Hvad siger mine kunder om mig?

På forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge.

Connie JahnStresscoachConnieJahn.dk

Jeg kan til enhver tid anbefale Netinspires ekspertise. De er super dygtige til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig gode skrivere og formidlere af fagligt stof.

Yderligere er stemningen på Netinspire autentisk og kan få dig til at “feel good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.

Linea Bartholin selvstændig og ejer af familieklinikken.dk, HolbækFamilieklinikken.dk

Inden jeg tilmelde mig, kontaktede jeg Malene for at høre, om vi kunne lave en individuel aftale, hvor nogle af teksterne blev byttet for teknisk hjælp. Jeg havde nemlig brug for at få gjort min hjemmeside responsiv. Og selvfølgelig fandt vi en løsning, vi begge var tilfredse med.

Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback.
Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster.

Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus.

Tak for dig Malene<3

Siff HolstGlædens Vitaminer / Stabiltblodsukker.dkhttps://www.stabiltblodsukker.dk/

Malene er en skøn mentor, med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte, en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.

For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i et retning tiltrods for at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert  været pengene værd – både på kort- og på langt sigt.

Her og nu har det givet mig mere selvtillid til at skrive endnu flere tekster og blog indlæg og det har jeg brug for i min forretning.

Jeg har fået samlet en masse ideer og tanker, fået sat handling på dem, så der er skabt et stabilt fundament, som jeg kan bygge videre på.

På sigt vil det helt sikkert også skabe en masse, da vi også har arbejdet SEO med ind i mine tekster.

Jeg har fået blod på tanden til at målrette, strukturer end nu mere end tidligere.

Det er blevet tydeligt for mig hvor meget jeg ubevidst stoppede min succes med min forretning ved ikke at skrive de tekster og blogindlæg som jeg ved der skal til.

Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til alle.

Det er til dig som står og ikke helt ved hvor du skal starte. Det er til dig hvis du har så mange ideer så de aldrig bliver udført eller at du bare har lyst til at få sparring på dine tekster.

Det gør bare noget ved én, at man får sparring af en person, som har arbejdet med tekster i rigtig mange år.

Det er i alt fald ikke mit sidste forløb med Malene.

Heidie KosiaraIndehaver af SensitivtBarn.dk og HeidieKosiara.dkHeidieKosiara.dk

Jeg har lige været igang hos Malene; og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg er kommet forbi den dér irriterende frygt for at sende mails, og Malene har støttet mig, når jeg har kaldt på hjælp.

Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på –  og har fået hjælp hele vejen, til de ting jeg har haft brug for.

– og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene på; og det leverer hun.

Så jeg har fået et skræddersyet forløb til mig! Og fået hjælp til at producere ialt 17 tekster – deriblandt salgssider, salgsmails, almindelige sider på mit site og blogindlæg.

Jeg kan se tilbage på månederne med et kæmpemæssigt “Ahhhhh”, for rigtig mange ting ville jeg selv have været omkring resten af livet om at få lavet … griner. Det er bare GULD værd med hjælp.

Gitte Gade Terapeut, clairvoyant og healer GitteGade.dk

“Jeg har deltaget på Malenes Online Tekstforfatter Forløb, og jeg kan varmt anbefale det til alle, der producerer online tekster.

Jeg havde ikke skrevet i mange år – og slet ikke til nettet – og jeg havde et ønske om at lære fra bunden. Jeg havde masser af ideer til, hvad jeg kunne skrive om, men lige det at få det gjort voldte mig en del besvær.

Derfor var det et kærkomment nyhedsbrev fra Malene om skrivekurset, der dumpede ind i min indbakke i foråret. Jeg tilmeldte mig med det samme – og gudskelov for det.

Jeg har lært meget af de enkelte moduler, og jeg har fået produceret 12 tekster under forløbet, som jeg har fået feedback på. Det betyder, at jeg føler mig sikker på, at det jeg har lagt på min hjemmeside, har en høj kvalitet, og det er vigtigt for mig.

Derudover har jeg i samarbejde med Malene lagt en halvårsplan, så jeg ved, hvad jeg skal fokusere på de næste måneder.

Malene er dygtig, hun er ærlig og hun er ekstremt hjælpsom, og jeg kan i den grad anbefale hende.”

Nanna LeschlyPsykoterapeut MPF og stress ekspertNannaleschly.dk

“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale. Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”

Maj WismannOnline Marketing Nørdinde hos Onlinebiz.dk og ejer af sitet Websexolog.dkwww.onlinebiz.dk/

Malene er super skarp og virkelig hjælpsom. Når jeg har haft problemer med min WordPress hjemmeside, som til tider giver mig lidt udfordringer, har Malene hver gang været min redning. Jeg ville virkelig gerne have hende i min lomme, så jeg altid kunne tage hende frem, når jeg har problemer med min hjemmeside.

Karen TherkelsenRådgivning og coaching af barnløse kvinder og mændKarenTherkelsen.com

“Tusind tak for teksterne – de er fantastiske!!! Jeg synes, du har fået rigtigt godt fat i ‘mit sprog’, og emnerne er lige i øjet. Hold nu op, hvor er jeg glad. Det letter altså lige min dag at vide, at jeg kan hyre dig til at skrive for mig. TAK!”

Anne GoncalvesCertificeret yogalærer, mindfulness instruktør, life- og stresscoach og forfatter til bogen Yoga mod stressAmame.dk

“Jeg er er vild med dit arbejde. Du har både set og forstået, hvad det er, jeg vil og ønsker. Det er så godt. Jeg er meget tilfreds og kan vinge endnu en ting af på the to do list….Juhuu!”

Pernille Bothmann http://www.pernillebothmann.dk/

“Malene og Netinspire har over en længere periode leveret content til vores hjemmeside, til stor tilfredshed. Samarbejdet har været let og problemfrit, og Malene selv er god til at komme med inputs til, hvordan teksterne kan forbedres ud fra hendes journalistiske viden og baggrund.”

Camilla OlesenOrganic Performance Manager, Momondo

“Kære Malene. Jeg havde fornøjelsen af at høre dig i Odense. Jeg oplever dig som en levende og skarp formidler, der virkelig brænder igennem med dine budskaber. Tak for det. Du kom med så mange guldkorn. Mine små grå klapper i hænderne – takket være dine ord.”

Charlotte LindIndehaver, ORDgefühlhttps://ordgefuhl.dk/

“Tak for nogle virkelig gode og informative nyhedsbreve. Dine nyhedsbreve er blandt de få, som jeg rent faktisk læser, og jeg føler mig altid beriget af dem.

Forleden dag anbefalede jeg faktisk en iværksætter-veninde, at følge dig på dit nyhedsbrev.

Du har en måde at skrive på, der gør stof, der for en kreativ person godt kan være lidt kedeligt, nemt og overskueligt, læsbart. Til at gå til og fyldt med brugbar information. Også information jeg ikke anede jeg havde brug for, men som er til stor hjælp. Så tak for dét.”

Sara Leanda

“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.
Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”

Lizl RandForfatter og foredragsholder

“Malene har hurtigt og nemt kunnet sætte sig ind i min måde at tænke på, så jeg på alle måder kunne se mig selv i den nye tekst som var bedre og meget klart formuleret. Dette selvom hun ikke fagligt nødvendigvis er inde i mit fagområde. Det kunne ikke være en bedre oplevelse. Hun har min fulde anbefaling.”

Sofia Rebecka JensenCand. Psych. Aut.

“Vi har arbejdet med Malene over en længere periode og er sindssygt tilfredse. Malene arbejder hurtigt, grundigt og overholder altid deadlines. For vores vedkommende er Malene næsten blevet en intern ressource. Vi kan varmt anbefale hende. Malene er ganske enkelt THE QUEEN OF CONTENT.”

Henning MadsenHead of search & partner, InboundCPH

“Efter Malene er begyndt at hjælpe mig med nyhedsbrevene, har jeg haft to udsolgte arrangementer i streg! Hun er for vild!”

Krumme FredborgHåndlæser og indehaver af Krummes.com

“Malene og Netinspire.dk har leveret vores nye hjemmeside, og jeg er super tilfreds. Hun fangede hurtigt visionen og ideen omkring hjemmesidens udformning og har været hurtig til at svare på vores spørgsmål undervejs i processen. Vi er også meget glade for hendes video brugervejledninger, som er nemme at forstå og gå til.”

Annica GranstrømCenterchef på Fjordstjernen - voksne handicappede og rehabiliteringhttp://fjordstjernen.dk/

“Skriveforløbet var en sand åbenbaring og øjenåbner. Dygtige Malenes engagement gav et fantastisk pust,  mine hjernevindinger  blev i den grad støvet af!

Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv i forbindelse med min spirende aktivitet. Med skriveforløbet har jeg fået vigtige redskaber, som jeg glæder mig  til at blive bedre til at bruge.”

Hanna Lind, aromaterapeuthttp://www.fransk-aromaterapi.dk/

“Malene er super engageret – og meget god til at formidle budskabet. Faglig skarp, men alligevel afslappet og meget hands-on orinteret. Hun har bred erfaring inden for online markedsføring og er god til at kommunikere sin professionelle viden via eksempler og tips og tricks, så folk virkelig forstår det og nemt kan implementere den nye lærdom i egen virksomhed.”

Bodil IslannErhvervskonsulent, Holbæk Erhvervsforum

“Malene har holdt indlæg omkring E-Mail marketing i to af mine netværksgrupper, hvilket var super spændende og inspirerende. Ud over sine faglige kompetencer forstår Malene at møde tilhørerne i øjenhøjde, så de føler sig trygge og tør åbne op med spørgsmål til emnet. En god og udbytterig oplevelse!”

Lars Hartung Honoré Direktør, Netværk Danmark A/S

“Jeg havde helt mistet pusten, da jeg fandt Malene! Derfor var det fuldstændig uvurderligt for mig at sidde foran hende med min spirende drøm i hænderne og få lov at fremlægge mine ideer, usikkerheder og kreative kaos. Malene så lynhurtigt meningen i galskaben, fjernede støjen og satte projektørlys på næste skridt – ud fra en balance mellem ufravigelig realisme, erfaring og respekt for min vision. Every dreamer needs a Malene : )”

MariaCoach

“Malene, det var så godt i dag. Jeg er så glad for din sikre navigering, i idé kaos af muligheder! Du skærer benet blankt og viser hvor der kan gnaves bid for bid, Rom blev ikke bygget i en mundfuld.
Du har gjort mit business univers meget konkret og lige til at stige ombord i. Nu tager jeg ikke hele havet men én bølge af gangen.
Jeg glæder mig til at skabe vækst, som vi ved vores næste møde kan tygge igennem, pudse af og give medvind!”

Cirsten GulstadIndehaver af The Abundance Bliscademy