Copywriter PRO: Online kursus i salgstekster

Lær at skrive salgstekster
- hurtigt, nemt, og så de rent faktisk sælger

Er du dødtræt af at sidde og bokse i timevis med dine tekster, og savner du rent faktisk at få noget tilbage for din indsats?

Så kom med på online kurset Copywriter PRO.

Gennem 7 skarpe moduler lærer du at skrive salgstekster og nyhedsbreve, så englene synger (og kunderne køber).

Du får skabeloner, puslespil (yes, sir), nye metoder og al den viden, der skal til for at lave den perfekte salgstekst - lynhurtigt!


Kan du mon genkende det her?


På Copywriter PRO kurset lærer du, hvorfor en salgstekst skal skrives helt anderledes end en almindelig tekst.

Du lærer, hvordan du skriver den, og hvad der skal til, for at den sælger

... Og du lærer, hvordan du skriver den lynhurtigt, så du kan komme videre med alle de andre fede ting, du har gang i.

"Nu laver jeg en salgstekst på 2 timer!"

"Malenes model til tekster har betydet, at jeg ikke længere bruger en hel weekend på at skrive, og alligevel til sidst kasserer mindst 5 siders ubrugelig tekst.

Med modellen fra kurset kan jeg gøre det meget let. Modellen er min røde tråd, og jeg følger den, trin for trin.

Kan jeg lære det.... så kan du også."


Måske du også kan genkende dig selv her?


Når du investerer i Copywriter PRO, så lærer du trin for trin, hvordan du skriver den perfekte salgstekst
– og hvordan du kan gøre det hurtigt, og igen og igen!

"Nu hænger tingene bedre sammen"

"Jeg tilmeldte mig Copywriter PRO for at lære at skrive, så folk ikke bouncer væk fra min side efter ½ nanosekund.

Først og fremmest har jeg nu en skabelon til at skrive tekster ud fra, så tingene hænger bedre sammen. Jeg arbejder også på at få CATCH helt ind på rygraden.

Men jeg gik også det med, at salg ikke er at 'overtale' nogen til at købe noget, de ikke har brug for. Salg skal snarere ses som at man hjælper nogen, der ikke ved, at produktet kan hjælpe dem - eller at produktet findes. Med andre ord at man ikke sælger ’sand i Sahara’, men ’vand i Sahara’.

Modulerne var fint forklaret og Malene er tydeligvis kompetent og helt nede på jorden. Just the way I like it. Jeg har været supertilfreds (og det er sagt af en jyde, der normalt skal være meget imponeret for at sving sig op til: ".. ikk' så ringe endda"). "
Mads Holm Oldfield Nielsen


Glæd dig til 7 moduler, der fører dig hele vejen fra
”Åh nej, skal jeg nu skrive noget igen” til
”Endnu en salgstekst – jamen, den fixer jeg da lige!”

Lær, hvordan du undgår at begå den fejl, som de fleste laver, når de skriver salgstekster. Nemlig den, der gør, at dine potentielle kunder aldrig kommer i gang med at læse din tekst (og det er der altså ikke meget salg i).

Lær alle de tips, som gør den professionelle copywriter i stand til at skrive flyvende salgstekster på absolut ingen tid – og få endda skriveskabeloner, som du kan støtte dig til, når det virkelig skal gå stærkt (eller du bare gerne vil ha’ det hurtigt overstået).

Lær, hvad det reelt er, der får folk til at købe noget – og find også ud af, hvornår det er, at kunder IKKE køber noget. Desuden lærer du at bruge C.A.T.C.H. metoden, som er den sikre vej til at skrive supersælgende tekster.

Lær, hvordan du skriver den overskrift, der fanger dine kunders interesse til at begynde med – for helt ærligt: Får du dem slet ikke ind til din tekst, så sælger du med garanti ikke noget. 

Lær, hvorfor testimonials ikke altid er gode at have med – og hvornår de ligefrem skræmmer kunderne væk. Plus at du selvfølgelig lærer, hvordan du får de rigtige testimonials i hus (altså dem, der rent faktisk kan sælge for dig).

Lær, hvornår en call-to-action er småfesen og ikke giver folk lyst til at klikke sig videre, og få samtidig indsigt i en lille (men vigtig) hemmelighed om, hvordan du egentlig bør bruge dine call-to-actions. (Hint: Det hele handler ikke om købsknapper!)

Lær modellen “The Sweet Spot” at kende, så du kan strømline dine salgsprocesser endnu mere, og bygge hele dit business-univers op, så alt i det understøtter dit supersalg (men uden du behøver at følge dig som en pushy sælger-type)

"Jeg har fået god indsigt i, hvordan jeg kan forbedre min tekster"

"Med Copywriter kurset har jeg fået en god indsigt i, hvordan jeg kan forbedre mine tekster til SOME og til nyhedsbreve, blogs m.m.

Malene havde en god måde at forklare emnerne på – både levende og engageret, så emnerne blev lette at forstå. Jeg vil absolut anbefale kurset til andre."

Mere end 30 års erfaring med professionelle tekster og markedsføring

 

Din underviser på online kurset i salgstekster er mig, Malene Fich Weischer.

Jeg har arbejdet professionelt med indhold, siden jeg som kun 15-årig blev ansat som fast freelance journalist for et af tidens helt store magasiner. Siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside, har jeg arbejdet med online indhold og med kommunikation som markedsføring. 

Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2.dk, har været redaktør for en række af landets største magasiner – både online og offline – har arbejdet med digital produktudvikling, lavet pressemeddelelser og salgstekster for en lang række virksomheder, samt været Digital chef hos Aller Medier.

Derudover har jeg en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.

Siden 2015 har jeg været indehaver af Netinspire, hvor jeg efterhånden har hjulpet hundredevis af især mindre selvstændige med at stå stærkere online – og sælge mere med deres indhold.

Jeg er desuden fast tilknyttet hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentor Forløb, og underviser på Holbæk Erhvervsforums Iværksætteruddannelse.

 

Kom med på Copywriter PRO!

Din investering i selv at kunne skrive den ene storsælgende tekst efter den anden er kun 1.495 kr. + moms.

Du kan også vælge at dele beløbet op i bidder og betale i 3 gebyrfrie rater på bare 499 kr. +  moms.

Det svarer ikke engang til, hvad det koster at få en professionel copywriter til at skrive en enkelt salgstekst fra bunden af – men nu kan du altså selv blive den professionelle copywriter og selv skrive alle de salgstekster, du overhovedet kan drømme om. 

"Malene har en virkelig god måde at undervise på
og gør det svære let at forstå."

"Selvom jeg allerede vidste en del om copywriting, så fik jeg rigtig meget ud af online kurset, fordi Malene kommer med nye vinkler og nye måder at gøre tingene på.

Jeg elsker hvordan Malene hiver det hele ned på jorden, så det er let at gå i gang med og let at omsætte i praksis.

Det er på alle måder tydeligt at mærke, at der ligger noget solid hands on erfaring bagved og det er brugbart det, der bliver undervist i.

Online kurset er spækket med værktøjer, redskaber og how to’s og er en rigtig god investering, når man vil have lettere ved at skrive tekster i stedet for at sidde fast og ikke ane, hvad det er man skal skrive for, at det virkelig gør en forskel.

Et virkelig godt kursus med masser af value for money."
- Mette I.

Men hov! Man skal vel være rimelig god til at skrive for at lave en skarp salgstekst?

 

Næh, det skal du faktisk ikke.

At skrive en god og overbevisende salgstekst handler langt mere om teknik end om noget andet. Det handler om opbygning, virkemidler og den måde, du får dine pointer ud på.

… Og det er præcis dét, du lærer her på Copywriter PRO kurset!

... Og når jeg har gennemført kurset, hvad er det så, jeg helt præcist kan?

Du kan sætte dig ned og skrive en superskarp salgstekst – uden det er noget, du skal bekymre dig over. Du gør det bare. Og du gør det godt, for du har al den teknik og viden, der skal til for at skrive den perfekte salgstekst.

Helt konkret får du:

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg