Workshops og foredrag til virksomheder

Skal din virksomhed blive bedre til at arbejde med nettet?

Jeg holder løbende både workshops, kurser og foredrag for virksomheder og foreninger, der enten gerne vil klædes bedre på online, eller som gerne vil skabe mere motivation omkring indsatsen på nettet.

Når jeg laver et foredrag til en virksomhed, vil det altid tage udgangspunkt i den enkelte virksomhed, så alle får så meget konkret og brugbar viden med som muligt. Ofte vil foredraget være koblet sammen med en workshop, men det kan også stå alene og bruges som en igangsætter til f.eks. et nyt projekt vedrørende online indsatsen.

Foredraget kan også laves som en workshop, hvis der f.eks. er konkrete emner indenfor online markedsføring, hvor I gerne vil styrke jeres viden og kompetencer. Så underviser jeg i det konkrete emne og klæder enten jer og/eller medarbejderne på til at arbejde mere målrettet og bevidst på nettet.

Nedenfor kan du se en række emner, som jeg ofte får forespørgsler på, men tag meget gerne fat i mig, så vi kan skræddersy et foredrag eller en workshop 100% efter dine ønsker.

Prisen på et foredrag eller en workshop starter typisk ved 5.000 kr ex. moms og transport, men kommer helt an på type, indhold og varighed.

Typiske emner til workshops og foredrag for virksomheder:

Hvorfor få en workshop eller et foredrag i virksomheden?

 

Der kan være mange årsager til, at man får mig ud til et foredrag eller en workshop, men ofte handler det om, at man som virksomhed har et ønske om at give medarbejderne et kompentenceløft, så de i højere grad bliver i stand til selv at varetage de opgaver, der ligger indenfor den almindelige drift af markedsføringen online.

Det kan f.eks. være, at de skal blive bedre til at skrive nyhedsbreve eller til at opdatere hjemmesiden i hverdagen. Eller måske skal de lære, hvordan de selv lægger varer på virksomhedens webshop eller skriver SEO-tekster, der skaffer gratis trafik fra Google.

Dog kan mine foredrag også bruges som igangsættere, hvis I f.eks. skal til at sætte en større online indsats i verden og ønsker, at alle medarbejderne får viden om, hvorfor online markedsføring er vigtig, og hvad det egentlig går ud på.

Jeg oplever dog også, at f.eks ledelsesgruppen eller en mindre marketingafdeling efterspørger en workshop, så de kan få en bedre forståelse af online markedsføring generelt, og dermed bliver bedre klædt på til at tage stilling, når nye idéer præsenteres af interne eller eksterne konsulenter.

_MG_0593_be

Kort om mig

Jeg hedder Malene Fich Weischer.

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for flere af landets største magasiner, samt Digital chef hos Aller Medier.

I dag har jeg Netinspire ApS, hvor vi hjælper især mindre selvstændig med at stå stærkere online. Jeg er desuden underviser på Holbæk Kommunes iværksætterforløb, samt fast rådgiver i Holbæk Erhvervsforums rådgivningscafé.

Er du interesseret i en workshop eller et foredrag i virksomheden?

 

Så tag meget gerne fat i mig til en uforpligtende samtale om mulighederne. 

Jeg kommer gerne ud til jeres virksomhed, men vi kan også sagtens arrangere, at foredraget eller kurset foregår på et hotel eller kursussted hér i Holbæk, hvor jeg har mit kontor.

 

Foredrag til virksomheder

Hvad siger andre?

"En god og udbytterig oplevelse"

“Malene har holdt indlæg omkring E-Mail marketing i to af mine netværksgrupper, hvilket var super spændende og inspirerende. Ud over sine faglige kompetencer forstår Malene at møde tilhørerne i øjenhøjde, så de føler sig trygge og tør åbne op med spørgsmål til emnet. En god og udbytterig oplevelse!”
Lars Hartung Honoré
DIREKTØR, NETVÆRK DANMARK A/S

"Engageret, kompetent og med et glimt i øjet"

"Det er en engageret og kompetent rådgiver og oplægsholder med et glimt i øjet, man får i Malene Fich Weischer fra Netinspire.dk.

Malene er en fast del af Holbæk Erhvervsforums rådgivercafé, og har qua hendes erfaring fra tidligere stillinger hos bl.a. Aller Media og ikke mindst hendes etablering af egen virksomhed, et omfattende indblik i de udfordringer nye såvel som etablerede virksomheder støder på.

Holbæk Erhvervsforum har også haft fornøjelsen af Malenes foredrag ”Skab salg og synlighed med nyhedsbreve”. Et foredrag der tiltrak 100 deltagere som alle gik hjem med masser af gode råd til arbejdet med nyhedsbreve.

Malene er en professionel samarbejdspartner, der har ambition og engagement med i opgaveløsningen. Hun har humor og er spændende at arbejde sammen med.

Jeg kan kun give Malene mine bedste anbefalinger med på vejen og gratulere enhver der får mulighed for at arbejde med Malene. Det bliver spændende og lærerigt – på den rigtig gode måde.
Caspar Christensen
Erhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

"Super engageret - og fagligt skarp"

“Malene er super engageret – og meget god til at formidle budskabet. Faglig skarp, men alligevel afslappet og meget hands-on orienteret.

Hun har bred erfaring inden for online markedsføring og er god til at kommunikere sin professionelle viden via eksempler og tips og tricks, så folk virkelig forstår det og nemt kan implementere den nye lærdom i egen virksomhed.”
Bodil Islann
Erhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

"Et stort talent"

“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”

"Super dygtig underviser med stor faglig indsigt"

“Det var et rigtig godt forløb med tre undervisningsgange, hvor frivillige fik introduktion til wordpress og arbejdet med hjemmesider der præsenterer lokalområder.

Malene er en super dygtig underviser med stor faglig indsigt i wordpress og hun er meget hjælpsom og fleksibel i tilrettelæggelse og gennemførsel af undervisningen."
Christian Kobbernagel
Holbæk Kommune

"Levende og skarp formidler"

“Kære Malene. Jeg havde fornøjelsen af at høre dig i Odense. Jeg oplever dig som en levende og skarp formidler, der virkelig brænder igennem med dine budskaber. Tak for det. Du kom med så mange guldkorn. Mine små grå klapper i hænderne – takket være dine ord.”
Charlotte Lind
INDEHAVER, ORDGEFÜHL

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg