Lær at lave dit eget online kursus

Overvejer du også at udvide din forretning ved at tilbyde online kurser? Så har jeg lavet et kursus, der er 100% rettet mod dig!

Hvorfor er online kurser en god idé?

Online kurser er blevet meget populære gennem de seneste år, og der er der flere gode grunde til. Både for dem, der deltager i dem og for dem, der udbyder dem.

Online kurser er ganske enkelt en nem måde at lære fra sig på, fordi du ikke er begrænset af geografi, lokaleforhold og bestemt datoer. Dertil giver det dig som formidler en mulighed for at få din faglige viden ud til langt flere, end du ellers ville kunne, fordi du med online kurser ikke behøver selv at være tilstede, når du underviser.

Kursus i online kurser

Fordi flere og flere af mine egne kursister og kunder efterspørger et kursus i, hvordan man laver sine egne onlinekurser, så har jeg udviklet netop dette: Et kursus i online kurser. Baseret på mine efterhånden 5 års erfaring med selv at arbejde med online kurser og online universer i det hele taget, både i min egen forretning og for en lang række kunder.

Kurset er – selvfølgelig – lavet i online form, og tager dig i hånden hele vejen igennem processen fra idé til færdigt kursus. Vi skal både kigge på emnet for dit kursus, navnet, prisen, opsætningen, den farlige teknik (som slet ikke behøver være så farligt) og selvfølgelig også på, hvordan du sælger kurset, når det er færdigt.

De 8 moduler er:

Modul 1: Fordele og ulemper ved at arbejde med online kurser

Modul 2:  Hvad skal dit kursus handle om?

Modul 3: Test din idé

Modul 4:  Hvad skal dit kursus indeholde?

Modul 5: Find den rigtige pris til dit kursus

Modul 6: Sæt dit kursus op – uden en masse teknikbøvl 

Modul 7:  Sådan sælger du dit kursus

Modul 8: Gode links

Sammen med modulerne får du desuden how-to videoer samt 8-siders arbejdsark, som vil hjælpe dig i dit arbejde med online kurset. Så når du har været igennem kurset, vil du have al den viden og alle de værktøjer, du har behov for, for både at opbygge og lancere dit nye kursus.

Hvorfor vælge dette kursus?

Kurset her er bygget på baggrund af mine egen erfaring med både mit eget online univers, og de efterhånden mange kunder, jeg har hjulpet med at opbygge deres. Jeg har altså en solid viden om både, hvordan man kan opbygge succesfulde online kurser –  og hvad man gør, hvis det man har lavet, ikke sælger som forventet.

Med kurset får du altså en blanding af solid viden og praktisk erfaring. Jeg ved, hvilke problemer man tit løber ind i, når man laver online kurser, og jeg ved, hvordan man løser dem. Jeg prøver ikke at stille nogle urealistiske billeder op omkring, hvad du kan nå – i stedet ønsker jeg at give dig et realistisk billede af, hvordan du skaber og arbejder med online kurser, så du selv kan bygge et solidt fundament for din kommende online forretning.

Pris og praktisk

Normalprisen får online kurset om at lave online kurser kommer til at blive 1.495 ex moms. Men da jeg kan mærke her i min egen forretning, at Corona-virussen har gjort, at mange nu overvejer at bygge en online forretning op, vil jeg gerne sælge det til en ekstra lav særpris så længe, Danmark er lukket ned.

Derfor kan du lige nu købe kurset for 495 kr. ex moms.

For det får du al den viden og alle de værktøjer, du har behov for, for at starte dit eget online kursus og online univers op. Derfra er det faktisk bare at komme igang.

Om din underviser

Jeg hedder Malene Fich Weischer, og jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for flere af landets største magasiner, samt Digital chef hos Aller Medier.

I dag har jeg Netinspire.dk – Online markedsføring, der er til at forstå! Jeg er underviser på Holbæk Kommunes iværksætterforløb, hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentorforløb, samt er rådgiver i Holbæk Erhvervsforums rådgivningscafé.

Tilmeld dig gerne mit nyhedsbrev, så får du løbende mine bedste tricks og tips til arbejdet med at lave indhold, der styrker din virksomhed og sælger din produkter.