Sådan har Corona ramt min egen forretning ...

11. marts lukkede Danmark ned …

…. Og 12. marts stoppede jeg med at sælge noget som helst!

Ikke fordi jeg ikke havde noget på hylderne, altså.

Men meget af det var fælles arbejdsdage, gruppeforløb, undervisning og den slags – altså ting, hvor man sidder flere mennesker og arbejder tæt sammen.

For at sige det mildt, var det ikke lige dét, nogen havde brug for efter den første Corona nedlukning.
 
Så alt gik i stå.

.

..

Det var, som om alle holdt vejret i et par uger for at se, hvor det hele landede, og i de uger solgte jeg stort set ingenting.
 
Til gengæld gjorde jeg noget andet.

Jeg har nemlig hele tiden haft den filosofi, at min forretning skal have flere ben at stå på. Så hvis det ene knækker, så kan jeg stadig stå på det andet.

Corona knækkede mit ene ben – i hvert fald midlertidigt – men så kunne jeg stå på det andet … og dét ben gik jeg i gang med at træne op.

Det betød, at fra den 12. marts og frem tog jeg fat i hele det online setup, jeg allerede havde lagt fundamentet til, fik shinet det op, opdateret det og gjort det endnu bedre.

Dét brugte jeg de næste uger på…

… Og så kom der gang i salget igen!

Stadig ikke med undervisning, foredrag osv. Men nu med de ting, som det andet ben dækkede over: Online kurser, 1:1 forløb med sparring på Zoom og teknisk hjælp til andre, der også gerne vil stå stærkere online.

Bum.

At jeg havde flere ben at stå på, betød altså, at jeg kom uskadt gennem Corona – og faktisk endda kan prale af at have endnu højere omsætning pr. måned nu, end jeg havde før Corona kom til landet.

Men hvorfor er det nu så vigtigt, at det skal med her på bloggen?
 
Det er det, fordi:

1. Det viser, at jeg ikke er bange for at tage min egen medicin (hvilket siger en hel del om medicinen)

2. Det understreger, at de ting, jeg underviser i, rent faktisk virker!

3. Du skal være noget så velkommen til at kopiere min strategi og udvikle flere ben at stå på.

Måske kan du endda selv udvikle de ekstra ben, men hvis du er som de fleste (mig selv inklusive), så sætter et godt, skarpt og ærligt modspil altså turbo på udviklingen.

Big time, endda.

Det modspil vil jeg gerne give dig!

Al den viden, jeg har samlet sammen ved at arbejde med online markedsføring, sælgende indhold og digital produktudvikling og strategi igennem mere end 20 år, vil jeg gerne dele med dig, så vi også kan få sat turbo under DIN virksomhed og kan få skabt dit nye (eller stærkere) ben at stå på.

Vi kan gøre det på 3 måneder!

Jeg kalder det et Boost-forløb, og der er tale om et 1:1 intensivt parløb mellem dig og mig i 3 måneder – udelukkende med det fokus at få sat endnu mere fut i din forretning.

Og det kan vi gøre, selv hvis du starter fra nul.

Se f.eks. hvad Conni skriver om Boost-forløbet:

“Jeg er kun halvvejs i mit 3 måneders parløb med Malene, men sikke meget der er sket allerede!

Ikke nok med at Malene har lavet en hjemmeside til mig, så er jeg også allerede i gang med at sende nyhedsbreve ud, fået lavet freebie og ikke mindst har mit første online kursus fået vinger og sælges nu fra min hjemmeside.

Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Malene, både fagligt og personligt.”

 
… Så hvad siger du?

Er det på tide at få skabt et ekstra ben, så DIN forretning også kan stå sikkert – selv når det blæser?

Er det på tide at få gang i forretningen og sælge (endnu) mere med din hjemmeside?

Så hop ind læs mere om boost forløbet nu

 

/Malene
 

OM MALENE FICH WEISCHER

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for flere af landets største magasiner, samt Digital chef hos Aller Medier.

I dag har jeg Netinspire ApS, hvor vi hjælper især mindre selvstændig med at stå stærkere online. Jeg er desuden underviser på Holbæk Kommunes iværksætterforløb, hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentorforløb, samt  rådgiver i Holbæk Erhvervsforums rådgivningscafé

Kom i gang med at sælge online kurser!

Lær, hvordan du kommer i gang med at sælge din viden som online kurser, klubber eller forløb i 11 enkle trin. Vejl. pris: 169,95 kr.

Læs også ...

Online salg - sådan gør du

Få ordentligt gang i dit online salg

Er dit mål også at have en god hjemmeside, hvorfra du kan sælge online kurser eller andre online ydelser? Så er dette indlæg lavet til præcis dig! Her får du nemlig en solid gennemgang af, hvordan du laver en god online forretning. Fra én som har prøvet det mange gange før.

Læs mere »

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg