Klippekort til online hjælp

Klippekort til online markedsføring

Til dig, der løbende har brug for hjælp til at få alt til at spille.

Med et klippekort fra Netinspire.dk har du altid et sted at ringe hen, hvis der er noget, der driller på din hjemmeside eller hvis du har brug for et par professionelle øjne på din tekst eller dit online setup. 

Hvert klip svarer til 15 minutter, så med et klippekort betaler du kun for den faktiske tid, vi bruger på at hjælpe dig.

Klippekort til online hjælp

Klippekort til online markedsføring

Til dig, der løbende har brug for hjælp til at få alt til at spille.

Med et klippekort fra Netinspire.dk har du altid et sted at ringe hen, hvis der er noget, der driller på din hjemmeside eller hvis du har brug for et par professionelle øjne på din tekst eller dit online setup. 

Hvert klip svarer til 15 minutter, så med et klippekort betaler du kun for den faktiske tid, vi bruger på at hjælpe dig.

Er der noget, der driller?

Når du arbejder med online markedsføring vil der tit dukke ting op, som du kan blive i tvivl om. – Og det lige meget, om du er nybegynder eller garvet prof.

  • Måske er nogle af programmerne på din hjemmeside blevet ændret, så den ikke virker ordentligt mere
  • Måske vil du gerne have nogle fremmede, professionelle øjne til at kigge på en af dine tekster
  • Måske kan du ikke lige huske, hvordan du opdaterer din WordPress hjemmeside
  • Måske skal du lige have nogen til at sætte din autoresponder op


Det fede ved en klippekortsordning som den, Netinspire tilbyder, er, at du dels får hjælp fra mig eller mit team til en noget billigere penge, end hvis du skulle hyre os for en time ad gangen – og dels at du løbende kan tage fat i os, når du har behov for hjælp.

Klippekortet er altså ideelt for dig, der gerne vil have professionel hjælp, men som ikke har behov for en meget stor og dyr supportløsning.

Sådan foregår det:

Når du bestiller et klippekort, vælger du først, om du vil betale dit klippekort på én gang eller i rater.

Når din betaling er modtaget, vil du få adgang til et kundeområde hos Effihub, hvor du hele tiden kan følge med i, hvor mange klip du har tilbage på dit kort – og hvad klippene er blevet brugt på.

Klippene kan du bruge på hjælp fra os i form at sparring, løsning af tekniske problemer på hjemmesiden, opsætning af kurser, e-bøger, nyhedsbreve mm. Med et klippekort fungerer vi altså som din forlængede arm, så når du har en opgave, så kan du sende den til os, og så får vi den lavet.

Vi vil altid bestræbe os på at løse den så hurtigt som muligt, men er der tale om en større opgave, kan der indimellem være lidt længere leveringstid end på de mindre opgaver. Har du en bestemt deadline, så giv os selvfølgelig endelig besked om det, så vi ved det.

Skal du med i klubben af smarte mennesker, der ved, at der i virkeligheden tit er meget tid sparet ved at hente professionel hjælp udefra – og at denne hjælp ikke behøver at koste en formue. 🙂

Skal du bare booke os for en enkelt time eller to, koster vi 995 kr. ex moms i timen.

Du kan vælge dit klippekort og gå direkte til online betaling lige her:
 

Få 5 timers hjælp for 4.500 kr.
- eller betal i tre rater á 1.500 kr.

Du betaler i alt 900 kr. pr. time

Få 10 timers hjælp for 8.000 kr.
- eller betal i tre rater á 2.667 kr.

Du betaler i alt 800 kr. pr. time

Få 20 timers hjælp for 15.000 kr.
- eller betal i fire rater á 3.750 kr.

Du betaler i alt 750 kr. pr. time

Alle priser er angivet ex. moms

Hvad siger andre om os?

"Malene er en super dygtig underviser"

“Det var et rigtig godt forløb med tre undervisningsgange, hvor frivillige fik introduktion til wordpress og arbejdet med hjemmesider der præsenterer lokalområder.

Malene er en super dygtig underviser med stor faglig indsigt i wordpress og hun er meget hjælpsom og fleksibel i tilrettelæggelse og gennemførsel af undervisningen."
Christian Kobbernagel
Holbæk Kommune
“Malene er super skarp og virkelig hjælpsom"

Når jeg har haft problemer med min WordPress hjemmeside, som til tider giver mig lidt udfordringer, har Malene hver gang været min redning. Jeg ville virkelig gerne have hende i min lomme, så jeg altid kunne tage hende frem, når jeg har problemer med min hjemmeside.”
"Det bliver sjovt og succesfuldt"

“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”
"Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise"

“Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise. Hun er super dygtig til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig god skriver og formidler af fagligt stof.

Yderligere er hun autentisk og kan få dig til at “Feel'e Good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.”
"50.000 visninger om måneden"

“Det er super godt med de ændringer, der er lavet, for det har i den grad virket! Jeg har 50.000 visninger om måneden nu …”
"Mine varmeste anbefalinger"

Malene har hjulpet mig med at gøre en drøm til virkelighed! Intet mindre.

Så stolt af min nye forretning, som jeg kan takke Malene for har fået den bedste start. Lynhurtigt har hun sat sig ind i mit nørdede fagområde, super professionelt hjulpet med opbygning af hjemmeside, online kurser og kommet med så professionelle input til tekster.
Samtidig har hun fuld forståelse for hele processen, er super sød, tålmodig og hamrende dygtig.

Malenes viden spænder vidt og kommer hele vejen rundt om forretningen. Jeg giver Malene mine varmeste anbefalinger og er SÅ vildt taknemlig for at jeg fik anbefalet hende og jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde! TAK 🙏🙏❤️❤️
"Malene er for vild!"

“Efter Malene er begyndt at hjælpe mig med nyhedsbrevene, har jeg haft flere udsolgte arrangementer i streg! Hun er for vild!”
"Bred erfaring inden for online markedsføring"

“Malene er super engageret – og meget god til at formidle budskabet. Faglig skarp, men alligevel afslappet og meget hands-on orienteret.

Hun har bred erfaring inden for online markedsføring og er god til at kommunikere sin professionelle viden via eksempler og tips og tricks, så folk virkelig forstår det og nemt kan implementere den nye lærdom i egen virksomhed.”
"Malene får mine bedste anbefalinger"

"Jeg har flere gange stået i en situation, hvor jeg har haft brug for Malenes hjælp eller faglige sparring lige nu og her. Der er ikke gået lang tid fra, jeg har sendt en mail, til Malene har løst opgaven og svaret på min forespørgsel.

Denne løbende hjælp sætter jeg stor pris på, da det netop er den, der motiverer mig til at få udviklet og produceret den fedeste hjemmeside – præcis som jeg har drømt om meget længe.

Udover at Malene er enormt kompetent, er hun også et utroligt dejligt menneske. Jeg oplever Malene som en meget tillidsvækkende og anerkendende person, der er supergod til at støtte op om min forretning. Hun er en troværdig sparringspartner med mange gode ideer, tips og tricks i ærmet. Malene får mine bedste anbefalinger 😊"
"Professionalisme og troværdighed"

Man er som regel ikke i tvivl, når man møder en person, som virkelig udstråler den professionalisme og troværdighed, der kun kommer via erfaring og sandfærdig ”kunnen”.

Malene Fich Weischer er sådan én person. Fra først til sidst i processen blev jeg holdt i hånden, og der var tid, hurtig respons og gode svar, når jeg havde behov. Stor ros herfra……