Er det på tide med en ny hjemmeside?

Hvad gør du selv, hvis du skal booke et hotel, bestille en frisørtid eller købe en ny vaskemaskine?

Hvis du er ligesom stort set alle andre, så researcher du på nettet – hvad enten du så googler eller går direkte ind på f.eks. frisørens hjemmeside.

Det betyder, at langt de fleste af dine kunder vil få deres første indtryk af dig lang tid før, de rent faktisk møder dig. – De får det på nettet.

Er din hjemmeside klar til det?

Eller er det på tide med en ny hjemmeside?

Jeg ved, at når man er en mindre virksomhed, så har man altid et øje på økonomien – og det er ikke altid, der er plads til at betale for den store, forkromede hjemmeside.

Derfor har jeg tre forskellige tilbud til dig, der gerne vil have en ny hjemmeside:

GØR DET SELV

Min “Gør-det-selv” løsning er en god løsning til dig, der gerne vil holde omkostningerne til hjemmesiden HELT nede, men til gengæld gerne selv vil bruge tid på at lave den.

Gennem 6 online moduler (plus det løse) lærer jeg dig, hvordan du laver din egen hjemmeside i WordPress. Og det bedste af det hele: Du får mig med på sidelinjen, så du altid kan sende mig en mail, hvis du har spørgsmål eller møder på problemer undervejs.

Læs mere om “gør-det-selv” løsningen her: https://netinspire.dk/wordpress-kursus/

BILLIG HJEMMESIDE – HURTIGT OG SMART

Min “Billig hjemmeside” løsning er den perfekte løsning til dig, der har behov for en flot og professionel WordPress hjemmeside – nu og her, og uden at det koster alverden.

Hvis du bestiller en billig hjemmeside fra mig, laver jeg en superflot og professionel hjemmeside til dig ud fra en standard skabelon, som du så efterfølgende kan tilpasse, hvis du ønsker det.

Læs mere om “Billig hjemmeside” løsningen her: https://netinspire.dk/billig-hjemmeside/

UNIK  HJEMMESIDE – SKRÆDDERSYET TIL DIG

Dette er løsningen til dig, der vil have din helt egen, professionelle WordPress hjemmeside, som er 100% tilpasset til dig og din forretning. Vi taler sammen om, hvordan den skal se ud – og herefter laver jeg og min tekniker lige den hjemmeside, du ønsker.

Læs mere om “Unik hjemmeside” løsningen her: https://netinspire.dk/wordpress-hjemmeside/

Om Malene Fich Weischer
Jeg har arbejdet med indhold i hele mit liv. Dels som journalist og redaktør for en lang række af Danmarks største medier og dels som digital chef for Aller Medier.
Siden 2015 har jeg været indehaver af online markedsførings-virksomheden Netinspire.dk, og siden 2017 partner i Blog Bureauet.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du løbende mine bedste tricks og tips til arbejdet med at lave indhold, der styrker din virksomhed og sælger din produkter.