WordPress kursus: Lav din egen hjemmeside

Online kursus med mulighed for personlig mail-sparring undervejs

WordPress kursus: Lav din egen hjemmeside

Hvorfor vælge at hoppe med på et WordPress kursus?

Ja, først og fremmest fordi en velfungerende hjemmeside er en helt uundværlig del af at være selvstændig.

Men også fordi, at du på netop det her WordPress kursus får mulighed for at stille mig spørgsmål undervejs, hvis der er noget, der driller!

For folk googler efter alting – også efter det, du laver – og har du ikke en hjemmeside, vil du være fuldstændig usynlig for alle dem, der ikke allerede kender dig.

Altså usynlig for alle dine potentielle kunder.

Det går selvfølgelig ikke, og derfor er en god hjemmeside et must for enhver, der gerne vil skabe en god forretning.

Det ved du sikkert også allerede godt.

Men hvad er en god hjemmeside?

Ja, det kan der jo nok være mange meninger om, men spørger du mig, så skal den leve op til disse 5 krav:

  1. Den skal se professionel ud
  2. Der skal være godt og gennemtænkt indhold på
  3. Den skal være overskuelig og nem at finde rundt på
  4. Den skal have gode call-to-actions
  5. Du skal let kunne gå ind og lægge nyt indhold på samt arbejde med det gamle

Hov, hvad var det?

Kan man nu ikke bare få nogen til at lave en flot hjemmeside for en, og så ikke tænke mere over det?

Jo, det kan du i princippet godt, og hos mig kan du såmænd også få lavet hele din nye hjemmeside. Men jeg laver dem altid i WordPress og man får altid personlige instruktionsvideoer med, så man selv kan gå ind og arbejde med hjemmesiden fremover.

For det er jo virkeligheden.

Du kan sagtens klare dig med en almindelig, flot hjemmeside, men hvis du vil arbejde aktivt med den og f.eks arbejde med SEO eller sælge online produkter, så er det bydende nødvendigt, at du har en hjemmeside, som du kan gå ind på og arbejde med.

Derfor er det en god idé med et WordPress kursus – både for dig, der gerne vil lave din egen hjemmeside og egentlig også for dig, der allerede har en WordPress hjemmeside, som du bare gerne vil lære bedre at kende.

Dette WordPress kursus er for dig, der:

♦ Gerne vil lave dit eget site, men ikke helt ved, hvordan du kommer i gang

♦ Måske har prøvet at komme i gang, men ikke rigtigt har knækket koden

♦ Ikke er vant til at arbejde med koder og teknik

♦ Gerne vil spare en masse penge, i stedet for at betale nogen for at lave din hjemmeside for dig

♦ Har lyst til et eksperimentere og lege

♦ Har lyst til at skabe en unikt design, der afspejler lige præcis DIG og DIN virksomhed

I løbet af kurset lærer du kort og godt, hvordan du laver en fed hjemmeside i WordPress. – Hvad enten du så gerne vil lave en blog eller en stor og udvidet virksomhedsside.

Med WordPress kurset får du:

HUSKELISTE: En liste over de udtryk, du vil støde på, en guide til køb af domæne og hosting, samt installering af wordpress.

MINE ANBEFALINGER: En liste med de hostingfirmaer, temaer, plugins og widgets,jeg selv foretrækker at arbejde med og som helt sikkert også vil gøre livet nemmere for dig.

VIDEO 1: Du får først en introduktion til hele kurset, og herefter lærer du, hvordan du installerer WordPress på dit domæne.

VIDEO 2: I video 2 lærer du, hvordan du laver din egen blog i wordpress. Når du ved, hvordan du gør, er det meget enkelt, og du kan snildt få den op at køre på et par timer.

VIDEO 3: I denne video lærer du, hvordan du arbejder med temaer (i kurset bruger vi temaet Enfold, men metoderne vil også kunne bruges på andre temaer). Du vil også lære, hvordan du arbejder med en såkaldt statisk forside og på den designer dit helt eget look.

VIDEO 4: Nu har du fået sat din side op, så nu skal du i gang med det praktisk arbejde, hvor du designer og opbygger din hjemmeside, så den bliver lige præcis sådan, som du gerne vil have den.

VIDEO 5:  I denne video lærer du at opbygge dine undersider. Samtidig vil du lære, hvad plugins er, hvordan du bruger dem og ikke mindst, hvordan de kan hjælpe dig med at gøre din side endnu bedre.

VIDEO 6: Widgets er små “mini-programmer”, som f.eks kan bruge til at opbygge din sidebar, hvis du ønsker, at din hjemmeside har sådan en. I dette modul lærer du widgets bedre at kende og lærer, hvordan du arbejder med dem for at få det optimale ud af dit site.

 ♥ OP TIL 30 MINUTTERS RÅDGIVNING PÅ MAIL: Når du laver din egen hjemmeside, vil du hurtigt opleve, at der er ting, der kan drille. Noget, der bare ikke vil, som du vil. Det kan hurtigt få sat en stopper for hjemmesideprojektet, og derfor vil jeg meget gerne gøre, hvad jeg kan, for at hjælpe dig forbi de forhindringer, der opstår. Med i prisen på dette online kursus er derfor muligheden for at få op til 30 minutters sparring på mail med mig. Det betyder i praksis, at hvis du støder på problemer undervejs, når du opbygger din side, så kan du bare sende mig en mail med dit spørgsmål. Så skal jeg forsøge at hjælpe dig videre!

Når du har gennemført dette WordPress kursus, vil du altså være i stand til at opbygge DIN HELT EGEN WORDPRESS SIDE – hvad enten du ønsker en blog eller en udvidet firma-hjemmeside.

Alle videoer og al tekst er leveret i et let-forståeligt nede-på-jorden-sprog, så ALLE kan være med! Og hvis der alligevel skulle være noget, der driller, ja, så sender du bare mig en mail og så hjælper jeg dig videre.

Pris på WordPress kurset

Prisen på mit WordPress kursus er 995 kr. + moms!

For det får du hele 6 instruktionsvideoer, 1 huskeliste med vejledning til hosting mm., alle mine anbefalinger til plugins o.lign samt 30 minutters mail-sparring med mig!

Når du bestiller kurset, vil du få alt materialet på én gang, så du selv kan gå ombord i det i præcis dit tempo. I kurset arbejdes der dels med et gratis tema til bloggen og dels med temaet Enfold (som koster små 400 kr at købe). Mange af principperne vil dog være de samme, ligegyldigt hvilket tema, du bruger.

Er du stadig i tvivl, om dette WordPress kursus er noget for dig?

Dette WordPress kursus er lavet til dig, der gerne vil lave din egen hjemmeside – eller gerne vil arbejde mere med den, du allerede har.

Mit WordPress kursus er desuden lavet sådan, at alle kan være med – uanset baggrund og forkundskaber. Vi starter nemlig med det helt grundlæggende, og så bygger vi på.

Det er nemlig min erfaring, at når først man har fat i de grundlæggende principper i WordPress, så går det meget nemmere med at bygge alle de avancerede ting på.

Spørgsmål og svar om mit WordPress kursus:

Kræver kurset at jeg allerede kender lidt til wordpress?

Nej, vi starter helt fra bunden, så ALLE kan være med. Kender du allerede lidt til wordpress, kan du nemt spole forbi det indledende og hoppe hen til dér, hvor du finder den information, du lige mangler.

Kræver kurset, at jeg har nogen teknisk baggrund?

Nej, kurset er for alle – også dig, der ikke har arbejdet med at sætte sites op tidligere.

Hvad hvis jeg ikke kan følge med?

Det er jeg sikker på, at du kan. – Og ellers er det nemt at starte hver enkelt video forfra og se den én gang til. Du går også en huskeliste, hvor jeg gennemgår de mest brugte fagudtryk og forklarer, hvad de betyder. Så du er hele tiden i gode hænder!

Og skulle du løbe ind i problemer, så er jeg aldrig længere væk end en mail. Så skal jeg nok hjælpe dig videre!

Hvordan modtager jeg kursusmaterialet?

Så snart, du har bestilt og din betaling er modtaget, får du tilsendt en mail med adgang til ALT kursusmaterialet. Så kan du selv bestemme det tempo, du ønsker at gå frem i.

Hvordan foregår mail-sparringen?

Den foregår helt konkret ved, at hvis du løber ind i noget, du ikke kan få til at virke, så sender du en mail til mig, hvor du beskriver problemet. Så vil jeg gøre, hvad jeg kan, for at hjælpe dig videre. I alt kan du bruge mig i op til 30 minutter, så du kan sagtens sende mig flere spørgsmål hen ad vejen 🙂

Om Malene Fich Weischer
Jeg har arbejdet med indhold i hele mit liv. Dels som journalist og redaktør for en lang række af Danmarks største medier og dels som digital chef for Aller Medier.
Siden 2015 har jeg været indehaver af online markedsførings-virksomheden Netinspire.dk, og siden 2017 partner i Blog Bureauet.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du løbende mine bedste tricks og tips til arbejdet med at lave indhold, der styrker din virksomhed og sælger din produkter.