Praktisk hjælp på klippekort

Med et klippekort fra Netinspire får du professionel hjælp
- uden at blive ruineret

Når du arbejder med en hjemmeside eller med online kurser mm., vil der løbende dukke ting op, som enten skal rettes til, laves om eller opdateres. Det kan ikke undgås – og det sker både for nybegynderne og den garvede.

Hvis du sidder i en stor virksomhed, som har en hel IT-afdeling siddende, så skal de nok håndtere den slags, så du hurtigt kan komme videre med arbejdet. 

Men for dig, der enten sidder i en mindre virksomhed eller er solo-selvstændig, går det sjældent så let – for det er ofte dig selv, der skal finde ud af at få problemerne løst. Og det kan hurtigt blive noget af en tidsrøver.
Ja, faktisk kan problemer med teknikken komme til at sætte hele forretningen i stå.

Det er derfor, vi tilbyder WordPress hjælp og hjælp til andre små, tekniske opgaver på klippekort.

“Malene er super skarp og virkelig hjælpsom"

Når jeg har haft problemer med min WordPress hjemmeside, som til tider giver mig lidt udfordringer, har Malene hver gang været min redning.

Jeg ville virkelig gerne have hende i min lomme, så jeg altid kunne tage hende frem, når jeg har problemer med min hjemmeside.”
"Malene får mine bedste anbefalinger"

"Jeg har flere gange stået i en situation, hvor jeg har haft brug for Malenes hjælp. Der er ikke gået lang tid fra, jeg har sendt en mail, til Malene har løst opgaven og svaret på min forespørgsel.

Denne løbende hjælp sætter jeg stor pris på, da det netop er den, der motiverer mig til at få udviklet og produceret den fedeste hjemmeside – præcis som jeg har drømt om meget længe. Malene får mine bedste anbefalinger 😊"

Hvad kan et klippekort bruges til?

Et klippekort kan bruges i stort set alle de situationer, hvor du hurtigt kan løbe panden mod en mur, hvis du ikke allerede er godt inde i teknikken.

Med klippekortet kan du f.eks. få hjælp til:

 

Med klippekortet får du hjælp fra mig eller mit team til de opgaver, der driller eller tager tid – men som vi tit kan lave ret hurtigt, så du kan komme videre. Hvert klip svarer til 15 minutter, så du slipper for at betale pr. påbegyndt time. 

Klippekortet gælder i et år, så du kan lade klippene stå og bruge dem løbende hen over året, når der er behov for det.

Med klippekortet bliver det nemmere for dig at få løst de tekniske udfordringer, der løbende dukker op, for du ringer bare til os – og når du er ved at løbe tør for klip, skal vi selvfølgelig nok sige til.

Klippekortet er ideelt for dig, der gerne vil have løbende, professionel hjælp, men som ikke har behov for en meget stor og dyr supportløsning – og som ikke vil risikere, at økonomien løber løbsk.

 

"Klippekortet blev vejen til at nå målet"

"Da jeg kendte Malene fra Netinspire fra tidligere, var det naturligt for mig at kontakte hende, da jeg ønskede at tilføje online delen til Sundhedogvelvære.com.

Løsningen med klippekortet blev vejen til at nå målet. Det var især den tekniske opsætning mellem e-bøger, hjemmeside og nyhedsbreve, der var helt håbløs for mig at forstå.

Med Malenes professionelle øjne og tilgang til mine ønsker, har jeg nu et set-up, som er blevet endnu bedre, end jeg overhovedet havde turde håbet på. Og dét er uden at jeg på noget tidspunkt, har skulle være nervøs for den økonomiske del i forløbet takket være køb af klippekortet."
"Professionalisme og troværdighed"

“Man er som regel ikke i tvivl, når man møder en person, som virkelig udstråler den professionalisme og troværdighed, der kun kommer via erfaring og sandfærdig ”kunnen”.

Malene Fich Weischer er sådan én person. Fra først til sidst i processen blev jeg holdt i hånden, og der var tid, hurtig respons og gode svar, når jeg havde behov. Stor ros herfra……

Sådan foregår det, når du køber et klippekort

 

Når du bestiller et klippekort, vælger du først, om du vil betale dit klippekort på én gang eller i rater.

Når din betaling er modtaget, vil du få adgang til et kundeområde hos Effihub, hvor du hele tiden kan følge med i, hvor mange klip du har tilbage på dit kort – og hvad klippene er blevet brugt på.


Klippene kan du bruge på hjælp fra os til løsning af tekniske problemer på hjemmesiden, opsætning af kurser, e-bøger, nyhedsbreve mm.
 

Med et klippekort fungerer vi altså som din forlængede arm,
så når du har en opgave, kan du sende den til os, og så får vi den lavet.

 

Vi vil altid bestræbe os på at løse den så hurtigt som muligt, men er der tale om en større opgave, kan der indimellem være lidt længere leveringstid end på de mindre opgaver. Har du en bestemt deadline, så giv os selvfølgelig endelig besked om det – gerne i god tid, så vi er sikre på at kunne nå det.

Så skal du med i klubben af smarte mennesker, der ved, at der i virkeligheden tit er meget tid sparet ved at hente professionel hjælp udefra – og at denne hjælp ikke behøver at koste en formue – så book dit klippekort nu ☺️


Du kan vælge dit klippekort og gå direkte til online betaling lige her:

Klippekort
5 timer

Få 5 timers hjælp for 4.500 kr.
- eller betal i tre rater á 1.500 kr.

Du betaler i alt 900 kr. pr. time

Klippekort
10 timer

Få 10 timers hjælp for 8.000 kr.
- eller betal i tre rater á 2.667 kr.

Du betaler i alt 800 kr. pr. time

Klippekort
20 timer

Få 20 timers hjælp for 15.000 kr.
- eller betal i fire rater á 3.750 kr.

Du betaler i alt 750 kr. pr. time

Skal du booke os til praktisk hjælp for en enkelt time eller to, koster vi 995 kr. i timen.

Alle priser er angivet ex. moms

NB! Særligt nedsatte priser hele juli 2024 - Klik og se mere:

"Dybt professionel, fantastisk service og supergodt resultat."

“"Jeg har flere gange gjort brug for Malene til hjælp til min hjemmeside. I forhold til forskellige opsætninger, som jeg gerne har villet have foretaget løbende og også i forbindelse med persondataforordningen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Malene - af flere grunde. Hun er dybt professionel, yder en fantastisk service og leverer et supergodt resultat.

For mig, som slet ikke har interesse eller evner indenfor opsætning af hjemmeside, har det været en kæmpe hjælp at få booke Malene til at klare opgaven for mig. Jeg har vidst, at det var i trygge hænder og har kunnet koncentrere mig om mine klienter i stedet for.

Malene er virkelig guld værd og har en eminent måde at forklare og vejlede på. Mine bedste anbefalinger."

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg