Kurser i online markedsføring

Kurser, forløb og workshops

Bliv endnu skarpere til at arbejde online

Måske skal du i gang med dit første online kursus – måske har du været i gang længe, men trænger til ny viden og nye input. 

Vi har en række muligheder til dig, der gerne vil lære mere – hvad enten du er til at sidde derhjemme og lære selv eller er mere til at blive en del af et fællesskab.

Aktuelle online kurser

Aktuelle forløb mm.

WORKDAYS by Netinspire©

Hvad siger andre om os?

"Malene er bare fantastisk fleksibel"

"På Online Tekstforfatter forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge."
"Den hjælp, du har brug for
- den får du!"


"Jeg har lige været igang hos Malene; og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg er kommet forbi den dér irriterende frygt for at sende mails, og Malene har støttet mig, når jeg har kaldt på hjælp. Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen, til de ting jeg har haft brug for.

– og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene på; og det leverer hun."
"Hjertevarm og konstruktiv feedback"

“Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster. Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus. Tak for dig Malene<3"
"Den bedste investering, jeg har gjort"

“Skriveforløbet var en sand åbenbaring og øjenåbner. Dygtige Malenes engagement gav et fantastisk pust, mine hjernevindinger blev i den grad støvet af!

Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv i forbindelse med min spirende aktivitet. Med skriveforløbet har jeg fået vigtige redskaber, som jeg glæder mig til at blive bedre til at bruge.”
"Mit business univers er gjort konkret nu"

“Malene, det var så godt i dag. Jeg er så glad for din sikre navigering, i idé kaos af muligheder!

Du skærer benet blankt og viser hvor der kan gnaves bid for bid, Rom blev ikke bygget i en mundfuld. Du har gjort mit business univers meget konkret og lige til at stige ombord i. ”
Cirsten Gulstad
The Abundance Bliscademy
"Malene var en kæmpe støtte"

“Malene er en skøn mentor, med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte, en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.

For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i et retning tiltrods for at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort- og på langt sigt."
"Every dreamer needs a Malene!"

“Jeg havde helt mistet pusten, da jeg fandt Malene! Derfor var det fuldstændig uvurderligt for mig at sidde foran hende med min spirende drøm i hænderne og få lov at fremlægge mine ideer, usikkerheder og kreative kaos.

Malene så lynhurtigt meningen i galskaben, fjernede støjen og satte projektørlys på næste skridt – ud fra en balance mellem ufravigelig realisme, erfaring og respekt for min vision. Every dreamer needs a Malene : )”
Maria T.
Coach
"Fra drøm til virkelighed"

“Malene har hjulpet mig med at gøre en drøm til virkelighed! Intet mindre.

Så stolt af min nye forretning, som jeg kan takke Malene for har fået den bedste start. Lynhurtigt har hun sat sig ind i mit nørdede fagområde, super professionelt hjulpet med opbygning af hjemmeside, online kurser og kommet med så professionelle input til tekster.

Samtidig har hun fuld forståelse for hele processen, er super sød, tålmodig og hamrende dygtig. Malenes viden spænder vidt og kommer hele vejen rundt om forretningen.

Jeg giver Malene mine varmeste anbefalinger og er SÅ vildt taknemlig for at jeg fik anbefalet hende og jeg ser frem til vores fremtidige samarbejde! TAK 🙏🙏❤️❤️”
Lotte Strøbech
Stroebech IVF