TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tips og tricks om content marketing og online markedsføring – direkte i din mailbox!

Lige nu får du oven i købet ebøgerne 11 heftige psykologiske triggere, der virker & HIGH FIVE – de 5 vigtigste regler, når du skriver til nettet med, når du tilmelder dig!

“Tak for nogle virkelig gode og informative nyhedsbreve. Dine nyhedsbreve er blandt de få, som jeg rent faktisk læser, og jeg føler mig altid beriget af dem.

Forleden dag anbefalede jeg faktisk en iværksætter-veninde, at følge dig på dit nyhedsbrev.

Du har en måde at skrive på, der gør stof, der for en kreativ person godt kan være lidt kedeligt, nemt og overskueligt, læsbart. Til at gå til og fyldt med brugbar information. Også information jeg ikke anede jeg havde brug for, men som er til stor hjælp. Så tak for dét.”