Velkommen til
WORKDAYS by Netinspire

Velkommen til et helt nyt kursus-koncept, nemlig WORKDAYS by Netinspire ©. Netværk og 1-dags kurser i Online Markedsføring – til en god pris.

Workdays er for dig, der:

Jeg fik "connected the dots"


Jeg syntes ærlig talt at SEO var lidt træls, inden jeg tog på workday hos Malene. Jeg vidste lidt om det i forvejen, omend kun små brudstykker fundet hér og dér. Min viden var meget ustruktureret, jeg var forvirret over det jeg rent faktisk vidste og det virkede som om at det krævende en stor tech-forståelse, før jeg rent faktisk kunne få brugt min SEO viden på min hjemmeside.

Men jeg skal da lige love for at Malene fik styr på både mine tanker, forståelse og viden!

Hun hjalp mig virkelig med at ”connecte the dots”, der kom mere samling på min viden og en større forståelse af allerede havde lært. Og der hvor der var huller (bevares, der var da flere store huller), fyldte hun det ud med brugbar og, ikke mindst, forståelig læring om SEO. Jeg blev klædt godt på til selv at kunne arbejde videre med SEO, uden at skulle holdes i hånden undervejs. Det var tydeligt, at Malene har en stor viden indenfor emnet, som hun er god til at videreformidle.

Derudover, så er hun et utroligt rart menneske, hvilket jeg sætter stor pris på. Der blev leveret et professionelt set-up, men uden den der ”stiv-stikker” fornemmelse. Det hele foregik nede på jorden, så alle kunne følge med.

Jeg kan varmt anbefale Malene til alle der har udfordringer med deres online markedsføring."

Hvad går WORKDAYS by Netinspire ud på?

I hverdagen kan det være rigtig svært at finde tid til at arbejde på sin forretning. Det er altid kunderne, der bliver prioriteret – og dertil alle de nødvendige, administrative ting, der som regel også følger med dét at være enten selvstændig eller ansat i en travl virksomhed.

Det betyder for mange, at det kan være svært at finde tiden til at få sat sig ind i ting som SEO, at få skrevet sine nyhedsbreve, lært lidt WordPress, forstå funnel-tankegangen, dykke ned i sin målgruppe og meget andet.

Det er derfor, jeg nu har lavet WORKDAYS by Netinspire-konceptet.

Her kan du nemlig tage en dag ud af kalenderen, komme væk fra skrivebordet og mødes med andre, der har det ligesom dig – samtidig med at du bliver klogere på Online Markedsføring!

Sådan foregår en WORKDAY

Alle kursusdage under WORKDAYS by Netinspire-konceptet er bygget op på samme måde:

Kl. 9.00: Morgenmad

Kl. 9-9.30: Præsentation af dagens deltagere

Kl. 9.30 – 12.00: Undervisning i dagens emne.

kl. 12-13: Frokost og netværk

Kl. 13 – 14.30: Undervisning om dagens emne

Kl. 14.30 – 15.30: Mulighed for at arbejde med egne ting, samt spørge Malene om hjælp undervejs

Kl. 15.30 – 16.00: Afrunding

WORKDAYS’ VIP på Facebook 

Alle, som deltager i et kursus under Workdays by Netinspire-viften, bliver også tilbudt medlemskab af facebook-gruppe Workdays VIP’s. 

Her har du som deltager mulighed for at holde kontakten ved lige med dem, som du har mødt på kurset. 

Det bliver også i denne gruppe, at der løbende vil komme særtilbud på Workdays mm.

Aktuelle WORKDAYS 

Hvem kan være med på WORKDAYS?

Kurserne er åbne for alle, og der er også plads til dig!

Medmindre andet er angivet, vil emnerne på kurset blive taget helt fra bunden af, og der vil være rig mulighed for at få hjælp og sparring undervejs, så det gør ikke noget, hvis du er nybegynder eller aldrig har arbejdet med emnet før.

Dagene retter sig især mod selvstændige, der selv står for al online markedsføring i deres forretning, samt til ansatte i virksomheder, som ønsker mere viden om online markedsføring.

 

Pris og praktisk info

Prisen for at deltage i en Workday by Netinspire.dk er 2.495 kr. ex moms.

Det dækker undervisning, personlig sparring hen over dagen, samt fuld forplejning, herunder en lækker frokost inkl. drikkevarer. Desuden får du adgang til Facebook gruppen Workdays VIP, hvor du kan holde kontakten med de andre fremover.

Hvis du ønsker det, kan betalingen deles ud over 3 rater.

Hvis ikke andet er anført, vil kurserne foregå på et hotel i Holbæk, hvor der vil være nem adgang både for dig, der kommer med tog og med bil.

NB: Såfremt der er under 5 tilmeldte på en Workday, vil dagen normalt blive aflyst, og betalingen for det pågældende kursus vil blive refunderet.