SEO-kursus for begyndere

SEO Kursus for begyndere: Kom godt i gang med SEO

SEO kursus med online moduler og mulighed for mail-sparring undervejs

Jeg har lavet det her SEO kursus til dig, der nogle gange føler, at SEO og søgemaskineoptimering lige så godt kunne være en by i Rusland. Dig, som ganske enkelt ikke er kommet i gang med SEO endnu, fordi du ikke helt ved, hvor du skal starte og fordi det hele bare virker ekstremt indviklet.

Den gode nyhed fra mig til dig er, at det faktisk slet ikke behøver at være så indviklet. Man skal bare have fat i de grundlæggende principper bag SEO-tankegangen. Så giver det hele meget mere mening.

De principper er noget af det, du lærer på det her SEO kursus!

En af de ting, jeg beskæftiger mig rigtig meget med i Netinspire.dk er SEO-tekster. Derfor ved jeg, hvilke greb der virker og hvilke der ikke gør. Jeg ved også, at en forkert skrevet tekst kan gøre, at du slet ikke bliver vist i Google. Derfor er det også vigtigt at lære, hvordan du skriver en ordentlig SEO-tekst.

Det vil jeg gerne lære dig på mit SEO kursus, så du fremover hverken behøver at gå i baglås eller i krise, når ordet SEO kommer på bordet. Så er SEO bare noget, du laver uden at tænke synderligt over det – og så kan du ellers bare nyde de resultater, som du vil få fra de gode SEO- tekster.

Men allerførst vil jeg jo altså fortælle dig om, hvad SEO egentlig er. For når først du har overblikket over det, så bliver alt det andet også meget nemmere at forstå.

På mit SEO-kursus starter vi derfor med en god introduktion til, hvad SEO i det hele taget er:

 • Hvad går SEO ud på?
 • Hvad betyder SEO?
 • Er det virkelig så vigtigt?
 • Kan jeg komme i gang med det uden teknisk viden?
 • Hvad er det helt præcist, det kan hjælpe mig med?
 • Hvordan hænger det sammen med adwords?
 • Hvordan kan jeg selv komme i gang med det?

Men ikke nok med det: I modsætning til de fleste andre online kurser, får du nemlig også mulighed for at få hjælp af mig, hvis du kører fast.

Med i kursusprisen er nemlig op til en halv times mail-sparring med mig. Så når du har et spørgsmål, sender du bare en mail til mig. Så skal jeg nok svare hurtigst muligt!

Som du nok kan fornemme, så starter dette SEO-kursus altså helt fra basic, så hele dit fundament for at forstå og arbejde med søgemaskineoptimering kommer på plads.

Og jeg lover dig, at når først den forståelse er på plads, så vil resten komme langt, langt nemmere og ja, faktisk ligefrem blive skideskægt.

For det er virkelig en fed oplevelse at sidde og følge med i, hvordan dine tekster bevæger sig op i Google og hvordan du begynder at få kunder, der ikke kender dig i forvejen, men simpelthen bare har fundet dig ved at søge efter noget på Google.

Ikke at det nødvendigvis sker fra den ene dag til den anden, men når du på dette SEO-kursus lærer alt det grundlæggende og når du så efterfølgende husker at bruge det, så VIL du se resultater!

I løbet af SEO-kurset lærer du:

√ Hvad SEO er

√ Hvorfor det vigtigt at tænke det ind i sit online arbejde

√ Hvilke ord, du skal SEO optimere på – og hvordan du finder dem

√ Hvordan du arbejder med Google Søgeordsværktøj

√ Hvordan du skridt for skridt selv kan komme i gang med SEO

√ Hvad linkbuilding er og hvad, det kan gøre for dig.

SEO-kurset giver dig altså hele begynderpakken – og så endda lidt til. Du lærer nemlig også, hvordan du kan komme videre med din SEO, hvordan du kan raffinere den mere og mere, og med tiden blive endnu bedre til at skrive tekster, der bliver fundet i Google.

Lær at lægge et godt fundament for din SEO

Hele SEO kursets fokus er altså at lægge et godt fundament for din SEO-indsats, så du vil opleve nogle konkrete resultater, og så du ikke kommer til at spille tiden på lange tekster, som ingen mennesker læser.

Dertil får du redskaberne til at gå videre med din SEO, så du hele tiden kan bygge på din SEO-indsats og samtidig kan se bedre og bedre placeringer i Googles søgeresultater.

Plus altså¨, at du får adgang til at SEO-sparre med mig og stille mig dine egne, helt konkrete spørgsmål, hvis du bliver i tvivl om noget undervejs.

SEO-kurset ”Kom godt i gang med SEO” er et online kursus og består af:

 • 30 minutters personlig mail-sparring med mig
 • Video modul 1: Hvad er SEO
 • Video modul 2: Sådan arbejder du med SEO
 • Video modul 3: Kom i gang med Onsite SEO
 • Video modul 4: Kom i gang med Linkbuilding
 • SEO WORKBOOK: En vejledning til, hvordan du finder dine nøgleord med Googles søgeordsværktøj
 • Samt som en bonus min E-bog “Få mere SEO ind i hverdagen – 2016”.

Begge de to bøger kommer i PDF format, så du enten kan printe dem ud eller læse dem på din skærm.

Start din SEO-indsats nu!

Hvis du går og føler, at du endnu ikke helt har fået greb om det der SEO, men virkelig gerne vil forstå det og arbejde med det, fordi du jo ved, hvor vigtigt det er for din forretning at blive fundet i Google – ja, så er det her SEO-kursus altså det oplagt for dig.

Når du bestiller kurset, får du alt materialet tilsendt med det samme, så du kan gå i gang nu og starte din SEO-indsat allerede om et par timer.

Prisen for hele mit SEO kursus INKLUSIVE personlig mail sparring med mig, er kun 995 kr + moms.

Du kan betale beløbet på én gang, eller du kan dele det på i 4 rater a 248,75 + moms.

Og for dette beløb får du altså:

Op til 30 minutters mail-sparring med mig, så du løbende kan stille mig spørgsmål, hvis du bliver i tvivl om noget undervejs.

Fire videoer, der giver dig en fuld introduktion samt masser af konkrete viden og færdigheder til, hvordan du arbejder med SEO

1 workbook, der viser dig hvordan du benytter Google eget søgemaskineværktøj til at finde nye søgeord (og også giver dig tips til et par andre måder at finde dem)

E-bogen ”Få mere SEO ind i hverdagen”, som på en enkelt og ikke-teknisk måde viser dig, hvordan du arbejder videre med din SEO.

√ … Og hvad vigtigere er: Du får viden og færdigheder til at få din SEO-indsats sat i system (og sat i gang!), så du kan begynde at hente kunder ind fra Google – allerede i morgen!

Om Malene Fich Weischer
Jeg har arbejdet med indhold i hele mit liv. Dels som journalist og redaktør for en lang række af Danmarks største medier og dels som digital chef for Aller Medier.
Siden 2015 har jeg været indehaver af online markedsførings-virksomheden Netinspire.dk, og siden 2017 partner i Blog Bureauet.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du løbende mine bedste tricks og tips til arbejdet med at lave indhold, der styrker din virksomhed og sælger din produkter.

Mere til dig: