Om Netinspire.dk

Om Netinspire.dk - Dit content marketing bureau

Den digitale verden er fuld af muligheder!

Muligheder for at knytte bånd, sprede budskaber, møde nye mennesker, skabe relationer … sprælle, lege og leve.

Det gælder også for dig og din virksomhed!

Jeg startede Netinspire.dk i 2015, fordi jeg i bund og grund var dødtræt af, at alting var så kedeligt på nettet. Nettet er jo et slaraffenland af muligheder og alligevel var alle hjemmesider ens, og teksterne var enten fup-agtige SEO-tekster eller noget sølle noget, der var direkte kopieret ind fra print.

Sådan en lille smule sat på spidsen 😉

Det ville jeg gerne ændre på.

For virkeligheden er jo, at det her vigtige førstehåndsindtryk, som betyder så meget for alle videre relationer, det efterhånden skabes mere og mere på nettet. Simpelthen fordi vi som regel lige googler nogen eller tjekker et firma ud, FØR vi kontakter dem direkte.

Din hjemmeside er altså dér, du skaber dine kunders førstehåndsindtryk af virksomheden.

Skal det indtryk være, at du er kedelig, uoriginal og u-opdateret?

Hos Netinspire.dk tror vi  på, at din tilstedeværelse på nettet skal være som at møde dig i virkeligheden og give dig en ordentlig bøf af et håndtryk.

Det skal kunne mærkes!

Din hjemmeside og alt, der er på den, skal udstråle din og din virksomheds sjæl, så dine kunder – både nye og kommende – føler sig velkomne og som en særlig del af den familie, du og din virksomhed udgør.

Lyder det skørt?

Måske. Men det er sådan, du skaber resultater på nettet og vi hjælper dig gerne med at nå dem. Vi kan både lave din nye hjemmeside og levere alle former for indhold, online såvel som offline. – Eller vi kan lære dig selv at producere indholdet!

Vi er direkte, ærlige, hands on og gider ikke en masse smarte ord og bullshit. Vi siger det, som det er, og du kan altid stole på os.

Skal vi tage en snak?

Medarbejdere

Line Labusz

Sociale medier og markedsføring

Nanna Jensen

Tekstforfatter og blogs

Mere til dig: