Klippekort til online hjælp

Klippekort til online markedsføring

Til dig, der løbende har brug for hjælp til at få alt til at spille.

Med et klippekort fra Netinspire.dk har du altid et sted at ringe hen, hvis der er noget, der driller på din hjemmeside eller hvis du har brug for et par professionelle øjne på din tekst eller dit online setup. 

Hvert klip svarer til 15 minutter, så med et klippekort betaler du kun for den faktiske tid, vi bruger på at hjælpe dig.

Klippekort til online hjælp

Klippekort til online markedsføring

Til dig, der løbende har brug for hjælp til at få alt til at spille.

Med et klippekort fra Netinspire.dk har du altid et sted at ringe hen, hvis der er noget, der driller på din hjemmeside eller hvis du har brug for et par professionelle øjne på din tekst eller dit online setup. 

Hvert klip svarer til 15 minutter, så med et klippekort betaler du kun for den faktiske tid, vi bruger på at hjælpe dig.

Er der noget, der driller?

 

Når du arbejder med online markedsføring vil der tit dukke ting op, som du kan blive i tvivl om. – Og det lige meget, om du er nybegynder eller garvet prof.

  • Måske er nogle af programmerne på din hjemmeside blevet ændret, så den ikke virker ordentligt mere
  • Måske vil du gerne have nogle fremmede, professionelle øjne til at kigge på en af dine tekster
  • Måske kan du ikke lige huske, hvordan du opdaterer din WordPress hjemmeside
  • Måske skal du lige have nogen til at sætte din autoresponder op


Det fede ved en klippekortsordning som den, Netinspire.dk tilbyder, er, at du dels får hjælp fra mig eller mit team til en noget billigere penge, end hvis du skulle hyre os for en time ad gangen – og dels at du løbende kan tage fat i os, når du har behov for hjælp.

Klippekortet er altså ideelt for dig, der gerne vil have professionel hjælp, men som ikke har behov for en meget stor og dyr supportløsning.

 

Sådan foregår det:

Når du bestiller et klippekort, vælger du først, om du vil betale dit klippekort på én gang eller i rater.

Når din betaling er modtaget, vil du få adgang til et kundeområde hos Effihub, hvor du hele tiden kan følge med i, hvor mange klip du har tilbage på dit kort – og hvad klippene er blevet brugt på.

Klippene kan bruges på alle former for teknisk assistance, for gennemlæsning, hjælp til opsætning af facebook annonce etc. Klippekortet kan derimod IKKE bruges til personlig rådgivning fra Malene. Er det dét, du leder efter, så tag et kig her i stedet for.

Så hop med i klubben af smarte mennesker, der ved, at der i virkeligheden tit er meget tid sparet ved at hente professionel hjælp udefra – og at denne hjælp ikke behøver at koste en formue. 🙂

Skal du bare booke os for en enkelt time eller to, koster vi 895 kr. ex moms i timen.

Du kan vælge dit klippekort og gå direkte til online betaling lige her:
 

 

Hvad siger andre om os?

“Malene er super skarp og virkelig hjælpsom"

Når jeg har haft problemer med min WordPress hjemmeside, som til tider giver mig lidt udfordringer, har Malene hver gang været min redning. Jeg ville virkelig gerne have hende i min lomme, så jeg altid kunne tage hende frem, når jeg har problemer med min hjemmeside.”
"Det bliver sjovt og succesfuldt"

“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”
"Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise"

“Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise. Hun er super dygtig til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig god skriver og formidler af fagligt stof.

Yderligere er hun autentisk og kan få dig til at “Feel'e Good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.”
"50.000 visninger om måneden"

“Det er super godt med de ændringer, der er lavet, for det har i den grad virket! Jeg har 50.000 visninger om måneden nu …”
"Malene er for vild!"

“Efter Malene er begyndt at hjælpe mig med nyhedsbrevene, har jeg haft flere udsolgte arrangementer i streg! Hun er for vild!”
"Malene får mine bedste anbefalinger"

"Jeg har flere gange stået i en situation, hvor jeg har haft brug for Malenes hjælp eller faglige sparring lige nu og her. Der er ikke gået lang tid fra, jeg har sendt en mail, til Malene har løst opgaven og svaret på min forespørgsel.

Denne løbende hjælp sætter jeg stor pris på, da det netop er den, der motiverer mig til at få udviklet og produceret den fedeste hjemmeside – præcis som jeg har drømt om meget længe.

Udover at Malene er enormt kompetent, er hun også et utroligt dejligt menneske. Jeg oplever Malene som en meget tillidsvækkende og anerkendende person, der er supergod til at støtte op om min forretning. Hun er en troværdig sparringspartner med mange gode ideer, tips og tricks i ærmet. Malene får mine bedste anbefalinger 😊"