CopywriterPRO_featured

Velkommen til Netinspire

 

Velkommen indenfor hér hos Netinspire. Vi blev grundlagt af mig – Malene Fich Weischer – i 2015, og har siden dengang hjulpet hundredevis af især mindre selvstændige med at komme godt i gang online.

Vi kan hjælpe dig med dele af processen, som strategisk sparringspartner eller ved at være din online sidemakker igennem hele processen og i den hverdag, der følger.

Al vores hjælp og alle de kurser, vi tilbyder, er tilrettelagt efter, at du ikke sidder med et kæmpe marketingbudget, men ofte selv har fingrene nede i det hele – og derfor har behov for at kunne få god og saglig hjælp til, hvordan du bedst gør det meste selv. Uden at du bliver ruineret, vel at mærke.

Vi tilbyder både personlig sparring i form af vores forskellige 1:1 forløb, online kurser, workshops og praktisk hjælp til hjemmesiden eller til teksterne. 

 

roteret billede af malene

Mere end 30 års erfaring med professionelle tekster
- og 20 år med online markedsføring

Det er mig, der er Malene, og jeg har arbejdet professionelt med indhold, siden jeg som kun 15-årig blev ansat som fast freelance journalist for et af tidens helt store magasiner. Siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside, har jeg arbejdet med online indhold og med kommunikation som markedsføring. 

Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2.dk, har været redaktør for en række af landets største magasiner – både online og offline – har arbejdet med digital produktudvikling, lavet pressemeddelelser og salgstekster for en lang række virksomheder, samt været Digital chef hos Aller Medier.

Derudover har jeg en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.


 

Derfor startede jeg Netinspire

Jeg startede Netinspire i 2015 – efter at jeg havde arbejdet med online markedsføring siden omkring 2000.

Eller det vil sige … Dengang i 2000, der handlede online markedsføring jo mest af alt om bare at have en eller anden form for hjemmeside. Først hen ad vejen begyndte der er komme fokus på, hvad man reelt puttede på hjemmesiden, og efterhånden kom der også ting som SEO, konverteringsoptimering og meget andet i spil.

Jeg elskede det alt sammen. Både det nørdede og det mindre nørdede.

Men mest af alt elskede jeg, at dét at arbejde online gav mulighed for, at mange flere kunne skabe sig en forretning på nettet. Det var pludselig ikke længere kun forbeholdt store virksomheder med masser af penge på markedsføringskontoen.

Alle kunne starte noget. Skabe noget. Få et publikum.

Det var derfor, jeg i 2015 forlod min ellers fine stilling hos Aller Media og i stedet startede Netinspire. Jeg ønskede oprigtigt at hjælpe helt små selvstændige med at komme i gang online, så de kunne skabe deres egen forretning på nettet. Deres eget ståsted.

Og nu er jeg så hér – og har hjulpet hundredevis af små selvstændige i gang online. Gennem online kurser, foredrag, forløb og undervisning. 

Og jeg elsker det stadig!

For lige meget hvor træls nettet også kan være – så giver det stadig en verden af muligheder til alle os, der gerne selv vil skabe noget nyt. Og det er da fantastisk!

IMG_8811

Verdens bedste partnere

Selvom det i høj grad er mig, altså Malene, der kendetegner Netinspire udadtil, så er vi faktisk flere med på holdet. Selv tager jeg mig primært at kurser, undervisning og 1:1 forløb, som jeg elsker og brænder for!

Men siden efteråret 2020 har jeg fået 2 af mine bedste venner og sparringspartner med indover som reelle partnere i Netinspire. Mikkel og Daniel, hedder de. Det betyder, at de og deres ansatte i MerkurNord nu kan springe til og tage sig af især de mere tekniske og grafiske opgaver, f.eks. på hjemmesiderne. 

At få partnere ind i Netinspire, som jo ellers har været mit eget hjertebarn, har været …. angstprovokerende. Men grundet Mikkel og Daniel også en af de bedste oplevelser, jeg har haft i de efterhånden mange år, jeg har været selvstændig. Så de skal have en kæmpe tak – jeg imponeres løbende af, hvor dygtige og ordentlige de er!

 

Skal du også i gang online?

…. Eller trænger du til ny viden, ny inspiration eller frisk motivation?

 

Så er du meget velkommen her i Netinspire-familien.

Tag et kig rundt omkring hér på hjemmesiden og se, hvad der måske kunne være den rigtige hjælp for netop dig.

Du er også meget velkommen til at skrive til os – så kan vi finde ud af det sammen.

 

Hvad siger andre om os?

“Udover at Malene er enormt kompetent, er hun også et utroligt dejligt menneske.

Jeg oplever Malene som en meget tillidsvækkende og anerkendende person, der er supergod til at støtte op om min forretning. Hun er en troværdig sparringspartner med mange gode ideer, tips og tricks i ærmet. Malene får mine bedste anbefalinger”
"Malene og Netinspire har over en længere periode leveret content til vores hjemmeside, til stor tilfredshed. 
Samarbejdet har været let og problemfrit, og Malene selv er god til at komme med inputs til, hvordan teksterne kan forbedres ud fra hendes journalistiske viden og baggrund."
“Malene har hjulpet mig med at gøre en drøm til virkelighed! Intet mindre.

Så stolt af min nye forretning, som jeg kan takke Malene for har fået den bedste start. Lynhurtigt har hun sat sig ind i mit nørdede fagområde, super professionelt hjulpet med opbygning af hjemmeside, online kurser og kommet med så professionelle input til tekster.

Samtidig har hun fuld forståelse for hele processen, er super sød, tålmodig og hamrende dygtig. Malenes viden spænder vidt og kommer hele vejen rundt om forretningen.

Jeg giver Malene mine varmeste anbefalinger og er SÅ vildt taknemlig for at jeg fik anbefalet hende og jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde! TAK 🙏🙏❤️❤️”
“Det var et rigtig godt forløb med tre undervisningsgange, hvor frivillige fik introduktion til wordpress og arbejdet med hjemmesider der præsenterer lokalområder.

Malene er en super dygtig underviser med stor faglig indsigt i wordpress og hun er meget hjælpsom og fleksibel i tilrettelæggelse og gennemførsel af undervisningen."
Christian Kobbernagel
Holbæk Kommune
“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale.

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”
“Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise. Hun er super dygtig til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig god skriver og formidler af fagligt stof.

Yderligere er hun autentisk og kan få dig til at “feel'e good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.”
“Jeg er simpelthen stadig målløs, og jeg tabte underkæben da jeg åbnede for test siden...Mon Dieu hvor er det et flot stykke arbejde.

Det er jo bare så sobert og flot ...og lavendlerne.... de spreder jo nærmest duft fra siderne, selvom der ingen duft er!! Stemningen og farverne er lige i skabet, synes jeg.

Du har simpelthen fanget den tråd jeg har prøvet at sende ud.... altså nej, hvor er det smukt og det ser bare så enkelt og overskueligt ud:)

Jeg siger mange 1000 tak for det flotte job!"
"Malene fra Netinspire har netop hjulpet mig med at lave nyt design til min hjemmeside. Hele processen har været utroligt spændende, og Malene har været top professionel og behagelig at arbejde sammen med hele vejen.

Hun giver lige den der ekstra service i form af bl.a. videotutorials og e-bog om SEO, som gør det ekstra fedt at være kunde hos hende. Kæmpe anbefaling hermed givet videre!"
“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”
“Malene er super engageret – og meget god til at formidle budskabet. Faglig skarp, men alligevel afslappet og meget hands-on orienteret.

Hun har bred erfaring inden for online markedsføring og er god til at kommunikere sin professionelle viden via eksempler og tips og tricks, så folk virkelig forstår det og nemt kan implementere den nye lærdom i egen virksomhed.”
“Man er som regel ikke i tvivl, når man møder en person, som virkelig udstråler den professionalisme og troværdighed, der kun kommer via erfaring og sandfærdig ”kunnen”.

Malene Fich Weischer er sådan én person. Fra først til sidst i processen blev jeg holdt i hånden, og der var tid, hurtig respons og gode svar, når jeg havde behov. Stor ros herfra……