Klippekort

Få hurtig hjælp til din hjemmeside, dine tekster eller online markedsføring i det hele taget.

Når du arbejder med online markedsføring vil der tit dukke ting op, som du kan blive i tvivl om. – Og det lige meget, om du er nybegynder eller garvet prof.

  • Måske er nogle af programmerne på din hjemmeside blevet ændret, så den ikke virker ordentligt mere
  • Måske vil du gerne have nogle fremmede, professionelle øjne til at kigge på en af dine tekster
  • Måske har du behov for at vende din strategi med én udefra
  • Måske har du et helt konkret spørgsmål, du bare gerne vil have svar på
  • Måske kan du ikke lige huske, hvordan du opdaterer din WordPress hjemmeside
  • Måske har du behov for gode idéer til dine SEO-tekster
  • … Måske har du behov for noget helt andet…

Hvorfor et klippekort?

Det fede ved en klippekortsordning som denne er, at du dels får min hjælp til en lidt billigere penge, end hvis du skulle hyre mig for en time ad gangen – og dels betaler du kun pr. påbegyndt kvarter. Dvs at du reelt ikke betaler for mere end den tid, jeg rent faktisk bruger på at hjælpe dig.

Klippekortet er altså ideelt for dig, der gerne vil have professionel hjælp, men som ikke har behov for en meget stor og dyr supportløsning. Måske er du en solo-selvstændig eller en mindre virksomhed, men alle er selvfølgelig velkomne i klippekortsklubben 🙂

“Det er super godt med de ændringer, der er lavet, for det har i den grad virket! Jeg har 50.000 visninger om måneden nu …”

Jeanette HylleborgBlogger på VoksenLivsstil.dkVoksenLivsstil.dk

Sådan foregår det:

Når du bestiller et klippekort hos mig, vælger du først, hvordan du vil betale kortet. Nogle af kortene kan du nemlig betale i rater. Herefter vil du få adgang til et kundeområde hos Effihub, hvor du hele tiden kan følge med i, hvor mange klip du har tilbage på dit kort. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvor meget tid, du har tilbage hos mig.

Så hop med i klubben af smarte mennesker, der ved, at der i virkeligheden tit er meget tid sparet ved at hente professionel hjælp udefra – og at denne hjælp ikke behøver at koste en formue. 🙂

Hvad koster det?

Den normale timepris er 895 kr + moms

Klippekort 5 timer/20 klip

Pris: 4.000 kr. + moms
(800 kr + moms pr. time – du sparer 475 kr)

Klippekort 10 timer/40 klip (kan evt betales over 3 rater)

Pris: 7.500 kr. + moms
(750 kr. + moms pr. time – du sparer 1.450 kr)

Klippekort 20 timer/80 klip (kan evt betales over 3 rater)

Pris: 14000 + moms
(700 kr. + moms pr. time – du sparer 3.900 kr.)

Om Malene Fich Weischer
Jeg har arbejdet med indhold i hele mit liv. Dels som journalist og redaktør for en lang række af Danmarks største medier og dels som digital chef for Aller Medier.
Siden 2015 har jeg været indehaver af online markedsførings-virksomheden Netinspire.dk, og siden 2017 partner i Blog Bureauet.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du løbende mine bedste tricks og tips til arbejdet med at lave indhold, der styrker din virksomhed og sælger din produkter.