Glem alt om Løvens Hule

Glem alt om Løvens Hule ...

Glem nu alt om Løvens Hule …

I Løvens Hule kan vi følge med i en lang række håbefulde iværksættere, som møder op med en drøm, en plan, en masse tal og et ønske om investeringer og vækst.

Det er fedt.

Men det er et meget lille udsnit at virkelighedens billede af selvstændige og iværksættere.

For rigtig mange handler dét at skabe sit eget nemlig ikke om at vækste, udvide, gå internationalt – eller skabe et kæmpe brand, som man kan leve af i generationer.

Nej, det handler om at skabe noget, der er ens eget. Hvor væksten ikke nødvendigvis handler om at udvide og ansætte en masse, men hvor det handler om udvikling af sig selv og de ydelser, man tilbyder sine kunder.

Hvor det handler om at leve af det, man brænder for.

… Og skabe noget, man er stolt af.

Den type iværksættere arbejder jeg rigtig meget sammen med – men det er sjældent dem, man møder mest i medierne. Til trods for, at langt de fleste af dem, der starter op selv, faktisk er præcis sådan.

De brænder for det, de laver, og brænder for at gøre passionen til deres levevej.

– Og det kan godt være, der aldrig kommer flere fuldtidsansatte til, men alligevel bidrager den lille iværksætter jo til andre iværksættere gennem lokaleleje, rengøringshjælp, bogholderi, revision osv. Så samfundsmæssigt skal man bestemt ikke underkende betydningen.

Jeg synes, vi overser denne type iværksættere alt for meget – og det er synd og skam, for undersøgelser vise, at dét, der især holder folk tilbage fra at springe ud som iværksættere, er usikkerheden og den økonomiske utryghed. Og det tror da pokker, hvis billedet af en iværksætter altid tegnes som et ungt menneske, der er villig til at ofre alt og arbejde 80 timer om ugen.

For sådan er det jo ikke for de fleste af os.

Så nyd Løvens Hule for dét, det er – og husk så på, at man kan blive iværksætter på tusindvis af måder.

– Og du skal finde den, der er rigtig for dig!

Skal jeg hjælpe dig med at komme i gang, så tjek mine 1:1 forløb ud her

signatur Malene

Malene1_bb

Om Malene 

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg været redaktør for flere af landets største magasiner, arbejdet med digital produktudvikling og kommercielt indhold, samt været Digital chef hos Aller Medier. I dag har jeg Netinspire ApS, hvor vi hjælper især mindre selvstændig med at stå stærkere online.

Kom i gang med at sælge online kurser!

Lær, hvordan du kommer i gang med at sælge din viden som online kurser, klubber eller forløb i 11 enkle trin. Vejl. pris: 169,95 kr.

Læs også ...

Forventer du for meget af din SEO?

Får du nok ud af din SEO?

Desværre er det, som om at mange har fået den opfattelse, at hvis bare man har skrevet et par SEO-tekster, så kommer kunderne helt af sig selv – men det er desværre ikke helt tilfældet. Læs her, hvad du egentlig kan forvente dig af en søgemaskineoptimeret hjemmeside…

Læs mere »