WordPress kursus: Lav din egen hjemmeside

Online kursus med mulighed for personlig mail-sparring undervejs

Wordpress kursus - lav din egen hjemmeside

WordPress kursus til dig, der gerne vil lave din egen hjemmeside

Har du på fornemmelsen, at du går glip af rigtig mange kunder, fordi du ikke er ordentligt tilstede på nettet?

Så er den dårlige nyhed desværre, at du nok har ret.

En søgning på nettet er blevet en integreret del af den måde, vi undersøger muligheder på. Så hvad enten vi vil booke tid hos en coach eller købe en vaskemaskine – så googler vi lige og danner os et overblik over mulighederne.

Det betyder, at langt det meste af vores købsbeslutning faktisk bliver taget på nettet. Også selvom det er fysiske varer eller ydelser, du sælger.

Derfor er det vigtigere end nogensinde at være godt repræsenteret på nettet.

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at bruge en formue på at få lavet en dyr hjemmeside. Du kan faktisk lave den selv. Og her lærer du, hvordan du gør, så du aldrig behøver at gå glip af en net-kunde igen!

Det her WordPress kursus er skabt til dig, der:

♦ Gerne vil lave dit eget site, men ikke helt ved, hvordan du kommer i gang

♦ Måske har prøvet at komme i gang, men ikke rigtigt har knækket koden

♦ Ikke er vant til at arbejde med koder og teknik

♦ Gerne vil spare en masse penge i stedet for at betale nogen for at lave din hjemmeside for dig

♦ Har lyst til et eksperimentere og lege

♦ Har lyst til at skabe et unikt design, der afspejler lige præcis DIG og DIN virksomhed

I løbet af kurset lærer du nemlig, hvordan du laver en fed hjemmeside i WordPress. En side, der kan præsentere din forretning helt rigtigt på nettet!

Men.

Det er ikke det hele. For skal vi nu være ærlige, så vil du godt kunne google dig frem til guides, der også kan hjælpe dig på vej. – I hvert fald hvis du er en ihærdig og tålmodig sjæl med rigtig god tid.

Problemet er bare, at du 100% sikkert vil støde på noget undervejs i opbygningen af din side, som driller. Som bare ikke vil, som du gerne vil.

Og fordi du ikke aner, hvorfor det ikke vil, er det umuligt at google sig frem til et svar og få den hjælp, du har behov for for at komme videre – hurtigt.

Derfor er der også 30 minutters mailsparring med i dette WordPress kursus. 

Du får simpelthen adgang til at skrive til mig og spørge om hjælp.

Når du kører fast.

Hvis der er noget, du ikke forstår.

Eller hvis du bare har brug for et godt råd fra et rigtigt menneske til at komme videre i din process.

… Så er jeg kun en mail væk, og jeg skal gøre mit bedste for at hjælpe dig videre.

Jeg købte WordPress kursus / lav din egen hjemmeside, og de penge er virkelig givet godt ud!

Malene forklarer og viser på en meget overskuelig måde alle de spændende muligheder, der er i WP, så det er nemt at følge.

Og det fantastiske ved online undervisning er, at du bare kan sætte videoen på pause eller gentage den, hvis der er brug for det.

Muligheden for mail sparring / support, var ret afgørende for mig, da jeg absolut ingen forkundskaber for at lave en hjemmeside havde, men det lykkedes, TAK Malene.

På WordPress kurset vil du lære:

  • HVORDAN DU INSTALLERER WORDPRESS PÅ DIN HJEMMESIDE

  • HVORDAN DU OPBYGGER DIN EGEN BLOG - MED DIT EGET LOOK

  • HVORDAN DU OPBYGGER EN SUCCESFULD HJEMMESIDE

  • HVORDAN DU BRUGER PLUGINS OG WIDGETS

  • HVORDAN DU HOLDER DIN SIDE OPDATERET OG SIKKER

  • HVORDAN DU ARBEJDER MED TEMAER + HVILKE DU SKAL VÆLGE

  • PLUS DU FÅR MIG MED PÅ SIDELINJEN, SÅ DU ALTID KAN FÅ HJÆLP, HVIS DU KØRER FAST!

Med WordPress kurset får du:

VIDEO 1: Introduktion til hele kurset + hvordan du installerer WordPress på dit domæne.

VIDEO 2: Hvordan laver du din egen blog i wordpress.

VIDEO 3: Hvordan du arbejder med temaer. I kurset bruger vi et gratis tema, samt betalings-temaet Enfold, men metoderne kan også bruges på andre temaer).

VIDEO 4: Hvordan du designer og opbygger din hjemmeside. – Så den bliver lige præcis sådan, som du gerne vil have den.

VIDEO 5:  Hvordan du opbygger dine undersider. Og hvordan du arbejder med plugins, så din side bliver endnu bedre.

VIDEO 6: Widgets er små “mini-programmer”, som du f.eks bruger i din sidebar. Her lærer du, hvordan du bruger dem!

TJEKLISTE: En liste over de udtryk, du vil støde på. Du får også en guide til køb af domæne og hosting, samt til installation af wordpress.

MINE ANBEFALINGER: En liste med de hostingfirmaer, temaer, plugins og widgets, jeg selv foretrækker at arbejde med. De vil helt sikkert også gøre livet nemmere for dig :-_)

 ♥  30 MINUTTERS RÅDGIVNING PÅ MAIL: Så hvis du støder på problemer, skriver du bare til mig!

Alle videoer og al tekst er leveret i et let-forståeligt nede-på-jorden-sprog, så ALLE kan være med! Og hvis der alligevel skulle være noget, der driller, ja, så sender du bare mig en mail og så hjælper jeg dig videre.

Malene er super skarp og virkelig hjælpsom. Når jeg har haft problemer med min WordPress hjemmeside, som til tider giver mig lidt udfordringer, har Malene hver gang været min redning. Jeg ville virkelig gerne have hende i min lomme, så jeg altid kunne tage hende frem, når jeg har problemer med min hjemmeside.

Men hov! Er det overhovedet vigtigt med en hjemmeside?

Ja, det er mega vigtigt!

En velfungerende hjemmeside er en helt uundværlig del af at være selvstændig.

Det er den, der kan markedsføre dig og sælge dine produkter. – Også når du sover, er på stranden eller hygger dig på terrassen.

Folk googler nemlig efter alting – også efter det, du laver – og har du ikke en hjemmeside, vil du være fuldstændig usynlig for alle dem, der ikke allerede kender dig.

Altså usynlig for alle dine potentielle kunder.

Det går selvfølgelig ikke, og derfor er en god hjemmeside et must for enhver, der gerne vil skabe en god forretning.

Men hvorfor så vælge det her WordPress Kursus frem for et andet?

Fordi du først og fremmest får et seriøst kursus i WordPress, hvor du stille og roligt bliver guidet igennem, hvordan du laver din egen hjemmeside.

I modulerne og de tilhørende anbefalinger og tjeklister har jeg samlet al den viden, jeg selv har skrabet sammen i de mange år, jeg har arbejdet med hjemmesider.

Og det er mange!

Udover alle de hjemmesider, jeg har arbejdet med, da jeg var digital chef hos Aller Medier, har jeg med Netinspire nok lavet omkring 100 forskellige sites gennem årene. For helt store virksomheder og for helt små.

Al den ekspertise og erfaring har jeg proppet ind i modulerne, men ikke nok med det:

Du får også mig med i købet!

Jeg ved nemlig, at der højst sandsynligt vil være noget, der driller undervejs – og det vil jeg gerne hjælpe dig med, så du ikke går i stå på grund af det.

Derfor får du 30 minutters mailsparring med mig med i købet.

Hjælpen er altså aldrig længere væk end en mail til mig!

Hvad koster det her WordPress kursus så?

Prisen på mit WordPress kursus er 1499 kr. + moms!

Du kan enten betale på én gang eller over 4 rater á 374,75 kr. + moms

For det får du hele 6 instruktionsvideoer. Og 1 huskeliste med vejledning til hosting mm. Og alle mine anbefalinger til plugins o.lign. Og 30 minutters mail-sparring med mig!

Når du bestiller kurset, vil du få alt materialet på én gang, så du selv kan gå ombord i det i præcis dit tempo. I kurset arbejdes der med et gratis tema til bloggen og med temaet Enfold (som koster ca 450 kr.). Mange af principperne vil dog være de samme, ligegyldigt hvilket tema du bruger.

Er du stadig i tvivl, om dette WordPress kursus er noget for dig?

Dette WordPress kursus er lavet til dig, der gerne vil lave din egen hjemmeside- Eller gerne vil arbejde mere med den, du allerede har.

Mit WordPress kursus er desuden lavet sådan, at alle kan være med – uanset baggrund og forkundskaber. Vi starter nemlig med det helt grundlæggende, og så bygger vi på.

Når først du har fat i de grundlæggende principper i WordPress, så er det nemlig let at bygge alle de avancerede ting på.

Spørgsmål og svar om kurset:

Nej, vi starter helt fra bunden, så ALLE kan være med. Kender du allerede lidt til wordpress, kan du nemt spole forbi det indledende og hoppe hen til dér, hvor du finder den information, du lige mangler.

Nej, kurset er for alle – også dig, der ikke har arbejdet med at sætte sites op tidligere.

Det er jeg sikker på, at du kan. – Og ellers er det nemt at starte hver enkelt video forfra og se den én gang til. Du går også en huskeliste, hvor jeg gennemgår de mest brugte fagudtryk og forklarer, hvad de betyder. Så du er hele tiden i gode hænder!

Og skulle du løbe ind i problemer, så er jeg aldrig længere væk end en mail. Så skal jeg nok hjælpe dig videre!

Så snart, du har bestilt og din betaling er modtaget, får du tilsendt en mail med adgang til ALT kursusmaterialet. Så kan du selv bestemme det tempo, du ønsker at gå frem i.

Den foregår helt konkret ved, at hvis du løber ind i noget, du ikke kan få til at virke, så sender du en mail til mig, hvor du beskriver problemet. Så vil jeg gøre, hvad jeg kan, for at hjælpe dig videre. I alt kan du bruge mig i op til 30 minutter, så du kan sagtens sende mig flere spørgsmål hen ad vejen 🙂

Om Malene Fich WeischerWordPress kursus med Malene Fich Weischer fra Netinspire.dk

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.
Derudover har jeg leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for flere af landets største magasiner og senest været Digital chef hos Aller Medier.

I dag har jeg Netinspire.dk, og er partner i Tekstforfatterne.dk. Jeg er underviser på Holbæk Kommunes iværksætterforløb, hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentorforløb, samt er rådgiver i Holbæk Erhvervsforums rådgivningscafé.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev. – Så får du mine bedste tricks til arbejdet med at lave indhold, der styrker din virksomhed og sælger din produkter.