Workdays by Netinspire©

Netværk og 1-dags kurser i Online Markedsføring

Velkommen til et helt nyt kursus-koncept, nemlig WORKDAYS by Netinspire ©.

Workdays er for dig, der gerne vil blive bedre til at arbejde med Online Markedsføring, og samtidig gerne vil blive en del af et netværk af andre primært selvstændige, der også gerne vil arbejde mere målrettet med at sælge og markedsføre sig online.

Hvad går WORKDAYS by Netinspire ud på?

I hverdagen kan det være rigtig svært at finde tid til at arbejde på sin egen forretning. Det er altid kunderne, der bliver prioriteret – og dertil alle de nødvendige, administrative ting, der som regel også følger med dét at være selvstændig.

Det betyder for mange, at det kan være svært at finde tiden til at få sat sig ind i ting som SEO, at få skrevet sine nyhedsbreve, lært lidt WordPress, forstå funnel-tankegangen, dykke ned i sin målgruppe og meget andet.

Det er derfor, jeg nu har lavet WORKDAYS by Netinspire-konceptet.

Her kan du nemlig tage en dag ud af kalenderen, komme væk fra skrivebordet og mødes med andre selvstændige – samtidig med at du bliver klogere på Online Markedsføring!

Sådan foregår en WORKDAY by Netinspire

Alle kursusdage under WORKDAYS by Netinspire-konceptet er bygget op på samme måde:

Kl. 9.00: Vi mødes på et lækkert hotel

Kl. 9-9.30: Præsentation af dagens deltagere

Kl. 9.30 – 10.30: Indlæg 1 om dagens emne, f.eks SEO, Funnels, Salgstekster el.lign.

Kl. 10.30-12.00: Mulighed for at arbejde med egne ting, samt spørge Malene om hjælp undervejs

kl. 12-13: Frokost og netværk

Kl. 13 – 13.30: Indlæg 2 om dagens emne

Kl. 13.30 – 16.00: Mulighed for at arbejde med egne ting, samt spørge Malene om hjælp undervejs

Kl. 16 – 16.30: Afrunding

WORKDAY VIP’s på Facebook

Alle, som deltager i et kursus under Workdays by Netinspire-viften, bliver også tilbudt medlemskab af facebook-gruppe Workdays VIP’s. Her har du som deltager mulighed for at holde kontakten ved lige med dem, som du har mødt på kurset. Det bliver også i denne gruppe, at der løbende vi komme særtilbud på Workdays mm.

Hvem kan være med på WORKDAYS by Netinspire?

Kurserne er åbne for alle, og der er også plads til dig!

Medmindre andet er angivet, vil emnerne på kurset blive taget helt fa bunden af, og der vil være rig mulighed for at få hjælp og sparring undervejs, så det gør ikke noget, hvis du er nybegynder eller aldrig har arbejdet med emnet før.

Dagene retter sig især mod selvstændige, der selv står for al online markedsføring i deres forretning, men der er selvfølgelig også plads til ansatte, der ønsker mere viden om de emner, vi arbejder med.

Planlagte Workdays i 2020

Indtil nu er følgende Workdays planlagt for 2020:

Pris og praktisk info

Normalprisen for at deltage i en Workday by Netinspire.dk er 2.495 kr. ex moms.

Men tilmelder du dig en eller flere af årets Workdays INDEN tirsdag d. 2. juni 2020, får du din plads til en særlig intropris på kr. 1.495 + moms.

Du kan også vælge at tilmelde dig alle de 4 Workdays, som indtil videre er planlagt i 2020. Så kan du deltage i dem alle 4 for en samlet rabatpris på i alt kr. 5.000 ex moms. Så sparer du kr. 980,- i forhold til, hvis du tilmelder dig kurserne enkeltvis.

Hvis du ønsker det, kan betalingen deles ud over 3 rater.

Hvis ikke andet er anført, vil kurserne foregå på et hotel i Holbæk, hvor der vil være nem adgang både for dig, der kommer med tog og med bil.

NB: Såfremt der er under 5 tilmeldte på en Workday, vil dagen normalt blive aflyst, og betalingen for det pågældende kursus vil blive refunderet.

Om Malene Fich Weischer

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for flere af landets største magasiner, samt Digital chef hos Aller Medier.

I dag har jeg Netinspire.dk, og er partner i Tekstforfatterne.dk. Jeg er underviser på Holbæk Kommunes iværksætterforløb, hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentorforløb, samt er rådgiver i Holbæk Erhvervsforums rådgivningscafé.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du løbende mine bedste tricks og tips til arbejdet med at lave indhold, der styrker din virksomhed og sælger din produkter.