Få mere ud af din viden

Få mere ud af din viden

Tænker du, at det kun er coaches behandlere og rådgivere, der kan sælge deres viden online?
 
Det er det bestemt ikke.
 
Alle, der arbejder med en eller anden form for faglig viden, kan med fordel bruge denne viden til enten at sælge som et selvstændigt produkt eller som et branding redskab til at understøtte offline salget.
 
F.eks:
 
👉Hvis du producerer større maskiner til industrien, kan du lave kurser om, hvordan man får det optimale ud af maskinerne – enten som et selvstændigt produkt eller som en ekstra service for dem, der køber hos dig.
 
👉Hvis du er dyrlæge, kan du sideløbende med dit almindelige klinikarbejde, sælge kurser i det optimale foder, i træning af hunden, i håndtering af angst hos dyr mm
 
👉Hvis du sælger fødevarer eller drikkevarer kan du tilbyde kurser i alt fra, hvordan du laver maden til hvordan du bedst opbevarer den
 
👉Hvis du arbejder med videns tung rådgivning, kan du bruge din viden i en inspirationsblog, der enten leder direkte til et online salg eller understøtter din faglige profil.
 
Dette bare for at sige, at dét med at bruge sin viden aktivt – men måske på nye måder – i sin forretning, det er for alle.
 
Vil du gerne have sparring på, hvordan netop jeres virksomhed kan bruge den viden, I sidder med, mere aktivt, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til mig ☺️

signatur Malene

Malene1_bb

Om Malene 

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg været redaktør for flere af landets største magasiner, arbejdet med digital produktudvikling og kommercielt indhold, samt været Digital chef hos Aller Medier. I dag har jeg Netinspire ApS, hvor vi hjælper især mindre selvstændig med at stå stærkere online.

Kom i gang med at sælge online kurser!

Lær, hvordan du kommer i gang med at sælge din viden som online kurser, klubber eller forløb i 11 enkle trin. Vejl. pris: 169,95 kr.

Læs også ...

Hvad skal jeg blogge om - 10 tips til dig, der blogger

Hvad skal jeg blogge om?

Hvad skal jeg nu blogge om? Her får du tekstforfatterens egne værktøjer og idéer til blogindlæg, du kan skrive lige nu og her + du får et par ekstra skriveøvelser med i købet…

Læs mere »