Copywriter PRO: Online kursus i salgstekster

Lær at skrive salgstekster
- hurtigt, nemt, og så de rent faktisk sælger

Er du dødtræt af at sidde og bokse i timevis med dine tekster, og savner du rent faktisk at få noget tilbage for din indsats?

Så kom med på online kurset Copywriter PRO.

Gennem 7 skarpe moduler lærer du at skrive salgstekster, så englene synger (og kunderne køber). Du får skabeloner, puslespil (yes, sir), nye metoder og al den viden, der skal til for at lave den perfekte salgstekst - lynhurtigt!


Kan du mon genkende det her?


På Copywriter PRO kurset lærer du, hvorfor en salgstekst skal skrives helt anderledes end en almindelig tekst.

Du lærer, hvordan du skriver den, og hvad der skal til, for at den sælger

... Og du lærer, hvordan du skriver den lynhurtigt, så du kan komme videre med alle de andre fede ting, du har gang i.

"Nu laver jeg en salgstekst på 2 timer!"

"Malenes model til tekster har betydet, at jeg ikke længere bruger en hel weekend på at skrive, og alligevel til sidst kasserer mindst 5 siders ubrugelig tekst.

Med modellen fra kurset kan jeg gøre det meget let. Modellen er min røde tråd, og jeg følger den, trin for trin.

Kan jeg lære det.... så kan du også."


Måske du også kan genkende dig selv her?


Når du investerer i Copywriter PRO, så lærer du trin for trin, hvordan du skriver den perfekte salgstekst
– og hvordan du kan gøre det hurtigt, og igen og igen!


Glæd dig til 7 moduler, der fører dig hele vejen fra
”Åh nej, skal jeg nu skrive noget igen” til
”Endnu en salgstekst – jamen, den fixer jeg da lige!”

Lær, hvordan du undgår at begå den fejl, som de fleste laver, når de skriver salgstekster. Nemlig den, der gør, at dine potentielle kunder aldrig kommer i gang med at læse din tekst (og det er der altså ikke meget salg i).

Lær alle de tips, som gør den professionelle copywriter i stand til at skrive flyvende salgstekster på absolut ingen tid – og få endda skriveskabeloner, som du kan støtte dig til, når det virkelig skal gå stærkt (eller du bare gerne vil ha’ det hurtigt overstået).

Lær, hvad det reelt er, der får folk til at købe noget – og find også ud af, hvornår det er, at kunder IKKE køber noget. Desuden lærer du at bruge C.A.T.C.H. metoden, som er den sikre vej til at skrive supersælgende tekster.

Lær, hvordan du skriver den overskrift, der fanger dine kunders interesse til at begynde med – for helt ærligt: Får du dem slet ikke ind til din tekst, så sælger du med garanti ikke noget. 

Lær, hvorfor testimonials ikke altid er gode at have med – og hvornår de ligefrem skræmmer kunderne væk. Plus at du selvfølgelig lærer, hvordan du får de rigtige testimonials i hus (altså dem, der rent faktisk kan sælge for dig).

Lær, hvornår en call-to-action er småfesen og ikke giver folk lyst til at klikke sig videre, og få samtidig indsigt i en lille (men vigtig) hemmelighed om, hvordan du egentlig bør bruge dine call-to-actions. (Hint: Det hele handler ikke om købsknapper!)

Lær modellen “The Sweet Spot” at kende, så du kan strømline dine salgsprocesser endnu mere, og bygge hele dit business-univers op, så alt i det understøtter dit supersalg (men uden du behøver at følge dig som en pushy sælger-type)

"Malene har en virkelig god måde at undervise på
og gør det svære let at forstå."

"Selvom jeg allerede vidste en del om copywriting, så fik jeg rigtig meget ud af online kurset, fordi Malene kommer med nye vinkler og nye måder at gøre tingene på.

Jeg elsker hvordan Malene hiver det hele ned på jorden, så det er let at gå i gang med og let at omsætte i praksis.

Det er på alle måder tydeligt at mærke, at der ligger noget solid hands on erfaring bagved og det er brugbart det, der bliver undervist i.

Online kurset er spækket med værktøjer, redskaber og how to’s og er en rigtig god investering, når man vil have lettere ved at skrive tekster i stedet for at sidde fast og ikke ane, hvad det er man skal skrive for, at det virkelig gør en forskel.

Et virkelig godt kursus med masser af value for money."
- Mette I.

Mere end 30 års erfaring med professionelle tekster og markedsføring

 

Din underviser på online kurset i salgstekster er mig, Malene Fich Weischer.

Jeg har arbejdet professionelt med indhold, siden jeg som kun 15-årig blev ansat som fast freelance journalist for et af tidens helt store magasiner. Siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside, har jeg arbejdet med online indhold og med kommunikation som markedsføring. 

Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2.dk, har været redaktør for en række af landets største magasiner – både online og offline – har arbejdet med digital produktudvikling, lavet pressemeddelelser og salgstekster for en lang række virksomheder, samt været Digital chef hos Aller Medier.

Derudover har jeg en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.

Siden 2015 har jeg været indehaver af Netinspire, hvor jeg efterhånden har hjulpet hundredevis af især mindre selvstændige med at stå stærkere online – og sælge mere med deres indhold.

Jeg er desuden fast tilknyttet hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentor Forløb, og underviser på Holbæk Erhvervsforums Iværksætteruddannelse.

 

Kom med på Copywriter PRO!

Din investering i selv at kunne skrive den ene storsælgende tekst efter den anden er kun 3.495 kr. + moms.

Du kan også vælge at dele beløbet op i bidder og betale i 6 gebyrfrie rater på bare 582,50 kr. +  moms.

Det svarer nogenlunde til, hvad det koster at få en professionel copywriter til at skrive en enkelt salgstekst fra bunden af – men nu kan du altså selv blive den professionelle copywriter og selv skrive alle de salgstekster, du overhovedet kan drømme om. 

Men hov! Man skal vel være rimelig god til at skrive for at lave en skarp salgstekst?

 

Næh, det skal du faktisk ikke.

At skrive en god og overbevisende salgstekst handler langt mere om teknik end om noget andet. Det handler om opbygning, virkemidler og den måde, du får dine pointer ud på.

… Og det er præcis dét, du lærer her på Copywriter PRO kurset!

... Og når jeg har gennemført kurset, hvad er det så, jeg helt præcist kan?

Du kan sætte dig ned og skrive en superskarp salgstekst – uden det er noget, du skal bekymre dig over. Du gør det bare. Og du gør det godt, for du har al den teknik og viden, der skal til for at skrive den perfekte salgstekst.

Helt konkret får du:

Hvad siger andre ?

"Det har været det vildeste forløb."

"På Online Tekstforfatter forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge."

"Du får oprejst pande og fornyet motivation."

“Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise. Hun er super dygtig til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig god skriver og formidler af fagligt stof.

Yderligere er hun autentisk og kan få dig til at “feel'e good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.”

"Den hjælp, du har brug for - den får du."

"Jeg har lige været igang hos Malene; og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg er kommet forbi den dér irriterende frygt for at sende mails, og Malene har støttet mig, når jeg har kaldt på hjælp. Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen, til de ting jeg har haft brug for.

– og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene på; og det leverer hun."

"En troværdig sparringspartner."

"Udover at Malene er enormt kompetent, er hun også et utroligt dejligt menneske. Jeg oplever Malene som en meget tillidsvækkende og anerkendende person, der er supergod til at støtte op om min forretning. Hun er en troværdig sparringspartner med mange gode ideer, tips og tricks i ærmet.
Malene får mine bedste anbefalinger 😊"

"Min drøm er blevet til virkelighed."

Malene har hjulpet mig med at gøre en drøm til virkelighed! Intet mindre.

Så stolt af min nye forretning, som jeg kan takke Malene for har fået den bedste start. Lynhurtigt har hun sat sig ind i mit nørdede fagområde, super professionelt hjulpet med opbygning af hjemmeside, online kurser og kommet med så professionelle input til tekster.
Samtidig har hun fuld forståelse for hele processen, er super sød, tålmodig og hamrende dygtig.

Malenes viden spænder vidt og kommer hele vejen rundt om forretningen. Jeg giver Malene mine varmeste anbefalinger og er SÅ vildt taknemlig for at jeg fik anbefalet hende og jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde! TAK 🙏🙏❤️❤️

"Det bliver sjovt og succesfuldt."

“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”

"Brugbar, hjertevarm og konstruktiv kritik."

“Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster. Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus. Tak for dig Malene<3"

"Det er den bedste investering, jeg har gjort i mig selv."

“Skriveforløbet var en sand åbenbaring og øjenåbner. Dygtige Malenes engagement gav et fantastisk pust, mine hjernevindinger blev i den grad støvet af!

Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv i forbindelse med min spirende aktivitet. Med skriveforløbet har jeg fået vigtige redskaber, som jeg glæder mig til at blive bedre til at bruge.”

"Forløbet har helt sikkert været pengene værd."

“ Malene er en skøn mentor, med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte, en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.

For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i et retning tiltrods for at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort- og på langt sigt."

"Malene er knivskarp, punktlig og ordentlig."

“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale.

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”

"Fagligt skarp, men afslappet og hands-on."

“Malene er super engageret – og meget god til at formidle budskabet. Faglig skarp, men alligevel afslappet og meget hands-on orienteret.

Hun har bred erfaring inden for online markedsføring og er god til at kommunikere sin professionelle viden via eksempler og tips og tricks, så folk virkelig forstår det og nemt kan implementere den nye lærdom i egen virksomhed.”

"Every dreamer needs a Malene."

“Jeg havde helt mistet pusten, da jeg fandt Malene! Derfor var det fuldstændig uvurderligt for mig at sidde foran hende med min spirende drøm i hænderne og få lov at fremlægge mine ideer, usikkerheder og kreative kaos. Malene så lynhurtigt meningen i galskaben, fjernede støjen og satte projektørlys på næste skridt – ud fra en balance mellem ufravigelig realisme, erfaring og respekt for min vision. Every dreamer needs a Malene : )”
Maria T.
Coach