Boost

3 måneders intensivt mentorforløb for dig, der står med et konkret projekt i din online biz, som du gerne vil have sat gang i - hurtigt og effektivt.

Boost

3 måneders intensivt mentorforløb for dig, der står med et konkret projekt i din online biz, som du gerne vil have sat gang i - hurtigt og effektivt.

Hvad er et Boost-forløb?

Er der nogle ting i din online biz, som du rigtig gerne vil i gang med – men som du bare ikke helt har fået gjort noget ved endnu?

Så er Boost-forløbet lavet til dig.

Alt for tit går der nemlig drift og hverdag i forretningen, og så kan det være svært at få sat tiden af til at udvikle nye tiltag – eller til at fordybe sig og lære noget nyt. Selv når der er tale om ting, der måske er kritiske for din forretning at få gang i, tager den ene dag nogle gange bare den anden – og så sker der ingenting.

Med et Boost-forløb gør vi op med det, og får dine fede idéer til rent faktisk at blive til noget. Igennem 3 måneder arbejder vi sammen på at få tingene til at ske – hurtigt og effektivt, så du kan komme videre med din forretning.

I et Boost-forløb kan vi fx arbejde med ...

Det får du med et Boost

Et boost hos mig går ud på, at vi to igennem 12 uger arbejder målrettet på at gøre dit næste projekt til en succes.

Du får både rådgivning og sparring direkte af mig, du får undervisning, og du får enten praktisk hjælp til det tekniske – eller du får undervisning i, hvordan du gør det selv.

Når forløbet er slut, vil du have fået en udbygget viden om det emne, du har valgt at arbejde med – og du vil have fået gjort dit projekt til virkelighed. Nu.

"

"Jeg kan varmt anbefale Malenes Boost forløb.

Malene støtter og guider dig igennem processen med de bedste værktøjer, så du mærker en følelse af succes og af at være lykkedes, når du er igennem de 6 uger!

Jeg havde den glæde, at min medarbejder fulgte aktuelle dele af forløbet sammen med mig, så vi nu står stærkere sammen i det praktiske. Men også rent fagligt er vi begge klædt på til det næste skridt i forretningen.

- Og så er Malene bare super til at se dit potentiale og støtte de helt rigtige steder."

Et Boost er til dig, der er seriøs og vil noget mere med din forretning

… Og som er frisk på at få nogle nye input til din forretning og er frisk på at smøge ærmerne op. For det bliver sjovt, men du skal også regne med at lægge nogle timer i det.

Sådan foregår det

Lige efter du har tilmeldt dig dit boost, vil du få en mail fra mig, så vi kan tage en snak om dit mål med boostet, og så vi kan aftale vores første 1:1 sparring.

På sparringen vil du modtage din fysiske workbook (og er det et Zoom møde, vil den blive sendt til dig med posten) plus vi får tegnet dine konkrete mål og lagt en plan for, hvordan vi bedst kan arbejde hen imod dem.

Derefter går vi i gang med arbejdet og holder hver 14. dag et møde, hvor vi samler op og lægger plan for de næste uger.

Når forløbet er slut, vil du enten være færdig med dit projekt . eller vide præcis, hvad der skal til for at tage de sidste skridt hen til målet.

 

"

Malene har i forbindelse med et kompetenceboost taget mig i hånden og på bedste vis guidet mig gennem den jungle, som online markedsføringen har været for mig.

Med stor tålmodighed, en varm og venlig tilgang og en meget præcis forståelse af mine behov har Malene ført mig sikkert forbi en sump af teknikangst, en klynge af dårlige undskyldninger og en sværm af mystiske begreber.

Malene har leveret masser af skriftligt materiale, der både inspirerer og rammesætter arbejdet med online markedsføring, forklarende videoer målrettet specifikt efter de udfordringer, jeg har haft, og rigtig god sparring!

Jeg kan varmt anbefale andre solo-selvstændige, der ikke heller har fået slebet SEO-macheten, at indgå i et samarbejde med NetInspire.dk og Malene Fich Weischer.

Boost er et 1:1 mentorforløb og består af:

6 x 1:1 mentorsessioner

Enten fysisk eller online. På sessionerne arbejder vi i dybden med det, der skal til, for at du når i mål med dit projekt.

Motivation og praktisk hjælp

Masser af motivation og også gerne praktisk hjælp, når vi ses på sessionerne, så det ikke bliver hverken mindset eller teknik, der spænder ben for projektet.

Guides og opgaver

Forslag til konkrete opgaver, du kan kaste dig over, så vi er sikre på, at du rykker dig + du får skræddersyede undervisningsvideoer efter behov.

Løbende mail-sparring

Hvis du kommer i tvivl om noget mellem vores 1:1 sessioner eller har noget, du lige har behov for at vende med mig, så er jeg ikke længere væk, end at du bare kan sende mig en mail.

2 fysiske workbooks

For at understøtte dit forløb får du mine 2 bøger ”Kunsten at sælge sin viden online” samt ”Skriv så det sælger - og ses”. Begge bøger indeholder masser af viden, hjælp og konkrete opgaver, som du kan arbejde med ind imellem vores sessioner.

Tilpasset forløb

Mulighed for selv at være med til at tilrettelægge dit forløb, så det passer til lige præcis de behov og det projekt, du står med.

Boost-forløbet varer i alt 3 måneder


Pris: 20.000 + moms. 

(Kan også betales i 6 rater á 3.500 kr + moms – så betaler du i alt 21.000 + moms)

Skal vi tage en uforpligtende snak, om Boost er det rigtige forløb for dig, så tag fat i mig på malene@netinspire.dk

Vil du have praktisk hjælp med i købet?

Hvis du ønsker det, er der også mulighed for at tilkøbe praktisk hjælp med fx opsætningen af online kurser, funnels, freebies mm.

I de 3 måneder, dit Boost forløb varer, får du nemlig 20% rabat på vores 5-timers klippekort til praktisk hjælp.

Du får 5 timer for kr. 3.600 + moms (du sparer 900 kr)

Få tilskud til hjælpen

Vidste du, at du ofte kan få tilskud til den hjælp, du får fra Netinspire, da jeg er godkendt som rådgiver?

De lokale Erhvervshuse tilbyder ofte støttekroner til både rådgivningsforløb, undervisningsforløb og konkret hjælp.

Du kan se mere om tilskuds-mulighederne hos dit lokale erhvervshus eller ved at klikke herunder eller du kan skrive direkte til mig og høre mere.

Du får hjælp af mere end 20 års erfaring med branding, markedsføring og forretningsudvikling

Hvis du tænker, at et mentorforløb kunne være noget for dig, så kontakt mig meget gerne. Så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst hjælpe dig og finde ud af, om vi er det rette match.

"

Det har været en gave at møde Malene. Som en vigtig puslespilsbrik i et stort puslespil for min lille ide og situation og faktisk meget mere end det, også på et personligt plan i udvikling og mod til at turde.

Hver gang jeg mødte en mur eller ikke kom videre med næste skridt, var Malene der til et løft og indimellem også en ” nu skal vi videre”, men altid med en omsorgsfuld tone. Havde jeg ikke haft Malenes hjælp var jeg ikke kommet videre. Ja, faktisk tror jeg at jeg havde lagt ideen ned i skrivebords-skuffen igen.

Tusind tak for din hjælp, dygtighed og indlevelse, Malene!

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg