WordPress

hjemmesider

Få en ny professionel WordPress hjemmeside

... Eller måske et ansigtsløft på den gamle?

Hos Netinspire laver vi professionelle hjemmesider i WordPress, som er målrettet dig, der gerne vil kunne arbejde videre med din hjemmeside selv – uden at skulle have fat i et bureau, hver eneste gang du skal ændre noget.

Når siden er klar, får du fuld adgang til bagsiden af din hjemmeside, så du vil altid let kunne redigere på siden, lægge nye billeder på og i det hele taget arbejde aktivt med den, hvis du ønsker det. Du får selvfølgelig også administrator-adgang, så det er let for dig at få andre ind over din hjemmeside, hvis du vil det. 

Du får samtidig personligt tilrettede videoguides til, hvordan du arbejder videre med netop din hjemmeside og opsætning, så du hurtigt kan blive tryg ved det hele.

Vi ved godt, at pengene ikke altid er store, når man er en mindre selvstændig, og derfor forsøger vi at holde priserne så lave som muligt – men samtidig med plads til, at vi også kan rådgive dig om siden undervejs i processen, så du ikke bare får et hurtigt samlebåndsprodukt. – Og når du har betalt for din side, er siden din, og du skylder os ikke noget som helst.

Hos os risikerer du altså ikke at blive fanget i en en dyr abonnementsløsning eller en binding, som kan være svær og langsommelig at komme ud af.

"Spot on og autentisk"

"Hjemmesiden er blevet virkelig flot og jeg er supertilfreds.
Den er spot on/autentisk nu, i forhold til mig og min identitet."

"Fangede hurtigt visionen"

"Malene og Netinspire har leveret vores nye hjemmeside, og jeg er super tilfreds.

Hun fangede hurtigt visionen og ideen omkring hjemmesidens udformning og har været hurtig til at svare på vores spørgsmål undervejs i processen. Vi er også meget glade for hendes video brugervejledninger, som er nemme at forstå og gå til."

Fordele ved at bestille din nye hjemmeside hos Netinspire

"Man får lige den der ekstra service"

"Malene fra Netinspire har netop hjulpet mig med at lave nyt design til min hjemmeside. Hele processen har været utroligt spændende, og Malene har været top professionel og behagelig at arbejde sammen med hele vejen.

Hun giver lige den der ekstra service i form af bl.a. videotutorials, som gør det ekstra fedt at være kunde hos hende. Kæmpe anbefaling hermed givet videre!"

"Mon dieu, et flot stykke arbejde!"

"Jeg er simpelthen stadig målløs og jeg tabte underkæben, da jeg åbnede for test siden...Mon Dieu, hvor er det et flot stykke arbejde.

Det er jo bare så sobert og flot ...og lavendlerne.... de spreder jo nærmest duft fra siderne selvom der ingen duft er!! Stemningen og farverne er lige i skabet, synes jeg,

Du har simpelthen fanget den tråd jeg har prøvet at sende ud.... altså nej, hvor er det smukt og det ser bare så enkelt og overskueligt ud:)

Jeg siger mange 1000 tak for det flotte job"

Lidt om WordPress hjemmeside priser

Der findes mange udbydere af hjemmesider på markedet, og priserne på en almindelig hjemmeside kan variere helt enormt. 

Så hvordan kan du vide, hvad der er det rigtige valg for dig? 

Det handler i høj grad om tillid, om gennemsigtighed – og også lidt om sund fornuft. Får du tilbudt en ny hjemmeside til 1.500 kr., vil det naturligt nok være meget begrænset, hvor mange timer der vil blive lagt i at få alting gjort lækkert, velfungerende og i orden.

Omvendt bør en pris på måske 50.000 for en helt ordinær hjemmeside med et par enkelte sider og en nyhedsbrevs-boks, også få dig til at studse, for er der ikke nogen specielle features, er det en meget høj pris for en WordPress hjemmeside. 

Bliver du i tvivl, så spørg ind. Der findes ingen dumme spørgsmål, og en god forventningsafstemning er alfa omega i en god hjemmeside-proces.

Jeg startede Netinspire, fordi jeg ærlig talt var lidt træt af, at hele online-markedet var blevet så svært at gennemskue og navigere rundt i. Derfor er jeg meget fokuseret på, at vi her hos Netinspire arbejder med fuld gennemskuelighed.

De fleste af de hjemmesider, vi laver, ligger på en pris i omegnen af 14.000 – 25.000 kr. ex moms. 

Så kan det være, du har særlige ønsker til designet, og så kan det i nogle tilfælde blive lidt dyrere. Men vi ligger som regel i det leje. 

Derudover binder vi dig ikke på noget måde, og du vil selvfølgelig få fuld adgang til din egen hjemmeside, så du selv kan komme ind og rette til i fx. billeder og tekster.

Det er vigtigt for mig, at du altid er 100% med i processen og ikke føler dig overset, sat til side eller udenfor. Derfor informerer jeg løbende om udviklingen af din nye hjemmeside, ligesom du ved aftalens start vil få en mail med en konkret ordrebekræftelse samt en forventet tidsramme, så du præcis ved, hvad vi har aftalt, og hvad du kan forvente.

Har du nogen spørgsmål undervejs, kan du selvfølgelig altid tage fat i mig.

""Jeg havde ikke forestillet mig, det kunne blive så godt"

I samarbejde med Malene Netinspire har jeg fået en hjemmeside, som ikke kun udstråler seriøsitet og livsglæde men som også er informativ og super enkel at navigere rundt i. En hjemmeside i et flot design og smukke farver.

Foruden at indfri alle mine ønsker til selve hjemmesidens udformning, så overraskede Malene med flotte detaljer i form af logo og ikoner. Jeg havde slet ikke forestillet mig, det kunne blive så godt.

I processen har jeg virkelig følt mig i meget kyndige hænder. Malene har været en kompetent sparrings- og samarbejdspartner og har igennem hele processen udvist stor faglighed, overblik og tålmodighed. Malene får mine varmeste anbefalinger."

4 priser på en ny hjemmeside i WordPress

Alle hjemmesider er forskellige, og der kan være meget forskellige behov for, hvad en side skal indeholde. Derfor er det altid en god idé, at vi tager en snak om dine behov, inden vi går i gang. 

Men det er jo stadig rart at have en fornemmelse af prisen, så herunder ser du 4 pris-eksempler på nogle af de hjemmesider, vi laver flest af. 

Har du allerede en hjemmeside?

Vi hjælper også meget gerne med at flytte din eksisterende hjemmeside over i WordPress eller give den et ansigtsløft. Har du brug for teknisk hjælp til din WordPress side, så læs mere om vores klippekort til teknisk hjælp her.

One-pager visitkortside

En “One-pager” er en helt enkelt hjemmeside, hvor alt indholdet ligger på den samme side. Det er en god mulighed for dig, der er ved at starte op og ikke har behov for en fuld hjemmeside endnu. 

Du får:

Pris i alt: 5.000 kr. + moms

Betal i rater:

3 rater á 2.000 kr. + moms
(du betaler i alt 6.000 kr. + moms)

NB! Efterhånden som du bliver mere etableret kan det være en god idé at udvide siden. Du kan selv gøre det med udgangspunkt i vores guides, men de fleste vælger at investere i et klippekort, så vi kan hjælpe til med udvidelsen, når tid er.

Professionel hjemmeside

En flot hjemmeside med lækkert design og alt det, du har brug for, når du for alvor skal i gang online. Dertil mulighed for selv at arbejde videre med både indhold og design, hvis du ønsker det. Den perfekte løsning til den mindre selvstændige – og vores mest populære hjemmeside-pakke.

Du får:

Pris i alt: 14.000 kr. + moms

Betal i rater:

3 rater á 5.000 kr. + moms
(du betaler i alt 15.000 kr. + moms)

6 rater á 2.700 kr. + moms
(du betaler i alt 16.200 kr. + moms)

Hjemmeside MED PROFESSIONELLE TEKSTER

En flot og professionel hjemmeside, hvor de vigtigste 10 tekster bliver gennemskrevet og sat op af en professionel tekstforfatter, så de står helt skarpt for din kunder.

Du får:

Pris i alt: 19.000 kr. + moms

Betal i rater:

3 rater á 6.700 kr. + moms
(du betaler i alt 20.100 kr. + moms)

6 rater á 3.500 kr. + moms
(du betaler i alt 21.000 kr. + moms)

hjemmeside MED SHOP

En flot hjemmeside med en WooCommerce shop, så du hurtigt kan komme i gang med at sælge dine produkter.

Du får:

Pris i alt: 18.000 kr. + moms

Betal i rater:

3 rater á 6.500 kr. + moms
(du betaler i alt 19.500 kr. + moms)

6 rater á 3.500 kr. + moms
(du betaler i alt 21.000 kr. + moms)

"Ramte spot on"

"Da jeg på ingen måde er en teknisk haj, er det en stor udfordring for mig. Og det er så her Malene kommer ind i billedet. Jeg fik Malene anbefalet, da hun ved, hvad hun taler om og hendes faglige kompetencer er i særklasse. Det har jeg på ingen måde fortrudt.

Vi mødtes, og jeg forklarede Malene om mine ønsker og behov ift. min nye hjemmeside. Der gik ikke mere end et par dage, før jeg havde det første udkast til mit site – og det sad lige i skabet!

Malene ramte spot on og fik skabt et udtryk, der afspejler min forretnings værdier og vækker den helt rigtige appeal til målgruppen af unge mennesker."

"Gode og overskuelige løsningsforslag"

"Jeg har i forbindelse med udvikling og opdatering af min hjemmeside hverdagenshelte.com hentet hjælp og inspiration hos Malene fra Netinspire og jeg kan på det varmeste anbefale hende.

Hun er god til at hurtigt at sætte sig ind i behov og komme med gode og overskuelige løsningsforslag. Vi har primært holdt vores møder over zoom med en dagsorden/spørgsmål som jeg har sendt på forhånd, så vores møder er altid strukturerede, effektive og konstruktive.

Jeg er ikke noget teknisk geni og derfor har Malene lavet en masse skabeloner, som har gjort det nemt for mig i WordPress at bygge op og bygge videre. Meget har jeg derfor kunne lave selv, og her har Malene også hjulpet ved at lave små videoguides på 2-5 minutter, hvor hun viser løsningen på en given udfordring, som har gjort det meget nemt for mig.

Jeg sætter meget stor pris på samarbejdet og har i dag en hjemmeside, som jeg er meget stolt af!"

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg