Mød Netinspire.dk-holdet

De faste ansigter på kontoret

Malene Fich Weischer

Online strategi, indhold og udtryk

Ditte Trojaborg

Kommunikation, design, tekst og opsætning

Faste samarbejdspartnere

Mød vores uundværlige hjælpere i hverdagen

Hvorfor Netinspire.dk?

Strengt taget kan man godt sige, at jeg har lavet Netinspire.dk lidt i protest.

For jeg var så træt af at se, hvordan online markedsføring blev gjort mere og mere besværligt, dyrt og højtravende … når nu det er lige det modsatte, jeg elsker ved det!

Jeg elsker online markedsføring, fordi det rent faktisk IKKE er raketvidenskab, og fordi det er noget, som alle – ALLE – kan være med til; også uden store budgetter, marketingafdelinger og kampagnestrategier.

Så da jeg fik nok af at høre på smarte og fine ord for alt det, der egentlig er temmelig nemt at gå til, så startede jeg Netinspire.dk for at komme tilbage til enkeltheden.

Til at online markedsføring er noget, som alle kan tage del i.

Gennem mine klippekort, min hjemmeside-hjælp, mine kurser og min undervisning brænder jeg for at gøre din adgang til at markedsføre dig digitalt nemmere, billigere, sjovere og mere succesfuld.

Selvom jeg nok falder i fælden ind imellem, prøver jeg at drosle ned på buzz-ordene, og i stedet skære ind til benet og give dig en konkret og solid hjælp, som er helt nede på jorden – og som er til at stole på.

Det er mit løfte til dig. – Og det er hele målet med Netinspire.dk.

Skal vi tage en snak?
Malene

Se mere om mig på LinkedIn »
Send mail til mig her »

PS: Hvad min faglige baggrund er? Du kan se den i mit CV på Linkedin, men ellers kommer den her:

Jeg har arbejdet med indholdsproduktion det meste af mit liv, og med Online Markedsføring siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside.

Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for en række af landets største magasiner og senest været Digital chef hos Aller Medier.

Derudover har jeg en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.

Derudover har jeg af flere omgange været selvstændig og arbejdet med kommercielt indhold som f.eks pressemeddelelser og salgstekster, samt med digital produktudvikling, ligesom jeg løbende har hjulpet iværksættere med sparring og undervisning.

Jeg er desuden underviser på Holbæk Erhvervsforums Iværksætteruddannelse, rådgiver i deres rådgivningscafé, samt fast tilknyttet som hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentor Forløb.