Få en ny hjemmeside, der viser dine kunder, hvem du er!

First impressions last – også på nettet.
Får dine kunder det rigtige indtryk af dig og din virksomhed? … Eller er det på tide med en ny hjemmeside, der virkelig viser, hvem du er?

Flere og flere tager deres købsbeslutninger på nettet og selv, hvis de får en virksomhed eller en butik anbefalet af venner, googler de den lige for at se, om den virker god nok. Så hvis ikke din hjemmeside giver et godt indtryk af dig og din virksomhed, risikerer du at miste kunden – allerede inden du har mødt ham eller hende.

Derfor skal din hjemmeside ikke bare være en dødssyg side, som lige så godt kunne tilhøre et hotel som en fiskehandler. Den skal udstråle dig og din (virksomheds) personlighed. Det skal ligge mellem linjerne, i designet, i teksterne og hele vejen gennem sitet.

Dit site skal afspejle DIG!

Sådan et site kan Netinspire.dk give dig!

Og vi giver dig mere end det, når du bestiller en ny hjemmeside hos os:

  • Du får  en fuldt opdateret og mobiloptimeret (responsiv) hjemmeside – og du får den hurtigt!
  • Vi er vant til at arbejde med hjemmesider ud fra et fokus på brugerbehov. Både hos dig, der skal arbejde med siden til hverdag – og for de kunder, der skal besøge siden
  • Alle vores hjemmesider bliver lavet med en struktur, som er optimeret mod Google og de andre søgemaskiner
  • Alle vores hjemmesider bliver lavet i wordpress og når vi afleverer sitet til dig, får du en manual, så du fremover let selv kan arbejde videre med sitet. – Hvis du ønsker det
  • Og sidst, men ikke mindst: Vi binder dig ikke på nogen måde! Vi laver din hjemmeside for dig og før, vi går i gang, får du en samlet pris på opgaven. Det er dét! Ikke nogen skjulte omkostninger her!

Vores priser for en ny hjemmeside starter på 8.000 kr. + moms. Se vores priser her.

Du kan også klikke her og læse mere om, hvordan det foregår, når du får lavet dine nye hjemmeside hos Netinspire.dk.

Eksempler på hjemmesider, vi har lavet (men din får selvfølgelig dig helt eget udtryk):

kaplan-praksis.dk

Fysioclub.dk

Denmentalekriger.dk

Hellerupparkhotel.dk

Krummes.com

Growcamp.dk

OAconsult.eu

Malene og Netinspire.dk har leveret vores nye hjemmeside, og jeg er super tilfreds. Hun fangede hurtigt visionen og ideen omkring hjemmesidens udformning og har været hurtig til at svare på vores spørgsmål undervejs i processen. Vi er også meget glade for hendes video brugervejledninger, som er nemme at forstå og gå til.

Annica Granstrøm
Annica GranstrømCenterchef på Fjordstjernen - voksne handicappede og rehabilitering