Få hjælp til at passe din WordPress hjemmeside

Backup og løbende opdateringer

 

Flere og flere oplever desværre at få hacket deres hjemmeside. – Også helt almindelige små selvstændige.

Det kan være svært at forstå, hvorfor man bliver ramt, men ofte handler det om, at de cyber kriminelle skyder med spredehagl i håb om at komme igennem til noget, de på en eller anden måde kan udnytte – og så rammer de en masse andre på vejen.

Det kan desværre også ske for dig.

… Og det kan være et kæmpe problem, hvis din hjemmeside spiller en aktiv rolle i din forretning.

Der er aldrig nogen garantier, når det kommer til risikoen for at blive hacket, for hackerne udvikler hele tiden nye metoder og veje. Men bedste måde at sikre sig på er at være opmærksom på sikkerheden på hjemmesiden og løbende få opdateret de programmer, som den består af.

Det kan vi hjælpe med på en fast, månedlig aftale, så du ikke selv behøver at spekulere over det.

Hvorfor er det nødvendigt med opdateringer i WordPress?

WordPress er et af verdens mest benyttede hjemmeside-systemer.

Det er især populært, fordi det giver dig så mange muligheder for at designe din hjemmeside, samt at du relativt nemt kan tilføje uendeligt mange features og elementer på din hjemmeside. Det kan f.eks. være en shop, et online kursus system, integration af Facebook eller Instagram og tusindvis af andre ting.

Grunden til, at der er så mange muligheder er, at WordPress er et såkaldt open source system, hvortil alle i princippet kan udvikle plugins, som er de små programmer, der leverer de mange features.

Det betyder, at din egen WordPress hjemmeside i virkeligheden er strikket sammen af en masse mindre, uafhængige programmer. – Og det er især dem, der skal holdes opdateret. Dertil skal selve WordPress installationen, samt det tema, som siden er sat op i, også holdes opdaterede.

Kan jeg ikke bare selv opdatere plugins og programmer?

Jo, du kan godt selv opdatere de forskellige plugins og installationer.

Udfordringen kan dog være, at fordi det netop er uafhængige programmer, så kan opdateringen af det ene plugin komme til at spænde ben for funktionaliteten i et af de andre plugins. Du kan altså opleve, at din side går ned eller at elementer pludselig ikke virker, når du har opdateret dine plugins og programmer.

Derfor er det altid en god idé at tage en backup af dine side, inden du opdaterer, så du kan rulle tilbage til den, hvis noget går galt – og en god idé med lidt teknisk indsigt, hvis du gerne vil stå for det hele selv.

Hvad får du med en hjemmeside-aftale hos Netinspire?

Hvis du ikke har lyst til eller mulighed for selv at stå for at opdatere og tage backup, så kan vi tilbyde at gøre det for dig Det er det, vi kalder for en hjemmeside-serviceaftale.

Med aftalen får du:

Hvis funktioner på din side går ned efter en opdatering, vil vi i udgangspunktet sørge for at rette op på fejlen.

Ved større nedbrud eller hacking hjælper vi også gerne, men dette falder ikke ind under den månedlige aftale. Her vil vi komme med en cirkapris på, hvad det vil koste at få løst problemet og om muligt alternative veje omkring det.

Med en fast månedsaftale får du altså ro i maven og vished om, at der bliver passet på din hjemmeside og at du får direkte besked, hvis der er noget, du skal forholde dig til.

Prisen for en månedsaftale er 1450 kr. pr måned ex moms.

Der er ingen binding på aftalen udover den løbende måned, så den kan altid opsiges igen, hvis du ønsker det. Har du spørgsmål til aftalen, så kontakt os gerne på kontakt@netinspire.dk

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg