Girl working on computer

Få styr på dit indhold

- så du kan sælge mere!

15 ugers skrivekursus, mentorforløb og online markedsførings-uddannelse i ét.

Et forløb, der er rettet mod dig, der gerne vil lære selv at skrive al det indhold, der er så nødvendigt for at du bliver en online succes …

… Og som samtidig gerne vil lære, hvordan du bruger indholdet til at styrke dit brand og skabe et endnu bedre online salg.

Girl working on computer

Få styr på dit indhold

- Så du kan sælge mere!

15 ugers skrivekursus, mentorforløb og online markedsførings-uddannelse i ét.

En uddannelse, der er rettet mod dig, der gerne vil lære selv at skrive al det indhold, der er så nødvendigt for at du bliver en online succes …

… Og som samtidig gerne vil lære, hvordan du bruger indholdet til at styrke dit brand og skabe et endnu bedre online salg.

Få styr på dit indhold og din online markedsføring

 

Forestil dig at kunne smække benene op, nyde roen i maven og vide, at din hjemmeside er helt, som den skal være, og at den nok skal sørge for at sælge dine produkter for dig.

Fordi den er i orden, gennemtænkt og klar. 

Fordi dit setup med SEO-tekster, nyhedsbreve, blog-indlæg, salgstragter og alt det andet bare kører derudad.

Og fordi dine tekster ikke bare er tekster, men velskrevne, top professionelle og turbo-sælgende små kunstværker, som alle din konkurrenter misunder dig.

Det kan blive dig – og det tager ikke mere end 15 uger at få lagt fundamentet for det hele.

Skrivekursus, der lærer dig at sælge på nettet

Men det handler ikke kun om dit indhold. Det her skrivekursus er nemlig også et mentorforløb, hvor vi tager fat i hele din forretning.

Hvis du ikke har de rigtige varer på hylderne, de rigtige priser og den rette målgruppe. Ja, så kan du skrive lige så mange tekster, du vil – men du vil højst sandsynligt ikke sælge en dyt alligevel.

Sorry to say.

Men for at sælge noget, for at virke overbevisende og for at udstråle kompetence og dygtighed, så SKAL du have styr på fundamentet i din forretning. Derfor tager vi også fat i det på dette kursus. Sammen dykker vi ned i din forretning og gør den skarpere – og gør DIG skarpere på, hvad det egentlig er, der gør dig til noget særligt. For det er dét, du skal skrive i dine tekster.

Uden det ene virker det andet altså ikke. Så på kurset hér får du BÅDE skrivesparring og et gevaldigt boost til din forretning!

"På forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge."

Ikke kun et skrivekursus, men en uddannelse

– med deadlines, sparring og personlig feedback

Ja ja, den er god med dig … tænker du måske. For har vi ikke alle sammen hørt om online kurser, som koster en masse penge? Men som man aldrig rigtig kommer i gang med, eller hvor resultatet lader vente på sig?

Jo, det har vi.

Også mig.

Det er også derfor, at det her IKKE er et online kursus.

På det her skrivekursus er det dig – DIG – der er i fokus.

Allerede første gang, vi ses, sætter vi os ned sammen og får taget hul på, hvad der skal ændres på i netop din forretning for at du kan blive en (endnu større) succes.

– Og vi lægger en plan for, hvad du skal skrive og hvad der skal ske, for at du når derhen… Det kan være SEO-tekster, salgstekster, kursustekster, en freebie, nyhedsbreve eller blogindlæg. Det kommer helt an på, hvor du er i din forretning.

Det kan også være, at nogle af teksterne skal byttes ud med lidt hjælp på teknikfronten eller måske opsætning af en freebie. Så finder vi også ud af det. Dit forløb bliver nemlig skræddersyet, så det styrker netop DIN forretning – lige dér, hvor den er og i forhold til dér, hvor den gerne skal hen.

Så planen bliver lagt, og du får deadlines for de ting, du skal aflevere – og jeg følger op på dem. Uge efter uge, hele vejen igennem forløbet. Undervejs i forløbet ses vi flere gange og vil løbende være i kontakt pr. mail eller telefon. Til aller sidst tager vi en opfølgende snak på telefonen, hvor vi samler op og lægger planer for det kommende halve års arbejde.

 

Så du får altså ikke lov til bare at hænge alene i cyberspace, når du vælger dette skrivekursus!

Jeg er med hele vejen, støtter dig, svarer på spørgsmål og sørger for at du hele tiden holder snuden i sporet.

 
"Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste hendes forslag og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster.

Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus.
Tak for dig, Malene<3

Er skrive-forløbet noget for dig?

Der er bare lige én ting, du skal være opmærksom på!

Det her skrivekursus er ikke for alle.

Det giver dig en helt unik mulighed for at få en professionel tekstforfatter og mentor ved din side, som ikke bare hjælper dig med at skabe det indhold og det fundament, der skal til for at din forretning blive en succes, men som også lærer dig selv at kunne gøre det fremover.

Men du skal være parat til at smøge ærmerne op.

Og du skal være klar på at gøre en indsats for at skabe din succes.

Og du skal være frisk på at lytte og lære og måske endda ændre på nogle af de ting, du gør. For prøver du ikke noget nyt, vil resultatet blive ved at være det samme.

… Men er du nået hertil i teksten, så er jeg ret sikker på, at det ér du allerede med på.

Kan du også kende dig selv i det her: 

 

… Så står jeg klar til at tage imod dig med åbne arme og lære dig alle de tricks, triggere og tommelfingerregler, der skal til for at du kan få gang i salget!

Sådan foregår forløbet

Har du prøvet at blive ladt i stikken på et online kursus, som du har betalt for i dyre domme, men som du aldrig får hul på? Sådan foregår det ikke her! For jeg er med dig hele vejen.

Derfor kører vi også med små hold. Så der er god tid til, at vi kan lære hinanden at kende. Så vi sammen få det absolut bedste ud af dine tekster, din hjemmeside og hele dit online setup.

Igennem forløbet vil du få tilsendt i alt 12 undervisningsmoduler med vigtig viden, teori, arbejdsark, skabeloner og øvelser om at skrive så fængende og fedt, at folk gerne vil have endnu mere af dig. Du vil lære, hvordan du målretter dine produkter til præcis din målgruppe og du vil finde ud af, hvad der skal til for at netop DINE kunder køber hos dig!

Vi mødes også til 3 arbejdsdage i Holbæk. Her vil der hver gang være et spændende indlæg, som du kan bruge både i din forretning og når du producerer indhold. Ligesom der vil være mulighed 1:1 sparringer med mig.

Derudover er der selve skriveforløbet, hvor du skal arbejde med de tekster, vi har aftalt. Jeg hjælper, støtter dig og finder ind til lige præcis de redskaber, DU har brug for. Så du kan blive ved med at skrive turbo-tekster; også når forløbet er slut.

Og endelig er der vores lukkede facebookgruppe, hvor du kan stille alle dine spørgsmål – og få svar fra mig og sparre med de andre på holdet.

Går du i stå undervejs, hjælper jeg dig i gang igen, og skriver gerne med, hvis du er gået helt i sort – men husk at alle guldkornene i indholdet skal komme fra dig. Ellers kommer vi ingen steder.

Derfor anbefaler jeg også, at du sætter tid af til kurset – som minimum nogle timer hver uge.

For skal du have det optimale ud af forløbet, kræver det også en indsats fra dig. Men jeg lover dig: Det er en indsats, der vil blive rigeligt belønnet – både når salgene begynder at tikke ind, men også når du selv sidder og kigge på din hjemmeside og tænker ”Yes, nu er den der!”

Jeg kører pt. med 2 forløb om året – ét, der ligger om foråret og ét, der ligger om efteråret.

 
Så vil du have helt ro i maven og vished om, at dit indhold er i topklasse, så er det nu, du skal booke for at sikre dig en af de få pladser!
"Jeg har været igang hos Malene, og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen til de ting, jeg har haft brug for.
– Og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene; og det leverer hun.

Så jeg har fået et skræddersyet forløb til mig! Og fået hjælp til at producere ialt 17 tekster – deriblandt salgssider, salgsmails, almindelige sider på mit site og blogindlæg.

Jeg kan se tilbage på månederne med et kæmpemæssigt “Ahhhhh” for rigtig mange ting, ville jeg selv have været omkring resten af livet om at få lavet... Det er bare GULD værd med hjælp.

Sådan bliver du ikke kun en tekst-haj, men også en online-haj

Sideløbende med selve skriveforløbet kører der en undervisningsdel, hvor du bliver undervist i online markedsføring og i al teorien bag at lave knivskarpe og supersælgende tekster.

Du vil lære, hvordan du retter dine tekster mod de rigtige kunder. Hvordan du får mest muligt ud af dine tekster. Og selvfølgelig, hvordan du skriver, så folk får lyst til både at læse og købe mere.

Derudover vil du være i løbende kontakt med mig gennem hele dit skrivekursus. Her får du personlig feedback på de tekster, du skriver. Og så har mulighed for løbende at stille mig spørgsmål, hvis du bliver i tvivl om noget.

Hver mandag kl. 11.00 bliver der åbnet op for ugens modul. Det vil være en kombination af teori, praktiske opgaver og idéer til, hvor og hvordan du kan gå endnu dybere ned i emnet, hvis du ønsker det.

"Jeg har deltaget på Malenes Online Tekstforfatter Forløb, og jeg kan varmt anbefale det til alle, der producerer online tekster.

Jeg havde ikke skrevet i mange år – og slet ikke til nettet – og jeg havde et ønske om at lære fra bunden. Jeg havde masser af ideer til, hvad jeg kunne skrive om, men lige det at få det gjort voldte mig en del besvær.

Derfor var det et kærkomment nyhedsbrev fra Malene om skrivekurset, der dumpede ind i min indbakke i foråret. Jeg tilmeldte mig med det samme – og gudskelov for det.

Jeg har lært meget af de enkelte moduler, og jeg har fået produceret 12 tekster under forløbet, som jeg har fået feedback på. Det betyder, at jeg føler mig sikker på, at det jeg har lagt på min hjemmeside, har en høj kvalitet, og det er vigtigt for mig. Derudover har jeg i samarbejde med Malene lagt en halvårsplan, så jeg ved, hvad jeg skal fokusere på de næste måneder.

Malene er dygtig, hun er ærlig og hun er ekstremt hjælpsom, og jeg kan i den grad anbefale hende."
Kundefoto
Nanna Leschly
Psykoterapeut MPF og stress ekspert

I undervisningsmodulerne kommer du igennem alt dette:

“Malene er en skøn mentor med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte eller en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.
For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i en retning til trods for, at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort og på langt sigt.

Her og nu har det givet mig mere selvtillid til at skrive endnu flere tekster og blog indlæg, og det har jeg brug for i min forretning.
Jeg har fået samlet en masse ideer og tanker, fået sat handling på dem, så der er skabt et stabilt fundament, som jeg kan bygge videre på.
På sigt vil det helt sikkert også skabe en masse, da vi også har arbejdet SEO med ind i mine tekster.

Jeg har fået blod på tanden til at målrette og strukturere endnu mere end tidligere. Det er blevet tydeligt for mig, hvor meget jeg ubevidst stoppede min succes med min forretning ved ikke at skrive de tekster og blogindlæg som jeg, ved der skal til.

Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til alle. Det er til dig, som står og ikke helt ved, hvor du skal starte. Det er til dig, der har så mange ideer, at de aldrig bliver udført og til dig, der bare har lyst til at få sparring på dine tekster. Det gør bare noget ved én, at man får sparring af en person, som har arbejdet med tekster i rigtig mange år. Det er i alt fald ikke mit sidste forløb med Malene.”

I løbet af skrivekurset får du altså:

… Og du får også:

profilbillede taget af Bo

Om din underviser

 

Jeg hedder Malene. Det er mig, der er din underviser på skrivekurset.

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for flere af landets største magasiner og senest været Digital chef hos Aller Medier.

I dag har jeg Netinspire.dk, der leverer online markedsførings-løsninger, strategi, hjemmesider og webindhold til en lang række virksomheder. Dertil er jeg fast underviser på Holbæk Kommunes iværksætterforløb, hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentorforløb, samt rådgiver i Holbæk Erhvervsforums rådgivningscafé.

Desuden har jeg hjulpet adskillige nystartede iværksættere og mindre virksomheder med at få greb om alle deres muligheder på nettet og med at få prioriteret deres indsats og skabt overblik – og med dette skrivekursus hjælper jeg også meget gerne dig!

Praktisk info om forløbet


Hold 6 starter i september 2020

Normalpris:
19.995 kr. + moms.

eller 6 rater a 3.332,50 kr. + moms

eller 12 rater a 1.666,25 kr. + moms

Earlybird pris, hvis du bestiller INDEN 5. august 2020 kl. 12.00:

16.995 kr. + moms.

eller 6 rater a 2.832,50 kr. + moms

eller 12 rater a 1.416,25 kr. + moms

Når forløbet er slut vil du modtage et certifikat på, at du har deltaget og gennemført skrivekurset. Certifikatet kan du bruge som dokumentation, både på din arbejdsplads, på dit CV og i andre sammenhænge, hvor du har behov for at vise, at du har styr på din online markedsføring.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@netinspire.dk

Datoer for Hold 7 - start 1. marts 2021 kommer snarest

Hvad siger andre om os?

“Tusind tak for teksterne – de er fantastiske!!! Jeg synes, du har fået rigtigt godt fat i ‘mit sprog’, og emnerne er lige i øjet. Hold nu op, hvor er jeg glad. Det letter altså lige min dag at vide, at jeg kan hyre dig til at skrive for mig. TAK!”
"Malene og Netinspire har over en længere periode leveret content til vores hjemmeside, til stor tilfredshed. 
Samarbejdet har været let og problemfrit, og Malene selv er god til at komme med inputs til, hvordan teksterne kan forbedres ud fra hendes journalistiske viden og baggrund."
“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale.

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”
“Malene har hurtigt og nemt kunnet sætte sig ind i min måde at tænke på, så jeg på alle måder kunne se mig selv i den nye tekst som var bedre og meget klart formuleret. Dette selvom hun ikke fagligt nødvendigvis er inde i mit fagområde.

Det kunne ikke være en bedre oplevelse. Hun har min fulde anbefaling.”
Sofia Rebecka Jensen
Cand. Psych. Aut.
“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”
"Vi har arbejdet med Malene fra Netinspire over en længere periode og er sindssygt tilfredse.

Malene arbejder hurtigt, grundigt og overholder altid deadlines. For vores vedkommende er Malene næsten blevet en intern ressource. Vi kan varmt anbefale Malene."