Spørg om online markedsføring

Få redaktørens hemmelige trick

Dengang for 100 år siden, da jeg startede med at skrive professionelt, havde jeg et problem med … nå ja … med professionel.

Jeg kunne simpelthen ikke stave til det.

Var det to f ‘er og ét s, eller var det omvendt? Jeg prøvede og prøvede, men jeg fangede det simpelthen aldrig.

Eller det vil sige… Jeg fangede det ikke, før min gode, gamle garvede redaktør tørt fortalte mig, at man stavede det ligesom – ahæm – fisse. Altså ét f og 2 s’er.

Jeg har ALDRIG glemt det siden.

Og nu får du en lille hemmelighed fra den professionelle tekstforfatter-verden:

Stort set alle de hamrende gode, supersælgende og megafængende tekster du læser fra alle de allerbedste – de er lavet på samme måde, som jeg lærte at stave til professionel: De har prøvet og prøvet, indtil de pludselig fandt en metode, der virkede.

Det er den hårde virkelighed.

Men der er også en god nyhed!

For du behøver faktisk ikke at sidde og prøve og prøve, og bokse med de samme fejl, som jeg og mange andre har bokset med.

Alt det kan du nemlig springe over ved at hoppe med på mit Online Tekstforfatter Forløb.

Her lærer du alt det, der skal til, for at du kan lave lige præcis det turbo-chargede indhold, som kan give dig succes med din hjemmeside, dine produkter, dit brand og …ikke mindst … dit salg.

Gennem 15 uger vil jeg nemlig være DIN redaktør, der lærer dig alle de smarte cowboytricks og giver dig alt den viden, du har behov for, for at give den fuld skrue som online tekstforfatter.

Du kommer til at lære om psykologiske salgstriggere, om stop-ord, om perfekte overskrifter og medrivende salgstekster. Om call-to-actions, nyhedsbreve og SEO.

Du kommer hele turen rundt + du får en personlig plan for de tekster, du skal skrive, og personlig feedback på hver enkelt tekst, så den kommer til at sidde lige i skabet + at vi mødes og lægger planer flere gange undervejs i forløbet.

Samtidig får du masser af ny viden! Du lærer alle teorierne – både de sjove, de svære og dem, som du kan implementere på 5 minutter, men som kommer til at virke i årevis.

Så har du endnu ikke fået ordentligt gang i dit nyhedsbrev, har du ikke opdateret din blog i et år eller har du stadig ikke fået lavet de SEO-tekster, du godt ved, du burde lave – så er det her, du har chancen for at få det gjort!

Kan du også se en fordel ved at have knivskarpt og topsælgende indhold på din hjemmeside, så skynd dig ind og læs mere om forløbet her: https://netinspire.dk/wordpress/skrivekursus/

Nørj, hvor jeg håber, vi ses!

PS: Nu er du ikke i tvivl om, hvordan man staver til professionel, vel?

PPS: Tænk, hvis det kunne blive lige så let at skrive tekster til din hjemmeside fremover?

psykologiske triggere

Bliv ENDNU skarpere, når du skriver tekster!

Hent e-bogen: “11 heftige psykologiske triggere – der virker! her.
Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor du løbende får tips, tricks og ny viden om at skabe interesse og salg på nettet.

profil

OM MALENE FICH WEISCHER

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for flere af landets største magasiner, samt Digital chef hos Aller Medier.

I dag har jeg Netinspire.dk – Online markedsføring, der er til at forstå! Jeg er underviser på Holbæk Kommunes iværksætterforløb, hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentorforløb, samt er rådgiver i Holbæk Erhvervsforums rådgivningscafé

vejviser
vejviser