12 ugers SKRIVEKURSUS MED FOKUS PÅ ONLINE SALG

Content Bootcamp

Lær at lave indhold, der gør en forskel.
For dine kunder og for din forretning!

Slut med at bruge bruge kræfter på at lave indhold, der ikke giver nogle resultater

(og som sikkert også er dødssygt at sidde og lave)​

Føler du dig til tider slidt helt ned til sokkeholderne af at lave indhold til hjemmesiden, bloggen, nyhedsbrevet, facebook siden, LinkedIn, Google og hvad ved jeg …. men uden at du nogensinde rigtigt kan mærke, at du får noget ud af det?

Så vil jeg gerne byde dig velkommen til CONTENT BOOTCAMP!

Her lærer du nemlig, hvordan du skærer ind til benet og bruger din tid smart ved kun at lave det indhold, der giver mening for netop dig og din forretning.

De rigtige tekster
- på den rigtige måde
- på det rigtige tidspunkt

vejviser


Få overblikket tilbage og lær at skrive tekster, der rent faktisk virker

 

Content Bootcamp” er et skrivekursus til dig, der er træt af at bruge alt for meget tid på at lave indhold, som ikke giver noget resultat.


Er det dig?

Så kom med på Content Bootcamp og få styr på din strategi, dit overblik og dit indhold

"Det har været det vildeste forløb!"

"På forløbet har jeg fået masser af gode hands-on input til online skrivning og mange how-to, færdige tekster som er tjekket af Malene og klar til brug, en færdig webside, to nye blogindlæg, sparring omkring produktudvikling …. vildt meget !!!
Og ellers er Malene bare fantastisk fleksibel. Jeg synes, jeg har udnyttet hende fuldt ud – og ikke på noget tidspunkt har hun gryntet – tværtimod. Så det har været det vildeste forløb. Det fungerer også rigtigt godt, at der er deadline hver uge."


På Content Bootcamp lærer du, hvordan du lægger en strategi for dit indhold og laver indhold, der rent faktisk rammer dine kunder og giver mening for din forretning.


Du kommer bl.a. til at lære:

 

Du er også velkommen til at skrive til mig på kontakt@netinspire.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil have en snak, om forløbet kunne være noget for dig.

"Jeg er blevet meget bedre"

"Malene kommer med særdeles brugbar, hjertevarm og konstruktiv feedback. Der var en super fin balance mellem, at jeg kunne copy-paste hendes forslag og komme videre selv.

Nu mærker jeg tydeligt, hvordan jeg er blevet meget bedre til at arbejde med mine tekster.

Jeg kan på det varmeste anbefale både Malene og hendes kursus.
Tak for dig, Malene<3"

Alt dette får du med Content Bootcamp

Slut med at famle i blinde - nu skal du lære at bruge kræfterne på det rigtige!

"Den hjælp, du har brug for - den får du!"


"Jeg har været igang hos Malene, og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på – og har fået hjælp hele vejen til de ting, jeg har haft brug for.
– Og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for - den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene; og det leverer hun.

Så jeg har fået et skræddersyet forløb til mig! Og fået hjælp til at producere tekster – deriblandt salgssider, salgsmails, almindelige sider på mit site og blogindlæg.

Jeg kan se tilbage på månederne med et kæmpemæssigt “Ahhhhh” for rigtig mange ting, ville jeg selv have været omkring resten af livet om at få lavet... Det er bare GULD værd med hjælp.

Mere end 30 års erfaring med professionelle tekster

 

Din underviser på Content Bootcamp er mig, Malene Fich Weischer.

Jeg har arbejdet professionelt med indhold, siden jeg som kun 15-årig blev ansat som fast freelance journalist for et af tidens helt store magasiner. Siden omkring 2000, hvor jeg var med til at søsætte Vi Unges første hjemmeside, har jeg arbejdet med online indhold og kommunikation som markedsføring

Jeg har leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT og TV2.dk, har været redaktør for en række af landets største magasiner – både online og offline – har arbejdet med digital produktudvikling, lavet pressemeddelelser og salgstekster for en lang række virksomheder, samt været Digital chef hos Aller Medier.

Derudover har jeg en bachelor fra CBS, samt det meste af en cand.merc, hvor fokus især var på strategi, sociologi og ledelse. Afhandlingen røg i svinget, idet jeg blev hentet ind for at udvikle blade for et af landets dengang større bladhuse.

Siden 2015 har jeg været indehaver af Netinspire, hvor jeg efterhånden har hjulpet hundredevis af især mindre selvstændige med at stå stærkere online – og sælge mere med deres indhold.

Jeg er desuden fast underviser på Holbæk Erhvervsforums Iværksætteruddannelse.

Malene1_b

"Malene er dygtig, ærlig og ekstremt hjælpsom"

"Jeg har deltaget på Malenes forløb, og jeg kan varmt anbefale det til alle, der producerer online tekster.

Jeg havde ikke skrevet i mange år – og slet ikke til nettet – og jeg havde et ønske om at lære fra bunden. Jeg havde masser af ideer til, hvad jeg kunne skrive om, men lige det at få det gjort voldte mig en del besvær.

Derfor var det et kærkomment nyhedsbrev fra Malene om skrivekurset, der dumpede ind i min indbakke i foråret. Jeg tilmeldte mig med det samme – og gudskelov for det.

Jeg har lært meget af de enkelte moduler, og jeg har fået produceret 12 tekster under forløbet, som jeg har fået feedback på. Det betyder, at jeg føler mig sikker på, at det jeg har lagt på min hjemmeside, har en høj kvalitet, og det er vigtigt for mig. Derudover har jeg i samarbejde med Malene lagt en halvårsplan, så jeg ved, hvad jeg skal fokusere på de næste måneder.

Malene er dygtig, hun er ærlig og hun er ekstremt hjælpsom, og jeg kan i den grad anbefale hende."
Kundefoto
Nanna Leschly
Psykoterapeut MPF og stress ekspert

Sådan foregår Content Bootcamp

Skrivekurset starter med, at du og jeg tager en grundig 1:1 samtale på Zoom om, hvor du er med din forretning, og hvad du ønsker at få ud af forløbet. 

Igennem forløbet kan du hver fredag aflevere en tekst til mig, som du får personlig feedback på, så den kan komme til at sidde lige i skabet. Det kan både være gamle tekster, der skal rettes til, eller nye tekster – det er helt op til dig

Undervejs vil du modtage 7 Insights-videoer, som er video-undervisning, hvor jeg går i dybden med forskellige relevante emner, bl.a. prissætning, SEO, nyhedsbreve og psykologiske triggere

Dertil mødes vi til i alt 4 fælles arbejdsdage på et skønt hotel i Holbæk. Her vil der hver gang være en blanding af tavle-undervisning, tid til at arbejde selv, mulighed for at netværke med de andre på holdet, samt mulighed for at få sparring fra mig, hvis du har spørgsmål eller står med en konkret udfordring. – Og så får vi selvfølgelig fuld forplejning hele dagen igennem 🙂 

 

Plus at du får den store, lækre fysiske bog med masser af viden om at skrive indhold der sælger, og om at markedsføre sig online i det hele taget

"Forløbet har helt sikkert været pengene værd"

“Malene er en skøn mentor med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte eller en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag. For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i en retning til trods for, at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert været pengene værd – både på kort og på langt sigt. Her og nu har det givet mig mere selvtillid til at skrive endnu flere tekster og blog indlæg, og det har jeg brug for i min forretning.

Jeg har fået samlet en masse ideer og tanker, fået sat handling på dem, så der er skabt et stabilt fundament, som jeg kan bygge videre på. På sigt vil det helt sikkert også skabe en masse, da vi også har arbejdet SEO med ind i mine tekster.

Jeg har fået blod på tanden til at målrette og strukturere endnu mere end tidligere. Det er blevet tydeligt for mig, hvor meget jeg ubevidst stoppede min succes med min forretning ved ikke at skrive de tekster og blogindlæg som jeg, ved der skal til.

Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til alle. Det er til dig, som står og ikke helt ved, hvor du skal starte. Det er til dig, der har så mange ideer, at de aldrig bliver udført og til dig, der bare har lyst til at få sparring på dine tekster. Det gør bare noget ved én, at man får sparring af en person, som har arbejdet med tekster i rigtig mange år. Det er i alt fald ikke mit sidste forløb med Malene.”

Er det NU, du skal gøre noget ved det?

Din investering for hele forløbet er kr. 17.995 kr. + moms.

eller 6 rater a 2.999,25 kr. + moms

eller 12 rater a 1.499,50 kr. + moms 

Tilmeld dig ventelisten og få besked, når vi starter næste hold op

Hvis du har spørgsmål til forløbet eller hvis du gerne vil have en uforpligtende snak, om forløbet er noget for dig, så er du altid velkommen til at fange mig på kontakt@netinspire.dk

Hvad sker der, når du har sikret dig din plads på Content Bootcamp?

 

Når du har booket din plads på holdet, vil du modtage en mail fra mig, hvor du får adgang til Content Bootcamp siden. Her finder du alle datoer for dit forløb, og du får selvfølgelig også et link til Facebook-gruppen.

Umiddelbart efter din tilmelding, tager jeg fat i dig, så vi kan aftale et tidspunkt for vores indledende Zoom-kald, som helst skal ligge i ugen 6.-10. september, så jeg har mulighed for at tilpassse indholdet på arbejdsdagene så præcist som muligt til jer, der er med på holdet.

Mandag 6. september starter forløbet så. Her får du en intro-video fra mig, der fortæller meget mere om det hele, og i løbet af ugen har vi så vores Zoom-møde. Mandagen efter – altså den 13. september – ses vi alle til den første fælles arbejdsdag.

Hver fredag igennem forløbet kan du sende mig en tekst, som du gerne vil have min feedback på. Feedbacken får du på video mandagen efter din aflevering.

7 mandage igennem forløbet vil du desuden modtage en Insights-video, hvor jeg går i dybden med nogle af de ting, du også arbejder med i din grundbog.

… Men meget mere om det, når du har tilmeldt dig!

Men skynd dig – der er kun plads til 8 på holdet!!

Spørgsmål og svar om Content Bootcamp skrivekurset

Hvem kan komme med på Content Bootcamp?

Content Bootcamp er åben for alle, men der er ingen tvivl om, at du vil få mest ud af at være med, hvis du er enten selvstændig eller har en mindre virksomhed, hvor det er dig selv, der står for både indhold, strategi og markedsføring.

Skal man være dygtig til at skrive for at komme med?

Nej, du behøver ikke at kunne skrive for at komme med.

Eller sagt på en anden måde: Alle kan skrive – det handler bare om at lære håndværket og finde din egen stemme, så du er tryg i det, du skriver.

… Og det er præcis nogle af de ting, vi arbejder med på Bootcampen.

Kan jeg betale i rater?

Ja, det kan du tro. Du kan betale i enten én, 6 eller 12 rater.

Hvorfor er det her forløb anderledes end alle de andre?

Fordi du i den grad får personlig sparring  og hjælp, men også fordi hele forløbet er en kombination af online og fysisk fremmøde.

Du bliver altså undervist på flere forskellige måder, ligesom du er i løbende kontakt med Malene, så du altid kan få personligt svar på de spørgsmål, du måtte have undervejs.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan komme med på alle arbejdsdagene?

Jeg vil helt sikkert anbefale dig at prioritere at være med på arbejdsdagene, men selvfølgelig kan det ske, at du er forhindret, og så går det nok alligevel.

Hvis det er, så giv mig besked i forvejen, så jeg kan fortælle dig om, hvad vi arbejder med på dagen og evt. henvise til alternativt materiale.

Hvad siger andre om Malene og Netinspire?

“Tusind tak for teksterne – de er fantastiske!!! Jeg synes, du har fået rigtigt godt fat i ‘mit sprog’, og emnerne er lige i øjet. Hold nu op, hvor er jeg glad. Det letter altså lige min dag at vide, at jeg kan hyre dig til at skrive for mig. TAK!”
"Malene og Netinspire har over en længere periode leveret content til vores hjemmeside, til stor tilfredshed. 
Samarbejdet har været let og problemfrit, og Malene selv er god til at komme med inputs til, hvordan teksterne kan forbedres ud fra hendes journalistiske viden og baggrund."
“Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene på flere forskellige typer af opgaver. Hun er knivskarp, punktlig og ordentlig i sin forretning. En aftale er en aftale.

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne”
“Malene har hurtigt og nemt kunnet sætte sig ind i min måde at tænke på, så jeg på alle måder kunne se mig selv i den nye tekst som var bedre og meget klart formuleret. Dette selvom hun ikke fagligt nødvendigvis er inde i mit fagområde.

Det kunne ikke være en bedre oplevelse. Hun har min fulde anbefaling.”
Sofia Rebecka Jensen
Cand. Psych. Aut.
“Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.

Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.”
"Vi har arbejdet med Malene fra Netinspire over en længere periode og er sindssygt tilfredse.

Malene arbejder hurtigt, grundigt og overholder altid deadlines. For vores vedkommende er Malene næsten blevet en intern ressource. Vi kan varmt anbefale Malene."

Hop med på nyhedsbrevet og få 21 tips til, hvordan du kan sætte gang i dit online salg