Tekstforfatter til blogs, nyhedsbreve, pressemeddelelser mm

Book en tekstforfatter og fang dine kunder med gode tekster!

Hvorfor overhovedet bruge en tekstforfatter?

En god tekstforfatter bliver en mere og mere nødvendig investering for virksomheder, der gerne vil skabe resultater.

Hvorfor?

Fordi godt indhold bliver mere og mere vigtigt. Vi bliver bombarderet med indtryk hver eneste dag – både på print og online – og det er kun de allerbedste ting, der fanger vores øjne og bider sig fast.

Dertil er gode tekster en nødvendighed for dig, der gerne vil blive fundet af dine kunder på nettet.

Det er teksterne, der sørger for, at du kommer frem i Googles søgeresultater, det er dine tekster og dit indhold, som du deler på de sociale medier, og det er også de gode tekster, der sælger dig, dit brand og dine produkter gennem nyhedsbreve.

Derfor er det tit en god idé at hyre en tekstforfatter.

En god tekstforfatter ved nemlig, hvad der kræves af en tekst for at den bliver lagt mærke til – og bliver husket. Samtidig kender en god tekstforfatter alle de tricks og værktøjer, der skal bruges for at skabe en tekst, der sælger. En tekst er nemlig ikke bare en tekst!

“Malene har hurtigt og nemt kunnet sætte sig ind i min måde at tænke på, så jeg på alle måder kunne se mig selv i den nye tekst som var bedre og meget klart formuleret. Dette selvom hun ikke fagligt nødvendigvis er inde i mit fagområde. Det kunne ikke være en bedre oplevelse. Hun har min fulde anbefaling.”

En tekst er ikke bare en tekst

Vælger du at booke din næste tekstforfatter hos Netinspire.dk er du sikker på, at du får en professionel tekstforfatter, der har styr på alle elementer i en god og solid tekst.

Vi ved nemlig, at en tekst skal kunne:

 • Fange og engagere din læser
 • Præsentere din virksomhed og dit produkt kort og præcist
 • Skabe en god stemning og give læseren lyst til at købe eller engagere sig

… Og vi ved, at en god webtekst også skal:

 • Tage hensyn til SEO (søgemaskineoptimering), så den kommer højt op i resultaterne på søgemaskinerne
 • Tage højde for brugeradfærden på nettet og for flowet på din hjemmeside
 • Forstå de følelser, et møde med din webtekst (og med dit website), fremkalder hos dine potentielle kunder
 • Skal indeholde de rette call-to-actions, som jo er en ekstremt vigtig del af enhver webtekst.

“Vi har arbejdet med Malene fra Netinspire over en længere periode og er sindssygt tilfredse. Malene arbejder hurtigt, grundigt og overholder altid deadlines. For vores vedkommende er Malene næsten blevet en intern ressource. Vi kan varmt anbefale Malene.”

Forskellen på en almindelig tekstforfatter og en strategisk tekstforfatter

Hos Netinspire.dk får du ikke bare en dygtig tekstforfatter – du får også en strategisk tekstforfatter.

For skal du arbejde seriøst med content marketing og med dit indhold, så kræver det meget mere end blot gode tekster.

Det kræver en content strategi, en plan for dine udgivelser, et samspil mellem sociale medier, nyhedsbreve og web, og det kræver en grundlæggende forståelse af hele din forretning og af dine strategiske mål.

Alt det får du med en tekstforfatter fra Netinspire.dk – hvilket sikrer dig en fast og struktureret indholdsproduktion, der tager højde for dit brand og din virksomheds strategiske mål. En indsats, der ikke bliver afbrudt, fordi der i en periode er travlt på kontoret eller fordi en nøglemedarbejder enten siger op, går på orlov eller tager ferie.

Med Netinspire.dk som din strategiske tekstforfatter er din kommunikation altid i sikre hænder.

“Malene og Netinspire har over en længere periode leveret content til vores hjemmeside, til stor tilfredshed. Samarbejdet har været let og problemfrit, og Malene selv er god til at komme med inputs til, hvordan teksterne kan forbedres ud fra hendes journalistiske viden og baggrund.”

Er en tekstforfatter det rigtige valg for dig?

Er en tekstforfatter så en god idé for alle?

Nej, ikke nødvendigvis. Hvis du selv er supergod til at skrive, god til at holde dig opdateret på nye skrive/salgsteknikker, på SEO og god til løbende at skabe indhold, så der er nyt på dit site i hvert fald et par gange om måneden – og du kan gøre det hele, uden det tager tid fra din kerneforretning, ja, så behøver du egentlig ikke en tekstforfatter.

Men kan du genkende noget af dette, vil en tekstforfatter uden tvivl være en god løsning for dig:

 • Der er ikke fast ansvarlig for indhold i jeres virksomhed.
 • Du/I har ikke nogen plan for jeres indhold, men lægger bare det på, du/I nu har
 • Du/I er ikke helt sikker på, hvordan man tænker SEO ind i en tekst
 • Der er ikke rigtigt nogen, der har 100% styr på, hvordan man skriver tekster, der sælger
 • Ingen har det fulde overblik over jeres eksisterende indhold og over, hvordan det bedst udnyttes
 • Du/I har svært ved at finde tiden til at producere nyt indhold
 • Du/I har fornemmelsen af, at I ikke får udnyttet jeres indhold optimalt
 • Du/I føler, at I går glip af en masse salg og muligheder, fordi jeres hjemmesides indhold ikke er ordentligt skruet sammen
 • Indholdsproduktion er bare ét af mange punkter på to-do-listen, og ender som regel med at blive sprunget over eller nedprioriteret
 • Det tager så lang tid for dig/jer at skrive en tekst, at I ofte bare dropper det.

“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale. Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”

Prisen på tekstforfatter

Hvadenten du har en stor virksomhed eller er ved at starte en mindre ting op hjemme i køkkenet, så kan vi hjælpe dig med at udforme de tekster, der skal til – så du kan bruge din tid på noget andet.

Vi skriver gerne din pressemeddelelse, dit nyhedsbrev, din produkttekst, dine webtekster og dine SEO-tekster. Det kan være fra gang til gang eller gennem en fast aftale om f.eks et bestemt antal nyhedsbreve hver måned.

Du kan som nævnt også booke os til at varetage hele din content produktion og content strategi, hvad enten du satser på email markedsføring, SEO, sociale medier eller det hele på én gang.

Kontakt os her og lad os tage en snak om mulighederne.

PS: Har du også behov for en ny, flot og mobilvenlig (responsiv) hjemmeside, så laver vi også gerne den for dig. Vi ved nemlig, hvordan den skal laves, for at du får mest muligt ud af det indhold, du lægger på den!

“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.
Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”