Skrivekursus - Online Tekstforfatter Forløbet

Forestil dig at kunne smække benene op, nyde roen i maven og vide, at din hjemmeside er helt, som den skal være, og at den nok skal sørge for at sælge dine produkter for dig.

Fordi den er i orden, gennemtænkt og klar. Fordi dit setup med SEO-tekster, nyhedsbreve, blog-indlæg, salgstragter og alt det andet bare kører derudad.

Og fordi dine tekster ikke bare er tekster, men velskrevne, top professionelle og turbo-sælgende små kunstværker, som alle din konkurrenter misunder dig.

Det kan blive dig – og det tager ikke mere end 15 uger at få lagt fundamentet for det hele.

Skrivekursus i tekster, der sælger

Sagt lidt groft kan alle lave en tekst og lægge den på en hjemmeside. Måske endda en god tekst.

Men en god tekst er ikke det samme som en tekst, der kan sælge dig, dit brand og de varer, du tilbyder. Der skal nogle helt andre greb til, og det er præcis dem, du lærer på det her skrivekursus.

På skrivekurset tager jeg dig nemlig i hånden. Sammen dykker vi så ned i alle de ting, der skal til for at gøre dine tekster knivskarpe, og din forretning til en succes.

Du lærer at vække en følelse, benytte dig af psykologiske triggere og konkrete ord, der pirrer både nysgerrighed og købetrang. Og som en ekstra bonus lærer du også, hvor og hvordan du skal bruge dine tekster for at få absolut mest ud af dem; som nyhedsbreve, blogposts, på de sociale medier osv.

Du lærer med andre ord at skabe indhold, der sender kunderne i armene på DIG – og ikke på dine konkurrenter.

… Men meget mere end det!

Men det handler ikke kun om dit indhold. Det her skrivekursus er nemlig også et mentorforløb, hvor vi tager fat i hele din forretning.

Hvis du ikke har de rigtige varer på hylderne, de rigtige priser og den rette målgruppe. Ja, så kan du skrive lige så mange tekster, du vil – men du vil højst sandsynligt ikke sælge en dyt alligevel.

Sorry to say.

Men for at sælge noget, for at virke overbevisende og for at udstråle kompetence og dygtighed, så SKAL du have styr på fundamentet i din forretning. Derfor tager vi også fat i det på dette kursus. Sammen dykker vi ned i din forretning og gør den skarpere – og gør DIG skarpere på, hvad det egentlig er, der gør dig til noget særligt. For det er dét, du skal skrive i dine tekster.

Uden det ene virker det andet altså ikke. Så på kurset hér får du BÅDE skrivesparring og et gevaldigt boost til din forretning!