Ny hjemmeside i WordPress

Ny hjemmeside i WordPress

... Eller måske et ansigtsløft på den gamle?


Langt de fleste af dine kommende kunder får deres første indtryk af dig via din hjemmeside. 

Er den klar til det?

Eller er det på tide med en ny hjemmeside?

 

En god hjemmeside er et must for dig, der gerne vil arbejde mere professionelt online og f.eks begynde at sælge din viden gennem online kurser og forløb. 

Der findes mange forskellige gratis hjemmesidebyggere og gør-det-selv-kurser rundt omkring. Det er også noget, vi selv har tilbudt, og det kan også være en god løsning for nogen.

Men min erfaring er, at langt de fleste går i stå, når de selv skal lave deres side, og alt for ofte ender det med, at siden ikke lever op til de ting, som online kunder efterhånden forventer.

Derfor: 

Hvis du for alvor vil gøre noget ved online-drømmen, så vil jeg kraftigt anbefale dig at få lavet en unik hjemmeside. 

Det behøver ikke at koste en formue – ja, hos os kan du faktisk dele prisen op i 12 rater uden merbetaling – og når du har betalt for din side, er siden din, og du skylder os ikke noget som helst. 

Hos os risikerer du altså ikke at blive fanget i en en dyr abonnementsløsning eller en binding, som kan være svær og langsommelig at komme ud af. 

Dertil får du fuld adgang til bagsiden af din hjemmeside, så du vil altid let kunne redigere på siden, lægge nye billeder op og i det hele taget arbejde aktivt med den, hvis du ønsker det. Du får også et mini-videokursus til, hvordan du arbejder med din nye hjemmeside, så du hurtigt kan blive tryg ved det hele.

"Man får lige den der ekstra service"

"Malene fra Netinspire har netop hjulpet mig med at lave nyt design til min hjemmeside. Hele processen har været utroligt spændende, og Malene har været top professionel og behagelig at arbejde sammen med hele vejen.

Hun giver lige den der ekstra service i form af bl.a. videotutorials og e-bog om SEO, som gør det ekstra fedt at være kunde hos hende. Kæmpe anbefaling hermed givet videre!"

Fordele ved at bestille din nye hjemmeside hos Netinspire

"Mon dieu, et flot stykke arbejde!"

"Jeg er simpelthen stadig målløs og jeg tabte underkæben, da jeg åbnede for test siden...Mon Dieu, hvor er det et flot stykke arbejde.

Det er jo bare så sobert og flot ...og lavendlerne.... de spreder jo nærmest duft fra siderne selvom der ingen duft er!! Stemningen og farverne er lige i skabet, synes jeg,

Du har simpelthen fanget den tråd jeg har prøvet at sende ud.... altså nej, hvor er det smukt og det ser bare så enkelt og overskueligt ud:)

Jeg siger mange 1000 tak for det flotte job"

Hvorfor vælge en ny hjemmeside fra Netinspire.dk?

Der findes mange udbydere af hjemmesider på markedet, og priserne på en almindelig hjemmeside kan variere helt enormt. 

Så hvordan kan du vide, hvad der er det rigtigt valg for dig? 

Det handler i høj grad om tillid, om gennemsigtighed – og også lidt om sund fornuft. Får du tilbudt en ny hjemmeside til 1.500 kr., vil det naturligt nok være meget begrænset, hvor mange timer der vil blive lagt i at få alting gjort lækkert, velfungerende og i orden.

Omvendt bør en pris på måske 50.000 for en helt ordinær hjemmeside med et par enkelte sider og en nyhedsbrevs-boks, også få dig til at studse, for er der ikke nogen specielle features, er det en meget høj pris for en WordPress hjemmeside. 

Bliver du i tvivl, så spørg ind. Der findes ingen dumme spørgsmål, og en god forventningsafstemning er alfa omega i en god hjemmeside-proces.

Jeg startede Netinspire.dk, fordi jeg ærlig talt var lidt træt af, at hele online-markedet var blevet så svært at gennemskue og navigere rundt i. Derfor er jeg meget fokuseret på, at vi her hos Netinspire.dk arbejder med fuld gennemskuelighed.

De fleste af de hjemmesider, vi laver, ligger på en pris i omegnen af 9.000 – 20.000 kr. ex moms. 

Så kan det være, du har særlige ønsker til designet, og så kan det i nogle tilfælde blive lidt dyrere. Men vi ligger i det leje. 

Derudover binder vi dig ikke på noget måde, og du vil selvfølgelig få fuld adgang til din egen hjemmeside, så du selv kan komme ind og rette til i fx. billeder og tekster.

Det er vigtigt for mig, at du altid er 100% med i processen og ikke føler dig overset, sat til side eller udenfor. Derfor informerer jeg løbende om udviklingen af din nye hjemmeside, ligesom du ved aftales start vil få en mail med en forventet tidsramme, så du ved, hvad du nogenlunde kan forvente.

Har du nogen spørgsmål undervejs, kan du selvfølgelig altid tage fat i mig.

IMG_2308

"Fangede hurtigt visionen"

"Malene og Netinspire har leveret vores nye hjemmeside, og jeg er super tilfreds.

Hun fangede hurtigt visionen og ideen omkring hjemmesidens udformning og har været hurtig til at svare på vores spørgsmål undervejs i processen. Vi er også meget glade for hendes video brugervejledninger, som er nemme at forstå og gå til."

4 priser på en ny hjemmeside i WordPress

Alle hjemmesider er forskellige, og der kan være meget forskellige behov for, hvad en side skal indeholde.

Men det er jo stadig rart at have en fornemmelse af prisen, så herunder ser du 4 pris-eksempler på nogle af de hjemmesider, vi laver flest af:

Basic hjemmeside

En flot hjemmeside med alt det basale, du har brug for, når du for alvor skal i gang online.

Du får:

 

Pris i alt: 9.000 kr. + moms

(kan evt betales i 12 rater á 750 kr. + moms)

Hjemmeside MED PROFESSIONELLE TEKSTER

En flot og professionel hjemmeside, hvor de vigtigste 10 tekster bliver gennemskrevet og sat op af en professionel tekstforfatter.

Du får:

Pris i alt: 14.000 kr. + moms

(kan evt betales i 12 rater á 1.167 kr. + moms)

hjemmeside MED SHOP

En flot hjemmeside med en WooCommerce shop, så du hurtigt kan komme i gang med at sælge dine produkter.

Du får:

 

Pris i alt: 18.000 kr. + moms

(kan evt betales i 12 rater á 1.500 kr. + moms)

hjemmeside MED KUNDETYPERÅDGIVNING

Få designet din hjemmeside, så den passer til netop den kundetype, du henvender dig til – inkl. certificeret kundetype rådgivning i de Emotionelle kundetyper

Du får:

 

Pris i alt: 25.000 kr. + moms

(kan evt betales i 12 rater á 2.084 kr. + moms)

"Ramte spot on"

"Da jeg på ingen måde er en teknisk haj, er det en stor udfordring for mig. Og det er så her Malene kommer ind i billedet. Jeg fik Malene anbefalet, da hun ved, hvad hun taler om og hendes faglige kompetencer er i særklasse. Det har jeg på ingen måde fortrudt.

Vi mødtes, og jeg forklarede Malene om mine ønsker og behov ift. min nye hjemmeside. Der gik ikke mere end et par dage, før jeg havde det første udkast til mit site – og det sad lige i skabet!

Malene ramte spot on og fik skabt et udtryk, der afspejler min forretnings værdier og vækker den helt rigtige appeal til målgruppen af unge mennesker."

Se eksempler på hjemmesider, vi har lavet for andre:

BYENS VINDUER

INNOVERSITY

BALANCEPARTNER

HAUS LINGUA

O.A. CONSULT

ANNE KAPLAN

FRONTIERSHOP

HELLERUP PARKHOTEL