Kursus i nyhedsbreve:

Kom godt i gang med email markedsføring, nyhedsbreve og funnels

 

På Kurset i nyhedsbreve får du personlig hjælp og sparring til at komme i gang med dine nyhedsbreve.

– Hvad enten du vil bruge dem som de gode gammeldags nyhedsbreve, der kommer ud engang i mellem eller du vil bruge dem mere strategisk med automatiserede mailflows, flere funnels osv.

Du lærer også, hvad forskellen er på de forskellige måder at bruge nyhedsbrevene på, og du lærer selvfølgelig, hvordan du skal skrive dem 😊

Derfor kan det være godt med hjælp til nyhedsbrevene

Du kender det helt sikkert … Den der dårlige samvittighed over, at du da egentlig også burde se at få gang i det nyhedsbrev.

Måske har du allerede et nyhedsbrev, som du bare slet ikke bruger nok – eller også vil du rigtig gerne i gang med at have et, men ved ikke, hvordan du rent praktisk griber det an.

Det kan også være, at du faktisk sender nyhedsbreve ud, men gerne vil gøre det smartere og mere automatiseret – og måske også køre det hele mere kampagnestyret, så alting ikke bliver hovsa og i sidst øjeblik.

Uanset om det er det ene eller andet sted, skoen trykker, så får vi has på det i det her kursus i nyhedsbreve. Her starter vi nemlig lige der, hvor du er – og såfår du både sparring, praktisk hjælp og konkret rådgivning, så du kan komme i mål med dine nyhedsbrevs-drømme.

Kurset i nyhedsbreve indeholder:

 

Både undervisning og indledende workshop foregår som individuelle sessioner med Malene Fich Weischer og kursisten, og kan finde sted enten fysisk i Holbæk eller online. Forløbet er sat til at vare op til 8 uger med forbehold for ferier og helligdage.

 

Prisen for hele kurset i nyhedsbreve inkl. personlig rådgivning, feedback og opfølgning: 5.125 kr. + moms

(Du kan også betale i 4 rater på hver 1.300 kr. ex moms)

 

Dit resultat:
Du får sat dine projekter i søen – hurtigt og ordentligt, og du får den hjælp, du har behov for undervejs. Det er din sikkerhed for, at det rent faktisk bliver til noget!

Mere end 30 års erfaring med at skabe indhold,
der gør en forskel

Jeg hedder Malene Fich Weischer, og udover at være indehaver af Netinspire har jeg arbejdet professionelt med indhold i mere end 30 år – og med online markedsføring i mere end 20 år.

👉 Jeg har arbejdet med især online markedsføring siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside.

👉 Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2, har været redaktør for en række af landets største magasiner – både online og offline – har arbejdet med digital produktudvikling, content marketing samt kommercielle tekster både som ansat og i min egen kommunikationsvirksomhed. Senest har jeg været Digital chef hos Aller Medier.

👉 Jeg har en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.
 
👉 Siden 2015 har jeg haft Netinspire, hvor vi hjælper især mindre selvstændige med at få online drømmene til at gå i opfyldelse gennem rådgivning, undervisning og praktisk hjælp.
 
👉 Jeg er tidligere underviser på Holbæk Erhvervsforums Iværksætteruddannelse, rådgiver i deres rådgivningscafé, og har holdt en række foredrag for iværksættere.

👉 Dertil er jeg uddannet i De Emotionelle Kundetyper, er certificeret som Master Coach og forfatter til bogen ”Kunsten at sælge sin viden online”, som udkom på Forlaget Muusmann sidste år.

 

240202-Malene-Fich-Weischer-172-lowres

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg