girl sitting on cafe with laptop and coffee

Referencer

Hør, hvad andre har at fortælle om samarbejdet med os ...

Èn ting er jo, hvad vi selv siger – men hvad siger de mennesker og virksomheder, som har prøvet at arbejde sammen med os, bliver undervis af os eller på anden måde har fået hjælp fra os?

… Det kan du se herunder.

girl sitting on cafe with laptop and coffee

Referencer

Hør, hvad andre har at fortælle om samarbejdet med os ...

Èn ting er jo, hvad vi selv siger – men hvad siger de mennesker og virksomheder, som har prøvet at arbejde sammen med os, bliver undervis af os eller på anden måde har fået hjælp fra os?

… Det kan du se herunder.

Hvad siger andre om os?

"Malene er i en liga for sig selv"

Malene spænder bredt. Hun lytter, arbejder strategisk, er fleksibel & holder fokus på at komme helt i mål.

Vi har pt samarbejdet omkring tre projekter. Det har været forløb i Wonderful Copenhagen regi, ligesom hun senest har stået for vores ambitiøse Green Heart of Copenhagen life science projekt. Det sidste har bl.a. indeholdt et stort online video kursus univers samt udgivelse af min bog "Din Guide til CBD".

Jeg kan varmt anbefale Netinspire, hvis du søger top kvalitets arbejde og hvis du ønsker at sikre, at de ønskede resultater rent faktisk opnås. Malene er i en liga for sig selv.

"Malene har en unik evne til at få mig til at føle mig som en stjerne"

"Jeg mødte Malene, da hun underviste på et iværksætterkursus. Jeg oplevede Malene som nærværende og som en person, der taler lige ud af posen.

Hun besvarede alle spørgsmål uden at sætte tvivl i spørgeren om vigtigheden, og hun var hele tiden i øjenhøjde og gav sig tid. Det kunne jeg godt lide.

Jeg følte, at jeg manglede en ”samarbejdspartner”. Ikke én med mit speciale, men én at spille bold med, så jeg kunne udvikle mig og min virksomhed, og blive ”forstyrret” i min måde at tænke på.

Jeg var bange for at blive for ensidig og gå i stå, så længe det kun var mig, der tænkte tankerne. Jeg føler mig heldig, fordi jeg fandt et match i Malene. Vi taler samme sprog, og ingen af mine spørgsmål føles irriterende.

I dag har jeg en superflot hjemmeside, en plan for markedsføring og en sparringspartner, der ved næsten alt om mig og min virksomhed.

Malene har en unik evne til at få mig til at føle mig som en stjerne. Hun taler mig ikke efter munden, og hun sætter struktur og opgaver i gang, når jeg går i stå. Malene anerkender og motiverer på en unik måde, der skal opleves.

Jeg har oplevet, hvad det vil sige at blive hørt, blive forstået, blive pirret og forstyrret. Jeg er vild med det. Jeg har også oplevet følelsen af ”tid nok”.

Da jeg en dag fortalte Malene om mine ”kaos” tanker, tog hun mig med ind i hendes eget maskinrum. Her var der plads til alt fra ”kaos” tanker til næste step. Det var en befrielse at blive guidet på vej. Og det gik op for mig, hvor vigtigt det er at have en mentor at dele ned- og opture med, og ikke mindst til at udvikle min virksomhed med.”

"Malene gør det svære let at forstå."

"Selvom jeg allerede vidste en del om copywriting, så fik jeg rigtig meget ud af online kurset, fordi Malene kommer med nye vinkler og nye måder at gøre tingene på.

Jeg elsker hvordan Malene hiver det hele ned på jorden, så det er let at gå i gang med og let at omsætte i praksis.

Det er på alle måder tydeligt at mærke, at der ligger noget solid hands on erfaring bagved og det er brugbart det, der bliver undervist i.

Online kurset er spækket med værktøjer, redskaber og how to’s og er en rigtig god investering, når man vil have lettere ved at skrive tekster i stedet for at sidde fast og ikke ane, hvad det er man skal skrive for, at det virkelig gør en forskel.

Et virkelig godt kursus med masser af value for money."
Mette I.
“Malene har hjulpet mig med at gøre en drøm til virkelighed! Intet mindre.

Så stolt af min nye forretning, som jeg kan takke Malene for har fået den bedste start. Lynhurtigt har hun sat sig ind i mit nørdede fagområde, super professionelt hjulpet med opbygning af hjemmeside, online kurser og kommet med så professionelle input til tekster.

Samtidig har hun fuld forståelse for hele processen, er super sød, tålmodig og hamrende dygtig. Malenes viden spænder vidt og kommer hele vejen rundt om forretningen.

Jeg giver Malene mine varmeste anbefalinger og er SÅ vildt taknemlig for at jeg fik anbefalet hende og jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde! TAK 🙏🙏❤️❤️”
“Malene fra Netinspire har netop hjulpet mig med at lave nyt design til min hjemmeside. Hele processen har været utroligt spændende, og Malene har været top professionel og behagelig at arbejde sammen med hele vejen.

Hun giver lige den der ekstra service i form af bl.a. videotutorials og e-bog om SEO, som gør det ekstra fedt at være kunde hos hende.

Kæmpe anbefaling hermed givet videre!”

"Mon Dieu, et flot stykke arbejde"

“Jeg er simpelthen stadig målløs, og jeg tabte underkæben da jeg åbnede for test siden...Mon Dieu hvor er det et flot stykke arbejde.

Det er jo bare så sobert og flot ...og lavendlerne.... de spreder jo nærmest duft fra siderne, selvom der ingen duft er!! Stemningen og farverne er lige i skabet, synes jeg.

Du har simpelthen fanget den tråd jeg har prøvet at sende ud.... altså nej, hvor er det smukt og det ser bare så enkelt og overskueligt ud:)

Jeg siger mange 1000 tak for det flotte job!"
“Tusind tak for teksterne – de er fantastiske!!! Jeg synes, du har fået rigtigt godt fat i ‘mit sprog’, og emnerne er lige i øjet. Hold nu op, hvor er jeg glad. Det letter altså lige min dag at vide, at jeg kan hyre dig til at skrive for mig. TAK!”
"Malene og Netinspire har over en længere periode leveret content til vores hjemmeside, til stor tilfredshed. 
Samarbejdet har været let og problemfrit, og Malene selv er god til at komme med inputs til, hvordan teksterne kan forbedres ud fra hendes journalistiske viden og baggrund."
"Jeg er i gang med at give min hjemmeside et ansigtsløft på flere områder. Det gælder både i forhold til det rent æstetiske og visuelle udtryk men også på det tekniske plan, da jeg går en spændende tid i møde, hvor jeg ønsker at bruge min hjemmeside som min hovedmarkedsføringskanal.

Derfor har jeg brug for en hjemmeside til at skabe et godt, grundigt og stabilt fundament til mine nye tiltag inden for online-biz.

Da jeg på ingen måde er en teknisk haj, er det en stor udfordring for mig. Og det er så her Malene kommer ind i billedet. Jeg fik Malene anbefalet, da hun ved, hvad hun taler om og hendes faglige kompetencer er i særklasse. Det har jeg på ingen måde fortrudt.

Vi mødtes, og jeg forklarede Malene om mine ønsker og behov ift. min nye hjemmeside. Der gik ikke mere end et par dage, før jeg havde det første udkast til mit site – og det sad lige i skabet! Malene ramte spot on og fik skabt et udtryk, der afspejler min forretnings værdier og vækker den helt rigtige appeal til målgruppen af unge mennesker.

Jeg er supertilfreds med resultatet. Udover Malenes høje faglige niveau og enorme viden inden for online marketing tilbyder Malene en klippekortsordning, hvor du betaler pr. påbegyndt kvarter. Det vil sige, at du ikke betaler for mere end den tid, Malene faktisk bruger på at løse opgaven. Det er et super fedt koncept for en solo-selvstændig som mig, der ikke har brug for en omfattende og dyr supportløsning. Denne fairness tiltaler mig rigtig meget. Derfor er det også Malene jeg fremover vælger til at løse markedsføringsopgaver for mig.

Hos Malene får jeg en professionel hjælp langt billigere, end hvis jeg skulle samarbejde på timebasis. Det at udvikle en hjemmeside er en løbende proces, hvor der tilføjes, udvikles, ændres finpudses etc. over tid.

Jeg har flere gange stået i en situation, hvor jeg har haft brug for Malenes hjælp eller faglige sparring lige nu og her. Der er ikke gået lang tid fra, jeg har sendt en mail, til Malene har løst opgaven og svaret på min forespørgsel. Denne løbende hjælp sætter jeg stor pris på, da det netop er den, der motiverer mig til at få udviklet og produceret den fedeste hjemmeside – præcis som jeg har drømt om meget længe.

Udover at Malene er enormt kompetent, er hun også et utroligt dejligt menneske. Jeg oplever Malene som en meget tillidsvækkende og anerkendende person, der er supergod til at støtte op om min forretning. Hun er en troværdig sparringspartner med mange gode ideer, tips og tricks i ærmet.

Malene får mine bedste anbefalinger 😊"
“Jeg har deltaget på Malenes Online Tekstforfatter Forløb, og jeg kan varmt anbefale det til alle, der producerer online tekster.

Jeg havde ikke skrevet i mange år – og slet ikke til nettet – og jeg havde et ønske om at lære fra bunden. Jeg havde masser af ideer til, hvad jeg kunne skrive om, men lige det at få det gjort voldte mig en del besvær.

Derfor var det et kærkomment nyhedsbrev fra Malene om skrivekurset, der dumpede ind i min indbakke i foråret. Jeg tilmeldte mig med det samme – og gudskelov for det.

Jeg har lært meget af de enkelte moduler, og jeg har fået produceret 12 tekster under forløbet, som jeg har fået feedback på. Det betyder, at jeg føler mig sikker på, at det jeg har lagt på min hjemmeside, har en høj kvalitet, og det er vigtigt for mig. Derudover har jeg i samarbejde med Malene lagt en halvårsplan, så jeg ved, hvad jeg skal fokusere på de næste måneder.

Malene er dygtig, hun er ærlig og hun er ekstremt hjælpsom, og jeg kan i den grad anbefale hende.”
Kundefoto
Nanna Leschly
Psykoterapeut MPF og stress ekspert
“Tak for nogle virkelig gode og informative nyhedsbreve. Dine nyhedsbreve er blandt de få, som jeg rent faktisk læser, og jeg føler mig altid beriget af dem. Forleden dag anbefalede jeg faktisk en iværksætter-veninde, at følge dig på dit nyhedsbrev.

Du har en måde at skrive på, der gør stof, der for en kreativ person godt kan være lidt kedeligt, nemt og overskueligt, læsbart. Til at gå til og fyldt med brugbar information. Også information jeg ikke anede jeg havde brug for, men som er til stor hjælp. Så tak for dét.”
Sara Leanda
“Malene, det var så godt i dag. Jeg er så glad for din sikre navigering, i idé kaos af muligheder! Du skærer benet blankt og viser hvor der kan gnaves bid for bid, Rom blev ikke bygget i en mundfuld.

Du har gjort mit business univers meget konkret og lige til at stige ombord i. Nu tager jeg ikke hele havet men én bølge af gangen. Jeg glæder mig til at skabe vækst, som vi ved vores næste møde kan tygge igennem, pudse af og give medvind!”
Cirsten Gulstad
The Abundance Bliscademy

"Jeg fik et større perspektiv"

Jeg kontaktede Malene fordi jeg havde brug for at få kigget på nogle af mine kommunikations-kanaler og teknikker.

Malene var grundig, og havde set mine ting igennem. Hun spottede ret hurtigt, hvor min kæphest var, og vi fik talt om det. Ud fra det gav Malene mig nogle vejledninger til, hvordan jeg kan gribe det an, så jeg kommunikerer tydeligere.

Det var dejligt, at Malene havde kigget mine ting igennem, og at vi efterfølgende kunne gennemgå det sammen ansigt til ansigt. Malene trådte et skridt tilbage og så på mine ting med friske øjne i et større perspektiv i forhold til, hvad jeg selv kunne gøre.

"Nu laver jeg en salgstekst på 2 timer!"

"Malenes model til tekster og hendes personlige feedback har betydet, at jeg ikke længere bruger en hel weekend og alligevel til sidst kasserer mindst 5 siders ubrugelig tekst.

Med modellen fra kurset kan jeg gøre det meget let. Modellen er min røde tråd, og jeg følger den, trin for trin.

Kan jeg lære det.... så kan du også."

"Professionalisme og troværdighed"

“Man er som regel ikke i tvivl, når man møder en person, som virkelig udstråler den professionalisme og troværdighed, der kun kommer via erfaring og sandfærdig ”kunnen”.

Malene Fich Weischer er sådan én person. Fra først til sidst i processen blev jeg holdt i hånden, og der var tid, hurtig respons og gode svar, når jeg havde behov. Stor ros herfra……

"Malene er en super dygtig underviser"

“Det var et rigtig godt forløb med tre undervisningsgange, hvor frivillige fik introduktion til wordpress og arbejdet med hjemmesider der præsenterer lokalområder.

Malene er en super dygtig underviser med stor faglig indsigt i wordpress og hun er meget hjælpsom og fleksibel i tilrettelæggelse og gennemførsel af undervisningen."
Christian Kobbernagel
Holbæk Kommune

"Knivskarp, punktlig og ordentlig"

“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale.

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”
“Malene har holdt indlæg omkring E-Mail marketing i to af mine netværksgrupper, hvilket var super spændende og inspirerende.

Ud over sine faglige kompetencer forstår Malene at møde tilhørerne i øjenhøjde, så de føler sig trygge og tør åbne op med spørgsmål til emnet. En god og udbytterig oplevelse!”
Lars Hartung Honoré
Direktør, Netværk Danmark A/S
“Malene har hurtigt og nemt kunnet sætte sig ind i min måde at tænke på, så jeg på alle måder kunne se mig selv i den nye tekst som var bedre og meget klart formuleret. Dette selvom hun ikke fagligt nødvendigvis er inde i mit fagområde.

Det kunne ikke være en bedre oplevelse. Hun har min fulde anbefaling.”
Sofia Rebecka Jensen
Cand. Psych. Aut.
“Malene og Netinspire.dk har leveret vores nye hjemmeside, og jeg er super tilfreds. Hun fangede hurtigt visionen og ideen omkring hjemmesidens udformning og har været hurtig til at svare på vores spørgsmål undervejs i processen.

Vi er også meget glade for hendes video brugervejledninger, som er nemme at forstå og gå til.”
“På skriveforløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge.”
“Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster.

Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus.

Tak for dig Malene<3”
“Malene er en skøn mentor, med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte, en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.
For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i et retning tiltrods for at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Skriveforløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort- og på langt sigt. Her og nu har det givet mig mere selvtillid til at skrive endnu flere tekster og blog indlæg og det har jeg brug for i min forretning.

Jeg har fået samlet en masse ideer og tanker, fået sat handling på dem, så der er skabt et stabilt fundament, som jeg kan bygge videre på. På sigt vil det helt sikkert også skabe en masse, da vi også har arbejdet SEO med ind i mine tekster.

Jeg har fået blod på tanden til at målrette, strukturer end nu mere end tidligere. Det er blevet tydeligt for mig hvor meget jeg ubevidst stoppede min succes med min forretning ved ikke at skrive de tekster og blogindlæg som jeg ved der skal til.

Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til alle.

Det er til dig som står og ikke helt ved hvor du skal starte. Det er til dig hvis du har så mange ideer så de aldrig bliver udført eller at du bare har lyst til at få sparring på dine tekster. Det gør bare noget ved én, at man får sparring af en person, som har arbejdet med tekster i rigtig mange år. Det er i alt fald ikke mit sidste forløb med Malene.”
“Jeg er er vild med dit arbejde. Du har både set og forstået, hvad det er, jeg vil og ønsker. Det er så godt. Jeg er meget tilfreds og kan vinge endnu en ting af på the to do list….Juhuu!”
“Efter Malene er begyndt at hjælpe mig med nyhedsbrevene, har jeg haft flere udsolgte arrangementer i streg! Hun er for vild!”
“Jeg havde helt mistet pusten, da jeg fandt Malene! Derfor var det fuldstændig uvurderligt for mig at sidde foran hende med min spirende drøm i hænderne og få lov at fremlægge mine ideer, usikkerheder og kreative kaos.

Malene så lynhurtigt meningen i galskaben, fjernede støjen og satte projektørlys på næste skridt – ud fra en balance mellem ufravigelig realisme, erfaring og respekt for min vision. Every dreamer needs a Malene : )”
Maria T.
Coach

"Nu kommer jeg i land med mine mål"

"Som solo selvstændig har jeg ofte siddet og manglet sparring og hjælp til at komme videre med alle mine ideer og projekter.

Indtil jeg mødte Malene har jeg haft hjælp fra flere forskellige, både ift markedsføring, tekniske udfordringer, SEO, grafisk hjælp samt ideudvikling. Ofte har det kun gjort det hele mere rodet, langsommeligt og frustrerende, at have flere ind over.

Da jeg mødte Malene, oplevede jeg at få det hele samlet. Hun hjalp mig med at strukturere og organisere alle mine ideer og planer. Hun kunne også hjælp med den tekniske og markedsføringsmæssige del, hvilket var et ekstra plus.

Jeg oplever at have fundet en dygtig sparringspartner, som selv har gået vejen og som er skarp og effektiv og samtidig motiverer mig. Vi er på ret kort tid kommet godt i gang og jeg kan se, at vi kommer i land med de mål jeg har sat mig for, takket være Malenes strukturerede tilgang.

Samtidig er det gået op for mig, hvor vigtigt det er, at have en dygtig mentor som jeg kan vende min forretning med. Jeg har nu en større motivation til at komme i land med nye projekter. Og ikke mindst har jeg fået hjælp til at komme ud over rampen med alt det, jeg har lyst til at bidrage med og brænder for at komme ud i verden med.
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Malene."

"En engageret og kompetent rådgiver"

"Det er en engageret og kompetent rådgiver og oplægsholder med et glimt i øjet, man får i Malene Fich Weischer fra Netinspire.dk.

Malene er en fast del af Holbæk Erhvervsforums rådgivercafé, og har qua hendes erfaring fra tidligere stillinger hos bl.a. Aller Media og ikke mindst hendes etablering af egen virksomhed, et omfattende indblik i de udfordringer nye såvel som etablerede virksomheder støder på.

Holbæk Erhvervsforum har også haft fornøjelsen af Malenes foredrag ”Skab salg og synlighed med nyhedsbreve”. Et foredrag der tiltrak 100 deltagere som alle gik hjem med masser af gode råd til arbejdet med nyhedsbreve.

Malene er en professionel samarbejdspartner, der har ambition og engagement med i opgaveløsningen. Hun har humor og er spændende at arbejde sammen med.

Jeg kan kun give Malene mine bedste anbefalinger med på vejen og gratulere enhver der får mulighed for at arbejde med Malene. Det bliver spændende og lærerigt – på den rigtig gode måde.
Caspar Christensen
Erhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

"Super dygtig"

“Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise. Hun er super dygtig til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig god skriver og formidler af fagligt stof.

Yderligere er hun autentisk og kan få dig til at “feel'e good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.”

"Kreativ, ambitiøs og engageret"

“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”
"Vi har arbejdet med Malene fra Netinspire over en længere periode og er sindssygt tilfredse.

Malene arbejder hurtigt, grundigt og overholder altid deadlines. For vores vedkommende er Malene næsten blevet en intern ressource. Vi kan varmt anbefale Malene."
“Malene er super engageret – og meget god til at formidle budskabet. Faglig skarp, men alligevel afslappet og meget hands-on orienteret.

Hun har bred erfaring inden for online markedsføring og er god til at kommunikere sin professionelle viden via eksempler og tips og tricks, så folk virkelig forstår det og nemt kan implementere den nye lærdom i egen virksomhed.”
“Det er super godt med de ændringer, der er lavet, for det har i den grad virket! Jeg har 50.000 visninger om måneden nu …”
"Jeg købte WordPress kursus / lav din egen hjemmeside, og de penge er virkelig givet godt ud!

Malene forklarer og viser på en meget overskuelig måde alle de spændende muligheder, der er i WP, så det er nemt at følge. Og det fantastiske ved online undervisning er, at du bare kan sætte videoen på pause eller gentage den, hvis der er brug for det.

Muligheden for mail sparring / support, var ret afgørende for mig, da jeg absolut ingen forkundskaber for at lave en hjemmeside havde, men det lykkedes, TAK Malene."
“Selvom du er nok så god til at designe og sætte en hjemmeside sammen, så er det altså uvurderligt at få nogle uvildige professionelle øjne til at kigge den igennem. Når jeg sidder med næsen i computeren, sker det uvægerligt, at jeg får stirret mig blind og mister det forkromede overblik.

Jeg var egentlig meget godt tilfreds med min hjemmeside, men benyttede mig alligevel af Malenes sommertilbud om et hjemmesidetjek. Og det har jeg ikke fortrudt.

Når jeg absolut syntes, at folk skulle kunne se alt på forsiden og have ca 30 klik-muligheder at vælge imellem, så skar Malene lige igennem.

Da det hovedsageligt er malerier, jeg vil præsentere, så foreslog hun selvfølgelig, at de skulle stå meget tydeligere frem, i stedet for at forvirre folk med alt muligt andet.

Hun kom med en række meget præcise forslag, og jeg gik straks i gang med det, der stod på sedlen. Og jeg må sige, at der skete lidt af en revolution.

Nu håber jeg, at kunderne tager godt imod det. Jeg fortryder i hvert fald ikke det super gode tjek.”
“Jeg har lige været igang hos Malene; og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.
Jeg er kommet forbi den dér irriterende frygt for at sende mails, og Malene har støttet mig, når jeg har kaldt på hjælp.

Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen, til de ting jeg har haft brug for. – og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene på; og det leverer hun.

Så jeg har fået et skræddersyet forløb til mig! Og fået hjælp til at producere ialt 17 tekster – deriblandt salgssider, salgsmails, almindelige sider på mit site og blogindlæg. Jeg kan se tilbage på månederne med et kæmpemæssigt “Ahhhhh”, for rigtig mange ting ville jeg selv have været omkring resten af livet om at få lavet … griner. Det er bare GULD værd med hjælp.”
“Malene er super skarp og virkelig hjælpsom. Når jeg har haft problemer med min WordPress hjemmeside, som til tider giver mig lidt udfordringer, har Malene hver gang været min redning. Jeg ville virkelig gerne have hende i min lomme, så jeg altid kunne tage hende frem, når jeg har problemer med min hjemmeside.”
“Kære Malene. Jeg havde fornøjelsen af at høre dig i Odense. Jeg oplever dig som en levende og skarp formidler, der virkelig brænder igennem med dine budskaber. Tak for det. Du kom med så mange guldkorn. Mine små grå klapper i hænderne – takket være dine ord.”
Charlotte Lind
Indehaver, ORDgefühl
“Skriveforløbet var en sand åbenbaring og øjenåbner. Dygtige Malenes engagement gav et fantastisk pust, mine hjernevindinger blev i den grad støvet af!

Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv i forbindelse med min spirende aktivitet. Med skriveforløbet har jeg fået vigtige redskaber, som jeg glæder mig til at blive bedre til at bruge.”
Hanna Lind
Fransk Aromaterapi

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg