Wordpress kursus

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Netinspire.dk, gældende fra 25. maj 2018

Velkommen til min hjemmeside.

Når du besøger min hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold. F.eks er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller jeg lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles og hvad de bruges til. 

 

Wordpress kursus

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Netinspire.dk, gældende fra 25. maj 2018

Velkommen til min hjemmeside.

Når du besøger min hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold. F.eks er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller jeg lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles og hvad de bruges til. 

 

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg