Om Netinspire.dk

Om Netinspire.dk - Dit content marketing bureau

Hej 🙂

Jeg hedder Malene Fich Weischer og jeg har arbejdet med indholdsproduktion det meste af mit liv: Dels som journalist, hvor jeg har leveret artikler til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, dels som redaktør for en række af landets største magasiner og senest som Digital chef hos Aller Medier.

Derudover har jeg af flere omgange været selvstændig og arbejdet med kommercielt indhold som f.eks pressemeddelelser og salgstekster, samt med digital produktudvikling, ligesom jeg løbende har hjulpet iværksættere med sparring og undervisning.

Jeg startede Netinspire.dk i 2015, fordi jeg i bund og grund var dødtræt af, at det altid skulle være så svært at lave noget ordentligt på nettet.

Alt for mange kom med dårlige råd eller var fyldt med varm luft og store ord – og alt for mange gjorde tingene langt mere  komplicerede, end de behøvede at være.

Jeg savnede nogen, der havde en god forståelse af hele online marketing verdenen, og som kunne hjælpe med at skære igennem alle de mange buzzwords, komme ind til sagens kerne og få tingene eksekveret.

Jeg fandt ikke så mange, og derfor startede jeg Netinspire.dk.

Det er nemlig præcis dét, vi gør: Vi decifrerer online verdenen og gør det klart og tydeligt for dig, hvad dine muligheder er – og hvordan du bør prioritere.

Vi hjælper dig også gerne med eksekveringen: Vi laver din hjemmeside, vi skriver din blog (eller underviser dig i selv at gøre det), vi laver dit nyhedsbrev og spiffer dine sociale medier op.

Nu skriver jeg “vi” … Faktisk er det mig, du kommer til at have kontakt med, hvis du vælger at bruge Netinspire.dk, for der er kun mig på kontoret. Dertil arbejder jeg så sammen med et meget stort og bredt netværk af forskellige professionelle kræfter, som jeg trækker ind over projekterne efter behov. Der er jo ikke to projekter, der er ens – og derfor er det også forskelligt, hvilke kræfter der skal trækkes på.

For virkeligheden er jo, at det vigtige førstehåndsindtryk, som betyder så meget for alle videre relationer, skabes mere og mere på nettetSimpelthen fordi vi som regel lige googler nogen eller tjekker et firma ud, FØR vi kontakter dem direkte.

Derfor tror jeg på, at din tilstedeværelse på nettet skal være som at møde dig i virkeligheden og give dig en ordentlig bøf af et håndtryk.

Det skal kunne mærkes!

Din hjemmeside og alt omkring den skal udstråle dig og din virksomheds sjæl, så dine kunder – både nye og kommende – føler sig velkomne og nysgerrige på mere.

Lyder det skørt?

Måske. Men det er sådan, du skaber resultater på nettet og jeg hjælper dig gerne med at nå dem.

Jeg er direkte, ærlig, hands on og gider ikke en masse smarte ord og bullshit. Jeg siger det, som det er – skaber et klart og let forståeligt billede af dine muligheder – og du kan altid stole på mig.

Skal vi tage en snak?

Mere til dig: