Hvad skal jeg blogge om - 10 tips til dig, der blogger

Om os

Hvem er vi, og hvorfor elsker vi at hjælpe dig?

Med Netinspire.dk som din online sidemakker, får du et hold af dedikerede og dygtige mennesker, der brænder for at hjælpe mennesker som dig med at få succes på nettet.

Herunder kan du se mere om, hvem vi er, og hvordan vi arbejder …

Hvad skal jeg blogge om - 10 tips til dig, der blogger

Om os

Hvem er vi, og hvorfor elsker vi at hjælpe dig?

Med Netinspire.dk som din online sidemakker, får du et hold af dedikerede og dygtige mennesker, der brænder for at hjælpe mennesker som dig med at få succes på nettet.

Herunder kan du se mere om, hvem vi er, og hvordan vi arbejder …

roteret billede af malene

Derfor så Netinspire dagens lys

 

Strengt taget kan man godt sige, at jeg har lavet Netinspire.dk lidt i protest.

For efter mange år i branchen, blev jeg faktisk lidt træt af at se, hvordan online markedsføring blev gjort mere og mere besværligt, dyrt og højtravende … når nu det er lige det modsatte, jeg elsker ved det!

Jeg elsker online markedsføring, fordi det rent faktisk IKKE er raketvidenskab, og fordi det er noget, som alle – ALLE – kan være med til; også uden store budgetter, marketingafdelinger og kampagnestrategier.

Så da jeg fik nok af at høre på smarte og fine ord for alt det, der egentlig er temmelig nemt at gå til, så startede jeg Netinspire.dk for at komme tilbage til enkeltheden.

Tilbage til at online markedsføring er noget, som alle kan tage del i.

Gennem mine klippekort, min hjemmeside-hjælp, mine kurser og min undervisning brænder jeg for at gøre din adgang til at markedsføre dig digitalt nemmere, billigere, sjovere og mere succesfuld.

Selvom jeg nok falder i fælden ind imellem, prøver jeg at drosle ned på buzz-ordene, og i stedet skære ind til benet og give dig en konkret og solid hjælp, som er helt nede på jorden – og som er til at stole på.

Det er mit løfte til dig. – Og det er hele målet med Netinspire.

/Malene

Malenes underskrift

 

 

Malenes faglige baggrund

 

Jeg har arbejdet med indholdsproduktion det meste af mit liv, og med Online Markedsføring siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside.

Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2.dk, har været redaktør for en række af landets største magasiner og senest været Digital chef hos Aller Medier.

Derudover har jeg en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.

Jeg har af flere omgange og i forskellige sammenhæng arbejdet med kommercielt indhold som f.eks pressemeddelelser og salgstekster, samt med digital produktudvikling. Jeg har også løbende hjulpet iværksættere med sparring og undervisning.

Jeg er desuden underviser på Holbæk Erhvervsforums Iværksætteruddannelse, rådgiver i deres rådgivningscafé, samt fast tilknyttet som hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentor Forløb.

Se evt. mere om mig her:

Mit fantastiske team

Selvom det i høj grad er mig, Malene, der kendetegner Netinspire udadtil, så er vi faktisk flere med på holdet. Selv tager jeg mig primært at kurser, undervisning og 1:1 forløb, som jeg elsker og brænder for!

Men mange af vores daglige opgaver, f.eks. de mere tekniske opgaver, hjemmesiderne, opgaver på klippekort mm. håndteres af mine elskede partnere, Mikkel og Daniel, samt hele teamet fra MerkurNord. 

Så de skal have en kæmpe tak – jeg imponeres løbende af, hvor dygtige og grundige de er!

Mød de fantastiske mennesker lige her:

 

På kontoret

Chefens portrætfoto

Malene Fich Weischer

Mikkel Juul

Daniel Hassing

Samarbejdspartnere

Logo for MerkurNord

Hvad siger andre om os?

“Udover at Malene er enormt kompetent, er hun også et utroligt dejligt menneske.

Jeg oplever Malene som en meget tillidsvækkende og anerkendende person, der er supergod til at støtte op om min forretning. Hun er en troværdig sparringspartner med mange gode ideer, tips og tricks i ærmet. Malene får mine bedste anbefalinger”
"Malene og Netinspire har over en længere periode leveret content til vores hjemmeside, til stor tilfredshed. 
Samarbejdet har været let og problemfrit, og Malene selv er god til at komme med inputs til, hvordan teksterne kan forbedres ud fra hendes journalistiske viden og baggrund."
“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale.

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”
“Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise. Hun er super dygtig til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig god skriver og formidler af fagligt stof.

Yderligere er hun autentisk og kan få dig til at “feel'e good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.”
"Malene fra Netinspire har netop hjulpet mig med at lave nyt design til min hjemmeside. Hele processen har været utroligt spændende, og Malene har været top professionel og behagelig at arbejde sammen med hele vejen.

Hun giver lige den der ekstra service i form af bl.a. videotutorials og e-bog om SEO, som gør det ekstra fedt at være kunde hos hende. Kæmpe anbefaling hermed givet videre!"
“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”