SUCCESFULDE ONLINE KURSER

Sådan skaber du dem

- Sådan sælger du dem!

SUCCESFULDE ONLINE KURSER

Sådan skaber du dem

- Sådan sælger du dem!

Skab en sund forretning med solide online kurser, som dine kunder vil elske

Ved at omsætte din viden til et online produkt, slipper du for at være begrænset af geografi og døgnets 24 timer. 

Du kan nemlig hjælpe folk over hele landet, ja, over hele verden – når som helst, hvor som helst og lige når det passer for dem.

Hvordan du gør det, lærer du her
– og ALLE kan være med!

(Jo, også dig!)

 

Du lærer nemlig, hvordan du kommer fra den helt spæde idé om et online kursus – til et færdigt produkt, som dine kursister rent faktisk lærer noget af, og som du kan være stolt af.

Ingen har lyst til at risikere ry og rygte ved at lave noget juks. Derfor skal dine online produkter laves ordentligt og med respekt for kunderne og kærlighed til emnet.

 

Du lærer nemlig at lave et ordentligt online kursus, som reelt vil hjælpe dine kursister – og som samtidig styrker dig og din forretning.

 

PS: Er du nervøs for teknikken, så tag det helt roligt. Vi ta’r det hele ét skridt ad gangen, og du kan også sagtens være med …

vejviser

Lav dit eget online kursus
- så du kan hjælpe flere
(og sælge mere)

"Jeg havde købt det på stedet"

Jeg har kendt Malene i mange år, og jeg ved, at hun har det hele med i sit kursus om at lave online kurser.

Du lærer både, hvordan du håndterer teknikken, hvordan du klarer salget – og selvfølgelig hvordan du bygger hele dit kursus op, modul for modul, og får det skræddersyet til netop din forretning og din målgruppe. 

Kurset fandtes jo ikke dengang, jeg startede, men havde det gjort det, havde jeg købt det på stedet.”

Maj Wismann

Profilbillede af Maj Wismann

Du får alt det, der skal til for at skabe en succesfuld online forretning – og du starter allerede i dag!

 

Succesfulde online kurser er til dig, der …

Vi starter helt fra scratch og gennem 8 fyldige moduler tager jeg dig i hånden hele vejen fra den helt spæde idé til det færdige kursus.

Plus du lærer, hvordan du rent faktisk får kurset solgt.
For uden salg – ingen forretning.

 

Du vil lære:

... Og du får:

"Dejligt nede på jorden og konkret"

“Har lige færdiggjort dit onlinekursus i succesfulde onlinekurser.
 
Tusind tak for det, jeg synes det var et rigtig godt kursus, dejligt nede på jorden og konkret og fint med dine one-takes også når der er små talefejl osv, det gør det nemmere at tro på man selv kan lave et uden at skulle være perfekt 🙂 “

Mie Grønne-Grann

"Det her bliver godt, kan jeg mærke"

“Har lige købt “Skab Succesfulde online kurser” og hold da op! Har bare lyst til at fortsætte uafbrudt til jeg er færdig.

Var tilmeldt et længere og en hel del dyrere forløb, som desværre gik i vasken. Det her bliver godt, kan jeg mærke. Tak!”

Marian Miklagarð

Mindfulness vejleder

"Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at lave super fede online kurser – uden at du bliver stoppet af teknik-frustrationer, tvivl eller manglende viden om, hvordan du gør."

Jeg hedder Malene Fich Weischer, og jeg har efterhånden arbejdet med online kurser i mange år. Både mine egne og andres. Jeg har hjulpet flere hundrede især solo-selvstændige med at komme mere online. 

Med kurset her får du en blanding af solid viden og praktisk erfaring, og fokus er hele tiden på, hvordan du kan komme hurtigt, nemt og simpelt i gang med at lave din egne online kurser. 

Jeg ved, hvilke problemer man tit løber ind i, når man laver online kurser, og jeg ved, hvordan man løser dem. 

Det første skridt til online succes er du allerede ved at tage. Med kurset her kan du komme du helt i mål!

Tekstforfatter Malene Fich Weischer

"Skønne videoer og konkret viden"

“Jeg kan bruge en masse fra dine online moduler!

Skønne videoer med konkret og enkel viden og værktøjer – TAK 🌞

Laila Baltser

Kurset består af i alt 8 moduler:

Din investering for at få adgang til alt materialet + blive i stand til at lave det ene online kursus efter det andet fra nu af og til du ikke gider mere, er …

Alt efter den pris, du sætter på dit eget online kursus, kan du hurtigt regne ind, hvor lidt du faktisk skal sælge, for at det hele er tjent ind igen.

… Og det er altså for alle 8 moduler, alt materialet – og selvfølgelig adgang til det hele med det samme.

Du kan også betale i 3 rater á 499,75 kr + moms, hvis det passer dig bedre.

Hvad siger andre om Netinspire?

"Det har været det vildeste forløb."

"På Online Tekstforfatter forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge."

"Du får oprejst pande og fornyet motivation."

“Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise. Hun er super dygtig til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig god skriver og formidler af fagligt stof.

Yderligere er hun autentisk og kan få dig til at “feel'e good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.”

"Den hjælp, du har brug for - den får du."

"Jeg har lige været igang hos Malene; og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg er kommet forbi den dér irriterende frygt for at sende mails, og Malene har støttet mig, når jeg har kaldt på hjælp. Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen, til de ting jeg har haft brug for.

– og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene på; og det leverer hun."

"En troværdig sparringspartner."

"Udover at Malene er enormt kompetent, er hun også et utroligt dejligt menneske. Jeg oplever Malene som en meget tillidsvækkende og anerkendende person, der er supergod til at støtte op om min forretning. Hun er en troværdig sparringspartner med mange gode ideer, tips og tricks i ærmet.
Malene får mine bedste anbefalinger 😊"

"Min drøm er blevet til virkelighed."

Malene har hjulpet mig med at gøre en drøm til virkelighed! Intet mindre.

Så stolt af min nye forretning, som jeg kan takke Malene for har fået den bedste start. Lynhurtigt har hun sat sig ind i mit nørdede fagområde, super professionelt hjulpet med opbygning af hjemmeside, online kurser og kommet med så professionelle input til tekster.
Samtidig har hun fuld forståelse for hele processen, er super sød, tålmodig og hamrende dygtig.

Malenes viden spænder vidt og kommer hele vejen rundt om forretningen. Jeg giver Malene mine varmeste anbefalinger og er SÅ vildt taknemlig for at jeg fik anbefalet hende og jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde! TAK 🙏🙏❤️❤️

"Det bliver sjovt og succesfuldt."

“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”

"Brugbar, hjertevarm og konstruktiv kritik."

“Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster. Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus. Tak for dig Malene<3"

"Det er den bedste investering, jeg har gjort i mig selv."

“Skriveforløbet var en sand åbenbaring og øjenåbner. Dygtige Malenes engagement gav et fantastisk pust, mine hjernevindinger blev i den grad støvet af!

Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv i forbindelse med min spirende aktivitet. Med skriveforløbet har jeg fået vigtige redskaber, som jeg glæder mig til at blive bedre til at bruge.”

"Forløbet har helt sikkert været pengene værd."

“ Malene er en skøn mentor, med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte, en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.

For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i et retning tiltrods for at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort- og på langt sigt."

"Malene er knivskarp, punktlig og ordentlig."

“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale.

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”

"Fagligt skarp, men afslappet og hands-on."

“Malene er super engageret – og meget god til at formidle budskabet. Faglig skarp, men alligevel afslappet og meget hands-on orienteret.

Hun har bred erfaring inden for online markedsføring og er god til at kommunikere sin professionelle viden via eksempler og tips og tricks, så folk virkelig forstår det og nemt kan implementere den nye lærdom i egen virksomhed.”

"Every dreamer needs a Malene."

“Jeg havde helt mistet pusten, da jeg fandt Malene! Derfor var det fuldstændig uvurderligt for mig at sidde foran hende med min spirende drøm i hænderne og få lov at fremlægge mine ideer, usikkerheder og kreative kaos. Malene så lynhurtigt meningen i galskaben, fjernede støjen og satte projektørlys på næste skridt – ud fra en balance mellem ufravigelig realisme, erfaring og respekt for min vision. Every dreamer needs a Malene : )”
Maria T.
Coach

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg