12 ugers SKRIVEKURSUS MED FOKUS PÅ ONLINE SALG

Få styr på dit indhold
- og sælg mere!

Velkommen til en ny og opdateret udgave af Online Tekstforfatter Forløbet.

Skrivekursus med fokus på at få lavet de tekster, der er alfa omega for at skabe din online succes

 

Du ved det nok allerede, når du læser med her …

Men vi ta’r den lige igen:

Dit indhold på hjemmesiden er det, der skal sikre dit online salg og skabe din succes på nettet. Det er gennem dit indhold, at din kunde lærer dig at kende – og det er dér, du viser, hvorfor de skal købe hos dig og ikke hos din konkurrent.

Uden godt indhold kan du ganske enkelt ikke sælge noget på nettet!

vejviser

Men hvad er godt indhold?

Godt indhold handler ikke (nødvendigvis) om at sætte gang i tusindvis af blogindlæg, du hver eneste uge pisker dig selv for at skrive.

Det handler heller ikke om at have en kæmpestor hjemmeside eller om at være en online ninja, der har styr på alt omkring online markedsføring.

Nej, godt indhold handler om at skrive rigtigt.

De rigtige tekster - på den rigtige måde

 

… Og på skrivekurset “Skab indhold, der sælger” lærer du præcis dette!

 


Skrivekurset "Skab indhold, der sælger" giver dig 1:1 sparring, fælles workdays, undervisning og faste deadlines, som får dig ud over stepperne på no-time.

Skab indhold, der sælger” er et skrivekursus, som jeg har lavet til dig, der gerne vil noget mere med din online forretning, men som føler, at du stadig mangler det indhold, der for alvor skal fyre op under det hele.

Kurset er en blanding af 1:1 sparring med mig og fælles workdays med resten af holdet, hvor jeg underviser i, hvordan du skriver indhold, der ikke bare fortæller om dig og dine produkter, men som også får sat gang i dit salg.

Udover den personlige sparring får du også den 104 siders store grundbog i at skrive salgstekster, “Skriv, så det sælger og ses“. Det er en lækker, fysisk workbook fyldt med teori, viden og opgaver, du kan dykke ned i – og når du er færdig, kan du sætte den på din reol, så den altid er indenfor rækkevidde, når du skriver.

"Det har været det vildeste forløb!"

"På forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, 26 færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!

Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge."

Slut med at famle i blinde - nu skal du lære at bruge kræfterne på det rigtige!


Kan du mon genkende det her ...?


... Så er du velkommen på "Skab indhold, der sælger"!

 

Du er også velkommen til at skrive til mig på kontakt@netinspire.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil have en snak, om forløbet kunne være noget for dig.

"Jeg er blevet meget bedre"

"Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste hendes forslag og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster.

Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus.
Tak for dig, Malene<3"

Mere end 30 års erfaring med profesionelle tekster

 

Din underviser på online kurset i salgstekster er mig, Malene Fich Weischer.

Jeg har arbejdet professionelt med indhold, siden jeg som kun 15-årig blev ansat som fast freelance journalist for et af tidens helt store magasiner. Siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside, har jeg arbejdet med online indhold og kommunikation som markedsføring

Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2.dk, har været redaktør for en række af landets største magasiner – både online og offline – har arbejdet med digital produktudvikling, lavet pressemeddelelser og salgstekster for en lang række virksomheder, samt været Digital chef hos Aller Medier.

Derudover har jeg en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.

Siden 2015 har jeg været indehaver af Netinspire, hvor jeg efterhånden har hjulpet hundredevis af især mindre selvstændige med at stå stærkere online – og sælge mere med deres indhold.

Jeg er desuden fast underviser på Holbæk Erhvervsforums Iværksætteruddannelse.

Malene1_b

"Den hjælp, du har brug for - den får du!"


"Jeg har været igang hos Malene, og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen til de ting, jeg har haft brug for.
– Og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for - den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene; og det leverer hun.

Så jeg har fået et skræddersyet forløb til mig! Og fået hjælp til at producere ialt 17 tekster – deriblandt salgssider, salgsmails, almindelige sider på mit site og blogindlæg.

Jeg kan se tilbage på månederne med et kæmpemæssigt “Ahhhhh” for rigtig mange ting, ville jeg selv have været omkring resten af livet om at få lavet... Det er bare GULD værd med hjælp.

Sådan foregår skrivekurset

Forløbet starter med at du og jeg tager en grundig 1:1 samtale om, hvor du er med din forretning, og hvad du ønsker at få ud af forløbet. Her laver vi også en plan for de tekster, du gerne vil have feedback på igennem forløbet. Samtalen kan foregå på mit kontor i Holbæk eller over Zoom.

Vi mødes også til 3 arbejdsdage på et skønt hotel i Holbæk. Her vil der hver gang være en blanding af tavle-undervisning af mig, tid til at arbejde selv/netværke med de andre på holdet, samt mulighed 1:1 sparringer med mig. Plus at vi selvfølgelig får os en god frokost 🙂.

Derudover er der selve skriveforløbet, hvor du skal arbejde med de tekster, vi har aftalt. Jeg hjælper, støtter dig og finder ind til lige præcis de redskaber, DU har brug for, så du kan blive ved med at skrive turbo-tekster – også når forløbet er slut.

Plus at du får den store, lækre fysiske bog med masser af viden om at skrive indhold, der sælger, og om at markedsføre sig online i det hele taget.

Går du i stå undervejs, hjælper jeg dig i gang igen, og skriver gerne med, hvis du er gået helt i sort – men husk at alle guldkornene i indholdet skal komme fra dig. Ellers kommer vi ingen steder.

Derfor anbefaler jeg også, at du sætter tid af til kurset – som minimum nogle timer hver uge.

For skal du have det optimale ud af forløbet, kræver det også en indsats fra dig. Men jeg lover dig: Det er en indsats, der vil blive rigeligt belønnet – både når salgene begynder at tikke ind, men også når du selv sidder og kigge på din hjemmeside og tænker ”Yes, nu er den der!”

Skal du med?
Så meld dig til nu. Der er kun plads til 8 på holdet!

"Malene er dygtig, ærlig og ekstremt hjælpsom"

"Jeg har deltaget på Malenes forløb, og jeg kan varmt anbefale det til alle, der producerer online tekster.

Jeg havde ikke skrevet i mange år – og slet ikke til nettet – og jeg havde et ønske om at lære fra bunden. Jeg havde masser af ideer til, hvad jeg kunne skrive om, men lige det at få det gjort voldte mig en del besvær.

Derfor var det et kærkomment nyhedsbrev fra Malene om skrivekurset, der dumpede ind i min indbakke i foråret. Jeg tilmeldte mig med det samme – og gudskelov for det.

Jeg har lært meget af de enkelte moduler, og jeg har fået produceret 12 tekster under forløbet, som jeg har fået feedback på. Det betyder, at jeg føler mig sikker på, at det jeg har lagt på min hjemmeside, har en høj kvalitet, og det er vigtigt for mig. Derudover har jeg i samarbejde med Malene lagt en halvårsplan, så jeg ved, hvad jeg skal fokusere på de næste måneder.

Malene er dygtig, hun er ærlig og hun er ekstremt hjælpsom, og jeg kan i den grad anbefale hende."
Kundefoto
Nanna Leschly
Psykoterapeut MPF og stress ekspert

På skrivekurset kommer du igennem alt dette:

"Forløbet har helt sikkert været pengene værd"

“Malene er en skøn mentor med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte eller en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag. For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i en retning til trods for, at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort og på langt sigt. Her og nu har det givet mig mere selvtillid til at skrive endnu flere tekster og blog indlæg, og det har jeg brug for i min forretning.

Jeg har fået samlet en masse ideer og tanker, fået sat handling på dem, så der er skabt et stabilt fundament, som jeg kan bygge videre på. På sigt vil det helt sikkert også skabe en masse, da vi også har arbejdet SEO med ind i mine tekster.

Jeg har fået blod på tanden til at målrette og strukturere endnu mere end tidligere. Det er blevet tydeligt for mig, hvor meget jeg ubevidst stoppede min succes med min forretning ved ikke at skrive de tekster og blogindlæg som jeg, ved der skal til.

Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til alle. Det er til dig, som står og ikke helt ved, hvor du skal starte. Det er til dig, der har så mange ideer, at de aldrig bliver udført og til dig, der bare har lyst til at få sparring på dine tekster. Det gør bare noget ved én, at man får sparring af en person, som har arbejdet med tekster i rigtig mange år. Det er i alt fald ikke mit sidste forløb med Malene.”

Er det NU, du skal gøre noget ved det?

Hold 7 starter 6. september 2021.
Datoer for Workdays følger snarest.

 

Normalpris for hele forløbet er 19.995 kr. + moms.

Men hvis du booker din plads INDEN 9. august 2021 kl. 12.00 kan du spare hele 2.000 kr.

Så kommer du nemlig med for bare 17.995 kr. + moms.

eller 6 rater a 2.999,25 kr. + moms

eller 12 rater a 1.499,50 kr. + moms

HUSK AT DER KUN ER PLADS TIL 8 PÅ HOLDET – FØRST TIL MØLLE …

 

Hvis du har spørgsmål til forløbet eller hvis du gerne vil have en uforpligtende snak, om forløbet er noget for dig, så er du altid velkommen til at fange mig på kontakt@netinspire.dk

Hvad siger andre?

“Tusind tak for teksterne – de er fantastiske!!! Jeg synes, du har fået rigtigt godt fat i ‘mit sprog’, og emnerne er lige i øjet. Hold nu op, hvor er jeg glad. Det letter altså lige min dag at vide, at jeg kan hyre dig til at skrive for mig. TAK!”
"Malene og Netinspire har over en længere periode leveret content til vores hjemmeside, til stor tilfredshed. 
Samarbejdet har været let og problemfrit, og Malene selv er god til at komme med inputs til, hvordan teksterne kan forbedres ud fra hendes journalistiske viden og baggrund."
“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale.

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”
“Malene har hurtigt og nemt kunnet sætte sig ind i min måde at tænke på, så jeg på alle måder kunne se mig selv i den nye tekst som var bedre og meget klart formuleret. Dette selvom hun ikke fagligt nødvendigvis er inde i mit fagområde.

Det kunne ikke være en bedre oplevelse. Hun har min fulde anbefaling.”
Sofia Rebecka Jensen
Cand. Psych. Aut.
“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”
"Vi har arbejdet med Malene fra Netinspire over en længere periode og er sindssygt tilfredse.

Malene arbejder hurtigt, grundigt og overholder altid deadlines. For vores vedkommende er Malene næsten blevet en intern ressource. Vi kan varmt anbefale Malene."