Skrivekursus - Online Tekstforfatter Forløbet

Skrivekursus: Sæt turbo på dit salg med de rigtige tekster!

Forestil dig at kunne smække benene op, nyde roen i maven og vide, at din hjemmeside er helt, som den skal være, og at den nok skal sørge for at sælge dine produkter for dig.

Fordi den er i orden, gennemtænkt og klar.

Og fordi dine tekster ikke bare er tekster, men velskrevne, top professionelle og turbo-sælgende små kunstværker, som alle din konkurrenter misunder dig.

Det kan blive dig – og det tager ikke mere end 15 uger at få lagt fundamentet for det hele.

Skrivekursus i tekster, der sælger

Sagt lidt groft kan alle lave en tekst og lægge den på en hjemmeside. Måske endda en god tekst.

Men en god tekst er ikke det samme som en tekst, der kan sælge dig, dit brand og de varer, du tilbyder. Der skal nogle helt andre greb til, og det er præcis dem, du lærer på det her skrivekursus.

På skrivekurset tager jeg dig nemlig i hånden og sammen dykker vi ned i alle de ting, der skal til for at gøre dine tekster knivskarpe, og din forretning til en succes.

Du lærer at vække en følelse, benytte dig af psykologiske triggere og konkrete ord, der pirrer både nysgerrighed og købetrang. Og som en ekstra bonus lærer du også, hvor og hvordan du skal bruge dine tekster for at få absolut mest ud af dem; som nyhedsbreve, blogposts, på de sociale medier osv.

Du lærer med andre ord at skabe indhold, der sender kunderne i armene på DIG – og ikke på dine konkurrenter.

Jeg har lige været igang hos Malene; og jeg er virkelig blevet hjulpet, måske lidt utraditionelt, men helt fantastisk af Malene. Min tone er blevet styrket og kørt ind.

I have overcome den dér irriterende frygt for at sende mails, og Malene har støttet mig, når jeg har kaldt på hjælp.

Jeg har fået lavet så utroligt meget mere, end jeg turde håbe på –  og har fået hjælp hele vejen, til de ting jeg har haft brug for. 

– og det tror jeg er det bedste, jeg vil fremhæve: at den hjælp, du har brug for, den får du!! Den er individuel, og jeg har fornemmet, at det er ret forskelligt, hvordan vi på holdet har haft brug for Malene på; og det leverer hun.

Så jeg har fået et skræddersyet forløb til mig! Og fået hjælp til at producere ialt 17 tekster – deriblandt salgssider, salgsmails, almindelige sider på mit site og blogindlæg.

Jeg kan se tilbage på månederne med et kæmpemæssigt “Ahhhhh”, for rigtig mange ting ville jeg selv have været omkring resten af livet om at få lavet … griner. Det er bare GULD værd med hjælp.

Gitte GadeTerapeut, clairvoyant og healerGitteGade.dk

Skrivekursus med deadlines, sparring og personlig feedback!

Ja ja, den er god med dig … tænker du måske. For har vi ikke alle sammen hørt om online kurser, som koster en masse penge, men som man aldrig rigtig kommer i gang med, eller hvor resultatet lader vente på sig?

Jo, det har vi.

Også mig.

Det er også derfor, at det her IKKE er et online kursus.

På det her skrivekursus er det dig – DIG – der er i fokus.

Vi starter med at sætte os ned sammen og lægge en plan for, hvad du skal skrive. Det kan være SEO-tekster, salgstekster, kursustekster, en freebie, nyhedsbreve eller blogindlæg. Det kommer helt an på, hvor du er i din forretning.

Så planen bliver lagt, og du får deadlines for dine tekster – og jeg følger op på dem. Uge efter uge, hele vejen igennem forløbet. Når forløbet er ved at være slut, mødes vi igen, og lægger en ny plan, som du selv kan arbejde videre med.

Plus at du får mulighed for at deltage i to hele arbejdsdage på det lækre hotel Sidesporet i Holbæk, hvor vi kan sidde og arbejde sammen side om side.

Så du får altså ikke lov til bare at hænge alene i cyberspace, når du vælger dette skrivekursus!

 Jeg er med hele vejen, støtter dig, svarer på spørgsmål og sørger for at du hele tiden holder snuden i sporet.

Jeg har deltaget på Malenes Online Tekstforfatter Forløb, og jeg kan varmt anbefale det til alle, der producerer online tekster.

Jeg havde ikke skrevet i mange år – og slet ikke til nettet – og jeg havde et ønske om at lære fra bunden. Jeg havde masser af ideer til, hvad jeg kunne skrive om, men lige det at få det gjort voldte mig en del besvær.

Derfor var det et kærkomment nyhedsbrev fra Malene om skrivekurset, der dumpede ind i min indbakke i foråret. Jeg tilmeldte mig med det samme – og gudskelov for det.

Jeg har lært meget af de enkelte moduler, og jeg har fået produceret 12 tekster under forløbet, som jeg har fået feedback på. Det betyder, at jeg føler mig sikker på, at det jeg har lagt på min hjemmeside, har en høj kvalitet, og det er vigtigt for mig.

Derudover har jeg i samarbejde med Malene lagt en halvårsplan, så jeg ved, hvad jeg skal fokusere på de næste måneder.

Malene er dygtig, hun er ærlig og hun er ekstremt hjælpsom, og jeg kan i den grad anbefale hende.

Nanna LeschlyPsykoterapeut MPF og stress ekspertNannaleschly.dk

Der er bare lige én ting, du skal være opmærksom på!

Det her skrivekursus er ikke for alle.

Det giver dig en helt unik mulighed for at få en professionel tekstforfatter ved din side, som ikke bare hjælper dig med at lave de tekster, der skal til for at din forretning blive en succes, men som også lærer dig selv at lave dem fremover.

Men du skal være parat til at smøge ærmerne op.

Og du skal være klar på at gøre en indsats for at skabe din succes.

Og du skal være frisk på at lytte og lære og måske endda ændre på nogle af de ting, du gør. For prøver du ikke noget nyt, vil resultatet blive ved at være det samme.

… Men er du nået hertil i teksten, så er jeg ret sikker på, at det ér du allerede med på.

Kan du også kende dig selv her?

 • Du ved, at din hjemmeside er vigtig og kan gøre rigtig meget for din forretning – du har bare ikke rigtigt fået gjort nok ved den
 • Du vil gerne starte en online forretning op, men ved ikke helt, hvordan du skal gribe det an
 • Du vil gerne lære at skrive de dér tekster, som på en god og sober måde viser, hvem du er – og samtidig sælger dit produkt
 • Du vil så gerne i gang med nyhedsbreve og den slags, det er bare helt umuligt for dig at finde tiden til det.
 • Du er egentlig godt i gang med det meste, men er i tvivl, om du gør det rigtig – og hader tanken om, at du måske fremstår som useriøs
 • Du kan bare godt lide tanken om at have en online sidemakker, der både kan være igangsætter, bagstopper og kvalitetstjekker af de ting, du lægger online – så du altid ved, at de er i orden!

… Så står jeg klar til at tage imod dig med åbne arme og lære dig alle de tricks, triggere og tommelfingerregler, der skal til for at du kan få gang i salget!

Sådan foregår skrivekurset

Har du prøvet at blive ladt i stikken på et online kursus, som du har betalt for i dyre domme, men som du aldrig får hul på? Sådan foregår det ikke her! For jeg er med dig hele vejen.

Derfor kører vi også med små hold, så der er god tid til, at vi kan lære hinanden at kende og sammen få det absolut bedste ud af dine tekster og din hjemmeside.

Igennem forløbet vil du få tilsendt i alt 12 undervisningsmoduler med vigtig viden, teori, arbejdsark, skabeloner og øvelser om at skrive så fængende og fedt, at folk gerne vil have endnu mere af dig.

Vi mødes også til 2 gange til arbejdsdagene i Holbæk, hvor der er rig mulighed for at få personlig sparring fra mig, ligesom du også får 2 x sparring over telefonen.

Derudover er der selve skriveforløbet, hvor du skal arbejde med de tekster, vi har aftalt. Jeg hjælper, støtter dig og finder ind til lige præcis de redskaber, DU har brug for, så du kan blive ved med at skrive turbo-tekster; også når forløbet er slut.

Og endelig er der vores lukkede facebookgruppe, hvor du kan stille alle dine spørgsmål – og få svar fra mig og sparre med de andre på holdet.

Går du i stå undervejs, hjælper jeg dig i gang igen, og skriver gerne med, hvis du er gået helt i sort – men husk at alle guldkornene i indholdet skal komme fra dig. Ellers kommer vi ingen steder.

Derfor anbefaler jeg også, at du sætter tid af til kurset – som minimum nogle timer hver uge.

For skal du have det optimale ud af forløbet, kræver det også en indsats fra dig. Men jeg lover dig: Det er en indsats, der vil blive rigeligt belønnet – både når salgene begynder at tikke ind, men også når du selv sidder og kigge på din hjemmeside og tænker ”Yes, nu er den der!”

Jeg kører pt. med 2 forløb om året – ét, der ligger om foråret og ét, der ligger om efteråret.

Så vil du have helt ro i maven og vished om, at dit indhold er i topklasse, så er det nu, du skal booke for at sikre dig en af de få pladser!

“Malene er en skøn mentor, med hjertet på rette sted. Hun er altid klar med støtte, en tanke, som åbner op for nye ideer og tiltag.

For mig var Malene en kæmpe støtte i at holde mig fast i et retning tiltrods for at vi arbejdede på flere forskellige typer tekster under forløbet.

Forløbet har helt sikkert  været pengene værd – både på kort- og på langt sigt.

Her og nu har det givet mig mere selvtillid til at skrive endnu flere tekster og blog indlæg og det har jeg brug for i min forretning.

Jeg har fået samlet en masse ideer og tanker, fået sat handling på dem, så der er skabt et stabilt fundament, som jeg kan bygge videre på.

På sigt vil det helt sikkert også skabe en masse, da vi også har arbejdet SEO med ind i mine tekster.

Jeg har fået blod på tanden til at målrette, strukturer end nu mere end tidligere.

Det er blevet tydeligt for mig hvor meget jeg ubevidst stoppede min succes med min forretning ved ikke at skrive de tekster og blogindlæg som jeg ved der skal til.

Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til alle.

Det er til dig som står og ikke helt ved hvor du skal starte. Det er til dig hvis du har så mange ideer så de aldrig bliver udført eller at du bare har lyst til at få sparring på dine tekster.

Det gør bare noget ved én, at man får sparring af en person, som har arbejdet med tekster i rigtig mange år.

Det er i alt fald ikke mit sidste forløb med Malene.”

Heidie KosiaraIndehaver af SensitivtBarn.dk og HeidieKosiara.dkHeidiekosiara.dk

Datoer for Hold 4

Mandag 9. september kl. 11.00: Online intro til kurset

ONSDAG 11. SEPTEMBER kl. 9-15.30: FØRSTE WORKDAY I HOLBÆK, INKL. PERSONLIGE SPARRINGER

Mandag 16. september kl. 11.00: Modul 1: Find din målgruppe (og dig selv)

Mandag 23. september kl. 11.00: Modul 2: Kundetyper – hvad trigger DINE kunder til at købe?

Mandag 30. september kl. 11.00: Modul 3: Kunderejse og funnels – en kunde er ikke bare en kunde mere.

Mandag 7. oktober kl. 11.00: Modul 4: Sælger du det rigtige til dine kunder?

Mandag 14. oktober – fredag 20. oktober: Efterårsferie / opsamlingsuge 

Mandag 21. oktober kl. 11.00:  Modul 5: Sådan opbygger du en tekst, folk gider at læse (inkl. skrive-skabeloner)

Mandag 28. september kl. 11.00: Modul 6: Den optimale overskrift / emnelinje

Mandag 4. november kl. 11.00: Modul 7: Social Proof

Mandag 11. november kl. 11.00: Modul 8: Site-flow og call-to-actions

Mandag 18. november – fredag 22. november: Skriveuge og mulighed for opsamling. Husk også workday d. 20/11!

ONSDAG 20. NOVEMBER KL. 9.00-15.30: ANDEN WORKDAY I HOLBÆK, INKL. PERSONLIGE SPARRINGER

Mandag 25. november kl. 11.00: Modul 9: Skriv målrettet med strategisk blogging

Mandag 2. december kl. 11.00: Modul 10: Spred dit budskab på de sociale medier

Tirsdag 9. december kl. 11.00: Modul 11Nyhedsbreve – den direkte vej til dine kunders opmærksomhed

Mandag 16. december kl. 11.00: Modul 12: Tænk SEO ind i teksten

Tirsdag 17. december – fredag 20. december: AFSLUTTENDE TELEFONSPARRING

SLUT PÅ KURSET OG GOD JUL!

Om de 12 undervisningsmoduler i dit skrivekursus:

Sideløbende med selve skriveforløbet kører der en undervisnings-del, hvor du bliver undervist i al teorien bag at lave knivskarpe og supersælgende tekster.

Du vil lære, hvordan du retter dine tekster mod de rigtige kunder, hvordan du får mest muligt ud af dine tekster og selvfølgelig, hvordan du skriver, så folk får lyst til både at læse og købe mere.

Derudover vil du være i løbende kontakt med mig gennem hele dit skrivekursus, hvor du dels får personlig feedback på de tekster, du skriver og dels har mulighed for løbende at stille mig spørgsmål, hvis du bliver i tvivl om noget.

Hver mandag kl. 11.00 bliver der åbnet op for ugens modul, som vil være en kombination af teori, praktiske opgaver og idéer til, hvor og hvordan du kan gå endnu dybere ned i emnet, hvis du ønsker det.

 

Undervisningmodulerne (online) på dit skrivekursus indeholder følgende:

 

√ Find din målgruppe (og dig selv): Er det egentlig de rigtige mennesker, du prøver at sælge til?

√ Kundetyper – hvad trigger DINE kunder til at købe? Det er højst sandsynligt ikke dét, du tror!

√ Kunderejse og funnels – en kunde er ikke bare en kunde mere. Hvor kommer dine kunder fra – og hvor tæt er de egentlig på at købe, når de møder dig?

√ Sælger du det rigtige til dine kunder? Rammer de ting, du har på hylderne, overhovedet din målgruppe eller er det behov for en justering?

√ Opbyg en tekst, folk rent faktisk gider at læse! Få alle bygge klodserne + en række skabeloner, du kan bruge i en snæver vending

√ Lav den optimale overskrift: Lær, hvordan du opbygger den, og hvilke ord, du skal bruge for at fange folk ind – nu!

Psykologiske salgstriggere, der sætter ekstra spark i salget. Kend dem, brug dem – og vid, hvornår du skal glemme alt om dem!

 √ Er din hjemmeside overhovedet gearet til at sælge? Her kigger vi site flow og call-to-actions. Virker de? Eller ryger dine kunder direkte ind i en dødsfælde, de aldrig kommer videre fra.

Skriv målrettet med strategisk blogging: Slip for at spilde dine kræfter på indhold, som ingen ser!

√ Spred dit budskab på de sociale medier. Hvornår skal du booste, hvornår skal du lade være – og hvad kan du forvente at få ud af det?

√ Grib kunderne med et nyhedsbrev – et nyhedsbrev behøver ikke indeholde nyheder. Faktisk tværtimod! Lær hvad der virker, og hvordan du automatiserer og gør det hele ekstra smart!

√ Hent kunder fra Google med hjælp fra SEO: Lær at skrive tekster, så Google bliver din egen, gratis marketing-medarbejder.

Nye tiltag og bonusser

Når Hold 4 skydes i gang til september 2019, så er det med en række nye tiltag.

Som noget nyt får du bl.a.:

 • 2 fulde arbejdsdage på skønt hotel i Holbæk
 • Foredrag ved coach Pia Nielsen Jensen fra Inspirer Coaching om at strukturere sin tid, så man når de ting, man skal
 • 2 x personlig sparring med mig på telefonen
 • Mulighed for 2 x personlig sparring med mig ifm arbejdsdagene
 • Online crash course i at undgå stress som selvstændig – lavet af stresscoach Kenneth Thulesen
 • Adgang til lukket facebookgruppe, hvor du kan stille mig spørgsmål igennem hele forløbet
 • Mulighed for gennemgang og feedback på i alt 30 tekster
 • .. Og der er flere bonusser på vej 🙂

På grund af de mange, nye tiltag vil prisen på skrivekurset også blive sat op. – Men det bliver den først næste år! Altså i 2020.

Så skal du have del i nogle af alle de nye, fede tiltag, men stadig nøjes med at betale den gamle pris, så er det NU, du skal slå til!

Hele dit skrivekursus består altså af:

 • Video med introduktion til kurset, samt undervisning i online markedsføring generelt.
 • 2 x personlig sparring med mig pr. telefon
 • Personlig plan for de tekster, du skal skrive igennem forløbet med tidsrammer og deadlines for teksterne
 • Personlig feedback på op til 30 tekster (det er 2 om ugen (dog max 1200 ord pr. tekst))
 • 12 online kursusmoduler med opgaver, modeller og arbejdsark
 • 2 arbejdsdage på det skønne hotel Sidesporet i Holbæk – med masser af mulighed for personlig sparring med mig
 • Bonus foredrag om at strukturere sin tid og nå de ting, du skal v. coach Pia Nielsen Jensen fra Inspirer
 • Bonus mini-kurus om at forebygge stress som selvstændig v. stresscoach Kenneth Thulesen

Om din mentor

Jeg hedder Malene, og det er mig, der er din mentor på skrivekurset.

Jeg har arbejdet med online tekster, websites og online markedsføring siden omkring 2000.

Derudover har jeg leveret indhold til bl.a. Berlingske, Femina, BT, TV2.dk, været redaktør for flere af landets største magasiner og senest været Digital chef hos Aller Medier.

I dag har jeg Netinspire.dk, der leverer online markedsførings-løsninger, strategi, hjemmesider og webindhold til en lang række virksomheder Dertil er jeg fast underviser på Holbæk Kommunes iværksætterforløb, hjælper på Maj Wismanns Online Markedsførings Mentorforløb, samt  fast rådgiver i Holbæk Erhvervsforums rådgivningscafé.

Desuden har jeg hjulpet adskillige nystartede iværksættere og mindre virksomheder med at få greb om alle deres muligheder på nettet og med at få prioriteret deres indsats og skabt overblik – og med dette skrivekursus hjælper jeg også meget gerne dig!

Skrivekursus: Praktisk info

Skrivekursus Hold 4 starter mandag den 9. september 2019 (UDSOLGT)

Skrivekursus Hold 5 starter mandag 2. marts 2020

Normalpris:
12.995 kr. + moms.

eller 6 rater a 2.166 kr. + moms

eller 12 rater a 1.083 kr. + moms

Når kurset er slut vil du modtage et certifikat på, at du har deltaget og gennemført skrivekurset. Certifikatet kan du bruge som dokumentation på din arbejdsplads, på dit CV og i andre sammenhænge, hvor du har behov for at vise, at du har styr på din online markedsføring.

Hvis du har spørgsmål til dette skrivekursus, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte på malene@netinspire.dk eller ringe på 26216089

HUSK, AT DER KUN ER 8 PLADSER PÅ HOLDET! SKAL ÉN AF DEM VÆRE DIN, SÅ SLÅ TIL NU!

Spørgsmål og svar til Online Tekstforfatter forløbet

Nej, det behøver du ikke. Der er altid nogen som har nemt ved at skrive, og nogen som har sværere ved det, men ALLE kan lære det. Også dig. På dette forløb går du i parløb med mig, så vi starter lige dér, hvor du er – og klæder dig på, på præcist den måde, DU har behov for at blive klædt på.

Det er faktisk præcis derfor, jeg ikke har lavet forløbet som et rent online kursus.

Med et rent online kursus kan du aldrig være sikker på at ramme alle; du kan kun skyde med spredehagl. Men på dette forløb, hvor der er så meget personlig sparring med, er du sikker på, at den feedback du får, de planer du får og den undervisning du modtager er rettet præcist mod dig og dér, hvor DU er.

Det er lige præcis én af de ting, du lærer på forløbet.

Du får en masse undervisning, tips og inspiration til, hvor du kan finde idéer til nyt indhold til din hjemmeside, men du får faktisk mere end det:

Igennem forløbet har du nemlig også flere personlige sparringer sammen med mig, og dem skal vi bl.a. bruge på at lave en plan for DIT indhold. Både det, du skal lave undervejs i forløbet og dét, du skal arbejde med senere hen.

Så allerede mens du er i gang med forløbet, vil din hjerne lære, hvordan den tuner sig ind på at få nye idéer, hvilken type indhold, der vil passe til netop DIN hjemmeside og forretning, og du vil også lære, hvad du skal stille op med alle de idéer, du kommer til få.

Oven i det laver vi sammen en plan for fremtidigt indhold, så du heller ikke fremover behøver at være i tvivl om, hvad du skal skrive om, og hvordan du skal skrive det!

Ja, du kan selv vælge, om du vil betale kurset i 1, 6 eller 12 rater. Og bare rolig, der ryger ikke renter på eller noget. Prisen er den samme, lige meget om du deler den op eller ej.

Så finder vi ud af det sammen. Når vi mødes første gang og planlægger dine afleveringer, vil jeg opfordre dig til at skifte lidt mellem korte og lange tekster, så du ikke løber sur i det hele. Samtidig er der også stor forskel på, hvor lang tid det tager at skrive en artikel, og det tager vi selvfølgelig også hensyn til i planlægningen.

Desuden er der lagt en opsamlingsuge ind i forløbet, hvor der  vil være mulighed for at deltage i en workday på mit kontor i Holbæk. Ligeledes vil der også være et par uger i slutningen af forløbet, hvor du har mulighed for at indhente det sidste, hvis du har behov for det.

Men begynd allerede nu at sætte nogle timer ind i din kalender hver uge, så du har tid til at arbejde med de tekster, du skal lave. Jeg skal nok hjælpe dig med dem, og går det helt i hårdknude, kan jeg også skrive nogle af dem for dig – men skal du have mest muligt ud af forløbet, så skal du selv i gang 🙂

Online Tekstforfatter forløbet er anderledes end almindelige online kurser, fordi jeg er så meget med inde over, som jeg er.

Så selvom undervisningsmodulerne foregår online, så kører resten af kurset som en personlig sparring, hvor du får masser af personlig kontakt og feedback. Grunden til dette er, at dette kursus har fokus på levering. Jeg møder alt for tit mennesker (mig selv inklusive), der har købt en masse online kurser, men som ikke er kommet i gang med dem – eller ikke er kommet i gang med at bruge den viden, de har fået.

Det gør vi op med her.

Hér får du mulighed for at bruge alle de ting, du har lært tidligere, du får ny viden tilpasset dit eget niveau og du får mig som redaktør, så du kan sparre tekster med mig. Endelig får du deadlines, så du har en ekstra motivator til at få tingene gjort. Nu.

Ha ha, ja, jeg hjælper dig, hvis du kører fast. Det er hele pointen med forløbet: At du IKKE bliver overladt til dig selv, men at vi sammen får skudt bolden i mål!

Jeg kommer til at være med på sidelinjen hele vejen gennem forløbet. Du får feedback fra mig, sparring, gode råd, opmuntrende ord og lettere spark bagi, hvis der er behov for det.

Udover de personlige sparringer vil du også være i løbende kontakt med mig gennem hele forløbet, ligesom vi også kan ses til workday på mit kontor, hvor vi også kan sidde ved siden af hinanden og få tingene til at ske.

Så jeg skal nok hjælpe dig, hvis du får behov for det og du kommer under ingen omstændigheder til at være overladt til dig selv.

Hvad siger andre om mig?

Skriveforløbet var en sand åbenbaring og øjenåbner. Dygtige Malenes engagement gav et fantastisk pust,  mine hjernevindinger  blev i den grad støvet af!

Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv i forbindelse med min spirende aktivitet. Med skriveforløbet har jeg fået vigtige redskaber, som jeg glæder mig  til at blive bedre til at bruge.

Hanna Lind, aromaterapeuthttps://www.fransk-aromaterapi.dk/

Jeg havde helt mistet pusten, da jeg fandt Malene! Derfor var det fuldstændig uvurderligt for mig at sidde foran hende med min spirende drøm i hænderne og få lov at fremlægge mine ideer, usikkerheder og kreative kaos. Malene så lynhurtigt meningen i galskaben, fjernede støjen og satte projektørlys på næste skridt – ud fra en balance mellem ufravigelig realisme, erfaring og respekt for min vision. Every dreamer needs a Malene : )

Maria, coach

Malene, det var så godt i dag. Jeg er så glad for din sikre navigering, i idé kaos af muligheder! Du skærer benet blankt og viser hvor der kan gnaves bid for bid, Rom blev ikke bygget i en mundfuld.
Du har gjort mit business univers meget konkret og lige til at stige ombord i. Nu tager jeg ikke hele havet men én bølge af gangen.
Jeg glæder mig til at skabe vækst, som vi ved vores næste møde kan tygge igennem, pudse af og give medvind!

Cirsten Gulstad, indehaver af The Abundance Bliscademy

Jeg har arbejdet sammen med Malene Fich Weischer og har kun godt at sige om hendes evner til at få en tekst til at leve på nettet. Malene har både øjet for den gode historie og er i stand til at formidle den til målgruppen. Derudover har hun redskaberne til at få en tekst til at dukke op øverst, når man søger på Google, og til at involvere brugerne.

Charlotte Heje HaaseForfatter

Malene er super engageret – og meget god til at formidle budskabet. Faglig skarp, men alligevel afslappet og meget hands-on orienteret. Hun har bred erfaring inden for online markedsføring og er god til at kommunikere sin professionelle viden via eksempler og tips og tricks, så folk virkelig forstår det og nemt kan implementere den nye lærdom i egen virksomhed.

Bodil Islann, Erhvervskonsulent ved Holbæk Erhvervsforum

Du kan regne med Malene, og du kan regne med et godt stykke arbejde. Jeg er for nylig begyndt at henvise mine egne kursister fra mit Online Markedsføring Mentor Forløb til hende, når de har brug for tekster til deres hjemmesider, og kan også varmt anbefale dig at benytte dig af hendes kompetencer. De er sjældne.

Maj Wismann, online marketing nørdinde hos www.onlinebiz.dk og www.websexolog.dk

Malene er ikke blot kreativ, ambitiøs og engageret – hun er også lynhurtig og har en næse for hele tiden at vurdere, hvor det er bedst at bruge sine kræfter og lægge energien. Det er et stort talent i en branche, hvor man hurtigt kan fortabe sig i detaljer, forelske sig i egne ideer og lade sig forføre af visuelle fatamorganaer.
Hvis du er så heldig at skulle arbejde sammen med Malene, kan jeg blot sige: Tillykke. Det bliver sjovt og succesfuldt.

Lizl Rand, forfatter og foredragsholder

Mere til dig: