Wordpress hjemmeside

Få din egen, unikke WordPress hjemmeside

En flot og skarp hjemmeside, der tager godt i mod dine kunder, viser hvem du er og samtidig fremstår skarp og professionel et et must, hvis du skal have succes online.

Vi har leveret en lang række af unikke og meget forskellige hjemmesider til meget forskellige virksomheder – og vi leverer også gerne din.

Kontakt os meget gerne og få et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside.

Husk iøvrigt, at du hos Netinspire kan fordele betalingen for din hjemmeside i op til 12 rater uden merbetaling.

Wordpress hjemmeside

Få din egen, unikke WordPress hjemmeside

En flot og skarp hjemmeside, der tager godt i mod dine kunder, viser hvem du er og samtidig fremstår skarp og professionel et et must, hvis du skal have succes online.

Vi har leveret en lang række af unikke og meget forskellige hjemmesider til meget forskellige virksomheder – og vi leverer også gerne din.

Kontakt os meget gerne og få et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside.

Husk iøvrigt, at du hos Netinspire kan fordele betalingen for din hjemmeside i op til 12 rater uden merbetaling – og at der ikke er nogle bindinger eller dyre abonnementsløsninger hos os.

En unik hjemmeside er dit bedste ansigt udadtil

 

Langt de fleste af de kunder, du vil få i fremtiden, vil få deres første indtryk af dig via din hjemmeside. 

Derfor er det vigtigere end nogensinde at have en flot og velfungerende hjemmeside. Det er simpelthen den, der er hele fundamentet for alt, hvad du gør online.

Her hos Netinspire.dk tilbyder vi forskellige former for hjemmesider og har både en gør-det-selv-løsning og en løsning, hvor du får en helt basic hjemmeside i et fast design, som du så enten kan bruge, som den er, eller selv arbejde videre med.

Men vil du for alvor gøre noget ved online-drømmen, så vil jeg kraftigt anbefale dig at få lavet en unik hjemmeside. Det behøver ikke at koste en formue, og når du får proffer som os til at lave din side, så ved du, at alt er lavet ordentligt og at dine egne onlinedrømme er tænkt ind i det hele.

Hos os risikerer du heller ikke at blive fanget i en en dyr abonnementsløsning eller en binding, som kan være svær og langsommelig at komme ud af. Når du har betalt for din side, er siden din, og du skylder os ikke noget som helst. 

Dertil får du fuld adgang til bagsiden af din hjemmeside, så du vil altid let kunne redigere på siden, lægge nye billeder op og i det hele taget arbejde aktivt med den, hvis du ønsker det. 

Når du bestiller en ny hjemmeside hos os, får du altid:

Hvorfor vælge en ny hjemmeside fra Netinspire.dk?

Der findes mange udbydere af hjemmesider på markedet, og priserne på en almindelig hjemmeside kan variere helt enormt. 

Så hvordan kan du vide, hvad der er det rigtigt valg for dig? 

Det handler i høj grad om tillid, om gennemsigtighed – og også lidt om sund fornuft. Får du tilbudt en ny hjemmeside til 1.500 kr., vil det naturligt nok være meget begrænset, hvor mange timer der vil blive lagt i at få alting gjort lækkert, velfungerende og i orden.

Omvendt bør en pris på måske 50.000 for en helt ordinær hjemmeside med et par enkelte sider og en nyhedsbrevs-boks, også få dig til at studse, for er der ikke nogen specielle features, er det en meget høj pris for en WordPress hjemmeside. 

Bliver du i tvivl, så spørg ind. Der findes ingen dumme spørgsmål, og en god forventningsafstemning er alfa omega i en god hjemmeside-proces.

Jeg startede Netinspire.dk, fordi jeg ærlig talt var lidt træt af, at hele online-markedet var blevet så svært at gennemskue og navigere rundt i. Derfor er jeg meget fokuseret på, at vi her hos Netinspire.dk arbejder med fuld gennemskuelighed.

De fleste af de hjemmesider, vi laver, ligger på en pris i omegnen af 8.000 – 15.000 kr. ex moms. 

Så kan det være, du har særlige ønsker til designet, også skal have lavet et logo eller opsat en shop, og så kan det i nogle tilfælde blive lidt dyrere. Men vi ligger i det leje. Derudover binder vi dig ikke på noget måde, og du vil selvfølgelig få fuld adgang til din egen hjemmeside, så du selv kan komme ind og rette til i fx. billeder og tekster.

Det er vigtigt for mig, at du altid er 100% med i processen og ikke føler dig overset, sat til side eller udenfor. Derfor informerer jeg løbende om udviklingen af din nye hjemmeside, ligesom du ved aftales start vil få en mail med en forventet tidsramme, så du ved. hvad du nogenlunde kan forvente.

Har du nogen spørgsmål undervejs, kan du selvfølgelig altid tage fat i os.

Hvis du klikker her, kan du evt. læse mere om processen med at få lavet en hjemmeside hos os.

 

"Malene fra Netinspire har netop hjulpet mig med at lave nyt design til min hjemmeside. Hele processen har været utroligt spændende, og Malene har været top professionel og behagelig at arbejde sammen med hele vejen.

Hun giver lige den der ekstra service i form af bl.a. videotutorials og e-bog om SEO, som gør det ekstra fedt at være kunde hos hende. Kæmpe anbefaling hermed givet videre!"

Se eksempler på hjemmesider, vi har lavet for andre:

BYENS VINDUER

INNOVERSITY

BALANCEPARTNER

HAUS LINGUA

O.A. CONSULT

ANNE KAPLAN

FRONTIERSHOP

HELLERUP PARKHOTEL

"Malene og Netinspire.dk har leveret vores nye hjemmeside, og jeg er super tilfreds.

Hun fangede hurtigt visionen og ideen omkring hjemmesidens udformning og har været hurtig til at svare på vores spørgsmål undervejs i processen. Vi er også meget glade for hendes video brugervejledninger, som er nemme at forstå og gå til."
Jeg er simpelthen stadig målløs og jeg tabte underkæben, da jeg åbnede for test siden...Mon Dieu, hvor er det et flot stykke arbejde.

Det er jo bare så sobert og flot ...og lavendlerne.... de spreder jo nærmest duft fra siderne selvom der ingen duft er!! Stemningen og farverne er lige i skabet, synes jeg,

Du har simpelthen fanget den tråd jeg har prøvet at sende ud.... altså nej, hvor er det smukt og det ser bare så enkelt og overskueligt ud:)

Jeg siger mange 1000 tak for det flotte job,
"Da jeg på ingen måde er en teknisk haj, er det en stor udfordring for mig. Og det er så her Malene kommer ind i billedet. Jeg fik Malene anbefalet, da hun ved, hvad hun taler om og hendes faglige kompetencer er i særklasse. Det har jeg på ingen måde fortrudt.

Vi mødtes, og jeg forklarede Malene om mine ønsker og behov ift. min nye hjemmeside. Der gik ikke mere end et par dage, før jeg havde det første udkast til mit site – og det sad lige i skabet! Malene ramte spot on og fik skabt et udtryk, der afspejler min forretnings værdier og vækker den helt rigtige appeal til målgruppen af unge mennesker."