SEO-kursus for begyndere

SEO-kursus: Fra begynder til pro på 5 uger

Savner du at have lidt bedre greb om SEO / søgemaskineoptimering, og vil du gerne lære, hvordan du selv kan arbejde med det?

… Så er kurset hér det perfekte sted at starte!

SEO-kursus for begyndere

SEO-kursus: Fra begynder til pro på 5 uger

Savner du at have lidt bedre greb om SEO / søgemaskineoptimering, og vil du gerne lære, hvordan du selv kan arbejde med det?

… Så er kurset hér det perfekte sted at starte!

Fra nybegynder til SEO-pro på 5 uger

 

Dette SEO kursus til dig, der nogle gange føler, at SEO og søgemaskineoptimering lige så godt kunne være en by i Rusland. 

Dig, som ganske enkelt ikke er kommet i gang med SEO endnu, fordi du ikke helt ved, hvor du skal starte og fordi det hele bare virker ekstremt indviklet.

Den gode nyhed fra os til dig er, at det faktisk slet ikke behøver at være så indviklet. Man skal bare have fat i de grundlæggende principper bag SEO-tankegangen. Så giver det hele meget mere mening.

De principper er noget af det, du lærer på det her SEO kursus!

På vores SEO-kursus starter vi derfor med en god introduktion til, hvad SEO i det hele taget er:

  • Hvad går SEO ud på?
  • Hvad betyder SEO?
  • Er det virkelig så vigtigt?
  • Kan jeg komme i gang med det uden teknisk viden?
  • Hvad er det helt præcist, det kan hjælpe mig med?
  • Hvordan hænger det sammen med adwords?
  • Hvordan kan jeg selv komme i gang med det?

     

Som du nok kan fornemme, så starter dette SEO-kursus altså helt fra basic, så hele dit fundament for at forstå og arbejde med søgemaskineoptimering kommer på plads.

Og vi lover dig, at når først den forståelse er på plads, så vil resten komme langt, langt nemmere og ja, faktisk ligefrem blive skideskægt.

For det er virkelig en fed oplevelse at sidde og følge med i, hvordan dine tekster bevæger sig op i Google og hvordan du begynder at få kunder, der ikke kender dig i forvejen, men simpelthen bare har fundet dig ved at søge efter noget på Google.

I løbet af SEO-kurset lærer du:

 

SEO-kurset giver dig altså hele pakken – og så endda lidt til. Du lærer nemlig også, hvordan du kan komme videre med din SEO, hvordan du kan raffinere den mere og mere, og med tiden blive endnu bedre til at skrive tekster, der bliver fundet i Google.

Lær at lægge et godt fundament for din SEO

 

Hele SEO kursets fokus er altså at lægge et godt fundament for din SEO-indsats, så du vil opleve nogle konkrete resultater, og så du ikke kommer til at spille tiden på lange tekster, som ingen mennesker læser.

Dertil får du redskaberne til at gå videre med din SEO, så du hele tiden kan bygge på din SEO-indsats og samtidig kan se bedre og bedre placeringer i Googles søgeresultater.

Plus altså, at du får adgang til at SEO-sparre med mig og stille mig dine egne, helt konkrete spørgsmål, hvis du bliver i tvivl om noget undervejs.

 

SEO-kurset er et online kursus og består af:

 

Med til hvert modul får du både tekst og tilhørende how-to video. Plus du får: 

Start din SEO-indsats nu

 

Hvis du går og føler, at du endnu ikke helt har fået greb om det der SEO, men virkelig gerne vil forstå det og arbejde med det, fordi du jo ved, hvor vigtigt det er for din forretning at blive fundet i Google – ja, så er det her SEO-kursus altså det oplagt for dig.

Når du bestiller kurset, får du alt materialet tilsendt med det samme, så du kan gå i gang nu og starte din SEO-indsat allerede om et par timer.

Prisen for hele mit SEO kursus er kun 495 kr + moms.

 

For bare 495 kr. får du altså:

 

… Og hvad vigtigere er: Du får viden og færdigheder til at få din SEO-indsats sat i system (og sat i gang!), så du kan begynde at hente kunder ind fra Google – allerede i morgen!