girl with hands in the air

Online business boost

Er det NU, din online business skal rykke?

Så er det tid til et Online Business Boost. 

Igennem 3 måneder har du mig som din rådgiver, sidemakker og praktiske gris. 

Sammen sætter vi mål, fokuserer indsatsen og får gjort de ting, der skal til, for at du kan nå din online drøm!

girl with hands in the air

Online business boost

Er det NU, din online business skal rykke?

Så er det tid til et Online Business Boost. 

Igennem 3 måneder har du mig som din rådgiver, sidemakker og praktiske gris. 

Sammen sætter vi mål, fokuserer indsatsen og får gjort de ting, der skal til, for at du kan nå din online drøm!

Er det nu, din online forretning skal rykke?

 

Er det på tide at få gjort noget ved online drømmen?

På tide at få rykket (dele af) din forretning online, så du også kan begynde at sælge din viden til et meget større publikum end ellers?

Så er et Online Business Boost den ideelle løsning!

Hen over 3 måneder arbejder vi sammen om at få din drøm gjort til virkelighed. 

Vi sætter målene, udstikker kursen og får kridtet skoene. 

Måske er det online kurser, der er drømmen? Måske er det en medlemsklub – eller måske bare en aktiv hjemmeside med superfede nyhedsbreve, som hjælper med at sælge flere af dine 1:1 ydelser? Måske er det en kombination?

Lige meget hvad, får vi dig på skinner, så du suser afsted mod dit mål.

Jeg er både din sparringspartner, rådgiver, dit personlige heppekor, indpiskeren, skulderen at græde ved og din praktiske gris undervejs.

– Og sammen får vi skabt det bedste fundament for din fantastiske online fremtid!

Med et Online Business Boost får du:

Malene har hjulpet mig med at gøre en drøm til virkelighed! Intet mindre.

Så stolt af min nye forretning, som jeg kan takke Malene for har fået den bedste start. Lynhurtigt har hun sat sig ind i mit nørdede fagområde, super professionelt hjulpet med opbygning af hjemmeside, online kurser og kommet med så professionelle input til tekster.
Samtidig har hun fuld forståelse for hele processen, er super sød, tålmodig og hamrende dygtig.

Malenes viden spænder vidt og kommer hele vejen rundt om forretningen. Jeg giver Malene mine varmeste anbefalinger og er SÅ vildt taknemlig for at jeg fik anbefalet hende og jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde! TAK 🙏🙏❤️❤️

Hvem vil have gavn af et Online Business Boost?

Online Business Boost er målrettet dig, der gerne vil gå online med f.eks et nyt online kursus, en medlemsklub eller noget tilsvarende – men som ikke er kommet rigtig i gang endnu.

Du kan sikkert nikke genkendende til noget af dette:

 

Kan du genkende noget af ovenstående, vil et Online Business Boost kunne være din løsning. Vi tager nemlig fat i lige præcis de ting, der hindrer DIG i at få den succes på nettet, som du fortjener.

 

Sådan foregår det

Når du bestiller dit Online Business Boost, vil du kort efter høre fra mig.

Sammen aftaler vi, hvornår vores første fælles session skal finde sted. Første gang, vi mødes, taler vi om drømmene, får dem gjort konkrete, målbare og opnåelige. – Og vi lægger en plan for, hvordan du når målet:

  • Hvem du skal henvende dig til

  • Hvad du skal sælge – og hvordan

  • Hvordan du får dit budskab ud, og hvilke platforme, du skal bruge

  • Hvordan du griber det hele an og får gjort drømmen virkelig.

Plus at vi selvfølgelig også kigger målgruppe, pris, praktisk opsætning osv. 

På baggrund af det skræddersyr vi en køreplan for resten af forløbet, så vi udnytter vores tid sammen på lige præcis dén måde, der giver mest mening for dig og din forretning!

– Og sammen arbejder vi så benhårdt på at nå i mål og gøre dit projekt til en succes.

Pris og praktisk

Forløbet strækker sig over i alt 3 måneder, og starter den dag, vi har vores første session.

Prisen for hele forløbet er kr. 19.995 ex moms. 

eller 6 rater a 3.332,50 kr. + moms

eller 12 rater a 1.666,25 kr. + moms

For at jeg kan hjælpe dig bedst muligt, vil der kun være plads til at køre max. 3 forløb pr. måned, så du kan risikere, at der vil være ventetid. Hvis det er tilfældet, vil du selvfølgelig få direkte besked.

Hvad siger andre om os?

"Det har været det vildeste forløb."

"På Online Tekstforfatter forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge."

"Den hjælp, du har brug for - den får du."

"Jeg har lige været igang hos Malene; og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg er kommet forbi den dér irriterende frygt for at sende mails, og Malene har støttet mig, når jeg har kaldt på hjælp. Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen, til de ting jeg har haft brug for.

– og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene på; og det leverer hun."

"Brugbar, hjertevarm og konstruktiv kritik."

“Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster. Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus. Tak for dig Malene<3"

"Det er den bedste investering, jeg har gjort i mig selv."

“Skriveforløbet var en sand åbenbaring og øjenåbner. Dygtige Malenes engagement gav et fantastisk pust, mine hjernevindinger blev i den grad støvet af!

Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv i forbindelse med min spirende aktivitet. Med skriveforløbet har jeg fået vigtige redskaber, som jeg glæder mig til at blive bedre til at bruge.”

"Du har gjort mit business univers meget konkret."

“Malene, det var så godt i dag. Jeg er så glad for din sikre navigering, i idé kaos af muligheder!

Du skærer benet blankt og viser hvor der kan gnaves bid for bid, Rom blev ikke bygget i en mundfuld. Du har gjort mit business univers meget konkret og lige til at stige ombord i. ”
Cirsten Gulstad
The Abundance Bliscademy

"Forløbet har helt sikkert været pengene værd."

“ Malene er en skøn mentor, med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte, en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.

For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i et retning tiltrods for at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort- og på langt sigt."

"Every dreamer needs a Malene."

“Jeg havde helt mistet pusten, da jeg fandt Malene! Derfor var det fuldstændig uvurderligt for mig at sidde foran hende med min spirende drøm i hænderne og få lov at fremlægge mine ideer, usikkerheder og kreative kaos. Malene så lynhurtigt meningen i galskaben, fjernede støjen og satte projektørlys på næste skridt – ud fra en balance mellem ufravigelig realisme, erfaring og respekt for min vision. Every dreamer needs a Malene : )”
Maria T.
Coach