Hjemmeside-tjek

Er din hjemmeside god nok?

 

Kommer du også nogle gange i tvivl, om din hjemmeside er skarp nok, om du får solgt dine ting ordentligt, om du fremstår professionelt nok?

Hvis du gør, er du ikke alene. Så er du faktisk medlem af en særlig klub, som alle, der arbejder med online markedsføring i en eller anden form også er med i. Nemlig den klub, hvor man engang imellem har brug for lige at få et par friske øjne på de ting, man laver.

Uden friske øjne og sparring på de ting, man laver, risikerer du nemlig gå i stå og bare lave mere af det samme.

Igen og igen.

😬 Det du’r slet ikke, hvis du ikke sælger nok i forvejen.

😬 Men det du’r heller ikke, hvis du er en succes – for hvis du bliver ved at gøre alt på samme måde, begynder folk at kede sig, og så finder de andre steder at købe.

Derfor har jeg udviklet ”Hjemmeside-tjekket”.

Hér går jeg din hjemmeside igennem og giver dig en omfattende feedback på video, hvor jeg gennemgår din side og kommer med forslag til forbedringer og indsatser, der kan styrke både din forretning og dit salg.

Med et hjemmesidetjek ser vi bl.a. på:

Du får en personlig 30 minutters videogennemgang med gode råd, vejledninger og forslag …

Jeg tjekker simplethen, om alt er i orden – eller om du virkeligheden har en hjemmeside, der skræmmer folk væk i stedet for at lokke kunder til.

Men ikke nok med det.

Jeg laver nemlig også en videogennemgang til dig, hvor du får beskrevet, hvad der evt. er af problemer på din side og får forslag og anbefalinger til, hvad du kan gøre på siden for at styrke din online forretning endnu mere.

"Jeg var egentlig meget godt tilfreds med min hjemmeside, men benyttede mig alligevel af Malenes tilbud om et tjek. Og det har jeg ikke fortrudt. Når jeg absolut syntes, at folk skulle kunne se alt på forsiden og have ca 30 klik-muligheder at vælge imellem, så skar Malene lige igennem.

Da det hovedsageligt er malerier, jeg vil præsentere, så foreslog hun selvfølgelig, at de skulle stå meget tydeligere frem, i stedet for at forvirre folk med alt muligt andet.

Hun kom med en række meget præcise forslag, og jeg gik straks i gang med det, der stod på sedlen. Og jeg må sige, at der skete lidt af en revolution. Nu håber jeg, at kunderne tager godt imod det. Jeg fortryder i hvert fald ikke det super gode tjek.”

Få sikker vejledning og ro i maven

Med et Hjemmeside tjek får du altså en grundig status på, hvordan det ser ud med din online indsats.

Om du gør det rigtige – eller om du er helt galt på den.

Det giver ro i maven, og det kan også hurtigt komme til at give penge på bundlinjen, for er der noget, der ikke spiller, ja, så fortæller jeg dig, hvad du kan gøre ved det.

Som Karen, der er fotograf og som er én af dem, jeg fortalte om min idé, sagde: 

Det er jo faktisk noget, man burde investere i et par gange om året for lige at sikre sig, at man er på rette spor med de ting, man laver.

Og ja! Det har hun helt ret i.

Det er præcis sådan, jeg tænker, hjemmesidetjekket skal bruges.

Det er for dig, der godt kan lide selv at arbejde med din online indsats, men som har brug for engang imellem lige at få en status på, om du stadig er på rette vej.

 

Hjemmesidetjekket er til dig, der … 

Vil du også være sikker på, at du gør det rigtige?

Så slå til nu.

Et Hjemmeside tjek koster kun kr. 1.495,- ex moms

Det er nogenlunde det samme som en god aften i byen, men du slipper for tømmermændene og kan til gengæld bruge al den viden, du får, til at gøre din online forretning stærkere, bedre og mere sælgende.

For de penge får du en grundig gennemgang af din hjemmeside, som jeg sender til dig indenfor 2 uger efter din bestilling. 

Du får både en status på din hjemmeside her og nu, du får anvisninger til, hvad du skal arbejde med fremover, og du får ro i maven, fordi du ved, at der er styr på det og du arbejder med det rigtige – og på den rigtige måde.

 

”Tusind tak for din respons, den er både omhyggelig, omfattende og anvendelig. Du har virkelig været hele turen rundt.”
"Det er en spændende gennemgang med mange gode betragtninger, som jeg vil arbejde videre med.”

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg