SEO-kursus:

Kom godt i gang med SEO

 

Så er et SEO kursus hos Netinspire et god sted at komme i gang.

På det individuelle SEO-kursus får du den grundviden om SEO, der kan være så svær at få uden at blive forvirret af de mange, modsatrettede råd – og du får personlig hjælp og rådgivning til, hvordan du skal arbejde med SEO på netop din hjemmeside og i din branche. 

SEO tekster og onsite SEO er en stor del af dette kursus, men du lærer selvfølgelig også om de øvrige elementer indenfor SEO.

Derfor kan det være godt med hjælp til SEO-arbejdet

SEO (søgemaskineoptimering) er en mere og mere vigtig del af at arbejde online. SEO er kort fortalt en metode, hvor du gør Google og de andre søgemaskiner opmærksomme på de sider, du har på din hjemmeside, så de kan blive vist frem i søgeresultaterne.

Det er vigtigt at tænke ind i din markedsføring, fordi 80% af vores research efterhånden foregår på nettet, og der derfor kan være mange kunder at hente ved at ligge i toppen af søgeresultaterne på de ord, der giver mening for netop din forretning.

Noget af SEO-arbejdet er teknisk, men meget kan gøres onsite. Dvs. at det er noget, du sagtens selv kan sidde og arbejde med. Men det er selvfølgelig vigtigt, at du ved, hvad du skal gøre for at få de resultater, du ønsker.

Du kan google dig til mange gode råd om SEO, men det giver dig ikke den personlige og helt håndgribelige hjælp og rådgivning, som du får med et SEO-kursus hos mig. Her er det nemlig dig og din forretning, der er i centrum – og hele forløbet er rettet an imod, at du lærer, hvordan du fremover selv kan arbejde videre med din SEO.

På SEO-kurset får du alt grundarbejdet på plads,
så du selv kan arbejde målrettet videre mod dit mål.

SEO-kurset indeholder:

 

Både undervisning og indledende workshop foregår som individuelle sessioner med Malene Fich Weischer og kursisten, og kan finde sted enten fysisk i Holbæk eller online. Forløbet er sat til at vare i alt 6 uger med forbehold for ferier og helligdage.

 

Prisen for hele mini-forløbet med SEO-analyse, personlig rådgivning, feedback og opfølgning: 5.125 kr. + moms

(Du kan også betale i 4 rater på hver 1.300 kr. ex moms)

 

Dit resultat:
Du får sat dine projekter i søen – hurtigt og ordentligt, og du får den hjælp, du har behov for undervejs. Det er din sikkerhed for, at det rent faktisk bliver til noget!

Mere end 30 års erfaring med at skabe indhold,
der gør en forskel

Jeg hedder Malene Fich Weischer, og udover at være indehaver af Netinspire har jeg arbejdet professionelt med indhold i mere end 30 år – og med online markedsføring i mere end 20 år.

👉 Jeg har arbejdet med især online markedsføring siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside.

👉 Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2, har været redaktør for en række af landets største magasiner – både online og offline – har arbejdet med digital produktudvikling, content marketing samt kommercielle tekster både som ansat og i min egen kommunikationsvirksomhed. Senest har jeg været Digital chef hos Aller Medier.

👉 Jeg har en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.
 
👉 Siden 2015 har jeg haft Netinspire, hvor vi hjælper især mindre selvstændige med at få online drømmene til at gå i opfyldelse gennem rådgivning, undervisning og praktisk hjælp.
 
👉 Jeg er tidligere underviser på Holbæk Erhvervsforums Iværksætteruddannelse, rådgiver i deres rådgivningscafé, og har holdt en række foredrag for iværksættere.

👉 Dertil er jeg uddannet i De Emotionelle Kundetyper, er certificeret som Master Coach og forfatter til bogen ”Kunsten at sælge sin viden online”, som udkom på Forlaget Muusmann sidste år.

 

Tekstforfatter Malene Fich Weischer

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg