6 eller 12 ugers 1:1 Business Boost

Få rykket din forretning til næste niveau!

Intensivt 1:1 forløb til dig, der gerne vil ha’ gang i forretningen og sælge mere med din hjemmeside

 

Så få mig som din sidemakker, indpisker og tekniske ninja igennem 6 eller 12 vilde uger med 100% fokus på at sætte gang i DIN forretning og DIT salg.

Nu skal din online drøm nemlig gøres til virkelighed!

vejviser

Få tilskud til hjælpen

Vidste du, at du ofte kan få tilskud til den hjælp, du får fra Netinspire, da jeg er godkendt som rådgiver?

De lokale Erhvervshuse tilbyder ofte støttekroner til både rådgivningsforløb, undervisningsforløb og konkret hjælp.

Du kan se mere om tilskuds-mulighederne hos dit lokale erhvervshus eller ved at klikke herunder eller du kan skrive direkte til mig og høre mere.

NU skal det lykkes!

 

Måske har du været i gang med at arbejde online i længere tid – måske er du helt nystartet?

Uanset hvad, så læser du nok med her, fordi du synes, der mangler noget, der kan sætte lidt ekstra skub i det hele. 

… Og det er præcis, hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Når du er på Online Business Boost hos mig, så sætter vi ind lige dér, hvor dit behov er – og så tilrettelægger vi hele forløbet efter det, så du er sikker på at rykke dig. 

Vi taler altså 6 eller 12 ugers 100% skræddersyet forløb, netop til dig.

Er du klar?

"Mærk følelsen af succes"

Jeg kan varmt anbefale Malenes 6 ugers Online Business Boost.

Malene støtter og guider dig igennem processen med de bedste værktøjer, så du mærker en følelse af succes og af at være lykkedes, når du er igennem de 6 uger!

Jeg havde den glæde, at min medarbejder fulgte aktuelle dele af forløbet sammen med mig, så vi nu står stærkere sammen i det praktiske. Men også rent fagligt er vi begge klædt på til det næste skridt i forretningen.

- Og så er Malene bare super til at se dit potentiale og støtte de helt rigtige steder😊🙋🏼‍♀️


Sammen går vi målrettet efter, at du skal få succes med din online biz!

Du får personlig og direkte hjælp hele vejen, så vi kan få dig og din forretning sat på de skinner, der fører mod din drøm.


… Men hvad går sådan et boost ud på?

Et boost hos mig går ud på, at vi to igennem enten 6 eller 12 uger arbejder målrettet på at gøre din forretning til en online succes.

Du får både rådgivning og sparring direkte af mig, du får undervisning, og du får enten praktisk hjælp til det tekniske – eller du får undervisning i, hvordan du gør det selv.

Vælger du 6 ugers-forløbet får du det samme, som du gør på 12-ugers forløbet. Med 12-ugers forløbet får du bare mere tid til at arbejde med de enkelte ting, hvor vi på 6-ugers forløbet skruer op for intensiteten.

Når forløbet er slut, vil du have fået en udbygget viden om de emner, du har valgt at arbejde med – og er du nystartet som selvstændig, vil vi have lagt et stærkt fundament for din fremtidige online-forretning.

 

Når jeg siger intensivt 1:1 forløb, så mener jeg det!
Du får nemlig ...

 

Du får altså personlig og direkte hjælp hele vejen,

så vi kan få dig og din forretning sat på de skinner, der fører mod din drøm.

 

Du er også velkommen til at skrive til mig på kontakt@netinspire.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil have en snak, om forløbet kunne være noget for dig.

"Sikke meget, der er sket allerede"

"Jeg er kun halvvejs i mit 3 måneders parløb med Malene, hvor min business skulle have et online boost, men sikke meget der er sket allerede!

Ikke nok med at Malene har lavet en hjemmeside til mig, så er jeg også allerede i gang med at sende nyhedsbreve ud, fået lavet freebie og ikke mindst har mit første online kursus fået vinger og sælges nu fra min hjemmeside.

Alt er blevet tilpasset specifikt mine behov og ønsker og Malene har været der med sin store erfaring, hjælp og støtte igennem det hele. Vi har både haft korrespondancer på mail, men også jævnlige telefonsamtaler, hvor Malene har hjulpet mig med at holde snuden i sporet, hvilket har været virkelig motiverende.

Malene har gennemgået mine tekster, er kommet med nye ideer og input, og har lavet små videoer, så jeg selv kunne komme i gang med at lave indhold bagom hjemmesiden, og jeg har fået bogen omkring online markedsføring som bare er guld værd, og hvor alt det du skal vide om det er samlet eet sted.

Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Malene, både fagligt og personligt."

Du får hjælp af mere end 20 års erfaring med online branding og markedsføring
(plus det løse)

 

På Boost-forløbet kommer du til at løbe parløb med mig. Jeg hedder Malene og jeg har arbejdet med online markedsføring siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside.

Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2.dk, har været redaktør for en række af landets største magasiner – både online og offline – har arbejdet  med digital produktudvikling og senest været Digital chef hos Aller Medier.

Derudover har jeg en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.

Jeg er desuden underviser på Holbæk Erhvervsforums Iværksætteruddannelse, rådgiver i deres rådgivningscafé, samt fast tilknyttet hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentor Forløb.

 
Tekstforfatter Malene Fich Weischer

Et Online Business Boost er til dig, der er seriøs og vil noget mere med din forretning


… Og som er frisk på at få nogle nye input til din forretning og er frisk på at smøge ærmerne op. For det bliver sjovt, men du skal også regne med at lægge nogle timer i det.


Jeg vil tro, at du…

 

Kan du genkende dig selv i noget af dette,
så står jeg klar til at hjælpe dig!

– Og jeg ved, at du vil kunne rykke din forretning – og måske også dig selv – med den hjælp, jeg giver dig!

"Malene har ført mig sikkert forbi teknik-angst, dårlige undskyldninger og mystiske begreber"

"Malene har i forbindelse med et kompetenceboost taget mig i hånden og på bedste vis guidet mig gennem den jungle, som online markedsføringen har været for mig.

Med stor tålmodighed, en varm og venlig tilgang og en meget præcis forståelse af mine behov har Malene ført mig sikkert forbi en sump af teknikangst, en klynge af dårlige undskyldninger og en sværm af mystiske begreber.

Malene har leveret masser af skriftligt materiale, der både inspirerer og rammesætter arbejdet med online markedsføring, forklarende videoer målrettet specifikt efter de udfordringer, jeg har haft, og rigtig god sparring!

Jeg kan varmt anbefale andre solo-selvstændige, der ikke heller har fået slebet SEO-macheten, at indgå i et samarbejde med NetInspire.dk og Malene Fich Weischer""

Hvordan foregår det,
når jeg har tilmeldt mig?

Lige efter du har tilmeldt dig dit boost, vil du få en mail fra mig, så vi kan tage en snak om dit mål med boostet, og så vi kan aftale vores første 1:1 sparring.

På sparringen vil du modtage din fysiske workbook (og er det et Zoom møde, vil den blive sendt til dig med posten) plus vi får tegnet dine konkrete mål og lagt en plan for, hvordan vi bedst kan arbejde hen imod dem.

Derefter går vi i gang med arbejdet og holder enten hver uge (på 6 ugers forløbet) eller hver 14. dag (på 12 ugers forløbet) et møde, hvor vi samler op og lægger plan for de næste uger.

På vores sidste møde lægger vi også en plan for, hvor det vil være smart at lægge indsatsen fremover. Så kan du nemlig arbejde videre mod dit mål (eller nye mål) – også når forløbet er slut.

 

Så er det NU, du vil rykke din forretning til næste niveau?

 

 

Er det NU, der skal ske noget andet end det sædvanlige i din forretning, så du kan få ny energi, nyt drive og endnu mere glæde ved at være selvstændig?

 

 

Er det NU, du skal bygge den forretning, der giver dig både stolthed og ro i maven, fordi du ved, at den er kvalitetstjekket og i orden?

Er det NU, du skal gøre dine online drømme til virkelighed?

vejviser

Book dit boost nu!

Din investering for hele forløbet er i alt 19.995 kr. ex moms, som du kan betale på én gang eller i  budgetvenlige bidder på bare 1.666,25 kr + moms pr. måned.

 

… Og det var altså for enten 6 eller 12 ugers intensivt 1:1 forløb, hvor du har mig som din personlige sparringspartner hele vejen igennem + du får hjælp til dit tekniske setup + du får bogen om at sælge mere med dine tekster + du får hjælp til at få det hele sat på skinner og udforme din fremadrettede strategi.

MEN!

For at alle kan få så tæt en hjælp som muligt, booker jeg kun 3 nye boosts ind pr. måned.

Så skynd dig at slå til, hvis din forretning skal rykke NU!

Har du nogle spørgsmål til forløbet?

 

Så læs med her – eller send en mail på kontakt@netinspire.dk. Så svarer jeg så hurtigt som muligt! Du er også velkommen til at skrive, hvis du ønsker en gratis, indledende telefonsamtale, så vi kan se, om kemien er i orden!

Jeg har lagt 5 timers teknisk hjælp ind, fordi jeg ved, at det tit er i teknikken, der bliver spændt ben for drømmene.

Men ikke her.

Her får du nemlig hjælp til den.

Det kan være hjælp til at sætte et kursus op i Simplero eller EasyMe, eller vi kan hjælpe dig med at skrive en salgstekst, lave dit kursusmateriale, opdatere looket på din hjemmeside, sætte en autoresponder op i Mailchimp… eller noget helt sjette.

Præcis hvordan timerne bedst bruges, aftaler vi to, når vi sidder sammen til vores første 1:1 session.

Hvis du ønsker det, kan tiden i stedet bruges på online undervisning f.eks. i form af et af mine online kurser.

Det er bestemt ikke noget problem. Det er først og fremmest DIN forretning, og derfor er det i sidste ende også dig, der skal have det godt med de ting, som din forretning består af.

Så jeg kommer aldrig til at presse dig til noget, du ikke vil. At skabe en god forretning handler jo også om at skabe noget, der er i trit med den person, du er – ellers vil det aldrig fungere.

… Men jeg kan godt finde på at komme med nye indspark og måske også udfordre dig lidt på nogle af dine idéer. – Ellers rykker vi jo ingen steder 🙂

Ja, det kan sagtens lade sig gøre. Det er jo et spørgsmål om at finde den form, der passer til den, du er.

Det er derfor, hele dette forløb er bygget op som 1:1 forløb, fordi der findes ikke noget ”one size fits all”, når det kommer til at skabe en (online) forretning.

Du har styrker, som kommer til at hjælpe dig, og du vil også have nogle ting i dig, som kan komme til at spænde ben. Sådan er det for os alle sammen. Men sammen får vi øje på de ting, der kan drille, og så finder vi en løsning på dem!

Ja, det vil du – hvis du følger mine anvisninger, er med på at prøve nye ting af og i øvrigt er omhyggelig i dit arbejde.

Men jeg kan ikke love, at salget kommer indenfor de 3 måneder, forløbet varer – det kommer helt an på, hvor du er i din forretning, når vi starter. Men det skal nok komme!

Nej, men det har fokus på online salg. Altså på, hvordan du kan bruge dine online platforme til at sælge mere – hvad enten det er online kurser eller noget helt andet.

Du kan også bruge online delen til at sælge flere fysiske sessioner og til at brande dig og din forretning, så folk lærer dig bedre at kende, og det kan jo sagtens være et mål i sig selv.

Men tit er det skiftet fra ren fysisk forretning til også at kunne arbejde online, som folk henvender sig omkring, og derfor er der fokus på det i eksemplerne, jeg bruger.

Men det gør du!

Fordi det er et 1:1 parløb, som bliver tilpasset 100% til dig og din forretning, så kan du ikke undgå at få ny viden og nye input med dig.

Selvfølgelig kræver det, at du selv gør en indsats, løser opgaverne og i det hele taget er en aktiv deltager, men så er jeg heller ikke et øjeblik i tvivl om, at du vil få rykket både din forretning og dit online arbejde betydeligt.

Det er jo det, det hele handler om!

Hvad siger andre ?

"Det har været det vildeste forløb."

"På Online Tekstforfatter forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge."

"Du får oprejst pande og fornyet motivation."

“Jeg kan til en hver tid anbefale Malenes ekspertise. Hun er super dygtig til fagligt at danne sig et hurtigt overblik over målgruppe, struktur og strategi. Rigtig god skriver og formidler af fagligt stof.

Yderligere er hun autentisk og kan få dig til at “feel'e good” på en naturlig måde, så du får lyst til at gå videre med oprejst pande og fornyet motivation.”

"Den hjælp, du har brug for - den får du."

"Jeg har lige været igang hos Malene; og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg er kommet forbi den dér irriterende frygt for at sende mails, og Malene har støttet mig, når jeg har kaldt på hjælp. Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen, til de ting jeg har haft brug for.

– og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene på; og det leverer hun."

"En troværdig sparringspartner."

"Udover at Malene er enormt kompetent, er hun også et utroligt dejligt menneske. Jeg oplever Malene som en meget tillidsvækkende og anerkendende person, der er supergod til at støtte op om min forretning. Hun er en troværdig sparringspartner med mange gode ideer, tips og tricks i ærmet.
Malene får mine bedste anbefalinger 😊"

"Min drøm er blevet til virkelighed."

Malene har hjulpet mig med at gøre en drøm til virkelighed! Intet mindre.

Så stolt af min nye forretning, som jeg kan takke Malene for har fået den bedste start. Lynhurtigt har hun sat sig ind i mit nørdede fagområde, super professionelt hjulpet med opbygning af hjemmeside, online kurser og kommet med så professionelle input til tekster.
Samtidig har hun fuld forståelse for hele processen, er super sød, tålmodig og hamrende dygtig.

Malenes viden spænder vidt og kommer hele vejen rundt om forretningen. Jeg giver Malene mine varmeste anbefalinger og er SÅ vildt taknemlig for at jeg fik anbefalet hende og jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde! TAK 🙏🙏❤️❤️

"Det bliver sjovt og succesfuldt."

“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”

"Brugbar, hjertevarm og konstruktiv kritik."

“Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster. Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus. Tak for dig Malene<3"

"Det er den bedste investering, jeg har gjort i mig selv."

“Skriveforløbet var en sand åbenbaring og øjenåbner. Dygtige Malenes engagement gav et fantastisk pust, mine hjernevindinger blev i den grad støvet af!

Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv i forbindelse med min spirende aktivitet. Med skriveforløbet har jeg fået vigtige redskaber, som jeg glæder mig til at blive bedre til at bruge.”

"Forløbet har helt sikkert været pengene værd."

“ Malene er en skøn mentor, med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte, en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.

For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i et retning tiltrods for at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort- og på langt sigt."

"Malene er knivskarp, punktlig og ordentlig."

“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale.

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”

"Fagligt skarp, men afslappet og hands-on."

“Malene er super engageret – og meget god til at formidle budskabet. Faglig skarp, men alligevel afslappet og meget hands-on orienteret.

Hun har bred erfaring inden for online markedsføring og er god til at kommunikere sin professionelle viden via eksempler og tips og tricks, så folk virkelig forstår det og nemt kan implementere den nye lærdom i egen virksomhed.”

"Every dreamer needs a Malene."

“Jeg havde helt mistet pusten, da jeg fandt Malene! Derfor var det fuldstændig uvurderligt for mig at sidde foran hende med min spirende drøm i hænderne og få lov at fremlægge mine ideer, usikkerheder og kreative kaos. Malene så lynhurtigt meningen i galskaben, fjernede støjen og satte projektørlys på næste skridt – ud fra en balance mellem ufravigelig realisme, erfaring og respekt for min vision. Every dreamer needs a Malene : )”
Maria T.
Coach