Malene Fich Weischer, der står bag Netinspire, bliver kaldt for The Queen of Content af nogle af vores kunder. Hun har et massiv erfaring med at skrive alle former for tekster, og hun ved hvordan man bedst får teorien ført ud i praksis, for hun har prøvet det hele selv.

Malene står for vores forskellige former for undervisning, og har stor erfaring med at undervise i at skrive til nettet. Hun har undervist både store virksomheder som f.eks Aller Media og helt nystartede iværksættere i at skrive til nettet og i det hele taget arbejde mere professionelt med nettets muligheder i hverdagen.

Undervisningen kan både være i form af online kurser, af individuel sparring, foredrag og workshops – eller en kombination.

Kontakt os gerne her – så sender vi dig gerne et uforpligtende bud på et kursus eller anden form for undervisning.
[/av_textblock]

[av_testimonials style=’grid’ columns=’1′ interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=”]
[av_testimonial_single src=” name=’Lizl Rand’ subtitle=’Forfatter og foredragsholder’ link=’http://’ linktext=”]

“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.
Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”

[/av_testimonial_single]

[/av_testimonials]