WordPress kursus

Få skræddersyet 1:1 hjælp til dit arbejde i WordPress

Mere end 455 millioner websites over hele verden er lavet i WordPress.

Det er både store websites for kæmpe koncerner og små websites for solo-selvstændige, og selvfølgelig alt derimellem.

Det betyder, at lige meget om du er selvstændig eller lønmodtager, så er oddsene ret store for, at du kommer til at arbejde i WordPress.

Kurset her er lavet til dig, der gerne vil blive bedre til netop dét – men som foretrækker en tæt, personlig undervisning, der er skræddersyet 100% til dine behov.

WordPress kurset er skabt til dig, der:

Få den ekstra hjælp, der betyder så meget

Med WordPress kurset får du adgang til al den viden og erfaring, jeg selv bruger, når jeg laver hjemmesider for mine søde kunder.

Tips, tricks og insider-viden.

Det er viden, der kan spare dig for mange timers ærgrelse og frustration, når du gør det selv.

For hvis du ikke har arbejdet med WordPress i mange år, sådan som jeg har, så har du ingen chance for at kende de cowboystricks, der skal til, hvis det hele skal spille optimalt.

Men dem kan du altså lære, når vi to sætter os sammen og arbejder med lige præcis din hjemmeside og de udfordringer du har med den.

På WordPress kurset kan du bl.a. lære:

Hvem kan komme med på kurset i WordPress?

Det skræddersyede WordPress kursus er lavet til dig, der enten ikke er vant til at arbejde i WordPress og gerne vil blive bedre til dig – eller til dig, der måske godt kan opdatere en side, men må give op, når der er behov for noget mere indviklet.

Det er altså ikke et kursus for superbrugere, og heller ikke et kursus, hvor du lærer en masse om kodning.

Det er et kursus til dig, der har behov for at blive bedre til at bruge WordPress i din hverdag, og sammen aftaler vi, hvor kræfterne især skal lægges. På den måde får du mest muligt ud af dit kursus – og det er jo meningen med det hele.

Hvad koster kurset så?

Prisen på WordPress kursus er i alt 6.000 kr + moms

Du kan enten betale på én gang eller i 12 rater á 1.000 kr. + moms.

For det får hen over en periode på 6 uger 2 undervisningsgange på hver 2 timer, sammen med mig på mit kontor i Holbæk. Hver undervisningsgang er tilrettelagt i samarbejde med dig, så du får mest muligt konkret viden med hjem, som du kan bruge med det samme.

Kurset retter sig imod dig, der starter helt fra scratch eller kun har ganske lidt viden om at arbejde med WordPress. Vi starter helt fra bunden med at installere WordPress rigtigt, vælge tema, oprette header og footer osv. 

Mellem undervisningsgangene vil der være opgaver, du skal arbejde videre med derhjemme, så du får mest muligt ud af kurset.

IMG_2218

Mød din underviser

Jeg hedder Malene Fich Weischer, og jeg har arbejdet professionelt med indhold, siden jeg som kun 15-årig blev ansat som fast freelance journalist for et af tidens helt store magasiner.

Siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside, har jeg arbejdet med online indhold og med kommunikation som markedsføring. 

Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2.dk, har været redaktør for en række af landets største magasiner – både online og offline – har arbejdet med digital produktudvikling, lavet pressemeddelelser og salgstekster for en lang række virksomheder, samt været Digital chef hos Aller Medier.