Strategi session for solo selvstændige

Game Plan for Soloselvstændige (GPS)

Mangler du én at spille dine idéer op imod og kunne du godt bruge noget rådgivning og sparring, så du ved, at du er på rette vej med din online indsats.

– Så book en Game Plan Session!

Strategi session for solo selvstændige

Game Plan for Solo-selvstændige (GPS)

Mangler du én at spiller dine idéer op imod og kunne du godt bruge noget rådgivning og sparring, så du ved, at du er på rette vej med din online indsats.

– Så book en Game Plan Session!

Er du på vej i den rigtige retning?

Som solo-selvstændig er det dig, der har styr på alle boldene. Og der er tit rigtig mange.

Planer bliver lagt, strategier tegnet – men det meste foregår oppe i dit eget hoved. Det er en af de sjove ting ved at være selvstændig, men det er også det, der kan blokere for din udvikling. 

For hvis du aldrig bliver udfordret på dine idéer, aldrig får dem vendt med nogen, der også ved noget om at sælge online – ja, så risikerer du, at du bliver ved at gentage dine fejl og at din forretning aldrig rigtigt rykker sig videre.

Men med en Game Plan Session (GPS) gør vi noget ved det!

I 1,5 time sparrer vi om dine planer. Vi diskuterer dine mål, du bliver udfordret på strategien, og du får dertil masser af råd og vejledning til, hvordan du kommer i mål.

Efter vores session får du en mail med opsamling, samt anbefalinger og råd – skræddersyet til dig og din forretning.

Med en Game Plan Session får du:

Hvordan foregår din Game Plan session?

Vi mødes enten på Zoom eller på mit kontor i hjertet af Holbæk, og igennem 1,5 time gennemgår vi alle de aspekter af din forretning, som du gerne vil have, at får vendt.

Vi kan f.eks. se på:

  • Om du er ved at sakke bagud ift. dine konkurrenter
  • Om dine priser er de rigtige
  • Om du rammer de rigtige kunder med de ydelser, du tilbyder
  • Om du fremstår professionelt
  • Om dine hjemmeside udstråler det rigtige
  • Om du griber din online markedsføring rigtigt an
  • Om du bruger din viden på den bedste måde

 

En Game Plan Session handler om dig – og om at få dig sendt i den rigtige retning ad den rette vej.

Du får den sparring, som man så tit mangler som solo-selvstændig, du får ærlige svar og du får en reelt og konkret rådgivning, som du kan bruge til noget.

Så er du klar til ny inspiration og nye indspark til din forretning? Så book en Game Plan session her!

Hvad siger andre?

Det har været det vildeste forløb!

"På Online Tekstforfatter forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge."

Den hjælp, du har brug for - den får du!

"Jeg har lige været igang hos Malene; og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg er kommet forbi den dér irriterende frygt for at sende mails, og Malene har støttet mig, når jeg har kaldt på hjælp. Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen, til de ting jeg har haft brug for.

– og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene på; og det leverer hun."

Brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback

“Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster. Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus. Tak for dig Malene<3"

Den bedste investering, jeg har gjort i mig selv

“Skriveforløbet var en sand åbenbaring og øjenåbner. Dygtige Malenes engagement gav et fantastisk pust, mine hjernevindinger blev i den grad støvet af!

Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv i forbindelse med min spirende aktivitet. Med skriveforløbet har jeg fået vigtige redskaber, som jeg glæder mig til at blive bedre til at bruge.”

Du har gjort mit business univers meget mere konkret

“Malene, det var så godt i dag. Jeg er så glad for din sikre navigering, i idé kaos af muligheder!

Du skærer benet blankt og viser hvor der kan gnaves bid for bid, Rom blev ikke bygget i en mundfuld. Du har gjort mit business univers meget konkret og lige til at stige ombord i. ”
Cirsten Gulstad
The Abundance Bliscademy

En skøn mentor, med hjertet på rette sted

“Malene er en skøn mentor, med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte, en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.

For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i et retning tiltrods for at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort- og på langt sigt."
“Jeg havde helt mistet pusten, da jeg fandt Malene! Derfor var det fuldstændig uvurderligt for mig at sidde foran hende med min spirende drøm i hænderne og få lov at fremlægge mine ideer, usikkerheder og kreative kaos. Malene så lynhurtigt meningen i galskaben, fjernede støjen og satte projektørlys på næste skridt – ud fra en balance mellem ufravigelig realisme, erfaring og respekt for min vision. Every dreamer needs a Malene : )”
Maria T.
Coach

Du går videre med oprejst pande og fornyet motivation

“Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise. Hun er super dygtig til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig god skriver og formidler af fagligt stof.

Yderligere er hun autentisk og kan få dig til at “feel'e good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.”