Personligt 1:1 forløb

Kom godt i gang med onlinekurser

Har onlinekurser stået på din to do liste de sidste 100 år – og er du alligevel ikke kommet rigtigt i gang med at lave dem?

…. Så er dette forløb skabt til dig 🥳

Det er en kombination af personlig sparring og online læring, hvilket giver dig den absolut største chance for at komme i mål.

Det betyder nemlig, at du får mig som din sidemakker (og indpisker) – og sammen får vi fyret op under dine onlinekursus drømme og gjort dem til virkelighed.

Forløbet passer især  til dig, der:

Kursus i onlinekurser - tilpasset netop dig

Hvad enten du drømmer om at bygge en forretning op, som udelukkende er baseret på onlinekurser – eller du drømmer om at bruge dem som et supplement til f.eks. 1:1 konsultationer, så er det en rigtig god idé at starte med at få sat hele møllen rigtigt op.

Men der findes ærlig talt så mange myter, falske løfter og … nå ja … vrøvl omkring onlinekurser, at det kan være svært at finde ud af, hvad der er sandt og hvad der er lidt for godt til at være det.

Derfor har jeg lavet det her forløb. hvor du får personlig sparring sammen med din online læring. Det betyder. at du ikke bliver hængt til tørre og selv skal finde ud af det hele – inkl. hvordan du holder dig selv motiveret. Jeg hjælper dig nemlig med det hele – og hjælper dig samtidig med at få lagt både en overordnet strategi og en realistisk plan for dine onlinekurser, så du får sat det hele ordentligt i gang.

Forløbet indeholder både et stort online kursus, hvor du selv kan arbejde i ro og mag med at udvikle dine egne ting – og med 3 personlige sessions med mig, hvor vi får tilpasset både kurser og strategi efter, hvem du er og hvad du vil med din forretning.

Så ingen skøre amerikaner-fiduser eller vilde skønmalerier her – du lærer helt konkret, hvordan du kommer i gang med at lave onlinekurser, og hvordan netop du bedst kan bruge dem til at gøre din business endnu stærkere.

Skal vi komme i gang?

Kursusforløbet om onlinekurser indeholder:

Både undervisning og indledende workshop foregår som individuelle sessioner med Malene Fich Weischer og kursisten, og kan finde sted enten fysisk i Holbæk eller online. Forløbet er sat til at vare i alt 8 uger med forbehold for ferier og helligdage.

Skærmbillede 2024-04-24 kl. 08.41.49

 

Prisen for hele forløbet med adgang til det omfattende online materiale, samt personlig rådgivning, feedback og hjælp er der ingen grund til at gemme væk: 

Forløbet koster 5.125 kr. + moms

(Du kan også betale i 4 rater på hver 1.300 kr. ex moms)

… Og det er altså for hele 3 1:1 sessioner, for et stort online kursus med hele 39 lektioner fordelt på 10 moduler, samt omfattende kursusmateriale til download samt min feedback på dit nye online kursus.

 

Mere end 30 års erfaring gør en forskel

Jeg hedder Malene Fich Weischer, og udover at være indehaver af Netinspire har jeg arbejdet professionelt med indhold i mere end 30 år – og med online markedsføring i mere end 20 år.

Her er et par nedslag i min baggrund:

👉 Jeg har arbejdet med især online markedsføring siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside.

👉 Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2, har været redaktør for en række af landets største magasiner – både online og offline – har arbejdet med digital produktudvikling, content marketing samt kommercielle tekster både som ansat og i min egen kommunikationsvirksomhed. Senest har jeg været Digital chef hos Aller Medier.

👉 Jeg har en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.

👉 Siden 2015 har jeg haft Netinspire, hvor vi hjælper selvstændige med at få online drømmene til at gå i opfyldelse gennem rådgivning, undervisning og praktisk hjælp.

👉 Jeg er tidligere underviser på Holbæk Erhvervsforums Iværksætteruddannelse, rådgiver i deres rådgivningscafé, og har holdt en række foredrag for iværksættere.

👉 Dertil er jeg uddannet i De Emotionelle Kundetyper, er certificeret som Master Coach og forfatter til bogen ”Kunsten at sælge sin viden online”, som udkom på Forlaget Muusmann sidste år.

Tekstforfatter Malene Fich Weischer

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg