Velkommen til
WORKDAYS by Netinspire

Velkommen til et helt nyt kursus-koncept, nemlig WORKDAYS by Netinspire ©. Netværk og 1-dags kurser i Online Markedsføring – til en god pris.

Workdays er for dig, der:

Jeg fik "connected the dots"


Jeg syntes ærlig talt at SEO var lidt træls, inden jeg tog på workday hos Malene. Jeg vidste lidt om det i forvejen, omend kun små brudstykker fundet hér og dér. Min viden var meget ustruktureret, jeg var forvirret over det jeg rent faktisk vidste og det virkede som om at det krævende en stor tech-forståelse, før jeg rent faktisk kunne få brugt min SEO viden på min hjemmeside.

Men jeg skal da lige love for at Malene fik styr på både mine tanker, forståelse og viden!

Hun hjalp mig virkelig med at ”connecte the dots”, der kom mere samling på min viden og en større forståelse af allerede havde lært. Og der hvor der var huller (bevares, der var da flere store huller), fyldte hun det ud med brugbar og, ikke mindst, forståelig læring om SEO. Jeg blev klædt godt på til selv at kunne arbejde videre med SEO, uden at skulle holdes i hånden undervejs. Det var tydeligt, at Malene har en stor viden indenfor emnet, som hun er god til at videreformidle.

Derudover, så er hun et utroligt rart menneske, hvilket jeg sætter stor pris på. Der blev leveret et professionelt set-up, men uden den der ”stiv-stikker” fornemmelse. Det hele foregik nede på jorden, så alle kunne følge med.

Jeg kan varmt anbefale Malene til alle der har udfordringer med deres online markedsføring."

Hvad går WORKDAYS by Netinspire ud på?

I hverdagen kan det være rigtig svært at finde tid til at arbejde på sin forretning. Det er altid kunderne, der bliver prioriteret – og dertil alle de nødvendige, administrative ting, der som regel også følger med dét at være enten selvstændig eller ansat i en travl virksomhed.

Det betyder for mange, at det kan være svært at finde tiden til at få sat sig ind i ting som SEO, at få skrevet sine nyhedsbreve, lært lidt WordPress, forstå funnel-tankegangen, dykke ned i sin målgruppe og meget andet.

Det er derfor, jeg nu har lavet WORKDAYS by Netinspire-konceptet.

Her kan du nemlig tage en dag ud af kalenderen, komme væk fra skrivebordet og mødes med andre, der har det ligesom dig – samtidig med at du bliver klogere på Online Markedsføring!

Sådan foregår en WORKDAY

Alle kursusdage under WORKDAYS by Netinspire-konceptet er bygget op på samme måde:

Kl. 9.00: Morgenmad

Kl. 9-9.30: Præsentation af dagens deltagere

Kl. 9.30 – 12.00: Undervisning i dagens emne.

kl. 12-13: Frokost og netværk

Kl. 13 – 13.30: Undervisning om dagens emne

Kl. 13.30 – 16.00: Mulighed for at arbejde med egne ting, samt spørge Malene om hjælp undervejs

Kl. 16 – 16.30: Afrunding

WORKDAYS’ VIP på Facebook 

Alle, som deltager i et kursus under Workdays by Netinspire-viften, bliver også tilbudt medlemskab af facebook-gruppe Workdays VIP’s. 

Her har du som deltager mulighed for at holde kontakten ved lige med dem, som du har mødt på kurset. 

Det bliver også i denne gruppe, at der løbende vil komme særtilbud på Workdays mm.

Planlagte Workdays i 2021

Wordpress kursus

WORKDAY OM SALGSTEKSTER

Tirsdag den 28. september kl. 9-16.30 i Holbæk.

Lær, hvordan du skriver den perfekte salgstekst:

Hvordan du bygger den op, hvordan du arbejder med frygt og drømme, og hvordan du kan bruge psykologiske salgstriggere til at gøre din tekst endnu bedre.

Sammen gennemgår vi opbygningen af en god salgstekst med primært fokus på tekster, der skal sælge kurser, forløb eller rådgivning.

Henover dagen får du desuden personlig hjælp og sparring til at få din tekst til at sidde lige i skabet til netop din målgruppe.

WORKDAY OM ONLINE KURSER

Onsdag den 13. oktober kl. 9-16.30 i Holbæk.

Dagen er skræddersyet til dig, der gerne vil i gang med at lave online kurser.

Måske har du allerede lavet et kursus eller 2, men vil gerne blive bedre til at sætte dit kursus sammen og få tips til, hvordan du efterfølgende sælger det – eller også er du helt ny, og vil bare gerne vide, hvordan du kommer ordentligt i gang med det:

Hvordan laver du materialet, hvilket udstyr skal du bruge, hvordan sender du det ud og hvordan tager du imod betaling.

Vi kommer hele vejen rundt – helt fra scratch – og alle kan være med.

Girl sitting on floor working on her computer

WORKDAY OM NYHEDSBREVE OG AUTORESPONDERE

Torsdag 4. november kl. 9-16.30 i Holbæk.

På dagen lærer du, hvordan du arbejder med nyhedsbreve.

Vi starter med den almindelige opsætning i Mailchimp, og fortsætter så med forskellige former for autorespondere og mailflows, som du kan automatisere og dermed gøre dit arbejde med nyhedsbrev meget, meget lettere.

Vi kommer selvfølgelig også ind på, hvordan du kan bygge din nyhedsbreve op, og hvad de kan indeholde (også hvis du løber tør for idéer).

girl sitting in cafe smiling

WORKDAY OM SEO-TEKSTER OG SØGEORD

Tirsdag den 30. november kl. 9-16.30 i Holbæk.

Denne dag er til dig, der endnu ikke helt har knækket koden til SEO (søgemaskineoptimering), og gerne vil arbejde mere målrettet på at blive vist frem i Googles søgeresultater.

Du lærer, hvordan du arbejder med (og finder) de søgeord, som det hele handler om – og du vil lære, hvordan du skal bygge din SEO-tekst op, så Google bliver ekstra glad for den.

Plus du lærer, hvad du skal forvente af din SEO, og hvad du egentlig skal gøre med den trafik, der kommer ind fra Google for at få mest ud af den.

Hvem kan være med på WORKDAYS?

Kurserne er åbne for alle, og der er også plads til dig!

Medmindre andet er angivet, vil emnerne på kurset blive taget helt fra bunden af, og der vil være rig mulighed for at få hjælp og sparring undervejs, så det gør ikke noget, hvis du er nybegynder eller aldrig har arbejdet med emnet før.

Dagene retter sig især mod selvstændige, der selv står for al online markedsføring i deres forretning, samt til ansatte i virksomheder, som ønsker mere viden om online markedsføring.

 

Pris og praktisk info

Prisen for at deltage i en Workday by Netinspire.dk er 2.495 kr. ex moms.

Det dækker undervisning, personlig sparring hen over dagen, samt fuld forplejning, herunder en lækker frokost inkl. drikkevarer. Desuden får du adgang til Facebook gruppen Workdays VIP, hvor du kan holde kontakten med de andre fremover.

Hvis du ønsker det, kan betalingen deles ud over 3 rater.

Hvis ikke andet er anført, vil kurserne foregå på et hotel i Holbæk, hvor der vil være nem adgang både for dig, der kommer med tog og med bil.

NB: Såfremt der er under 5 tilmeldte på en Workday, vil dagen normalt blive aflyst, og betalingen for det pågældende kursus vil blive refunderet.