Kursus i SEO-tekster

Få hjælp til SEO-arbejdet
(... så du selv kan stå for det fremover)

 

Så er et SEO kursus hos Netinspire et god sted at komme i gang.

På det individuelle SEO-kursus får du den grundviden om SEO, der kan være så svær at få uden at blive forvirret af de mange, modsatrettede råd – og du får personlig hjælp og rådgivning til, hvordan du skal arbejde med SEO på netop din hjemmeside og i din branche. SEO tekster er en stor del af dette kursus, men du lærer også om de øvrige elementer indenfor SEO.

Derfor kan det være godt med hjælp til SEO-arbejdet

SEO (søgemaskineoptimering) er en mere og mere vigtig del af at arbejde online. SEO er kort fortalt en metode, hvor du gør Google og de andre søgemaskiner opmærksomme på de sider, du har på din hjemmeside, så de kan blive vist frem i søgeresultaterne.

Det er vigtigt at tænke ind i din markedsføring, fordi 80% af vores research efterhånden foregår på nettet, og der derfor kan være mange kunder at hente ved at ligge i toppen af søgeresultaterne på de ord, der giver mening for netop din forretning.

Noget af SEO-arbejdet er teknisk, men meget kan gøres onsite. Dvs. at det er noget, du sagtens selv kan sidde og arbejde med. Men det er selvfølgelig vigtigt, at du ved, hvad du skal gøre for at få de resultater, du ønsker.

Du kan google dig til mange gode råd om SEO, men det giver dig ikke den personlige og helt håndgribelige hjælp og rådgivning, som du får med et SEO-kursus hos mig. Her er det nemlig dig og din forretning, der er i centrum – og hele forløbet er rettet an imod, at du lærer, hvordan du fremover selv kan arbejde videre med din SEO.

På SEO-forløbet får du alt grundarbejdet på plads,
så du selv kan arbejde målrettet videre mod dit mål.

SEO-kurset indeholder:

 

Prisen for hele forløbet med søgeordsanalyse, personlig rådgivning, feedback og opfølgning: 6.750 kr. + moms

 

Dertil vil du have mulighed for at tilkøbe en ekstra time, hvor jeg underviser dig i opsætning af SEO-tekster på en WordPress hjemmeside. Pris: 900 kr + moms

Mere end 30 års erfaring med at skabe indhold,
der gør en forskel

Jeg hedder Malene Fich Weischer, og udover at være indehaver af Netinspire har jeg arbejdet professionelt med indhold i mere end 30 år – og med online markedsføring i mere end 20 år.

Jeg har arbejdet som journalist i mange år, og leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, Psykologi, TV2.dk og mange, mange flere. Derudover har jeg været redaktør på en række magasiner, bl.a. Vi Unge, Oestrogen.dk og Se&Hør, og desuden Digital Chef hos Aller Medier.

Jeg har altså en solid baggrund som praktiserende journalist og redaktør. Dertil har jeg tidligere været indehaver af Freelancetekster.dk, hvor jeg bl.a. leverede pressemeddelelser og andre kommercielle tekster for virksomheder som Nordisk Film.

Jeg har arbejdet med SEO og især SEO-tekster siden 2008. I 2015 startede jeg virksomheden Netinspire, hvor jeg især hjælper mindre selvstændige med at stå stærkere på nettet.

Tekstforfatter Malene Fich Weischer